cameranu
Gemiddelde beoordeling
9.5
Deze score is gebaseerd op 155 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor cameranu zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Reviewscore10.0
De concurrentie tussen de webshops is hard, getwijfeld waar te bestellen. Prijs was quasi hetzelfde, maar Cameranu heeft blijkbaar een grotere direct leverbare keuze in accessoires, en de fysieke winkel in België gaf de doorslag. Na slechts 14 uur! geleverd, ik kon die dag reeds uitgebreid genieten van mijn nieuwe camera. Top.
Reviewscore1.0
Ik bood mij aan met de bedoeling een nikonZf aan te schaffen.Ik had een raming aangevraagd bij jullie en een prijsofferte gekregen.toen ik mij aanbood
hebben ze mijn lenzen (Tilt/shift Nikon) bekeken en me samen, uitgelachen dat er stof op lag (te verwijderen met blaasinstrument ) Dus kreeg ik een negatief advies.O€ dus.
Ik k had de lens al tijd niet gebruikt en ook weinig gebruikt als prof fotograaf .Ik vind het personeel in Antwerpen arrogant en een bestelling per internet met CameraNu heeft
een meerwaarde. Ik ben naar de concurentie geweest in Gent, goeie prijs gekregen en mij een NikonZf aangeschaft .De uitstap naar Antwerpen was één teveel. Groetjes
Reviewscore10.0
Perfecte interactie, snel levering, customer support heel reactief.
Reviewscore9.0
Altijd de juiste prijs voor een uitgebreid gamma aan fotoapparatuur. Een mooi overzichtelijke webwinkel. Goede en snelle service.
Reviewscore8.0
Goede service met af en toe mooie kortingen. Soms zijn de leverdatums wel wat vreemd. Zo dacht ik een filterkit te bestellen waarvan er nog eentje op voorraad was. Later ontving ik een mail dat het nog 5 tot 10 werkdagen kon duren voordat deze binnen zou zijn... Gek genoeg werd de dag nadien het pakket verstuurd. Des te beter natuurlijk, maar dan twijfel je wel een beetje aan de voorraadindicaties.
Reviewscore9.0
Uitgebreide voorraad en de prijs is OK
Reviewscore8.0
Na veel vergelijken hier mijn Rx10 iv gekocht. Goede prijs en kreeg 5 jaar garantie. Snel verstuurd en geleverd.
Een lesaanbod of extra accessoire was ook welkom geweest maar de garantie trok me toch over de streep. Dat wordt oefenen !
Reviewscore1.0
Ik zou mensen graag willen waarschuwen wanneer ze bij CameraNu bestellen. Artikelen worden onder actie zeer goedkoop aangeboden om vervolgens de artikelen terug te vragen of bij te betalen. Je doet geen voordeel bij CameraNu. Ik kreeg de opmerking dat er een probleem in hun systeem zit. Maar een commerciële tussenkomst voor hun probleem kon niet geregeld worden. Ik koop hier nooit meer.
Reviewscore9.0
Prima winkel met groot assortiment en soms ook nog zeer leuke aanbiedingen.
Reviewscore8.0
Ik wou inlichtingen over een lens en zocht tevens een cameratas. de verkoper gaf me onmiddellijk de lens en plaatste die op de dezelfde camera als ik nu heb (Nikon Z8).
ik kreeg genoeg tijd om deze uit te proberen. De cameratas die ik zocht moest groot en licht zijn. de verkoper heeft me goed geholpen met mijn keuze. Wat me beviel is dat ik niet geduwd werd om te kopen maar dat ik de juiste info kreeg.
Reviewscore9.0
Snelle dispatching en levering. Screenprotector gekocht voor camera en product kwam goed ingepakt en veilig thuis aan.
Reviewscore9.0
Ik kwam 2 lenzen verkopen en werd heel vriendelijk en deskundig ontvangen. Ze boden me een hele goeie prijs en die investeerde ik direct in 2 nieuwe lenzen die ze ook gewoon op voorraad hadden. Ik kreeg er meteen nog 3 onderhoudsbeurten voor m'n camera bovenop. Top service! Dit is waarom 'echte' winkels het nog steeds halen van al die anonieme on-line etalages.
Reviewscore10.0
Een 10 voor de webshop, in de "gewone" winkel ben ik nog niet geweest. Lens gekocht en 2 x in vrij korte tijd on-line omgeruild, geen enkel probleem, te woord gestaan door een bijzonder behulpzame dame, kortom een zeer tevreden klant.
Reviewscore8.0
Ik heb in 2012 al aperatuur bij Cameranu gekocht die nu aan vervanging toe was. Door de deskundige info van het personeel ben ik overtuigd om bij Cameranu een Nikon systeemcamera uit de Z serie aan te schaffen, ik heb daar tot op heden zeker geen spijt van.
Groeten Willem.
Reviewscore10.0
Inruilprijs was zeer goed ( hoger dan bij andere ketens ), vlotte bediening . Er wordt de nodige tijd genomen voor iedere klant.
Reviewscore10.0
Very reliable company, I am really happy with the service, communication from the customer service is excellent, product was delivered fast and secure.
I will definetly reccommend CameraNu to friends and family.
Reviewscore10.0
Leveren prima kwaliteit, lekker vlot en een hele goede service.
Reviewscore8.0
Ik heb voor CameraNu gekozen in het filiaal Utrecht omdat ik zeer tevreden was met de service die aangeboden werd in de winkel. Zo werd ik duidelijk te woord gestaan door meerdere collega's die proactief met me meedachten over de keuze rondom onze aankoop.
Reviewscore10.0
Uitstekende website en prima prijzen. Snelle levering.
Reviewscore8.0
Verrekijker gekocht. Levertijd was een stuk langer dan verteld en ik moest er zelf nog een keer achteraan. Wel goed geholpen met de keuze in de winkel! Alles testen was geen probleem.
Reviewscore9.0
Bestelde kleur camerariem was niet op voorraad. Kon telefonisch laten aanpassen en de volgende dag waren de goederen al binnen.
Reviewscore10.0
Ik bestel al jaren bij CameraNU en elke keer ben ik weer tevreden over de service en snelheid van levering. Mijn laatste aankoop, de Rycote InVision INV-OC On-Camera Mount, werd snel en netjes verpakt geleverd.
Wat ik vooral waardeer bij CameraNU is de duidelijke communicatie en de deskundige klantenservice. Als ik vragen heb, word ik altijd vriendelijk geholpen door mensen met verstand van zaken. Ook de website is overzichtelijk en het bestelproces verloopt soepel.
De Rycote InVision INV-OC Mount is precies wat ik zocht: stevig, goed ontworpen en ideaal voor mijn opnames. Dankzij CameraNU kon ik snel aan de slag met mijn nieuwe gear.
Kortom, een betrouwbare webshop waar ik met vertrouwen blijf bestellen. Zeker een aanrader!
Reviewscore10.0
Duidelijk website, uitgebreid assortiment, prijsvriendelijk en steeds zeer snel geleverd.
Reviewscore10.0
Vlotte en snelle levering. Gewoon zoals het hoort!
Reviewscore9.0
Een goede prijs is belangrijk, maar een goede service minstens zo belangrijk. En CameraNu levert beide!
Donderdag had ik m’n drone besteld. Vrijdag was hij binnen. Eerder had ik ook al een drone met los een extra accu bij ze besteld. De drone was direct leverbaar, de accu niet. Geen punt, de drone leveren we nu en de accu sturen we op zodra hij voorradig is. En als je contact met ze opneemt krijg je snel een reactie, en ook een volledig antwoord! Vaak krijg je bij anderen helaas maar een half antwoord.
Kortom, CameraNu is een aanrader!