Samsung QuickDrive 8000-serie WD90T984ASES2

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 1 goedgekeurde review die zijn achtergelaten voor de Samsung QuickDrive 8000-serie WD90T984ASES2 op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

10,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Christopher RH 23-06-2022

Goed werkende was-droogmachine

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een Was-Droger die het naar behoren doet. Veel functies en slimme in-app functies die helpen met was wassen en instructies geeft om mij te helpen om de juiste aan te klikken. Zeer zeker een aanrader vanwege de snelle wasjes
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

HvB1 15-06-2022

Uitstekende was/droog-combinatie

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Product bediening is heel makkelijk, vooral ook met de app. AI was programma werkt super, je hoeft je niet meer druk te maken over de hoeveelheid wasmiddel of de duur van het programma, dit bepaald het apparaat zelf. De was is altijd super schoon!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Zoef18 08-06-2022

Top bezorging

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Enorm blij met onze nieuwe wasmachine met droger functie. Er is een wereld voor ons open gegaan. Ideaal!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Jdmapd 02-03-2022

Erg handig met AI besturing en App

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wasmachine werkt perfect, masr droogcombinatie minder. Komt vooral dat je minder kunt drogen dan wassen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Ilse0897 25-02-2022

Heel handig als je weinig ruimte hebt

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Super fijn dat het een was droog combo is die het even goed doet als 2 losse apparaten. Ik heb niet de ruimte voor beide maar zo kan ik toch drogen. Ontzettend blij mee en ziet er nog mooi uit ook.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

SYLVIA 15-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima machine, wast goed en droogt nog beter, neemt een stuk minder plaats in.

Pluspunten

  • RUIMTE
  • BEDIENING

Minpunten

  • WIL GRAAG GAAN WANDELEN

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Anoniem 09-02-2022

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Zeer eenvoudig te gebruiken en bieden veel opties en veel ruimte veilig Zeer aan te bevelen voor iedereen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 15-01-2022

Heerlijke machine

Algemene score

10,0
Het is een heerlijke machine. WiFi nog niet geprobeerd. Was bijvoegen nadat je de machine al aan hebt gezet is ideaal. Machine doseert zelf de hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter. Niet meer tobben en knoeien. 1x vullen en klaar. En zo een gezellig deuntje als hij klaar is Wassen is weer leuk.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 07-01-2022

Enorme ruimte besparing door alles in 1

Algemene score

10,0
Dit Samsung product geeft een enorme ruimte besparing in onze werkkast.
Daarbij is hij ontzetten stil en heeft veel standaard programma's in zijn menu.
Zorgt voor schone was welke eigenlijk direct in de kast gelegd kan worden of opgehangen.
Een super product.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 07-11-2021

GE-WEL-DIG!

Algemene score

10,0
Hij wast heel goed en het drogen is ook uitstekend. Ze komen kurkdroog eruit. De AI functie is heel handig en hij heeft een bakje waarbij je de wasmiddelen erin doet en hij pakt telkens een beetje daarvan.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Marke 06-11-2021

Erg blij mee.

Algemene score

10,0
Was- droogcombinatie ziet er mooi uit. Handige, slimme machine met goed werkende app. Kleding wordt goed schoon en droog, hij is erg stil en maakt een leuk muziekje als hij klaar is.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

May M 01-11-2021

Hele fijne slimme wasmachine

Algemene score

10,0
Hij kost wat maar dan heb je ook wat. Eenvoudig te connecten met mijn iPhone en doet wat hij moet doen. Verder ook heel mooi qua design. Voor mij de eerste was/droog combinatie die goed is in beiden! Ik zou hem zeker aanraden.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

ConnyHD 31-10-2021

Geavanceerde was-droogcombinatie

Algemene score

8,0
Mooie machine met heel veel mogelijkheden. De eerste wassen gedraaid en komen er goed schoon uit. Een totale was en droog beurt duurt wel wat langer dan normaal. Voordeel is wel dat het achter elkaar door gaat. Je hoeft de was niet van de ene naar de andere machine te brengen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Bissi 24-10-2021

Awesome washing machine / dryer

Algemene score

10,0
I love the washer/dryer combo with literally everything that Samsung can offer. Not only can you add washing whilst the machine is busy, but an incredible feature is the auto-liquid dispenser. Just fill it up and it decides itself how much it puts into the washing. This saves a lot of costs already. Another great feature is the connection to the app - are you often unsure what washing cycle you should choose? Let the app choose for you! The AirDry is another incredible feature! The only "downside" is the size (it is a bit bigger than your average machine) and it is quiet heavy, so you will have to definitely get someone to help you move it. Otherwise an awesome machine with lots of features and worth the money
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Natascha H92 23-10-2021

Nog nooit mee gemaakt!

Algemene score

10,0
Woon pas op mezelf en van wegen de ruimte deze machine gekocht !!
Wat ben ik hier blij mee
De badkamer zit naast me woonkamer en hoor helemaal niks !
Top apparaat
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Wendyvg 22-10-2021

Top wasmachine en droogcombinatie!

Algemene score

10,0
Erg tevreden over de quick drive was droogcombinatie! Dit had ik veel eerder moeten doen. Wast perfect en droogt perfect.
Het drogen doet wat langer als met een losse droogmachine maar dat vind ik zelf niet erg.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 05-10-2021

Geweldige alleskunner!

Algemene score

10,0
Een top wasdroger die geschikt is voor elke situatie!
Eerst viel de keuze op een losse wasmachine en een droger, maar de vrijheid om achteraf na het vullen van de wasdroger te kunnen kiezen hoe ik mijn was wil wassen beviel mij. Tot nu toe geen enkele spijt van, want de keuze van deze 8000-serie was de beste die ik kon maken! Elke functie die ik zou willen hebben zit erop. Voor iemand die niet heel bekend is met alle functies was er toch wel een kleine ''learning curve'', maar na het begrijpen van de machine wilt zelfs de vrouw des huizes ook niks anders meer
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

WWWWW 19-09-2021

Esay to use

Algemene score

8,0
Good mechiance , with many fuction. so far works well. only thing is that conbination is not dry as good as the normal dryer. and it also genrate some dusts. That is happen to all conbination mechine
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Kevintjuh 18-09-2021

Geweldig, en icm de promotie een beste deal!

Algemene score

10,0
Gewoon fijn! Ik heb een appartement gekocht waar weinig ruimte is voor een aparte droger. Deze was-droogcombinatie is ruimtebesparend en bevat veel opties. Ook heel fijn om je was op afstand te kunnen starten.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

MRR23 16-09-2021

Algemene score

8,0
Ik had een wasdroogcombinatie gekocht voor special aangeboden prijs maar die had een probleem werd voor omruil aangemeld maar ik kreeg mijn geld terug ik was twee weken bezig om toch die apparaat voor dezelfde prijs te kunnen kopen maar dat is niet gelukt toen werd weer een duurdere apparaat voor een leuke prijs aangeboden het is wel duurder maar heeft ook extra's dus uiteindelijk is alles goed geregeld
Ik hoop dat deze apparaat heeft geen problemen
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews