Dectdirect.nl - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 264 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Dectdirect.nl.

Dectdirect.nl stelt zich voor

DectDirect.NL is de telecomspecialist voor het MKB en de consument! De oprichters zijn door de wolgeverfde telecomspecialisten die altijd op zoek zijn naar nieuwe ontwikkelingen in de markt en de beste prijzen voor de klant. Wij realiseren dit door een efficiente organisatie die op een zeer kostenbewuste manier is ingericht. En misschien kent u ons wel van DiefstalinBeeld.NL? Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor het leveren van SIP, Fiber en DSL diensten en met onze eigen installatiedienst kunt u alles tegen concurrende tarieven door DectDirect.NL op locatie laten installeren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 67 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Patrick 11-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de avond besteld en de volgende dag geleverd. Prima levering en informatie op de website.

Reageer

Olaf 10-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Perfecte service, prijzen zijn goed en eerlijke communicatie ivm leverings tijden.

Zeer snel in huis, tevreden.

Reageer

Peter72 08-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering. Zeer goed verpakt en voor een prima prijs. Ruim assortiment en goede info maken het makkelijk om tot een goede keuze te komen.

Reageer

Van der Lee 30-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima bedrijf, goed product, snel in huis.
Betaling netjes achteraf mogelijk.scherpste prijs.
De wiffi versterker werkt super.

Reageer

Rob 16-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima prijs kwaliteit verhouding, levering ook op tijd en volledig. Goed dus

Reageer

Anoniem 09-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfect, snel en betrouwbaar. Zeker aan te bevelen. Heb een docking station voor dell laptop en meerdere beeldschermen gekocht.

Reageer

John van Waterkering 30-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed overzichtelijke website zeer snelle levering goed verpakt duidelijke Mail

Reageer

Tina 27-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering van gekochte producten, dacht zelf dat ik ze niet op maandag geleverd zou krijgen maar tot mijn verbazing toch wel.

Reageer

Igor 26-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima. alles is in orde. Snelle levering. Sneller dan ik gedacht had.
Met vriendelijke groet.

Reageer

Sjaak 23-11-2021

Algemene score

6,0
Meteen na bestelling kreeg ik een mail dat de bestelde items niet op voorraad waren, ondanks dat er online stond dat ze voorradig waren. Een paar dagen later kwamen ze opnieuw binnen; en kreeg ik ze alsnog toegestuurd. Maar dus niet zo snel als op de website stond dat ze zijn helaas. Wel een scherpe prijs.

Reageer

Yvon 22-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vooraf telefonisch contact gezocht voor informatie. Dat was helder. Bestelling supersnel en correct geleverd. Voor herhaling vatbaar

Reageer

Marianne 05-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vandaag telefonisch contact gehad met dit bedrijf. Ik werd geweldig te woord gestaan, hij bleef rustig en beleefd en kon mij Prima helpen. Ik zeg: daar kunnen een boel bedrijven nog een voorbeeld aan nemen, met zulk personeel. Je krijgt gewoon gelijk een levend mens aan de telefoon , die luistert! Echt TOP!!!

Reageer

Maurice 20-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel besteld en snel geleverd. Op verzoek op rekening was ook geen probleem.

Reageer

anoniem 25-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
2de samenwerking met dectdirect, kleinere bestelling deze keer. de POE switch die ik voor ogen had stond niet meer op de webshop, even gebeld, er kwamen er nog 10 binnen, maar niet op de webshop. Voor ik het goed en wel door had was alles al geregeld, en 2 dagen later netjes geleverd. zeer proper

Reageer

jon 13-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
levering fantastisch !
zelfs in het weekend !
2x om instelling assistentie gevraag en vakkundig beantwoord !
1x een probleem voorgeleg en onwillig beantwoord met; even opzoeken en na een paarminuten verteld dat ik op pagina 36 de bladzijde kon vinden die het antwoord zou geven ...
helaas is mijn probleem nog een probleem dat ik eerdaags weer voorleg ...
wens dat ik dan weer een vakkundig iemand tref !

Reageer

Patrick 10-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een snelle service !! Materialen zijn wat is besteld en uitstekend verpakt en daags nadien geleverd!! Wat kan je nog meer??

Reageer

Bas 09-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had diverse harde schijven besteld: goede prijs, snel geleverd, goed verpakt en fijne service!

Reageer

Wiebe 23-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keurige afhandeling en product supersnel geleverd (weliswaar zonder verzend-bevestiging).

Reageer

Onno 16-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedkoop, geen verzendkosten, origineel OEM product en snel de volgende dag geleverd. Heel goed, ga zo door.

Reageer

Pieter 09-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Om 21:59 een bestelling geplaatst, en deze werd inderdaad de volgende dag geleverd! Geen verzendbevestiging maar dat maakte de verrassing des te groter 👍

Reageer

Liessie 07-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De dag na de bestelling al geleverd. Goed verpakt!
En het product overtreft mijn verwachtingen!

Reageer

Rianne 07-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke webwinkel, goede informatie. Geleverd op de dag na bestelling volgens afspraak. Goede prijs.

Reageer

Frans 04-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Stipt geleverd in een nette verpakking. Niets te klagen …
Waarom dan geen 10?
Tsja, kan er dan niets/nooit wat beter?

Reageer

Cris 21-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keurig en correct de order afgehandeld. Ik had een fout gemaakt en alles werd netjes geregeld. Geld was snel terug gestort (door de recenties op het web had ik er ook wel alle vertrouwen in dat het wel goed zat, en dat was ook zo) . Order was snel geleverd , keurig verpakt. Niets te klagen dus.

Reageer

martin 05-06-2021

Algemene score

9,0
Ene dag besteld, volgende dag geleverd. Schappelijke prijs. Goed verpakt. Niks mis mee.

Reageer

Anton 04-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ene dag besteld, volgende dag geleverd. Schappelijke prijs. Goed verpakt. Niks mis mee.

Reageer

Schoutens 20-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede overzichtelijke website I in zoek venster ingeven meteen het juiste artikel ,snelle levering TOP

Reageer

Henk Bulten 15-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Scherpste prijs en goed advies over een aan te schaffen headset. Keuze gemaakt, besteld via webshop, keurig link per mail, volgende dag geleverd. Uitstekend, kan niet anders zeggen.

Reageer

Guy Forton 11-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles prima. Snelle levering. Goed verpakt. Website duidelijk.

Reageer

Kwaliteitsgeheugen voor een prima prijs 10-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel het geheugen wat ik zocht voor mijn Synology op de website van Dectdirect gevonden en voor een uitstekende prijs.
Snel geleverd, prima verpakt.

Reageer

WvW 08-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede site, markt conforme prijzen en snelle en correcte afhandeling. Aanbeveling op zijn plaats.

Reageer

Frits 07-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering en product ontvangen zoals besteld. Aanrader voor toekomstige klant. Zeer tevreden.

Reageer

Hans 06-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en goede levering plus prima service! Na eerste bestelling , ruim een maand geleden weer een bestelling geplaatst en bijzonder tevreden. Via de website snel en eenvoudig het juiste product gevonden.

Reageer

Alex B 05-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Webshoppen zoals het hoort!
Dure NAS netjes in extra omdoos met dempende vulling: en dat kwam blijkbaar van pas want met stikker breekbaar of niet, sommige couriers kijken er niet naar!
Ook keurige factuur na aankoop in de mail en alles vlot geleverd... daar betaal ik graag iets extra voor!
Bedankt DectDirect.nl team voor de scherpe prijs en service!

Reageer

Nost 05-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top product, snelle levering. Een voorbeeld van hou een online shop zou moeten werken...

Reageer

estherverhagen 29-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima product, prima service. Wel is het even niet helemaal duidelijk, dat je maar 1 jaar gebruik kan maken, van de goedkopere Office versie, na 1 jaar betaal je toch gewoon € 99,00 voor Office family.
Meteen geleverd.

Reageer

Arjan 24-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle reactie en creditfactuur op het feit dat het product dat ik besteld had niet leverbaar was. Alternatief product besteld en dat was binnen een dag in huis. Geld terug van de oorspronkelijke bestelling ging ook heel snel. Prima service.

