Dectdirect.nl - Reviews & Ervaringen

9,5 Lees 95 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Dectdirect.nl.

Dectdirect.nl stelt zich voor

DectDirect.NL is de telecomspecialist voor het MKB en de consument! De oprichters zijn door de wolgeverfde telecomspecialisten die altijd op zoek zijn naar nieuwe ontwikkelingen in de markt en de beste prijzen voor de klant. Wij realiseren dit door een efficiente organisatie die op een zeer kostenbewuste manier is ingericht. En misschien kent u ons wel van DiefstalinBeeld.NL? Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor het leveren van SIP, Fiber en DSL diensten en met onze eigen installatiedienst kunt u alles tegen concurrende tarieven door DectDirect.NL op locatie laten installeren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 92 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Erwin 27-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs, goed assortiment. Jammer dat de bezorging door PostNL is.
Die hebben helaas niet de volgende dag bezorgd, maar pas op zaterdag (donderdagmorgen besteld) Desalnietemin een 9 voor deze shop.

Reageer

Leo 22-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deskundig geholpen, wilde meer kopen dan dat ik uiteindelijk heb besteld. Werd echter door de medewerker als onnodig beoordeeld. Heel netjes dat informatie boven verkopen gaat!

Reageer

Gert 19-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site, mooi assortiment qua telefonie en netwerken, goede prijzen, snelle levering en goede en snelle nazorg. Heb ook goede adviezen gekregen via de telefoon.

Reageer

Rudy 19-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke webwinkel met een correcte en snelle levering. Zo hebben we het graag!

Reageer

Ludwig Delecluyse 16-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het Ubiquiti UAP-AC-PRO toestel vond ik op DectDirect.nl in voorraad, en in vergelijking met 4 andere webshops was dit het goedkoopste aanbod. De levering gebeurde (in België), zoals beloofd, de dag nà de bestelling, verzendkosten : NIHIL! Uitermate tevreden met deze vlotte en voordelige werkwijze. DectDirect.nl is aan te bevelen.

Reageer

Thomas 10-01-2020

Algemene score

10,0
Vlot geleverd en de goedkoopste uit de bus. Een aanrader

!!!

Reageer

Veijer 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs, snelle levering! Top , volgende dag in huis 😀, sneller kan dus niet, dus zeer tevreden over !

Reageer

Piet Hoekstra 03-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na vooraf informatie te hebben ingewonnen over mijn mogelijke keuze van telefoontoestellen vogde een prima en afdoend antwoord. De bestelling plaatste ik vervolgens op vrijdag terwijl deze de volgende dag keurig werd afgeleverd. Complimenten voor deze klantvriendelijkheid en snelle service.

Reageer

Gerard T. 24-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn eerste contact betrof info te krijgen omtrent een Gigaset die ik via zoeken op Internet bij jullie vond. Ik kreeg prima en voor mijn gevoel betrouwbare informatie omtrent product en prijs.
Bestelde de bedoelde Gigaset en had deze de volgende dag in huis. Kon ook na ontvangst betalen hetgeen als je de eerste keer iets koopt, wel plezierig is. De informatie die ik voor de betaling daarna nog nodig had kreeg ik eveneens heel helder. Kortom: heb ook het vertrouwen als er iets niet zou kloppen, ik ook goed geholpen zal worden.

Reageer

Tom R 24-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima en snelle service.
Vier dezelfde producten besteld. Helaas nog slechts 2 exemplaren leverbaar. Na kort overleg kregen we voor de andere 2 producten een nieuwer model toegestuurd, zonder extra kosten.
Hartstikke netjes opgelost.

Reageer

Hans 13-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service, prima productaanbod, fijne site, beste prijzen en snelle levering!

Reageer

Charles Struijk 12-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs. volgende dag in huis. Ik zou niet weten hoe het nog beter kan.

Reageer

AndreM 10-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site, goeie en snelle service! Kan DectDirect.NL van harte aanbevelen! Bestelling direct verzonden en volgende dag in huis, prijzen zijn gewoon goed!

Reageer

Joey Janssen 09-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn Unifi 250W switch had het opeens begeven na 1,5 jaar, dus direct gebeld naar Dectdirect. Gelukkig hadden ze nog een nieuwe op voorraad en ik kon meteen langskomen om 'm te ruilen. Nieuwe aangesloten en alles werkte meteen weer.

Echt een TOP SERVICE waar vele andere bedrijven van kunnen leren!

Reageer

Fer 08-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, goede prijs en snel geleverd! ik zal hier zeker weer bestellen.

Reageer

Melvin 08-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs, duidelijke informatie, gemakkelijk bestelproces, snelle verzending. Levering was zeer onduidelijk (verschoof steeds, duurde uiteindelijk 4 werkdagen), maar dat lag meer aan DHL.

Reageer

Niek 05-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd goed contact met de medewerkers van DectDirect.
De prijs is goed, de service nog beter, dus zeker een aanrader!
Zowel zakelijk als privé een betrouwbare leverancier.

Reageer

ReneS 29-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
scherpste prijs en volgende dag in huis. Super snel en fijn.
Enige verbeterpuntje dat ik kan bedenken is het aantal mails verlagen. Je krijgt er meteen drie in je inbox, een bevestiging, betaling ontvangen en factuur. Wellicht kunnen deze gecombineerd worden in 1 mail?

Reageer

Anne 18-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, werkt soepel en mijn aankoop werd correct conform indicatie geleverd. Prima dus.

Reageer

Lucien 17-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb bij deze winkel een Synology Nas en 2 schijven gekocht. Beide waren vlot en goed verpakt geleverd. De enigste reden waarom ik gen 10 heb gegeven is omdat het natuurlijk altijd beter kan. Verder een topwinkel en super prijzen.

Reageer

Rob 01-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede website, gunstige prijzen. Snelle levering met tussentijds voortgangsinformatie over het leveringsproces. Ik had nog een vraag over de verbinding tussen het bestelde Gigaset basisstation en de Experiabox. Mijn telefonische vraag werd deskundig beantwoord.

Reageer

Rutger Heringa 28-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik heb bij deze winkel een headset besteld. De prijs was goed en de bezorging snel. Klein minpuntje is dat ik voorafgaand aan mijn bestelling informeerde over de connectiviteit met mijn Mac. Volgens de medewerker kon dat via bluetooth, zonder de bijgeleverde connector, maar die blijkt toch nodig te zijn.

Reageer

Peet 22-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Informatieve en duidelijke webshop. Scherpe prijzen. Snelle en degelijk verpakte verzending en uit voorraad leverbaar.

Reageer

Erika Krijt 20-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering en tegen een scherpe prijs. Voldoet volledig aan de verwachting.

Reageer

Lloysss 11-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super bedrijf. ubiquiti ap lr besteld. Was een 2,4 GHz model. Later bleek deze niet meer beschikbaar. Vervolgens een upgrade gehad zonder extra kosten.
Dat is service.

Mvg

Een tevreden klant

Reageer

Ron 11-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een product besteld. Daarna werd ik gebeld met extra informatie of dit wel voldeed aan de verwachtingen. Dat was het geval. Echter bleek het bestelde product uiteindelijk niet meer geleverd te kunnen worden door de fabrikant. Contact gehad en gezamenlijk goede oplossing (alternatief) gevonden wat zeer snel geleverd werd. Ofwel een webshop met kennis van zaken en persoonlijk contact indien noodzakelijk.

Reageer

Tim 10-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijzen. Support (Thomas) verhielp een kleine vergissing vlot. Snelle reactie op mail. Goed verpakt, tot 2x toe dezelfde dag verzonden.

Zo hoor het gewoon, aanrader.

Reageer

Bert 09-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering aan een scherpe prijs.
Duidelijke website. De mogelijkheid om items side by side te vergelijken kan handig zijn.

Reageer

Frank 07-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Twee keer heb ik een product besteld en twee keer is dat uitstekend verlopen. De 2e keer had ik per ongeluk een Jabra Evolve 65 Mono besteld i.p.v Stereo. Daar kwam ik achter toen de zending afgeleverd was. De klantenservice was direct beschikbaar en zeer behulpzaam. De mono versie kon ik terugsturen en binnen twee dagen had ik de stereo versie binnen. Ik heb DectDirect meteen aanbevolen bij een collega die inmiddels ook een bestelling heeft geplaatst. Uitstekende service!

Reageer

RMZ 26-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg scherpe prijzen, levert erg snel.

Maar er zou meer aandacht aan de product filter opties moeten worden gegeven,
Denk hierbij aan filteren op aantal sfp/sfp+ sockets, netwerksnelheid 1/2.5/5/10gbe en PoE support (voor bijv de categorie switches en routers).

Op dit moment is de site het beste geschikt nadat je al weet welk product je exact wilt hebben.

Voor mij geen probleem en verder een absolute aanrader, maar het kan altijd nog beter.

Reageer

Thijs L 13-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Informatieve, duidelijke webshop, scherpe prijzen, snelle, goedverpakte verzending en alles direct uit voorraad leverbaar. Dank!

Reageer

AK 07-09-2019

Algemene score

8,0
Goede prijs en elektronische levering van de Synology cameralicenties. Duurzamer dan via de post zoals sommige leveranciers blijkbaar doen.
Tegelijkertijd is er ook een verbeterpunt. Juist omdat de licenties per mail worden verstuurd, zou ik hier niet 2 dagen op moeten hebben wachten.

Reageer

Wirelessinfo.be 05-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer vlugge levering van de bestelde goederen en een zeer uitgebreid assortiment aan toestellen.
Ook de prijzen zijn scherp, kortom een aanrader voor iedereen. Goederen worden ook verstuurd met een goede bescherming tegen schade.

Reageer

Ted 30-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site, goede prijs voor wat UniFi apparatuur en met een snelle levering.

Reageer

Tokkie 30-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
24-poorts switch besteld via Bol.com.
Dit soort apparaten koop je niet meteen in de winkel in de straat.
Volgende dag meteen in huis vanuit DectDirect.nl
Dit is voor ons extreem belangrijk. Ik vertegenwoordig een vrijwilligersorganisatie met ruim 600 cursisten, waarvan een groot deel computercursussen volgt. Deze lessen gaan na volgende week weer beginnen. Is nu dus mogelijk.

Reageer

DavidV 27-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijzen en super service.
Ook steeds voldoende stock en snelle leveringen.

Reageer

rattatosk 25-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Scherpe prijzen en vlotte service.
Had een extra Ubiquity AP nodig. Prijs van Dectdirect de scherpste en ook in stock.
Vraagje over levering datum nog dezelfde dag vlot beantwoord via e-mail.
Tweede maal dat ik hier bestel en nog altijd even tevreden.
Aanrader voor iedereen.

Reageer

Petra 23-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerst gebeld om informatie en advies. Keurig, vriendelijk en eerlijk advies gekregen en de goedkoopste oplossing gevonden.
Supersnelle levering en dusdanig verpakt dat er nauwelijks schade aan kan ontstaan.

Reageer

Amarens 23-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Niet duur, eenvoudig bestellen en snelle levering. Erg tevreden dus. Meer heb ik er niet aan toe te voegen.

Reageer

Nico 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
eenvoudig bestellen, levertijd snel en volgens afspraak, prijs goed.
Prima!

Reageer

Koen 20-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk te bestellen, goede prijs en snel geleverd. En achteraf nog eens uitstekende service en contact bij vragen over de installatie. Top!

Reageer

Top 20-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product is prima geleverd en werkt naar behoren!! Dank daarvoor. Verder niets op aan te merken!

Reageer

Philip 19-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
DectDirect hanteert scherpe prijzen en levert snel. De website is helder en biedt voldoende informatie.

Reageer

Gerard 19-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele snelle levering, netjes verpakt voor een goede prijs.
Overzichtelijke website met veel aanbod.
Een aanrader!

Reageer

Micha 18-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat de leverancier die ik voorheen gebruikte voor Ubiquiti netwerk apparatuur het artikel dat ik nodig had niet op voorraad had, kwam ik bij DectDirect terecht. DectDirect heeft veel op voorraad en kan snel leveren (volgende werkdag). Ik denk dat ik een nieuwe voorkeur leverancier heb gevonden.

Reageer

Peter 08-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Niet alleen de goedkoopste voor mijn Jabra koptelefoon, maar ook nog snel geleverd via een duidelijke website en goede e-mail communicatie. Chapeau!

Reageer

Robbert 03-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooi assortiment, scherpe prijs, gratis verzending, snelle levering, helemaal tevreden

Reageer

Rob 30-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima website, gemakkelijk bestel proces en betaling. Prima snelle levering.

Reageer

Jaap 30-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeker een aanrader!
De goedkoopste prijs en perfecte, snelle verzending.
Ook als je nog vragen hebt over je gekochte product helpt de klantenservice je zeer goed

Reageer

Mark de Vries 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website en goed helpdesk.
Een probleem met het verwerken van de betaling was binnen een minuut opgelost en mijn bestelling was daarna ook meteen verzonden zodat ik dezelfde dag alles nog in huis had.

Reageer

Toon meer reviews