Alecto WS-2200 - Reviews

Best Reviewed feb 2018 Alecto WS-2200
Best Reviewed februari 2018
Specificaties
Kleuren
wit, zwart
Buitensensoren
temperatuur
Binnensensoren
temperatuur

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 43 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Loek Post 07-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Duidelijke display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heeft een duidelijke beschrijving en is makkelijk te installeren. Automatische tijdzoeker is ideaal. Ook hoogste en laagste temperatuur aanduiding is makkelijk na te gaan. Supersnelle levering via Bol.com

Pluspunten

  • Duidelijk display
  • Eenvoudige installatie
  • Zoekt zelf de juiste tijd

Minpunten

  • Geeft alleen basis informatie,
  • Geen koppeling met bijvoorbeeld windmeter.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 23-03-2016
  • Product paar dagen in bezit

Doet precies wat je verwacht.

Algemene score

9,0
Een mooie duidelijk afleesbaar venster en een strak ontwerp.Het zou alleen handig zijn als je het weerstation ook op kan hangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ariëns 10-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

dhr.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gemakkelijk in gebruik. Snel geïnstalleerd want het ging automatisch. Een duidelijk afleesbaar scherm me alle info die ik nodig heb.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AAV 01-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

Duidelijk leesbaar en prachtige eenvoudige vormgeving

Algemene score

8,0
Weerstation gisteren gekocht en voldoet aan de gestelde verwachtingen. Display en vormgeving ziet er goed uit. Het was handig geweest dat ook een datumaanduiding was toegevoegd. Bediening aan achterzijde wat minder gelukkig.

Pluspunten

  • Duidelijk leesbaar
  • Prachtige vormgeving

Minpunten

  • Bediening aan achterzijde
  • Geen datumaanduiding

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Erik van Otterdijk 14-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

WS-2200 (zwart) van Alecto is prima keuze.

Algemene score

9,0
Eindelijk, na diverse andere weerstations een goede keuze gevonden. Doet precies wat hij moet doen, namelijk de temperatuur aangeven. Het updaten van de radio gestuurde DCF tijd duurde even, maar dat had ik al diverse keren gelezen.
Ook de update van de temperaturen duurt iets langer, maar deze zijn goed nauwkeurig.
Groot helder beeldscherm met verlichting.
Ik heb wel de buitensensor in een dubbel afgesloten plastic zakje gedaan. Dit beïnvloed de meting niet, maar voorkomt (hopelijk) dat deze vervuild en daardoor niet meer goed meet, zoals mijn vorige weerstation.

Pluspunten

  • Helder groot scherm
  • nauwkeurig
  • Met radio gestuurde tijd
  • Met verlichting

Minpunten

  • Kan niet worden opgehangen
  • Alle bedienknoppen zitten aan de achterzijde

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ron 09-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

eenvoudig en helder weerstation

Algemene score

8,0
dit product voldoet aan mijn verwachting. Ik heb hier voor gekozen omdat ik de basis-informatie voldoende vind (temperatuur binnen en buiten én min.+max temperatuur informatie. Prijs / kwaliteit is iets uit balans, zou iets goedkoper kunnen denk ik.

Pluspunten

  • zeer eenvoudige installatie
  • duidelijk leesbaar
  • goed bereik (50 meter)

Minpunten

  • zou iets goedkoper mogen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerritvdsluijs 28-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Batterijen in binnen-en buitenunit. Even geduld tot het apparaat contacten heeft gemaakt.
Juiste tijd, binnen- en buitentemperatuur aanwezig.
Gewoon een toppertje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alecto WS-2200 weerstation 05-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke display met alleen de belangrijkste informatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Weersvoorspelling, binnen- en buitentemperatuur en tijd is voor mij voldoende. Dat geeft dit weerstation helder en duidelijk aan. Radiogestuurde klok vind ik overigens ook fijn.

Pluspunten

  • Duidelijk afleesbaar display
  • Radiogestuurde klok
  • Solide behuizing

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.J.Hamilton 25-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

beeldscherm

Algemene score

9,0
prima produkt geeft precies weer wat ik wil weten, niet meer en niet minder.
Alleen geen beschrijving van waar buitenunit wel of niet kan staan/hangen.
i.v.m regen , sneeuw, vocht.

Pluspunten

  • duidelijkl
  • gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klarie 24-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Scherm is duidelijk te lezen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een makkelijk te bedienen weerstation. Eenvoudig en toch compleet. Tevens is het niet te groot dus je kunt het makkelijk ergens kwijt.

Pluspunten

  • Compact
  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rene 17-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

weerstation

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
prima werkt snel niet ingewikkeld Met batterijen meegeleverd, prima verpakt werk beschrijving erbij.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim v.d. Burg 12-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

accuraat weerstation

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik raad dit weerstation aan daar het een duidelijk en groot displayscherm heeft waar de binnen- en buiten temperatuur duidelijk zichtbaar zijn. Ook heeft het een goede op tijd lopende klok welke gestuurd wordt door een radio signaal. Daarnaast zien we ook de huidige datum en de weersvoorspelling. Eind conclusie: Alecto WS-2200 kopen!

Pluspunten

  • displayscherm
  • klok
  • datum
  • weersvoorstelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d. brink 10-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

prachtig scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
prima geheel maar het buiten "geheel" (nodig inz. weersverspelling) is wat moeilijk te bevestigen als je niet technisch en al tot de ouderen behoor.....

Pluspunten

  • prima geheel

Minpunten

  • geen of zie eerder bericht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Lidy 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bediening weerstation

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi vormgeving van het weerstation en makkelijk te installeren . Duidelijke scherm. Functioneert prima.

Pluspunten

  • Duidelijk scherm
  • Exacte tijdsmelding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Adrie 20-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Duidelijk maar somber

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Weerstation is duidelijk en voldoet, echter de aanduiding van het weertype ervaar ik als vrij somber. Afgelopen week prima en zonnig weer. Het station geeft bijna steeds een wolk en soms zelfs regen aan. Had een wat positievere symboolweergave mogen zijn.

Pluspunten

  • Duidelijk
  • Goed leesbaar

Minpunten

  • Somber met symbool weertype

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

JW 31-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ben zeer tevreden met weerstation en alleen de batterijen er in en het weerstation werkt nadat er even gewacht moet worden op contact met de zender en tijdsein.

Pluspunten

  • duidelijk afleesbaar
  • mooi en strak ontwerp

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kuenen P.H. 12-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Levering door Bolcom perfect op tijd

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik kocht dit product omdat het een goede waardering heeft volgens de test.
Het weerstation is wel wat duurder, ik koos voor kwaliteit i.p.v goedkoop, goedkoop is vaak duurkoop!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacques 27-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Lekker duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima meter, overzichtelijk en duidelijk. Verlichting is handig. Alleen vraag ik mij af of de buiten sensor wel voldoende waterdicht is. Maar dat zien we later wel.

Pluspunten

  • Duidelijk
  • Helder

Minpunten

  • Kleine schroef ophanging buitensensor

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronny 11-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi weerstation.Goed afleesbaar en prijs kwaliteit in orde.Hij kan niet opgehangen worden installatie direct in orde een paar minuutjes maar

Minpunten

  • Jammer dat niet kan opgehangen worden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francis 01-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Duidelijke display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer duidelijke display met alleen nuttige informatie, binnen en buitentemperatuur, uur en weersvoorspelling.
Toestel ziet er ook nog mooi uit, wij hadden de witte uitvoering. Zeer gemakkelijke installatie.
Negatieve punten; tot nu toe nog geen.

Pluspunten

  • Duidelijke display
  • Gebruiksgemak
  • Plug en play
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews