Alecto WS-2200 - Reviews

Best Reviewed mrt 2017 Alecto WS-2200
Best Reviewed maart 2017
Specificaties
Kleuren
wit, zwart
Binnensensoren
temperatuur
Tendens weergave
thermometer
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 35 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marcel 23-03-2016
  • Product paar dagen in bezit

Doet precies wat je verwacht.

Algemene score

9,0
Een mooie duidelijk afleesbaar venster en een strak ontwerp.Het zou alleen handig zijn als je het weerstation ook op kan hangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

gerritvdsluijs 28-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Batterijen in binnen-en buitenunit. Even geduld tot het apparaat contacten heeft gemaakt.
Juiste tijd, binnen- en buitentemperatuur aanwezig.
Gewoon een toppertje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adrie 20-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Duidelijk maar somber

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Weerstation is duidelijk en voldoet, echter de aanduiding van het weertype ervaar ik als vrij somber. Afgelopen week prima en zonnig weer. Het station geeft bijna steeds een wolk en soms zelfs regen aan. Had een wat positievere symboolweergave mogen zijn.

Pluspunten

  • Duidelijk
  • Goed leesbaar

Minpunten

  • Somber met symbool weertype

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

JW 31-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ben zeer tevreden met weerstation en alleen de batterijen er in en het weerstation werkt nadat er even gewacht moet worden op contact met de zender en tijdsein.

Pluspunten

  • duidelijk afleesbaar
  • mooi en strak ontwerp

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kuenen P.H. 12-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Levering door Bolcom perfect op tijd

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik kocht dit product omdat het een goede waardering heeft volgens de test.
Het weerstation is wel wat duurder, ik koos voor kwaliteit i.p.v goedkoop, goedkoop is vaak duurkoop!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacques 27-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Lekker duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima meter, overzichtelijk en duidelijk. Verlichting is handig. Alleen vraag ik mij af of de buiten sensor wel voldoende waterdicht is. Maar dat zien we later wel.

Pluspunten

  • Duidelijk
  • Helder

Minpunten

  • Kleine schroef ophanging buitensensor

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronny 11-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi weerstation.Goed afleesbaar en prijs kwaliteit in orde.Hij kan niet opgehangen worden installatie direct in orde een paar minuutjes maar

Minpunten

  • Jammer dat niet kan opgehangen worden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francis 01-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Duidelijke display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer duidelijke display met alleen nuttige informatie, binnen en buitentemperatuur, uur en weersvoorspelling.
Toestel ziet er ook nog mooi uit, wij hadden de witte uitvoering. Zeer gemakkelijke installatie.
Negatieve punten; tot nu toe nog geen.

Pluspunten

  • Duidelijke display
  • Gebruiksgemak
  • Plug en play
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boevenspul 17-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

goed afleesbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het weerstation werkt prima. Is goed afleesbaar en zuiver. Veel beter als de vorige van een ander merk.

Pluspunten

  • Duidelijk leesbaar
  • Zuiver meten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Abdijtje 15-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi duidelijk scherm en goed afleesbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb de Alecto WS-2200 nu een week in huis en bevalt mij prima, geeft goed de juiste temperatuur aan, duidelijk scherm en doet precies wat ik wil, makkelijk te instaleren, batterijen er in en hij werkt, koppelt zich zelf met de buiten sensor en zelfs de tijd stelt zich zelf in.
echt een aanrader dit apparaat voor die prijs

Pluspunten

  • Mooi formaat
  • Verlicht scherm
  • Goeie buiten sensor
  • Makkelijk te instaleren

Minpunten

  • Geeft geen datum aan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Renate 13-10-2017

Hoe lang gaan d3 batterijen mee? Is probleem bij huidig weerstation

Reageer

Loek Post 07-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Duidelijke display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heeft een duidelijke beschrijving en is makkelijk te installeren. Automatische tijdzoeker is ideaal. Ook hoogste en laagste temperatuur aanduiding is makkelijk na te gaan. Supersnelle levering via Bol.com

Pluspunten

  • Duidelijk display
  • Eenvoudige installatie
  • Zoekt zelf de juiste tijd

Minpunten

  • Geeft alleen basis informatie,
  • Geen koppeling met bijvoorbeeld windmeter.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AAV 01-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

Duidelijk leesbaar en prachtige eenvoudige vormgeving

Algemene score

8,0
Weerstation gisteren gekocht en voldoet aan de gestelde verwachtingen. Display en vormgeving ziet er goed uit. Het was handig geweest dat ook een datumaanduiding was toegevoegd. Bediening aan achterzijde wat minder gelukkig.

Pluspunten

  • Duidelijk leesbaar
  • Prachtige vormgeving

Minpunten

  • Bediening aan achterzijde
  • Geen datumaanduiding

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Chris 22-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Duidelijk en gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Duidelijk scherm, goed leesbaar, makkelijk te hanteren. Temperatuur buiten en binnen en minimale en maximale waarden van afgelopen periode te zien. Handig.

Pluspunten

  • Duidelijk leesbaar
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik van Otterdijk 14-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

WS-2200 (zwart) van Alecto is prima keuze.

Algemene score

9,0
Eindelijk, na diverse andere weerstations een goede keuze gevonden. Doet precies wat hij moet doen, namelijk de temperatuur aangeven. Het updaten van de radio gestuurde DCF tijd duurde even, maar dat had ik al diverse keren gelezen.
Ook de update van de temperaturen duurt iets langer, maar deze zijn goed nauwkeurig.
Groot helder beeldscherm met verlichting.
Ik heb wel de buitensensor in een dubbel afgesloten plastic zakje gedaan. Dit beïnvloed de meting niet, maar voorkomt (hopelijk) dat deze vervuild en daardoor niet meer goed meet, zoals mijn vorige weerstation.

Pluspunten

  • Helder groot scherm
  • nauwkeurig
  • Met radio gestuurde tijd
  • Met verlichting

Minpunten

  • Kan niet worden opgehangen
  • Alle bedienknoppen zitten aan de achterzijde

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.Masselink 02-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Duidelijkhei

Algemene score

8,0
Stevige kast
Duidelijke cijfers

Groot scherm, stevige kast, duidelijke cijfers .Een weerstation die de minimale mogelijkheden heeft wat betreft de weersvoorspelling . Het is echt een basis station

Pluspunten

  • Stevige kast valt niet snel om
  • Duidelijke cijfers
  • Verlichting

Minpunten

  • Beperkte mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende
Goed

Reageer

ron 09-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

eenvoudig en helder weerstation

Algemene score

8,0
dit product voldoet aan mijn verwachting. Ik heb hier voor gekozen omdat ik de basis-informatie voldoende vind (temperatuur binnen en buiten én min.+max temperatuur informatie. Prijs / kwaliteit is iets uit balans, zou iets goedkoper kunnen denk ik.

Pluspunten

  • zeer eenvoudige installatie
  • duidelijk leesbaar
  • goed bereik (50 meter)

Minpunten

  • zou iets goedkoper mogen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.W. Verhelst-Klein 05-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Weerstation Alekto 2200

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben erg tevreden met dit weerstation. De gebruiksaanwijzing is bijzonder duidelijk en de display is heel goed leesbaar ook op afstand.
De prijs staat beslist in verhouding met dit weerstation.
Het is echt een aanrader.

Pluspunten

  • Duidelijkheid
  • Prijs voor dit product

Minpunten

  • Geen ophamgbevestiging

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

F.Ploeg 30-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind het scherm groot en duidelijk en de gebruiksaanwijzing is behoorlijk uitgebreid, jammer dat niet alle typen in de winkels verkrijgbaar zijn.

Pluspunten

  • duidelijk scherm
  • gebruiksaanwijzing

Minpunten

  • verkrijgbaarheid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

H 23-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima apparaat

Algemene score

8,0
Dit weerstation een paar dagen in mijn bezit. De installatie was zeer eenvoudig. Het display is helder. De apparaat heeft een strakke vormgeving. Voldoet aan de verwachting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KNARF 16-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

alecto ws-2200

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Prima weerstation
Heldere weergave
Genoeg mogelijkheden weergegeven
Mooi design
Heel schappelijke prijs

Pluspunten

  • Geeft helder weer

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews