Philips Avance Collection HD9359 metallic, zwart

Best Reviewed jun 2019 Philips Avance Collection HD9359 metallic, zwart
Best Reviewed - juni 2019
Specificaties
Vermogen
2200 watt
Waterreservoir
1,70 liter
Type/soort
waterkoker
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 16 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Avance Collection HD9359 metallic, zwart op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hett1965 30-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Superfijne waterkoker

Geschreven voor: Philips Avance Collection HD9359 metallic, zwart

Algemene score

9,0
Ik was in 1e instantie sceptisch mbt de temperatuurinstellingen maar nadat ik de waterkoker in gebruik had genomen was ik over de streep.
Superfijn om te kiezen tussen de verschillende temperaturen: voor elke theesoort/smaak, het maken van een sausje, bouillon of flesvoeding.
En heb je visite dan schenk je die een verse thee in terwijl je de overige visite bijschenkt dankzij de warmhoudfunctie.
Zodra het water zijn temperatuur heeft gebruikt geeft hij een signaal.

Pluspunten

  • Temperatuurinstellingen
  • Fijne schenktuit (lekt niet)
  • Warmhoudfunctie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meijer 06-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Geschreven voor: Philips Avance Collection HD9359 metallic, zwart

Algemene score

9,0
Fijne waterkoker die aangeeft als die klaar is. Drink altijd groene thee dus die verschillende temperaturen is fijn. Goed om te weten is dat het ijzer gedeelte wel warm is en dus klein beetje gevaarlijn voor kinderen om de kan op een plek te zetten waar ze bij kunnen.

Pluspunten

  • Design
  • Verschillende temperaturen
  • Piepje wanneer klaar

Minpunten

  • Ketel wordt warm

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

AntonB 14-06-2019
  • Product gekocht

Super! Wat een gemak! Ideaal ook voor babyvoeding!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Avance Collection HD9359 metallic, zwart

Algemene score

9,0
Instelbaarheid top!
Opties
Grote water volume (iets te ruim)
Mooi degelijk design
Betrouwbaar
Ook ideaal voor babyvoeding

Pluspunten

  • Instelbaarheid
  • Vormgeving

Minpunten

  • Prijs

Reageer

Jeroen 12-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Ideaal voor bereiden flesvoeding!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Avance Collection HD9359 metallic, zwart

Algemene score

8,0
Deze waterkoker is ideaal voor het bereiden van flesvoeding. Je hoeft alleen de temperatuurinstelling van 40 graden in te stellen. En moet je ineens nog even de luier verschonen....geen probleem. Gebruik dan de warmhoudfunctie van deze mooi vormgegeven waterkoker. Bij ons wordt de waterkoker dagelijks gebruikt voor onze kleine kinderen. En natuurlijk gebruiken we hem zelf ook voor het maken van heerlijke thee. Hij ziet er mooi uit en de grote inhoud is een pluspunt.
Wij vonden alleen het water filtertje erg fragiel aanvoelen.

Pluspunten

  • Bereiden babyvoeding
  • mooi design
  • grote inhoud

Minpunten

  • filter voelt fragiel aan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

niek 11-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

praktische waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Avance Collection HD9359 metallic, zwart

Algemene score

8,0
praktische koker met handige instellingen voor temperatuur en vasthoudt stand. nu alleen 100 graden stand gebruikt, voor baby's lijkt me 40 graden ook zeer handig.

Pluspunten

  • houdt temperatuur vast
  • meerdere standen

Minpunten

  • design

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

AJ 10-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Superfijne waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Avance Collection HD9359 metallic, zwart

Algemene score

9,0
Met deze waterkoker kun je het water op 4 verschillende temperaturen laten koken. Hij heeft een keep warm functie waardoor het water nog een langere tijd op temperatuur kan blijven tot een halfuur lang. Helaas werkt deze functie alleen als je net het water hebt gekookt en hem er nog niet hebt afgehaald. Je krijgt een piepje te horen wanneer het water gekookt is. Voor babyvoeding is deze waterkoker echt ideaal!
Nooit meer dat gedoe met de juiste temperatuur voor je baby.

Pluspunten

  • Verschillende temperaturen
  • Piepje wanneer het water gekookt is

Minpunten

  • Keep warm functie alleen wanneer water is gekookt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Clau-dya 09-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi apparaat met vernieuwde functies

Geschreven voor: Philips Avance Collection HD9359 metallic, zwart

Algemene score

7,0
Een mooi vormgegeven waterkoker die verschillende nieuwe functies bevat. Handig om de juiste temperaturen te kunnen ingeven, je hebt daarin 3 keuzes; 40, 60, 80 en 100 graden en de mogelijkheid om het water op temperatuur te houden, net wat je op dat moment nodig hebt. Het bedieningspaneel ziet er mooi en strak vormgegeven uit en voelt stabiel aan. Er kan veel water in de koker (1,7 liter) wat erg fijn is en is gemakkelijk schoon te houden. Het watervulvenster is niet gemakkelijk is af te lezen doordat deze aan de zijkant voor het handvat zit. Het apparaat geeft een harde piep zodra deze klaar is met opwarmen welke zich eenmaal herhaald bij niet afnemen van de waterkoker, deze piep is niet uit te zetten.

Pluspunten

  • verschillende temperaturen
  • uiterlijk/design
  • grote inhoud
  • makkelijk schoonhouden

Minpunten

  • Geluiden bij bediening
  • watervulvenster niet duidelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marije 08-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

eyecatcher in de keuken

Geschreven voor: Philips Avance Collection HD9359 metallic, zwart

Algemene score

8,0
Een mooie en functionele waterkoker. Erg handig dat de waterkoker het water kan verwarmen op tempraturen 40-60-80-100. makkelijk voor het bereiden van flesjes melk. maar ook speciale theetjes. de waterkoker geeft een geluidje als deze de gewenste tempratuur heeft bereikt. Ook handig dat er een keepwarm stand op zit, zeker omdat ik nog wel eens vergeet dat ik water heb gekookt zo blijft deze mooi op tempratuur.

Pluspunten

  • Mooi design
  • verschillende tempratuur mogelijk heden
  • keepwarm stand
  • geeft aan als de gewenste tempratuur is bereikt
  • 1,7 liter inhoud

Minpunten

  • Roestvrijstalen kan wil nog wel erg warm worden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

micky_rossi46 07-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Geweldige waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Avance Collection HD9359 metallic, zwart

Algemene score

10,0
Ik heb nu de waterkoker een paar weken in gebruik en ik ben er echt zeer tevreden over. Allereerst het design - mooi, modern en strak. Daarnaast de functies - het verwarmen op specifieke temperaturen is ideaal. Voor de babyvoeding word de magnetron overbodig! maar ook voor een lekkere kop koffie kun je ervoor kiezen om het water te verwarmen tot 80 graden, waardoor je natuurlijk ook sneller kunt genieten van de heerlijke warme koffie.
Daarnaast is ook de warmhoudfunctie ideaal als je bezoek hebt waardoor je meteen kunt bijschenken zonder te hoeven wachten op het opwarmen.

Pluspunten

  • meerdere opwarm temperaturen mogelijk
  • Warmhoud functie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arne_L 04-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Ideale waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Avance Collection HD9359 metallic, zwart

Algemene score

9,0
Deze waterkoker is super makkelijk in gebruik. Als je even snel een kop thee wil drinken, dan kan je makkelijk een iets 'koudere' temperatuur kiezen. Hierdoor is het product heel makkelijk in gebruik.
Ook schenkt de waterkoker zonder te druppen, helemaal top!

Pluspunten

  • Schenkt goed
  • Mooi design
  • Goede kwaliteit
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hesly 03-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima Waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Avance Collection HD9359 metallic, zwart

Algemene score

8,0
Prima Waterkoker die doet wat het moet doen. Extra handig is zijn de knopjes waarmee je de temperatuur kan instellen. Vriendin lief heeft liever wat minder heet water. Dat is nu ideaal.

Pluspunten

  • Temperatuur instellen
  • Makkelijk in gebruik
  • Staat mooi op het aanrecht

Minpunten

  • snoerlengte had wat langer gemogen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

E 03-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Avance Collection HD9359 metallic, zwart

Algemene score

9,0
Ik heb nu een tijdje de Phillips waterkoker HD 9359/90 in gebruik en hij bevalt mij uitstekend!
Een mooi design, 4 verschillende temperatuur standen en helemaal handig is de keep warm functie. Je hoeft niet perse water te koken als je dat niet nodig hebt.
Schenkt goed en makkelijk schoon te maken een echte aanrader!

Pluspunten

  • Keep warm functie
  • 4 standen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patricia kalfics 03-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super kettle

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Avance Collection HD9359 metallic, zwart

Algemene score

10,0
Mag de kettle testen .
Werkt super .vooral de standen van warmte is een echte uitkomst
Je kan verschillende produkte op juiste warmte maken .
Dat het half uur warm op tempratuur blijft ook een uitkomst .
Ik raad hem echt aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sorayamaria 03-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Temperatuurstanden. Mooi uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Avance Collection HD9359 metallic, zwart

Algemene score

8,0
Als theeliefhebber wordt deze waterkoker dagelijks meerdere malen gebruikt. Hij warmt snel op en is makkelijk in gebruik. De deksel met veermechanisme is fijn te bedienen, en de toetsen voor temperatuurkeuze ook. De waterkoker is ideaal voor babyvoeding met de 40 graden stand. Alle andere standen is even uitvinden waar je het voor kan gebruiken. Veel mogelijkheden. De warmhoudstand is ideaal om het water op de gewenste temperatuur te houden.
Met zn 1,7 liter inhoud misschien wel wat groot, maar dat is persoonlijk. Ik doe de waterkoker wat gewoon minder vol. De inhoud is goed af te lezen.
De waterkoker past mooi in onze keuken met zn roestvrijstalen uiterlijk.

Pluspunten

  • Temperatuurstanden
  • Uiterlijk
  • Snoerloze kan

Minpunten

  • Wordt heet van buiten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 03-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi design, snel en niet zo lawaaiig. Grote inhoud.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Avance Collection HD9359 metallic, zwart

Algemene score

9,0
En fraai uitziende waterkoker. Grotere inhoud dan een standaard waterkoker en daarom voor ons als fervent theedrinkers ideaal. Hij heeft een warmhoudfunctie waardoor het water op de juiste temperatuur blijft een je dus niet steeds opnieuw hoeft te koken. Het is mogelijk om meerdere temperaturen te kiezen (40-60-80-100 graden), dus maken van babyfles of kruidenthee (zonder af koelen van gekookt water) is eenvoudig met dit apparaat. Hij is snel en niet zo lawaaiig als andere kokers. Buitenkant wordt heet, het deksel ook. Dus oppassen als je kort achter elkaar meerdere keren water kookt.
Stevig handvat, goed schenkende tuit, opening is ruim (past gemakkelijk een hand in, handig voor schoonmaken).

Pluspunten

  • Design
  • Grotere inhoud
  • Snel en niet zo lawaaiig
  • Meerdere temperaturen mogelijk

Minpunten

  • Deksel wordt heet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klooster 03-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fantastisch apparaat, alles wat je wil voor een waterkoker!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Avance Collection HD9359 metallic, zwart

Algemene score

9,0
Waterkoker met vele opties door middel van de verschillende standen. Hij warmt snel op en is makkelijk in gebruik. Door de verschillende graden opties hoef je nooit meer lang te wachten tot je thee wat afgekoeld is. Daarnaast heeft hij een mooi design!

Pluspunten

  • Design
  • Verschillende standen
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • 'Piep' toon is vrij hard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer