DeOnlineDrogist.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 3401 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DeOnlineDrogist.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 670 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sonja van Houten 23-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk te zien of de artikelen op voorraad zijn.
Snelle levering en vaak goedkoper als ergens anders

Reageer

LG 22-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De webshop heeft zeer veel keuze, en de belofte van levering volgende dag maken ze helemaal waar!

Reageer

Ugur 22-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Één van de redenen dat ik voor deze shop heb gekozen is omdat ik alles de volgende dag is bezorgd. Ik ben super tevreden!

Reageer

Dik van Soest 22-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk, tweede bestelling en goede afwerking van de bestelling ook naar Duitsland München Top

Reageer

C.Deen 21-09-2020

Algemene score

7,0
Men levert niet altijd af wat besteld is, b.v. gel in plaats van olie en bij visolie ontbrak EPA en DHA wat besteld was.
Officiele reactie van De Online Drogist 21-09-2020

Beste C.Deen

heel erg bedankt voor uw review. Helaas kunnen wij echter geen bestelling van u terugvinden. Zou u het bestelnummer van uw bestelling aan ons kunnen doorgeven? Dan kunnen wij uitzoeken wat er mis is gegaan en u uiteraard een passen oplossing bieden. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet
DeOnlineDrogist

Reageer

Mieke Blom 21-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Accurate reactie op bestelling op zondag. Snelle aflevering, tevens bericht wanneer bestelling wordt bezorgd.

Reageer

Liana 20-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site, snelle levering. Bij vragen wordt er snel gereageerd via de mail. Telkens weer tevreden.

Reageer

Kwestan 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keuze in assortiment tegen voordelige prijzen. Prima website, gebruikersvriendelijk, Aanrader!

Reageer

Erica 17-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het gaat vrij goed met de bestellingen die ik doe . En vandaag besteld morgen in huis klopt helemaal . Zeer tevreden . Ik zelf woon in spanje ,en wat ik bestel komt bij onze dochter

Reageer

Petra 17-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk, snelle levering, netjes verpakt.................................

Reageer

Jan 15-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en alles zat in de doos. Kortom een prima webwinkel met goede service.

Reageer

hans 14-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
shop met zeer veel artikelen, niet moeilijk om te zoeken, zeer snelle levering, ik kom hier al jaren, en dat wil wel wat zeggen in deze tijd.

Reageer

Petra 14-09-2020

Algemene score

10,0
Het is allemaal goed op de site te vinden vaak goedkoper dan in de winkel en snel in huis

Reageer

a.schroeder 12-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
overzichtelijk en duidelijk , makkelijk zoeken en bestellen. Goede merkproducten en snelle bezorging, kortom super blij mee

Reageer

Rita de Kock 12-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd correcte en nette levering !!
Scheelt in prijs met de lokale winkel ,
echt een aanrader

Reageer

Ingrid 11-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettige, overzichtelijke site.
Keurige levering. Bestel hier nu al een aantal jaar en ben dik tevreden.

Reageer

Marianne 11-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben zeer tevreden over het product het helpt mij uitstekend tegen mijn zeer droge en gevoelige huid,(eczeem) , deze online winkel heeft een grote assortiment ,en een goede services ,vooral een snelle levering super, ga zo door!!

Reageer

Willy 11-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bezorging was super snel .dat is voor mij belangrijk .
En met post.nl gelukkig
Die andere bezorgdiensten vind ik helemaal niks
Dus bij jullie super!!!!

Reageer

Conny 10-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veilige site, snelle bezorging, bekende merken wat afgesproken is wordt netjes bezorgd aan huis.

Reageer

Marti 10-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling is snel geleverd en de artikelen waren netjes ingepakt. Het voldoet helemaal aan de verwachting.

Reageer

Leon 10-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website. Makkelijk bestellen en betalen. Goede producten met lange houdbaarheid. Snel geleverd, op mijn verzoek op afhaalpunt.

Reageer

Julia 10-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was toeval. Ik zocht een product en kwam hier terecht. Snelle afhandeling, je wordt steeds op de hoogte gehouden van hoever het bestel/bezorgproces is gevorderd. Alles prima voor elkaar.

Reageer

Anita Meijerink 10-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en goede service . Goede uitleg op de site. Zeker aan te bevelen

Reageer

Paula 08-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben erg tevreden, snelle levering. En ook nog een kleine mini erbij Top Ga er wel weer wat bestellen. Ben positief

Reageer

Lia van Goeije 08-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima duidelijke site, prijzen zeer aantrekkelijk en levering vlot en keurig. Ik ben heel erg tevreden.

Reageer

Guy Eigeman 07-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn bestelling tot levering heeft aan alle verwachtingen voldaan. Ik kan een ieder aanbevelen vanuit Spanje (Costa Blanca) bestellingen te plaatsen bij de Online Drogist. Doorslaggevend: snelle levering.

Reageer

Christina 07-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles klopt bij deze drogist: de service, de bestelling, de kwaliteit en de prijs.

Reageer

J.M. van Oijen 07-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site, groot assortiment, snelle levering en concurrerende prijzen

Reageer

Keub Latjes 07-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze webwinkel heeft een mooi uitgebreid assortiment. De leveringen zijn correct en op tijd. De gehanteerde prijzen zijn beslist geen belemmering om de relatie met dit bedrijf voort te zetten.

Reageer

Ellen 07-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles netjes op tijd geleverd en tegen een zeer aantrekkelijke prijs !!
Gezicht verzorging producten besteld van Earth Line

Reageer

Asnetrefide 06-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben in coronatijd , en af en toe daarvoor ook al, veel gebruik gaan maken van deze online drogist. Makkelijk om artikelen op de pagina's te vinden. Men is ook duidelijk vwb de voorraad-aantallen en indien nietvoorradig kan je aangeven om een email te ontvangen om je up to date te houden indien het artikel weer voorradig is. Van bestellen tot afleveren verloopt altijd snel en vlekkeloos. Er wordt gebruik gemaakt van track en tracé. Ook kan je achteraf betalen. Ik ben zeer tevreden over de diensten van de online drogist. Heb op geen enkel punt kritiek te melden tot nu toe, het is een efficiënt werkende online webshop voor klant en bedrijf!. Heb zelf wel andere ervaring gehad met webshops, die zouden van deze werkwijze echt wat kunnen opsteken.

Reageer

Frederik 02-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime keuze van veel artikelen,en snel geleverd. Ook de toelichtingen bij het artikel zijn zeer duidelijk.

Reageer

Bernhard janssen 02-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Betrouwbaar,snel geleverd,duidelijke invormatie,en klant vriendelijk.ga zo door.

Reageer

Janny 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en scherpe prijzen ,altijd veel voorraad
Een ruimtes assortiment

Reageer

Antonia 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nooit problemen. Altijd een snelle, nette en duidelijke afhandeling. Mocht de bestelling iets later zijn krijg je een kortingscode. Wat een service!

Reageer

H.Feller 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik ben zeer tevreden met deze shop . ik heb geregeld deze vitamine nodig omdat ik wegens mijn
ernstige allergie [al jaren geen groente en fruit mag eten en deze vitamine houden mij gezond .
ik ben wel 94 jaar en heb natuurlijk wel andere kwaaltjes ,maar die hebben er niets mee te maken.
dus ik mag wel zeggen dat ik er erg tevreden mee ben .

Reageer

Clementine 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over uitgebreide assortiment, goede communicatie, snelle levering. Bij de laatste levering trad er door een storing bij Post.Nl enige vertraging op, maar DOD maakte daarvoor onmiddellijk excuses en ik krijg bij mijn volgende bestelling bovendien 10% korting, terwijl de vertraging niet eens hun schuld was. Dat noem ik uitstekende service!

Reageer

AARTSEN 31-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service, keurig op tijd geleverd voor de juiste prijs, kunnen velen een voorbeeld aan nemen.

Reageer

Gerda 31-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijke website met snelle levering. De bestelling is zorgvuldig ingepakt

Reageer

Accorama 31-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende communicatie.
Snelle levering en goede verpakking.
Prima prijs voordelen. Goede voorlichting van de produkten . Eenvoudige betaal mogelijkheden.
Aanrader.

Reageer

C.Kranenburg 31-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer correct afgeleverd, binnen de aangegeven tijd van 2 dagen.
de bestelling zoals aangegeven prima, mankeerde niks aan.

Reageer

Lieke Mooij 30-08-2020

Algemene score

7,0
Snelle bezorging maar te gek om twee verpakkingen interdental borsteltjes niet in een enveloppe maar in een grote doos te versturen! Kon dus niet door brievenbus en zeer milieu-onvriendelijk.

Reageer

Jolanda 29-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Leuke aanbiedingen, gratis verzenden vanaf 20 euro is ook prettig. Snelle levering.

Reageer

Henricus Gerardus Rutten 29-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door de Professionele uitleg van het door ons uit gekozen product, waar niet alleen de voordelen maar ook de eventuele bijwerkingen zeer goed kenbaar gemaakt zijn in begrijpbare termen, heeft ons laten beslissen dit product te bestellen !
Tevens de snelle afhandeling van de bestelling was een van de redenen van tevredenheid.

Reageer

Stephan 28-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering van De online drogist.nl en betaling ging ook vlot en zeer snel.

Reageer

Vlinder 7 28-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het voldeed aan de verwachting en best wel snel bezorgd!,en de prijzen is ook aantrekkelijk!

Reageer

Ellen 28-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een online drogist met super snelle levering en een goed en netjes afgeleverd pakketje, zeker een aanrader,en ondanks breed assortiment, vele dingen verkrijgbaar, top service, dank je 😊 voor de top kwaliteiten!!

Reageer

Jeanne 27-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop is een van mijn favoriete websites !
Goede en vriendelijke klantenservice - Goede merken - Snelle levering - Laag bedrag voor gratis levering.
Ik koop zoveel mogelijk bij -De Online Drogist_ !

Reageer

Joke 27-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering ! Goed verpakt!👍Prijs ook prima👏👌👌ga een volgende keer zeker weer bij hun bestellen🙏🏻

Reageer

Leo H 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al diverse keren besteld,levert zeer snel en de prijzen zijn over het algemeen ok,het is maar net wat je zoekt,wat mij betreft een aanrader

Reageer

Toon meer reviews