Alecto WS-4800 - Reviews

Best Reviewed okt 2016 Alecto WS-4800
Best Reviewed oktober 2016
Specificaties
Kleuren
wit
Buitensensoren
regen, temperatuur, luchtvochtigheid, luchtdruk, windrichting, windsnelheid
Binnensensoren
temperatuur, luchtvochtigheid, luchtdruk
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.be

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

chris 19-03-2016 Product paar dagen in bezit

Alecto WS-4800 prima en goed afgewerkt toestel

Algemene score

9,0
Na veel wikken en wegen besloten om de Alecto WS-4800 aan te schaffen. Gelijk bij het installeren, werkte het apparaat perfect. Bij het plaatsen van de buitenunit, heb ik gebruik gemaakt van de steigerbouw buis en koppelingen. Deze zijn verkrijgbaar bij de Gamma. Werkt perfect en bovendien goed afgewerkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aart 20-10-2016 Product paar dagen in bezit

Alecto WS-4800 werkt goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
In heel korte tijd had ik het weerstation werkend. De aanduiding van de windrichting en windsnelheid wijken wat af van de werkelijkheid, maar dat kan liggen aan luchtwervelingen van het hoekhuis. Het scherm is duidelijk bij voldoende omgevingslicht.
Goede gebruiksaanwijzing en zeer overzichtelijk.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik te nemen
  • Complete set, incl. batterijen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

J.de 28-06-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi weerstation

Algemene score

7,8
Sinds een paar dagen dit weerstation in bezit,het was gemakkelijk te installeren. De waarden zijn goed af te lezen. Wel jammer van de vierkante stang,hierdoor is het lastig om de windrichting goed in te stellen. Dit is echter het enige minpuntje , verder ben ik goed tevreden

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Eric 26-06-2016 Product kwartaal in bezit

niet tevreden

Algemene score

8,0
Na 4 maanden stopte de aanduiding van windrichtin (blijft altijd op NNW staan) en de windsnelheid (altijd 1 Bft). Moet nu weer het dak op en het komplete apparaat versturen (heb de doos ook niet meer). Vervelende klussen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jan 05-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Het artikel is snel geleverd volgens afspraak. Goed verpakt met duidelijke beschrijvingen van plaatsing, installeren en instellen. Binnen en buitenunit zijn in zeer korte tijd met elkaar verbonden waardoor snel de juiste gegevens op het display afleesbaar zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Leendert 16-02-2017 Product paar maanden in bezit

zeer mooi weerstation en zeer makkelijk te instaleren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik wilde al jaren een weerstation waar ik alles op af kan lezen en makkelijk te bedienen is.
heel lang nagedacht en gezocht totdat ik de alecto WS-4800 op het internet tegen kwam.
gebeld en gezocht naar een winkel waar ze verkochten want ik wilde toch graag het product even bekijken voor ik het kocht.
hij staat nu bijna twee maanden op het dak en ben er erg blij mee.
werkt echt goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 13-02-2017 Product paar dagen in bezit

Prachtig toestel, eenvoudige bediening

Algemene score

9,0
Mijn vorige Alecto 3000 was aan vervanging toe. Daar ik nooit problemen heb gehad met dit toestel heb ik niet getwijfeld om terug een Alecto aan te kopen. Het toestel werd geleverd volgens de planning. Eenvoudige, duidelijke handleiding. Binnen- en buitenunit communiceren heel snel met elkaar.

Pluspunten

  • Eenvoudige montage
  • Batterijen bijgeleverd
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Polderknight 11-02-2017 Product paar maanden in bezit

Zeer Nauwkeurig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb bewust even gewacht met het schrijven van een review, omdat je dit soort apparatuur ook op langere termijn moet beoordelen. Ik heb dit weerstation nu 3 maanden en het werkt perfect. De temperatuur en luchtdruk wordt erg nauwkeurig weergegeven. Ik hen meerdere weerstations verspreid over voor en achtertuin ( blijft een hobby) en het verschil is vrijwel nihil. De speciale batterijen die voor de buitenunit worden geleverd blijven werken onder felle kou. Het nadeel van de vierkante buis, heb ik ondervangen door de bevestiging 90* te draaien, en dan het geheel op een dikke cv buis te plaatsen, hij kan op die manier perfect op het noorden gedraaid worden, en zit gelijk behoorlijk hoog voor betere metingen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

E v Drunen 07-02-2017 Product paar weken in bezit

duidelijke display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
fijn dat de regenmeter geïntegreerd is in de mast.
heeft een goede ontvangst en duidelijk afleesbaar beeld op display.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 07-02-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi compleet weerstation met een goed scherm

Algemene score

8,0
Heb hem nog niet zo lang maar tot heden ben ik zeer tevreden over de Alecto WS4800 het heeft een duidelijk overzichtelijk goed afleesbaar display en goede weergave van alle items .
De buiten sensoren zitten op een stevige houder en is makkelijk te plaatsen.
Mooi compleet weerstation. Moet nog afwachten of wat het op langere termijn goed blijft

Pluspunten

  • compleet weerstation voor een goede prijs
  • Goed afleesbaar overzchtelijk scherm
  • Gemakkelijke bediening
  • Buitensensoren gemonteerd op stevige houder

Minpunten

  • Display verlichting mocht iets langer aan blijven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 06-02-2017 Product paar weken in bezit

Snel gebruiksklaar

Algemene score

10,0
Snel en gemakkelijk te installeren weerstation met uitgebreide waarnemingsmogelijkheden met historie en alarmfunctie. Zeer gunstige prijs/kwaliteitsverhouding.

Pluspunten

  • snel en gemakkelijk te installeren
  • gunstige prijs kwaliteitsverhouding
  • accurate en duidelijke waarneming

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Prima weerstation 04-02-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi weerstation voor de geïnteresseerde amateur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een uitgebreid weerstation met gemakkelijke bediening. Alle functies die ik belangrijk vind staan er op.

Het enige nadeel is dat je in het display een keuze moet maken tussen luchtdruk of neerslag en tussen gevoelstemperatuur en wind. Alles in 1 oogopslag bekijken is niet mogelijk.

Pluspunten

  • Moderne uitstraling
  • Alle opties beschikbaar

Minpunten

  • Schakelen tussen menu's

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

MW 02-02-2017 Product paar dagen in bezit

Gemakkelijke montage,overzichtelijk scherm

Algemene score

10,0
ik had een weerstation dat aan vervanging toe was. Heb toestel gekozen omdat het bijna alles had wat mij van het weer interesseerde. Na het uitpakken was ik nog meer tevreden, zeker qua grote van heel het weerstation.

Pluspunten

  • prijs
  • overzichtelijk scherm
  • gemakkelijk te instaleren
  • alle batterijen meegeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Visser 01-02-2017 Product paar weken in bezit

Duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Had al eerder een Alecto weerstation gehad en was daar al zeer tevreden over dus bewust voor weer een Alecto gekozen.Fijn groot scherm,duidelijk af te lezen.Matriaal ook stevig,netjes afgewerkt.

Pluspunten

  • groot scherm
  • netjes afgewerkt

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Thijs Haring 29-01-2017 Product paar dagen in bezit

Degelijk ontwerp op diverse manieren te monteren.

Algemene score

8,0
Prima, weerstation. Enige nadeel is dat informatie over regen en barometer druk niet tegelijkertijd te zien is op de display.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Dick 27-01-2017 Product paar dagen in bezit

Goed weerstation

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Is moeilijk op het noorden te richten, zou een ronde buisvoet met klem moeten hebben, is dan makkelijker te monteren.

Pluspunten

  • Makkelijk te installeren
  • Veel instellingen

Minpunten

  • Moeilijk op het noorden te richten
  • Verlichting te kort

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Bas B. 27-01-2017 Product paar dagen in bezit

Alecto WS-4800

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een ongelukje bij het batterijen vervangen van mijn Alecto WS-3500, (schoepje afgebroken van de windmeter) die ik tot volle tevredenheid vanaf 2009 in gebruik had, de Alecto WS-4800 besteld.
Na bestelling binnen een dag in huis.
Na het uitpakken de duidelijke gebruiksaanwijzing gelezen en de batterijen geplaatst
Het was verrassend hoe snel de binnenunit de buitenunit gevonden had en alles zich instelde zonder dat ik iets moest doen.
Ik hoop dat ik hier net zo veel plezier aan beleefd als aan mijn vorige Alecto .

Pluspunten

  • Montage , horizontaal/verticaal en op pijp.
  • Duidelijke gebruiksaanwijzing.
  • Makkelijke instelling.
  • Uitgebreide data
  • Goede afleesbaarheid

Minpunten

  • Vrij korte verlichtingstijd display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

GvanB 26-01-2017 Product paar dagen in bezit

compact station

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooi compact weerstation goed afleesbaar display heel makkelijk en snel te instaleren werk direct, en hoop voor jaren

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Jos 26-01-2017 Product paar weken in bezit

Werkervaring met het weerstation

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer duidelijke gebruiksaanwijzing. Vlotte, eenvoudige bevestiging buitenstation, zowel verticaal als horizontaal mogelijk. Zolang alle instrumenten voldoende ruimte krijgen best goede meetresultaten. Meeteenheden op scherm wel klein, maar er staan natuurlijk ook veel gegevens op.

Pluspunten

  • Eenvoudige montage
  • Diverse montage mogelijkheden
  • Robuust materiaal
  • Zowel min/max gegevens alsook gegevens per uur

Minpunten

  • Meeteenheden klein weergegeven op display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bosch 25-01-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi scherm en makkelijk te installeren.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi scherm en makkelijk te installeren. Maximale afstand van buiten senor naar ontvanger binnen is goed, bij ons moet hij door verschillende muren en nog steeds goede ontvangts op 25 meter.

Pluspunten

  • simpel te installeren
  • leuke opties op de ontvanger
  • mooi groot scherm
  • heeft veel beter ontvangst dan onze oude,

Minpunten

  • batteriijen
  • veder niks

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews