Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Canon PIXMA MG3650

Vergelijkbare producten

Bekijk alle All in one printers
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 17 reviews die zijn achtergelaten voor de Canon PIXMA MG3650 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Onvoldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans 20-02-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Deze Canon is een mooi compact apparaat dat doet wat het moet doen. De draadloze toepassingen werken goed en het apparaat kan zichzelf automatisch uit- en ook (draadloos!) weer inschakelen als een printopdracht wordt gegeven.
De installatie stuitte op problemen. Dat bleek veroorzaakt doordat de handleiding van toepassing is op meerdere producten die een lcd schermpje hebben. Dit apparaat heeft dat niet waardoor het lastiger is en je de installatie beter via een smartphone kunt doen. Maar door de prima telefonische ondersteuning van Canon was het daarna snel gefixt en werkte alles zoals het hoort.
De tweezijdige afdrukfunctie is een mooie feature in deze prijsklasse.
De voorklep kan alleen dicht als het papier er uit genomen wordt. Dat komt doordat het apparaat erg compact is.
Ik vind dit apparaat voor deze prijs een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anniek 25-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima prijs-kwaliteit verhouding

Geschreven voor: Canon PIXMA MG3650

Algemene score

8,4
De printer doet het goed via de WiFi en was redelijk makkelijk te installeren. Het is fijn dat hij automatisch dubbelzijdig print. Ook kunnen er voor deze printer XL cartriges gekocht worden die 15/21 ML inkt bevatten, wat erg veel is! Het is een goede printer voor een lage prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Spitsmuis 04-03-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Nu drie dagen in mijn bezit. Wat een top-printer! Zeer eenvoudig te installeren op onze iMac. Alles werkte in 1 keer. Printer is strak vormgegeven. Het geluid wat hij maakt valt reusachtig mee. Zeer geschikt als huis-tuin-keuken printer. Zeker zijn geld waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rlnd 18-06-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Rammelende printer

Geschreven voor: Canon PIXMA MG3650

Algemene score

3,0
Matige, zeer matige printer. Even een snelle print maken is er met een de Canon Pixma MG3650 niet bij. Ten eerste start de printer bijzonder traag op, daarna is het maar de vraag of de printer in het (draadloze) netwerk gevonden wordt. De ene keer wel. De andere keer niet.

"De ene keer wel. De andere keer niet" is sowieso exemplarisch voor deze printer. De inkt is wel/niet/wel op, de printer meldt steeds wat anders. Het papier is wel/niet/wel op, aldus de printer, ook al zit er een stapel papier keurig in de feeder. Printen is daarmee een kwestie van 'trial & error'. Met een beetje geluk heb je in 10 minuten een print. Met evenzoveel pech ben je veertig minuten met de Pixma aan het worstelen.

Meer dan 1 pagina afdrukken? Succes! Over het algemeen komt dit er op neer dat je handmatig iedere pagina stuk-voor-stuk moet uitprinten.

Het enige wat eigenlijk na behoren werkt is de scan-functie van de deze Pixma. Verwacht geen hoge kwaliteitsscans (een mooie foto scannen op een fatsoenlijke kwaliteit zit er niet niet) maar bonnetjes, facturen of tekst scannen: gaat prima. Tenministe: alleen als je Canon's originele print-cartridge gebruikt: anders zegt de scanner "neen".

Pluspunten

  • Bescheiden formaat printer
  • Heel redelijke afdrukkwaliteit
  • Scanner werkt naar behoren

Minpunten

  • Lawaaiig, zelfs in 'stille modus'
  • Gammele bouwkwaliteit
  • Onterechte foutmeldingen (papier, inkt is op).
  • Print maken vooral kwestie van 'trial & error'
  • Niet bepaald zuinig in inktgebruik

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht
Goed
Slecht

Reageer

Eric 02-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Fijne printer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon PIXMA MG3650

Algemene score

9,0
Inmiddels paar maanden in bezit, dus tijd voor een tweede review. Nu was ik in m'n eerste review al positief, dat is nu weer zo. Gewoon een fijn apparaat die doet wat hij moet doen en dat voor een zeer scherpe prijs. Prints zijn goed van kwaliteit en tot op heden heeft de printer nooit dienst geweigerd. ik gebruik de printer met iPhone en iPad en daarmee is hij zeer gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • Prettig geprijsd
  • Goede prints
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annepannetje 13-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goede printer!

Geschreven voor: Canon PIXMA MG3650

Algemene score

8,2
Leuke printer, nette vormgeving, ideaal dat draadloos afdrukken en goede kwaliteit. Een fijne printer.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

A. Holtvlüwer 07-06-2017
  • Product paar weken in bezit

rommel

Geschreven voor: Canon PIXMA MG3650

Algemene score

1,0
Installatie is alleen draadloos mogelijk, aangezien geen usb kabel is meegeleverd.
Na installatie is je hele bureaublad vergeven van de pictogrammen, maar hoe je moet printen is mij een raadsel. Na 2 keer installeren blijft het ding een fout geven als je wilt afdrukken, maar wat de fout dan is?
Ik heb het na 3 afdrukken maar in de grijze container gegooid. Teveel opties, maar wat het ding moet doen, doet hij niet.

Minpunten

  • geen usb kabel
  • geen meegeleverde handleiding ( alleen online )
  • werkt niet na installatie
  • allerlei onzinnige opties
  • geen pictogram om te printen, dus via Ctrl-P

Review criteria:

Goed
Slecht
Slecht
Goed
Slecht

Reageer

Eric 13-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima printer voor vriendelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon PIXMA MG3650

Algemene score

10,0
Prettig in gebruik, mede dankzij AirPrint icm IPad/IPhone. Vriendelijk geprijsd en ziet er mooi uit. Installatie is fluitje van een cent dankzij duidelijke gebruiksaanwijzing. Jammer dat deel1 wel in het Nederlands is en deel2 niet. Printkwaliteit is uitstekend. Nog te kort in bezit om cartridge gebruik te kunnen beoordelen. Op zoek naar een goede en voordelige printer met veel verbindingsmogelijkheden? Dan is dit een goede keus.

Pluspunten

  • Mooi apparaat
  • Makkelijk te installeren
  • Prima printkwaliteit

Minpunten

  • Deel2 van installatiehandleiding niet in ned.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timelaps 24-07-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Slecht

Geschreven voor: Canon PIXMA MG3650

Algemene score

1,0
Ik heb de printer nu meer dan een jaar. Wifi pakt hij niet altijd. Lukt wel met IOS, maar niet met android.
Cartridges gaan er snel doorheen. Print geen tekst meer. Alles geprobeerd. Nieuwe cartridges, drivers, verschillende pc's. Hij print niets meer. Snel printen kan niet. Hij start enorm langzaam op. Denkt vele minuten. Even iets snel uitprinten gaat niet. Persoonlijk vind ik het een verschrikkelijk apparaat. Tijd voor een nieuwe. Geen Canon.

Pluspunten

  • Cartdridges overal te koop
  • Dubbelprinten gaat goed

Minpunten

  • Traag
  • Wifi onstabiel

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Tjerk 10-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

duidelijke gebruiksaanwijzing, gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon PIXMA MG3650

Algemene score

9,0
Gekeken naar beste koop: daarom gekozen voor dit product. Voldoet inderdaad aan onze verwachtingen. Installatie was in een mum van tijd geregeld.

Pluspunten

  • voordelig inktgebruik
  • gemakkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mascha 24-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ik vind het de slechtste printer aller tijden

Geschreven voor: Canon PIXMA MG3650

Algemene score

1,0
Zou niet verkocht mogen worden! Twee keer een nieuwe gehad, drie keer hetzelfde probleem met de gammele papierinvoer! Trekt het papier scheef (of loopt vast) en geeft dan code 'geen papier aanwezig' Ik heb bij alle drie de exemplare er niet meer dan een paar prints uit gekregen en een heleboel ellende. Krijg nu eindelijk mijn geld terug. Niet kopen!

