saake shop - Reviews & Ervaringen

0,0 Lees 683 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over saake shop.

saake shop stelt zich voor

Saake-shop.nl, dé camera-accessoire specialist van Nederland! Al meer dan 10 jaar hét adres voor uw camera-accessoires. Bij ons vindt u de unieke combinatie van snelle levering, lage prijzen en uitstekende service! We leveren uit eigen voorraad (slechts € 2,50 verzendkosten!), dus uw bestelling is lekker snel in huis. Voor 18:00 besteld via iDeal of creditcard is dezelfde dag verzonden! Afhalen in Haarlem op afspraak mogelijk. Heeft u nog vragen? Altijd een snelle reactie op uw e-mail.

Schrijf een review voor deze winkel

Deze winkel is in het afgelopen jaar nog niet beoordeeld en heeft daarom geen cijfer. Wil jij anderen helpen door het schrijven van een review? We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tove48 13-04-2012

Algemene score

9,2
Makkelijk te vinden en te bestellen bij Saake, snelle
reactie op bestelling.
Gisteren om 13.40u besteld, vandaag om 12.20u in huis.
Dus supersnelle behandelijng en levering van Saake.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaydee64 13-04-2012

Algemene score

9,5
Gisteren besteld om 13.00, vandaag binnen om 11.00 uur. SDHC Card 8GB 30mb ga ik volgende week gebruiken, zit nieuw in verpakking dus zal wel goed zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

scania43 08-03-2012

Algemene score

9,0
Supersnelle levering voor een schappelijke prijs
Ben erg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

eburger 06-03-2012

Algemene score

9,5
Gemakkelijk product te selecteren op basis van merk en type, vlotte levering en goede verpakking. Kwaliteit van het product pas op de langere termijn te beoordelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

asr1904 03-03-2012

Algemene score

10,0
Ongelooflijke dienst-na-verkoop: Ik kocht een geheugenkaart van Sandisk, maar deze bleek niet naar behoren te functioneren (fout in de kaart zelf). Na contact met Saake-Shop, kreeg ik enkele dagen later direct een nieuwe opgestuurd. Dit bleek dan nog eens om een verbeterde versie te gaan van de kaart die ik oorspronkelijk had besteld!
Prima service én de goedkoopste!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Conijn 02-03-2012

Algemene score

10,0
Ik heb al enkele keren iets gekocht bij Saake shop. Elke keer een correcte, snelle levering. Saake shop geeft mij vertrouwen en daarom koop ik zonder aarzeling mijn spullen bij Saake shop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Catscottage 29-02-2012

Algemene score

9,5
Al enkele jaren afnemer bij Saake. Ben steeds weer onder de indruk van de razendsnelle levering en perfecte after sales service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean M xx 29-02-2012

Algemene score

9,0
Mooie en goede Website. Items snel gevonden. snelle levering en goede followUp van bestelling.
Een woord, Uitstekende webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

henk van der Neut 24-02-2012

Algemene score

9,7
Het statief heb ik op donderdagmorgen besteld. Op vrijdagmiddag werd het geleverd. Snel en probleemloos. Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam brouwers 24-02-2012

Algemene score

9,0
na de bestelling die goedkoper was dan ergens anders en de artiekelen volop in vooraad hadden duurde het precies twee dagen en hadden alles binnen

toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f.l.kemper 23-02-2012

Algemene score

9,0
snelle, korte procedure om te bestellen. snelle bevestiging, snelle levering. goede kwaliteit van de geleverde producten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim te Riet 23-02-2012

Algemene score

9,0
Super correcte en snelle levering: Voor 17.30 uur besteld, volgende (werk)dag in huis. Zoals het eigenlijk hoort. Top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Tonn1 23-02-2012

Algemene score

9,0
Supersnelle SDHC Video kaart. Snel gevonden op de site, met zeer scherpe prijs!
Levering zoals beloofd: Goed beschermd verpakt en vlug in huis. Aanrader voor digitale (spiegelreflex)fototoestellen zeker als er ook mee gefilmd wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Tonn1 23-02-2012

Betreft: Sandisk SDHC 16GB ExtremeHD Video
300x speed - 45 MB/sec

Reageer

RobinF 17-02-2012

Algemene score

8,7
Prima levering, de volgende dag de bestelling in huis. Zo hoort dat!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerard4800 17-02-2012

