Alecto WS-2300 - Reviews

8,8 Lees 49 reviews
Best Reviewed aug 2016 Alecto WS-2300
Best Reviewed augustus 2016
Specificaties
Kleuren
wit, zwart
Binnensensoren
temperatuur, luchtvochtigheid
Tendens weergave
thermometer
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 49 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nico 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer goed produkt.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze week het Alecto WS-2300 weerstation aangeschaft, hoefde alleen de batterijen er in te doen en alles ging verder volautomatisch in werking. De buiten-unit opgehangen aan de schutting in de achtertuin, de binnen-unit naast de computer geplaatst, zodat ik het zicht er op heb, en alles werkt direct voor 100 %, het signaal van de buiten-unit wordt door driedubbel glas en muren niet gehinderd. De binnen-unit werkt ook prima op de bovenverdieping, waardoor je het als wekker op je slaapkamer kunt gebruiken. Ben er enorm content mee!

Pluspunten

  • Overzichtelijk Display
  • Volautomatisch
  • Radiogestuurde (DCF) Klok
  • Zeer duidelijk afleesbaar, ook zonder leesbril

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Annet 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

alecto

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Handig simpel te bedienen ideaal in gebruik duidelijk en overzichtelijk scherm.
Geen onnodige gegevens en daardoor makkelijk te bedienen

Pluspunten

  • duidelijk scherm
  • grote letteres op afstand te zien

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Jonker 01-12-2016 Product paar weken in bezit

Duidelijk scherm, goed afleesbaar.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Duidelijk leesbaar binnen en buiten temperatuur en vochtigheid in 1 opslag. Batterijen erin en buiten station wordt onmiddellijk herkend.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
goed 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

beeldvorm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed product jammer dat er geen datum vermeld wordt. Makkelijk te bekijken, zeer mooie grote letters en beeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
William Gude 28-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie uitvoering. Alles

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hierbij mijn reactie. Het weerstation is goed uitgevoerd. Prettig om naar te kijken.
Heel goed afgewerkt. Ook de verpakking in de doos van Alecta ziet er fijn uit. Alleen maar lof !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
P Huijsmans 27-11-2016 Product paar weken in bezit

Makkelijk instaleren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na diverse andere stations via reviews op kieskeurig deze gekocht en doet inderdaad wat hij belooft. Batterijen erin en de zaak is klaar. Andere merken is er iedere keer gehannes als er batterijen moeten worden vervangen.

Pluspunten

  • Goed afleesbaar
  • Temperatuur geheugen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Ed Smit 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Duidelijk afleesbaar, makkelijke installatie

Algemene score

10,0
Ik had een weerstation en deze was aan vervanging toe. Na zoeken kwam ik bij Alecto, met goede reviews.
Het apparaat voldoet compleet aan mijn verwachtingen, en het makkelijke is dat als je buiten bent ook de temperatuur en luchtvochtigheid kan aflezen. Het apparaat heeft een mooi design en is duidelijk afleesbaar.
Ik kan hem van harte aanbevelen

Pluspunten

  • temperatuur op zender af te lezen
  • duidelijk groot scherm

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
johan 25-11-2016 Product paar weken in bezit

erg duidelijk betrouwbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
doet wat ik verwacht had ,zeer duidelijk ,makkelijk te instaleren, goede samenwerking met buiten sensor

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Bram. 19-11-2016 Product paar dagen in bezit

Groot Scherm

Algemene score

9,0
Dit station voldoet helemaal aan mijn verwachtingen, goed afleesbaar, en makkelijk te instaleren.
een sieraad in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
geert 11-11-2016 Product paar dagen in bezit

mooi en vooral duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Juiste mogelijkheden plus extra buitenunit aansluitbaar. Max 3 buitenunits. Perfect. Installatie ging super eenvoudig. Uitpakken, batterijen plaatsen en even geduld hebben.
een kind kan de was doen. Echt een aanrader dus.

Pluspunten

  • groot scherm
  • grote cijfers
  • grote symbolen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Klaas 08-11-2016 Product paar dagen in bezit

Duidelijk display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een makkelijk te installeren weerstation met een duidelijk display. Het voldoet aan de verwachtingen die ik er van had. Temperatuur en luchtvochtigheid binnen en buiten.

Pluspunten

  • Duidelijk display

Minpunten

  • Buiten beter met 2 schroeven vast zetten ipv 1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
aukje 01-11-2016 Product paar dagen in bezit

duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
een duidelijk en overzichtelijk scherm waar je direct op kunt zien wat temperatuur is en wat voor weer het wordt bovendien makkelijk te installeren batterijen erin en het werkt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Kasper 01-11-2016 Product paar dagen in bezit

duidelijk scherm

Algemene score

8,0
Gekozen op basis van reviews en verkoop door coolblue,de winkel met een glimlach.
Zeer eenvoudig te installeren,ben 72 jaar en geen techneut maar zo geregeld alles vanzelf.
Ook de tijdinstelling via Frankfurt.
Mooi ding man.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Groenewegen 30-10-2016 Product paar dagen in bezit

Alecto WS-2300

Algemene score

10,0
Perfect artikel, gemakkelijk te installeren, duidelijk scherm inclusief verlichting.
Vriendelijk in het gebruik voor iedereen.
Geeft excate tijd, temperatuur, vochtigheid en weersvoorspelling aan.

Pluspunten

  • Prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Is niet op te hangen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
henk 28-10-2016 Product paar dagen in bezit

goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
perfect weer station gemakkelijk te installeren en werkt goed zowel binnen als buiten temperatuur wordt goed weer gegeven

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Leonora 26-10-2016 Product paar dagen in bezit

Overzichtelijke display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
batterijen in beide units en basisstation vond meteen alle gegevens. Verder heeft het scherm grote letters/symbolen en is heel overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Aard 22-10-2016 Product paar dagen in bezit

groot en duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi display met alleen de nodige functies tegelijkertijd zichtbaar. Duidelijke gebruiksaanwijzing in het Nederlands.

Pluspunten

  • groot display
  • nederlandstalige gebruiksaanwijzing

Minpunten

  • DCF ontvanger werkt niet goed in de ruimte

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Diëgo 14-10-2016 Product paar dagen in bezit

Diëgo

Algemene score

8,0
Eenvoudig en goed toestel. Geeft aan wat ik ervan verwacht voor een redelijke prijs.
Correct geleverd en op tijd.

Pluspunten

  • eenvoudig
  • duidelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Bennie 11-10-2016 Product paar weken in bezit

goed afleesbaar, heel makkelijk te instaleren, staat stevig

Algemene score

8,0
Ik koos dit product vanwege de goede beoordeling, tot nu toe geen spijt.
Hij staat lekker stevig door de zware voet met batterijen, het scherm heeft mooi grote cijfers

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • Lekker grote tekens

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
marga 17-09-2016

duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
gemakkelijk te bedienen zelfs de batterijen zijn meegeleverd dus direct gebruiks klaar In een oog opslag zijn alle relevante gegevens te zien

Pluspunten

  • gemakkelijke bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Toon meer reviews