Minpunten

  • papierinvoer is zwak
  • papier steekt uit niet compact dus

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Marijke 16-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede goedkope printer voor thuisgebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon PIXMA MG3650

Algemene score

8,0
Installeren via WiFi ging gemakkelijk. Grote voordeel is dat deze goedkope printer goede printkwaliteit levert. Prima prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Dubbelzijdig printen
  • Compacte printer, neemt niet veel ruimte in beslag
  • Prima prints zowel ik zwart wit als kleur
  • Eenvoudige installatie via WiFi

Minpunten

  • Lawaaiig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jack 14-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Niet aan het Ziggo netwerk te koppelen

Geschreven voor: Canon PIXMA MG3650

Algemene score

1,0
Deze printer aangeschaft bij Paradigit. Niet binnen de beloofde tijd bezorgd. Het aansluiten op het Ziggo modem/router likte niet. Ook niet vvis de helpdesk van Canon. Deze medewerker adviseerde mij het product te retourneren. In de zaak waar ik het product inleverde hoorde ik dat dit een veel voorkomend probleem was bij deze Canon printer. Ik kon beter een andere aanschaffen en zou mijn geld terug ontvangen. Waarom wordt deze info niet m.b.t. het aansluiten op het netwerk van Ziggo niet bekend gemaakt? Paradigit heeft trouwens na drie weken nog geen cent over gemaakt. Slechte service.

Reageer

SB 25-01-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Voldoet boven verwachting

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon PIXMA MG3650

Algemene score

9,0
Ik heb de Pixma 3650 nu precies 2 jaar in gebruik. Na zo'n gebruiksduur kan ik een gedegen beoordeling geven. Ik betaalde 2 jaar geleden € 65 en de aanschafprijs is inmiddels nog lager geworden. Ik ben uitermate tevreden, zowel over het inktverbruik, de wifi functionaliteit, de scan- en printkwaliteit en de meegeleverde software. De prijs/kwaliteitverhouding is naar mijn ervaring optimaal. Enig minpuntje is de trage opstart bij printen ivm zelfreinigen van de printkop.Ik druk geen foto's af dus daar kan ik niets over zeggen.

Pluspunten

  • compacte afmeting
  • kwaliteit
  • bedrijfszekerheid

Minpunten

  • wat trage opstart printen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Super printer 31-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super printer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon PIXMA MG3650

Algemene score

10,0
Had eerder een revieuw geschreven , dat ik problemen had met installeren.
Zag gewoon bepaalden dingen over het hoofd. Maar gelukt. Super printer , achteraf en voor weinig geld en toch wel heel tevreden en blij ermee. !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Joke 28-02-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

wat een slechte printer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon PIXMA MG3650

Algemene score

1,0
Binnen de kortse keren waren de bijgeleverde cartridges leeg. Hij vraagt om papier als er papier in zit, drukt ondanks annuleren printen dan toch uiteindelijk de hele bende af eb maakt tijdens dit hele proces een herrie of je een boek afdrukt.

Minpunten

  • Mmoeilijk in gebruik
  • Geen handleiding buiten de on line handleiding
  • Er knippert altijd wel een lampje ergens
  • Scannen is belachelijk ingewikkeld
  • Herkent papier niet

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

Joost Boswijk 22-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijn printertje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon PIXMA MG3650

Algemene score

9,0
Voor nog geen vijf tientjes mag je niet veel verwachten, maar deze printer overtreft dat ruimschoots. Een behoorlijke afdrukkwaliteit, goede scans en niet eens tergend langzaam. Een fijn printertje voor de dagelijkse printjes, maar verwacht geen topprestaties. Installatie ging redelijk vlot. Je krijgt alleen en gigantische hoop papier erbij met instructies in zo ongeveer alle talen. Dat mag wel wat minder. Er is trouwens een zeer uitgebreide handleiding (ruim 900 bladzijden!) te vinden op internet, maar dat moet je zelf uitvinden.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteitverhouding
  • Prestaties

Minpunten

  • Uiterst minimale meegeleverde handleiding

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer