JBL PartyBox 330 - Zwart

JBL PartyBox 330 - Zwart

Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 508,00Bekijk alle aanbieders
Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 1 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de JBL PartyBox 330 - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Schrijf een review
Azeriax06-09-2026
9.0

JBL PartyBox 330 echt een absolute UNIT

9.0
Allereerst super goed verpakt je hoeft je echt niet druk te maken. Om beschadigingen tijdens bezorging en transport. Handig op de doos aangegeven hoe je het moet open maken. Stappen gevolgd. Ja en dan komt natuurlijk het spektakel. Download de nieuwste versie van de app JBL One. Ik had nog de oude vanwege mijn voorganger 310. Gelijk uit de doos zie je het kwaliteits verschil. De look en design zijn cripy clean. Ziet er goed en netjes uit. De wieltjes zijn superhandig voor het meenemen naar feestjes en de verstelbare handelbar ook fijn in gebruik. Deze editite heeft ook een optical cable dit is erg handig als je op de makkelijkste manier je TV speaker wilt upgraden. De voorganger had dit namelijk nog niet de 310. Geluid kwaliteit, dit is echt waar de speaker tot leven komt in vergelijking met andere bluetooth speakers. Je connect makkelijk, update indien nodig even de frimware. Hierna luisteren maar. De klanken en bass zijn echt geweldig straight out de box. Wil je hier en daar wat aanpassing maken voor een film, jou muziek smaak. Dit kan heel gemakelijk met presets in de app of je doet het zelf. Muziek rond 20%/30% is echt heerlijk om naar te luisteren. Perfecte bass, diepe en lage klanken. Mijn muziek genres verschillen nog enorm. Dus persoon zet ik hem op 1 stand voor snel en makkelijk gebruik. Al met al een beest van een speaker. Echt een absolute UNIT. Als je hiermee aankomt zetten op het feestje is het gelijk klaar. De lichten geven een enorme disco sfeer. De strobe light is ook echt top. Mocht je hier persoonlijke aanpassingen willen maken kan dat natuurlijk. 100% een aanrader prijs kwaliteit is het echt waard.
Pluspunten
  • Geluid
  • Bass
  • App
  • verpakt
  • Transporteren
Minpunten
  • Groot