Microsoft LifeCam Studio

Specificaties
Videoresolutie
1920 x 1080
Microfoon
Ja
Kleuren
grijs, zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Microsoft LifeCam Studio op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

kees-1953 08-03-2014
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

5,7
Werkte niet meer op sommige websites.Werkte eerst prima goede beeldkwaliteit.Is er opeens mee gestopt jammer.
Werkt nog wel met skype. Hulp is ver te zoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Olive 15-04-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Helder beeld. Stelt automatisch scherp, ook op zeer korte afstand.
Voor het doel waarvoor ik hem heb gekocht, voldoet de lifecam uitstekend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerzie 16-03-2013
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,7
Veel heb ik deze Webcam (dagelijks) in gebruik, telkens ben ik weer aangenaam verrast, een heerlijke aankoop. ben dan ook blij deze aankoop te hebben gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 06-02-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

1,0
Nadat de Microsoft V6000 (waar ik niet kapot van was, vrij korrilig beeld en in donker slecht) het begaf, althans tijdens het scherpstellen hoorde ik een knak en kon de cam niet meer scherpstellen, toch heel voorzichtig aan gedraaid,jammer dat deze het zo makkelijk kapot gaat.
Dus nieuwe aangeschaft, thuis gekomen en geinstalleerd via internet, tot dat hij zegt "Before clicing Next, make sure your webcam USB plug is connected to a USB port on your computer" Dus ik inpluggen en dan zegt hij " Please make sure your webcam is plugged into a USB port" Pff.. dit meerdere malen gedaan, alles geprobeerd, windows update, opnieuw opgestart meerdere malen geinstalleerd en nog weigerd tie de installatie af te maken. Er staan twee downloads op, die onderste installeerd hij prima alleen die bovenste blijft hij het bovengenoemde zeggen. Ik mee naar Dixons en daar werkt het wel. Nieuwe mee naar huis genomen maar het zelfde probleem. Ben er nu klaar mee of heeft iemand nog een tip.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Rvb61 13-03-2013

Duidelijk dus een probleem van je eigen omgeving. Ik snap niet dat je een 1 kan geven voor beeldkwaliteit en gebruiksgemak als je het nooit aan de praat hebt gekregen. Slecht verhaal.

Puk99 22-06-2015

Andere usb poort gebruiken, bij veel computers staat de standaard instelling zo, dat de computer om stroom te besparen, de usb poorten mag uitzetten. Als een usb stick het wel doet in die poort is het uiteraard een ander probleem. Maar aangezien hij het bij de Dixons het wel doet is dit het eerste waar ik aan denk.

Reageer

Gerzie 26-11-2012
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
Altijd een beetje afwachten bij de aanschaf van een nieuwe Webcam. Voorheen veel de Logitech Pro 4000 en Pro 5000 gepruikt met goede ervaring.
Bij deze "Lifecam Studio" van Microsoft aangenaam verrast over de beeldkwaliteit, werkelijk verbazend goed. De Software via het Internet is weliswaar even zoeken, maar toch redelijk eenvoudig te vinden en te downloaden.
Conclusie: Blij met deze aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
marcus70 10-02-2013

ik zie dat jij de microsoft lifecam studio hebt gekocht, maar de lifecam studio for business is ongeveer 6 euro geodkoper.
weet jij het verschil tussen deze 2 cams ?

marcus70 16-02-2013

dank je wel voor je reactie gerzie, maar weet je wel zeker dat de lefecam for business geen zoomfunctie heeft.
Op de website van microsoft wordt namelijk gezegd dat het precies hetzelfde produkt is, maar dan eigenlijk voor aantallen van 50 tegelijk en ook op de website van 4Allshop staat dat de lifecam for business 3 x digitale zoom heeft, net zoals de normale lifecam studio.

Reageer

HOUTMEIJERS 16-03-2012
  • Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Ik heb vele webcams geprobeerd maar deze slaat alles.
Prima microfoon en fantastisch beeld. Werkelijk een openbaring. Veel instelmogelijkheid. Kost wel wat, maar je hebt dan ook wat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
marcus70 10-02-2013

ik zie dat jij de microsoft lifecam studio hebt gekocht, maar de lifecam studio for business is ongeveer 6 euro geodkoper.
weet jij het verschil tussen deze 2 cams ?

Reageer

markhoekx 12-07-2011
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
ik heb al veel gedaan met deze webcam zeer makelijk te plaatsen op je beeldscherm je kunt hiermee full HD foto´s maken maar let op niet full HD filmen (1080p)wel kun je op 720P filmen dat super goed is !! door de auto focus is het altijd scherp de software is makelijk te instaleren en bij windows live mesenger kun je zelfs effecten bij voegen bijv: een leuke bril die hij dan automatish in screent. de microfoon is super super sterk!! goede kwaliteit dus allemaal. ook kun je zelf de belichting en het contrast aan passen !
door de TrueColor-technologie zijn de kleuren uitstekend! hij is ook Youtube ready!

gr mark

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

drennthe1953 26-05-2011
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Ik heb hem uitgebreid getest in situaties binnen huis. Bij daglicht, schemerlicht, met normale kamer verlichting,maar ook met beperkt kunstlicht. Ik vind hem gewoon super eenhet beste van wat ik tot nu toe heb gezien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer