Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Salora Prosport Wifi PSC8635UWD

6,9 Lees 7 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 7 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

John 05-10-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Service van leverancier, Salora Prosport Wifi action camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heb sinds ruim een jaar de action camera en bevalt uitstekend. Echter na onze thuiskomst van de vakantie, werd via een usb kabeltje aan mijn computer de accu niet meer opgeladen. Vermoedelijk
was de accu defect, dacht ik. Op 30 september heb ik dit probleem op de website van Salora gemeld en de volgende dag kreeg ik spontaan al een nieuwe accu toegestuurd. Helaas loste deze nieuwe accu het probleem niet op. Daarop volgend heb ik de complete camera opgestuurd en kreeg de volgende dag van Salora het bericht dat de camera defect was. En.....vandaag 5 oktober krijg ik een geheel nieuwe camera toegestuurd.
Wat een geweldige service !!! En alles zonder overleg van aankoopbonnen.

Pluspunten

  • Compact
  • zeer goede opnames
  • prima prijs kwaliteits verhouding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans R 30-08-2016

Leuke en goede camera!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb de camera aangeschaft voor de vakantie maar ook zeker voor de prijs. Had er verder niet zoveel verwachtingen van maar ik was zeer aangenaam verrast. Wat een top camera in deze prijsklasse. Kan zich zeker meten met de duurdere camera's. Ik had wat problemen met het verbinden van de camera met de app op mijn telefoon maar ben super goed geholpen door Salora BeNeLux. Ik had een verkeerde app geinstalleerd. De juiste app voor deze camera is XDV. Een aanrader!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Claus 31-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

app werkt niet, geen pc drivers.

Algemene score

2,0
Tja gisteren binnen gekregen de salora 8635 UltraHD wifi Action cam,, en meteen testen de android app xdv werkt heel slecht zelden kan je wifi connecten heb het op en paar verschillende android apparaten geprobeerd maar werkt echt niet als je je film gaat downloaden naar je android als je na 15 minuten eindelijk wifi connectie hebt heb je zwart beeld met alleen geluid,, toen camera op pc win7pro 64bit in de camera de keuze cam gekozen en jaa hoor wordt niet door windows herkend hup naar de site van salora en ja hoor geen drivers of software dus werkt niet, verder vind ik de kleuren van het opgenomen materiaal goed maar 4k geloof ik niet denk en upscaler ofzo kan ook eigenlijk niet met een cmos 5mp beeld sensor dus al met al behoorlijk teleur gesteld en hij gaat weer retour winkel.

Pluspunten

  • kleuren

Minpunten

  • android app werkt niet
  • geen pc drivers/software
  • geen 4k

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Hmmmike 01-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

Grotere bestanden niet te openen.

Algemene score

6,0
Hmmm. Ben ik dan de enige die het probleem heeft dat de cam na 2 min. stopt? Ik heb het micro sd kaartje al opnieuw geformatteerd, naar verschillende formaten geformatteerd, maar dat heeft tot nog toe niet geholpen. Soms lijkt het of hij wel filmt, maar als ik na afloop het (grotere) bestand op mijn laptop probeer te openen, krijg ik bericht dat het formaat niet geopend kan worden. Kleinere bestanden zijn geen probleem.

Als dashcam gebruiken, is voor mij nu niet te doen. Ik doe vast iets verkeerd, maar kan iemand me zeggen wàt? De cam is wel al beter bestand tegen water in de beschermende behuizing. Dat kon ik bij een andere webcam die ik vroeger had, niet zeggen. 😉

Pluspunten

  • Goedkoop

Minpunten

  • Onduidelijke handleiding
  • Grotere bestanden na filmen niet te openen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Goed
Goed
Mike 19-11-2017

Omdat ik de camera niet (goed) werkend kreeg, heb ik contact opgenomen met Salkra support en heb ik na uitleg over mijn bevindingen het advies gekregen om de cam, die vermoedelijk kapot was, terug te brengen. Dit heb ik gedaan.

Helaas was deze niet langer verkrijgbaar in de winkel, dus heb ik er één van een ander merk meegenomen. Deze was iets duurder, maar doet het verder prima. Het enige nadeel vind ik, dat er geen verbinding met de telefoon mogelijk is, zodat je niet kunt zien wat je filmt. Het schermpje gaat na verloop van tijd nl. ook op zwart. Buiten dat doet deze cam het prima.

Reageer

Roel 25-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Veel accessoires, weinig kwaliteit

Algemene score

4,0
Wegens de scherpe prijs en de redelijk goede reviews heb ik de action cam aangeschaft. Fantastisch hoeveel accessoires je erbij krijgt en hoe gebruiksvriendelijk de camera is. Kwaliteit van de microfoon is niet zo goed en het fish eye effect is sterk aanwezig. Hier zou ik echter mee kunnen leven. Waar ik niet mee kan leven is het wazig beeld en het zaag patroon wat in alle lijnen terug te zien is. Camera is daarom direct retour gegaan aangezien beeldkwaliteit in mijn ogen het belangrijkste is voor een action camera.

Pluspunten

  • Accessoires
  • Gebruiksvriendelijkheid

Minpunten

  • Beeldkwaliteit
  • Geluidskwaliteit

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Salora 26-05-2017

Beste Roel,

Dank voor uw review, wat spijtig dat de Salora PSC8635UWD niet aan uw verwachtingen voldeed. Heeft u het genoemde patroon waargenomen op het beeldscherm van de camera of ook bij het terugkijken op uw PC? Gezien de lagere resolutie van het ingebouwde LCD scherm kan er vertekening optreden t.o.v. een computermonitor.

Wij betreuren het dat uw ervaringen u hebben doen besluiten de camera te retourneren maar danken u voor uw input.

Met vriendelijke groet,

Salora.

Reageer

Bruin 05-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Klein camera tje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ging voor een handig cameraatje voor op vac met name voor snorkel actie,
Goed beeld handig in gebruik, knoppen wel zwaar te bedienen.
Zeer kleine beschrijving.
Beeld is prima dus hij blijft.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Lenie 29-08-2016
  • Product paar weken in bezit

Super op BluRay

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Helaas heb ik bij het verkeerde model een review achtergelaten. Dit is de review die bij dit model hoort. De Salora UPC8635UWD. Sinds kort ben ik in het bezit van deze heerlijke ActionCam. Ik wilde er eerst niet aan maar ben helemaal om. Ik brand mijn films en foto's op BluRay en was erg benieuwd naar de kwaliteit. Op het TV scherm (32 Inch) zijn de beelden nog steeds scherp. Ik heb dan wel de opnamestand van de video op de hoogste kwaliteit gezet, nl. 4K. Ik ben meer dan tevreden.

Pluspunten

  • Klein en handzaam
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • geen afstandsbediening

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer