DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 3516 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 518 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ruud 20-01-2021

Algemene score

10,0
Duidelijke site. Besteld en binnen 2 dagen thuisbezorgd. Netjes verpakt. Kortom een aanrader. Bovendien hoe betaalbaar.

Reageer

Tess55 19-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk. Zeer goed geprijsd. Een snelle en vakkundige levering. Top.
Daarom kom ik uiteindelijk altijd bij DeOnlineDrogist.nl uit.

Reageer

Zoetermeerder 19-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zegt wat zij beloven en doet ook nog wat zij beloven! Bestellen, betalen en supersnel geleverd. Een aanrader!

Reageer

Maya 18-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijk en betrouwbaar over de producten.
Goede service van het bedrijf.

Reageer

Arthur Belgie 18-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn enorm blij met de Online Drogist, want, juist in deze drukke tijd, lukt het ze om een bestelling op Zondag, af te leveren op Maandag morgen!!! En dat , naar Belgie, al vele maanden!!! Bravo.

Reageer

dirk 15-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
heldere site waarin het snel zoeken is. Eenvoudig stappenplan om van zoeken naar plaatsen bestelling over te gaan

Reageer

Carla 14-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke webshop, goede aanbiedingen en snelle levering. Bestel regelmatig bij de Online Drogist en tot nu toe iedere keer zeer tevreden.

Reageer

Lydie 08-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie prijzen, correcte en snelle levering, zeer tevreden over de gang van zaken!

Reageer

w 08-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en makkelijk. Deze bestelling gedaan met kortingscode FNV. Zeer veel keuze.

Reageer

Trees 08-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling was makkelijk te plaatsen. Prijs betaalbaar. Product was goed ingepakt en niet beschadigd. Het werd snel bezorgd. Ik ben tevreden.

Reageer

online drogist 07-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik vind in deze winkel heel veel keuzes.\je besteld en het is snel geleverd.
Prima verpakt en zeker goede service . heb dit al kenbaar gemaakt aan vrienden.
Een aanrader dus.

Reageer

Ja zeker 07-01-2021

Algemene score

10,0
Snelle levering, keurig en verzorgd verpakt. Fijne Online drogist dik tevreden. 👍👍

Reageer

Mjg 07-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle afhandeling , en Binnen 12 uur ontvangen ! Super blij mee. Goede ervaringen van hun.

Reageer

cor 07-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Helder en duidelijke site , goede prijzen en een snelle levering van de producten

Reageer

Ria Veerman 07-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd snel en netjes de juiste dingen in huis. Website gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.

Reageer

Theodora 07-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel producten kunnen worden geleverd,dus royaal assortiment.
Goede aanbiedingen,veel reclames. De levering was in goede staat en snel.
Mails over verzending en aankomst prima.

Reageer

EstherV 06-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, ruim assortiment, goed geprijsd en snelle en keurige levering. Zelfs in coronatijd.

Reageer

Pieternel 05-01-2021

Algemene score

10,0
Duidelijke site en groot assortiment. Vooral voor de homeopathische geneesmiddelen is dit bedrijf een aanrader.
De levering is snel. Normaal gesproken de volgende dag. Als dit niet lukt wordt dit al bij de bestelling medegedeeld. Gratis levering al vanaf 20€.

Reageer

d hout 31-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goedkoop en snelle bezorging ondanks corona besmetting en vriendelijk persomeel

Reageer

D.e. 31-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlotte afwerking van het bestelde product en snelle bezorging, zeker in deze hectische tijd.

Reageer

Hewin 31-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veilig thuis voor een schappelijke prijs de nodige medische aanvullingen kopen.
Grote sortering

Reageer

Mad 30-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De omschrijving van het artikel is duidelijk.
Snel in huis....netjes verpakt....geen abnormaal veel verpakkkngs matriaal

Reageer

Joyce 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een fijne shop, met een ruim assortiment. Ook de prijzen zijn zeer voordelig, en de levering is meestal de volgende dag. Shop er elke maand!

Reageer

J 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede website, perfecte levering (al jaren), snel. Gewoon alles wat je graag wil van een webwinkel. Aanrader!

Reageer

John Muller 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site met veel keuze in artikelen. Voor veel aandoeningen een oplossing.

Reageer

gini 28-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
supersnelle levering, groot assortiment, doen wat ze beloven, zeker een aanrader voor anderen

Reageer

Anna 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De winkel is duidelijk in het aangeven van zijn producten en zorgt voor een goede verpakking met uitstekende afwikkeling van het bestelde artikel en dan de prijs super geen cent te veel

Reageer

T. 22-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het is makkelijk om via online drogist te bestellen. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en de levering is zeer snel.

Reageer

Rennie 22-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering van de bestelde shampo bij de Online Drogist.
Gunstige prijs en gratis bezorg-
kosten

Reageer

Dorothea 21-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, zeer scherpe prijzen ruime keuze en ook in geval van een klacht een heel goede afhandeling.
Fijne webshop met duidelijke site.

Reageer

Nienke 21-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb hier vaker besteld. Omdat ik goede ervaringen met deze shop heb heb ik hier weer een bestelling geplaatst.
Het is makkelijk een bestellen te plaatsen.
De levering is snel.
Kortom ik ben zeer tevreden.

Reageer

J. MacGillavry 20-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke en overzichtelijke side. Bestel vaker hier goede en snelle service. Ga zo door.

Reageer

Jessica 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nette service.
Groot assortiment, goeie prijzen en super snelle verzending

Reageer

Meerveld 17-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitgebreide assortiment goed overzichtelijk prettige website, goede levering en lekker snel

Reageer

Martin Kleintunte 16-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heldere website met duidelijke keuzes. Snel op tijd uitgeleverd in goede verpakking ...prima

Reageer

Doris 16-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb de Onlinedrogist, inmiddels al enkele jaren geleden gekozen, omdat zij een groot assortiment hebben met goede prijzen. Daarnaast is het een makkelijke site om te bestellen. De service is geweldig alsook de verpakking van de bestelling en de snelle levering.

Reageer

Pim 15-12-2020

Algemene score

10,0
Snelle service. Goede bereikbaarheid. Ruim assortiment en concurrende prijzen.

Reageer

M.G. 15-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima winkel vaak op tijd geleverd ondanks de december drukte.
Als het niet lukt met de levering altijd keurig bericht wanneer het dan wel geleverd kan worden.

Reageer

Karin 15-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Erg prettig om hier te "winkelen" sowieso in deze tijd van lockdown en anderhalve meter samenleving!
Maar ook als dit niet zo zou zijn, een prima drogist.
Fijn om rustig te zoeken, lezen en kiezen wat ik wil.
Daarna bijna altijd een enorm snelle levering!
Kortom voor mij een zeer prettige winkel!!

Reageer

Anna 15-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze drogist had een voor mij gunstige aanbieding.Daar heb ik gebruik van gemaakt.Keurig verpakt en snelle levering aan de voordeur.

Reageer

Thea 15-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke bestelwijze, snelle en keurige levering.
We bestellen hier zeker nog eens.

Reageer

Charley 14-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De onlineDrogist is een prettige winkel met prijzen die gelijk of zelfs goedkoper zijn dan in een gewone winkel. Nu ik bij de Eko plaza te Alkmaar altijd ver moet slepen met mijn boodschappen, biedt deze drogist een prima alternatief. En als eens een keer iets niet goed is, wordt er snel naar een oplossing gezocht en gevonden!
Kortom een echte aanrader met een enorm assortiment.

Reageer

Liz 14-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles was prima in orde! Geen minpunten! Mijn bestelling was snel geleverd, op tijd! De artikelen die ik besteld heb bij de online drogist zijn goed en stevig ingepakt. Verder is het zeer duidelijk waar je terecht kunt met eventuele vragen en/of opmerkingen. Dus ik ben zeer tevreden! 10 punten zeker verdiend!

Reageer

jilderda 14-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
uitstekend assortiment van bekende merken. duidelijke pagina's en vlot bezorgt aan huis.

Reageer

Gert Jonker 14-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ptima winkel,zijn vrijwel altijd het goedkoopst voor de spullen die ik zoek(luiers,vitamines Davitamon) en de leveringstijd is tot nu toe altijd nagekomen.Dus echt vandaag besteld is morgen geleverd. Prima website voor mij!

Reageer

Conny 14-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al 2 x besteld, snelle verzending, via mail op de hoogte worden gehouden van de levering, al bij €20 gratis verzending...kortom ...SUPER tevreden en zeker nog meer bestellingen in de toekomst!

Reageer

bestelling online drogist 12-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
scherpe prijzen snelle levering goede telefonische bereikbaarheid uitgebreid assortiment klantvriendelijk

Reageer

Harold 11-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende online-winkel in diverse opzichten: Website, Aanbiedingen en Service. Inderdaad, allemaal met een hoofdletter want heel goed.En last but not least: Gratis verzending vanaf besteding van 20 euro. Wat wil je nog meer.

Reageer

Catharina 11-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben al enkele jaren klant van Online Drogist. En zeer tevreden. De site is goed en wat je kiest is meestal voorradig. Zo niet zorgen zij er voor dat het snel geleverd word.. Ik ben klant en blijf klant..

Reageer

Monique 11-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede site makkelijk te bestellen en zeer snelle bezorging. en ook het aantal was goed, een goede voorraad

Reageer

Toon meer reviews