Reageer

Wichard Hartes 20-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I ordered something at 4pm, it arrived the next day. Excellent service. Customer service also helpful and quick. Recommended.

Reageer

L.A.Raise 19-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit bedrijf onderscheidt zich doordat hier de klant nog koning is. Bedrijf is bereid om met de klant mee te denken, komt gemaakte afspraken na, brengt de klant op de hoogte als de levering langer duurt dan men zou verwachten. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Is bovendien klantvriendelijk en efficiënt .

Reageer

Ikbent 14-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel geleverd, bestellen ging eenvoudig, en ze waren goedkoop, zou hier beslist weer iets bestellen.

Reageer

Janux169 07-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, uitermate snelle levering (volgende dag) en nette prijzen. Alles helder en duidelijk gecommuniceerd, factuur komt meteen per e-mail, handig voor de boekhouding.

Reageer

Tevreden Sinjoor 30-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
10 op 10 voor de uitstekende dienstverlening . Als Vlaming heb ik alle Belgische gespecialiseerde websites bezocht op zoek naar het bewuste toestel - zonder enig resultaat . Steeds ontving ik aldaar dezelfde frustrerende boodschap : " dit toestel is niet meer leverbaar " . Tot ik bij dectedirect.nl terechtkwam ! Toestel aldaar direct leverbaar . Prima website en toestel onverwijld geleverd - zonder aanrekening van enige kost voor de verzending naar België . Zeer tevreden consument !

Reageer

Buro EDC 23-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gezocht en gevonden bij DECTDIRECT. Snel wegwijs in aanbod via telefoon, bestelling geplaatst en dag erna al geleverd. TOP service!

Reageer

flipper007 22-03-2021

Algemene score

8,0
Prima bedrijf, levert accuraat en goede prijs/kwaliteit verhouding. Alles netjes aangeleverd en volgens afgesproken tijdstip en plaats.

Reageer

Joost 21-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima shop. Nu voor de tweede keer iets besteld, omdat ze op dat moment de voordeligste waren. En ze komen mij betrouwbaar over. Deze keer via hun ticketsysteem een vraag gesteld en kreeg daar keurig antwoord op. Nog geen ervaring met retourneren. Waarom 8 van de 10 punten? Omdat het altijd beter kan :-) Ervaring was prima, product is prima, dus daar ligt het niet aan.

Reageer

Jos van den Broek 19-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Laagste prijs voor de NAS die ik zocht.
En snelle levering, wat wil je nog meer

Reageer

tonvandenbosch 19-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Buiten het feit dat dit bedrijf de laagste prijs berekend na een zoektocht bij veel andere bedrijven werd er ook nog eens snel geleverd en er was een goede en duidelijke behandeling opvallend. Ik laat dit bedrijf zeker in mijn adressenbestand staan ,

Reageer

theoneandonlyweijsguy 16-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en er werd ook goede hulp gegeven bij mijn vraag..
Ook de mogelijkheid om achteraf te betalen is fijn.

Reageer

Gijs 15-03-2021

Algemene score

9,0
Als technisch zeer onhandig voeg ik Dectdirect mij door de aansluitprocedure van nijn nieuwe handsfree telefoontoestellen te helpen. Dit werkte prima en medewerkster yyy belde zelfs terug om de puntjes op de i te zetten. Een pluim verdiend.

Reageer

Dannie 10-03-2021

Algemene score

1,0
Onlangs een officepakket besteld bij Dectdirect. Deze licentiecode blijkt niet te werken. Gebeld met de klantenservice waar ik alleen maar verwijten krijg dat ik iets verkeerd heb gedaan en dat het mijn eigen schuld is dat de code niet werkt. Dhr. van de klantenservice neemt niet de moeite om me te helpen met mijn probleem, ondanks dat ik aangeef dat ik niet begrijp wat er mis is gegaan. Dhr. staat mij ontzettend onbeleefd te woord, ik voel me hier erg onprettig door. Helaas nu mijn geld weggegooid omdat Dectdirect niet de moeite neemt om mij te helpen met het op de juiste manier activeren van de gekochte licentiecode.

Reageer

Toon meer reviews