Algemene score

9,0
Vandaag uitzoeken en bestellen, 24 uur later staat de post voor de deur met het pakje!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petru32 16-02-2012

Algemene score

9,7
Gisteren besteld en vandaag alles al geleverd!
Prima verpakt allemaal.
Kreeg snel antwoord op mijn vraag via mail voordat ik iets bestelde.
Prima service en goede prijs dus echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gustje 16-02-2012

Algemene score

9,2
snelle en correcte levering en prima prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PDA gebruiker 15-02-2012

Algemene score

9,5
Na het bestellen van één accu, ontving ik er twee omdat het de laatste twee accu's van dit type waren. Die tweede accu ontving ik gratis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Filet 15-02-2012

Algemene score

9,5
Ik bestel al een hele tijd bij deze zaak en dat altijd in volle tevredenheid over de producten, de snelle levering en de snelle beantwoording over vragen n.a.l.v. de gekochte producten.
Aanbiedingen zijn ook daadwerkelijk aanbiedingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G Vehof 14-02-2012

Algemene score

9,2
digitale fotolijst om 15.00 uur besteld,daags daarna om 12.30 uur lijstje ontvangen.
Voor een verwerkingshoekje van mijn overleden broer, maar het lijstje werkte niet goed. ook hiervan melding gemaakt bij Saake, kon het direct terug sturen zonder verzendkosten. anderhalve week later nieuwe lijst ontvangen rechtstreeks van de leverasier (Rollei)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.a.g.o. 13-02-2012

Algemene score

9,5
'Gebruik gemaakt van de speciale aanbieding Samsonite fototas.
De levering was zelfs binnen 14 u. dus dik in orde!
Bij het aanhaken van de draagriem brak er helaas een stukje van de musketonhaak af.
Mailtje gestuurd, meteen een bevestiging van ontvangst van de mail en de eerstvolgende werkdag de mededeling hoe het zou worden opgelost.
Weer een dag later een compleet nieuwe vervangde riem ontvangen met het verzoek de oude riem terug te sturen naar het antwoordnummer.
Kortom....Klasse!!
Dit bedrijf weet precies waar zij mee bezig zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

xp2002 13-02-2012

Algemene score

10,0
Totaal niks op aan te merken. Ik heb een vraag gesteld bij de bestelling. Die werd binnen 5 minuten beantwoord en diezelfde dag is het product verstuurd. Het product werkt ook nog eens, dus wat wil je nog meer? :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hinnendaels 12-02-2012

Algemene score

9,3
Ik ben reeds enkele jaren klant en ben zeer tevreden,
een goede service en goede vergelijkbare prijzen,ik kom zeker nog terug.
Groeten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rien van Kuik 11-02-2012

Algemene score

9,8
afgelopen jaren meerdere verschillende producten besteld, uiterst snel gecommuniceerd en geleverd. Ook after-sales prima in orde (omruilen), kortom UITSTEKEND

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margriet van der Wijk 11-02-2012

Algemene score

8,7
Heb meerdere batterijen besteld, na een dag geleverd, keurig verpakt, ga zo door!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chris schwagten 07-02-2012

Algemene score

10,0
Donderdagavond 2 februari besteld en vandaag, dinsdagavond 7 februari, aangekregen (België). Tot zover alles dik in orde. Batterij is momenteel aan het opladen. Nu enkel nog afwachten of hij werkt en hoe lang hij het uithoudt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.J.M. Offermans 03-02-2012

Algemene score

8,8
Goede prijs, zeer snelle levering, sneller dan op site vermeld! Prima assortiment.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 1947 02-02-2012

Algemene score

9,0
snelle levering en redelijke verzendkosten dus een goeie zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josko 01-02-2012

Algemene score

9,5
Afgelopen zondag deze accu met tasje voor mijn Sony Camcorder besteld via website. Dinsdag had ik het al in huis. Snel geleverd en tegen redelijke bezorgkosten. prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adwan 30-01-2012

Algemene score

9,0
bij saake een memory stick gekocht, welke door één of andere oorzaak niet op mijn adres aankwam.
bij navraag krijg je per omgaande antwoord.
na 14 dagen kreeg ik het product direct weer toegestuurd, terwijl zij gaan zoeken naar de oorzaak van verdwijning.
uiteraard altijd jammer als je 14 dagen nog geen gebruik kan maken van je gekochte spullen, maar wel redelijk.
verder prima service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Janniesten 29-01-2012

Algemene score

10,0
Deze shop krijgt van mij de hoogste score omdat je op de website zeer snel hebt gevonden wat je nodig hebt.
Onmiddellijk antwoord hebt via mail.
En de bestelling super snel wordt geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marchel3011 26-01-2012

Algemene score

8,5
Goede website, en een snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

aro2011 25-01-2012

Algemene score

9,0
Goede info bij producten, snel en accuraat geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

DEBLAERE BERNARD 23-01-2012

Algemene score

8,0
Flexibele bestelling.
Binnen de tijd geleverd
Goede verpakking.
Prijs zeer maatschappelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frits Keizer 21-01-2012

Algemene score

8,2
Bestelling snel in huis 2-dagen. keurig netjes verzorgd. Minpuntje op site bij bestellen, bij bestellen van 1 item wordt standaard 2 ingevuld. Tot 3 keer toe geprobeerd. Foutje in pagina??????

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Saake-shop 22-01-2012

Dat is inderdaad vreemd. We hebben deze klacht niet eerder gehoord en ik zou dat graag verder onderzoeken. Ik stuur u nu een e-mail met een aantal korte vragen waarmee we hopelijk dit probleem kunnen opsporen.

Reageer

Heemskerk.C.J. 19-01-2012

Algemene score

9,2
prima en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kustbewoonster 19-01-2012

Algemene score

10,0
snelle levering, correcte prijs, prima verpakt. Een adresje om te onthouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans den Bosch 19-01-2012

Algemene score

10,0
zeer snel en correct met de afhaandeling.Goede communicatie wanneer iets niet voorradig. Goede prijzen en leuke aanbiedingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fransm23 18-01-2012

Algemene score

9,8
Snelle levering en volgen van de bestelling goed mogelijk. Goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Will Franken 18-01-2012

Algemene score

9,2
Een razendsnelle en professionele communicatie over een retourzending en vervanging van het product was binnen een paar dagen geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre van de Graaf 17-01-2012

Algemene score

9,0
Ik heb al meerdere artikelen besteld. Snelle en correcte levering. Producten zijn van uitstekende kwaliteit.
Prijs kwaliteitverhouding is prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JdG81 16-01-2012

Algemene score

9,5
Snelle levertijd, vriendelijk personeel..

Absoluut een aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rbossink 14-01-2012

Algemene score

10,0
Diverse bestellingen gedaan de laatste jaren.
Altijd alles naar wens binnen de aangeboden tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heinleenstra 14-01-2012

Algemene score

9,3
De aankoop procedure loopt gesmeerd en de levering gaat als beloofd.
De kwaliteit van de gekochte artikelen is volgens verwachting.

Ik heb in de loop der tijd meerdere artikelen bij Saakeshop gekocht en nooit met achteraf spijt.

Kopen op internet is een kwestie van vertrouwen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

liempd1202 13-01-2012

Algemene score

7,3
Zeer snelle levering en correcte afhandeling.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Bizzy99 12-01-2012

Algemene score

8,8
Shop doet gewoon wat een webshop moet doen, duidelijke website, no nonsens en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan1625 12-01-2012

Algemene score

9,0
Snelle levering en de laagste prijs in vergelijking met andere webshops

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.v.Moorsel 11-01-2012

Algemene score

9,3
De site is duidelijk en gebruiksvriendelijk.
De levering is snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saakeklant 08-01-2012

Algemene score

9,0
Ik had een Mini bluetooth toetsenbord gekocht. Ik kreeg het op mijn mobiele telefoon met Android niet aan de praat. Hoewel ik de originele verpakking niet meer had, kon ik het apparaat toch terugsturen. Ik had vervolgens supersnel mijn geld terug. Heel netjes, goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saakeklant 07-01-2012

Algemene score

8,5
Ik had een Mini bluetooth toetsenbord gekocht. Ik kreeg het op mijn mobiele telefoon met Android niet aan de praat. Hoewel ik de originele verpakking niet meer had, kon ik het apparaat toch terugsturen. Ik had vervolgens supersnel mijn geld terug. Heel netjes, goede service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews