AEG T8DE95EW

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Droogsysteem
warmtepompdroger
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 18 reviews die zijn achtergelaten voor de AEG T8DE95EW op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Soraya26 23-03-2018
  • Product gekocht

Zuinig en snelle droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE95EW

Algemene score

9,0
Recentelijk heb ik deze warmtepompdroger AEGT8DE95EW aangeschaft en tot nu toe ben ik heel erg tevreden. Hij droogt goed en heeft veel programma’s met verschillende opties, die je naar wens kan aanpassen. Het bedieningspaneel is eenvoudig te gebruiken. Zo kun je onder andere de gewenste droogtegraad van het wasgoed instellen op strijkklaar, kastklaar en extra drooggraad. Door het Absolute Care Systeem blijft je kleding mooi en krimpt niet. De ÖKOFlowfilter kun je eenvoudig verwijderen om schoon te maken en dit dien je na elke droogbeurt te doen voor het behoud van het apparaat. Wat belangrijk is om te vermelden, dat hierop een energielabel A++ is afgegeven, wat betekent dat de wasdroger heel erg energiezuinig is. De ECO powerknop is standaard ingeschakeld voor alle programma’s, het stroomverbruik is hierdoor op het minimumniveau ingesteld. De meeste programma's heb ik reeds uitgeprobeerd en tot volle tevredenheid. Bovendien is de machine ook nog eens erg stil als hij zijn werk doet. Ik ben uitermate tevreden over de machine, het is een fijne droger, erg makkelijk in gebruik en geeft een mooi resultaat, daarom kan ik hem dan ook van harte aanbevelen. Ook de belading van 9 kg is een pluspunt en daarmee geschikt voor een groot gezin De prijs/kwaliteit verhouding is dan ook heel erg goed te noemen

Pluspunten

  • aantal programmas
  • Stil
  • Zuinig voor een droger
  • capaciteit
  • makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 24-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

grote vulopening

Geschreven voor: AEG T8DE95EW

Algemene score

8,0
Ik heb een AEG warmtepomp droger gekocht. Prijs/kwaliteit is goed. Warmtepomp droger voor het gunstige energieverbruik. Helaas loopt de menukeuzeknop af en toe aan en maakt de droger af en toe een schrapend geluid. Hij werkt wel perfect en het pluizenfilter is supermakkelijk te reinigen.

Pluspunten

  • pluizenfilter makkelijk te reinigen
  • grote vulopening
  • droogt goed

Minpunten

  • schrapend geluid van de trommel
  • menukeuzeknop loopt aan

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Alex 18-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk in onderhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE95EW

Algemene score

9,0
Ik heb deze droger nog niet heel lang maar hij bevalt mij goed.

Vooral in onderhoud is hij gemakkelijk. De stoffilter zit bij de opening welke je gemakkelijk eruit kan halen en kan schoonmaken.

Daarnaast is de transparante deur ook gemakkelijk.

Al met al een goede droger voor het dagelijks gebruik.

Enige minpuntje wat ik kan bedenken is dat als het droogprogamma klaar is, de droger om de zoveel minuten de was nogmaals laat ronddraaien (Waarschijnlijk gebeurt dit om de was fris te houden). Voor in de nachten is dit alleen minder praktisch.

Pluspunten

  • Gemakkelijk schoonhouden
  • Transparante deur
  • Genoeg progamma’s

Minpunten

  • Blijft, als progamma afgelopen is, was ronddraaien

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bruce 17-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede droger met strak design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE95EW

Algemene score

9,0
+ Super kwaliteit
+ Stil
+ Mooi strak design
+ Makkelijk / simpel in gebruik
- Redelijk lange droogduur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dado 16-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Echt doen een trommel voor 9kg wasgoed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE95EW

Algemene score

9,0
Topmachine! Echt fijn dat de trommel net was groter is. Minder kreuk en een schoner resultaat. Alles past erin en komt er schoon weer uit. Een aanbeveling voor grotere gezinnen

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Genoeg programma’s
  • Atoomprogramma is een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Susan 15-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Snel droog.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE95EW

Algemene score

9,0
Super dat er 9 kilo in kan. Doordat mijn wasmachine 1600 toeren (ook van aeg) is droogt de was snel.

Pluspunten

  • Grote deur
  • Weinig geluid

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bakker 15-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heel goede machine.....heb er veel schoonmaakplezier van

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE95EW

Algemene score

9,0
Prima apparaat heb er erg veel plezier van met het wassen van m.n kleren....makkelijk te bedienen....prima spul van aeg

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Alleen maar pluspunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Herman 15-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Stil, droog, maar nieuwe geur blijft lang hangen

Geschreven voor: AEG T8DE95EW

Algemene score

8,0
Ik heb gekozen voor AEG omdat het mij een betrouwbaar merk leek en deze machine goed stond aangeschreven.
Het product doet zijn werk, alleen blijft de geur van nieuw (van de machine) lang achter in het gedroogde wasgoed. Hij is redelijk stil alleen doet er vrij lang over eer dat het wasgoed droog is. Ik vermoed dat dit bij het type droger hoort (warmtepompdroger).

Pluspunten

  • Redelijk stil
  • Droogt zoals het hoort

Minpunten

  • Duurt lang voordat het wasgoed droog is
  • Geur van “nieuw” blijft lang in het wasgoed hangen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ben 15-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE95EW

Algemene score

10,0
De Machine is zuinig en zeer geluidsarm. Resultaat prima! Het is een welkome aanwinst en we hopen er nog lang gebruik van te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 15-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Uitgebreide mogelijkheden en zuinig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE95EW

Algemene score

9,0
We hebben al vele drogers van AEG gebruikt die telkens lang meegingen. Deze is stiller, heeft vele gebruikersopties en is zuiniger in gebruik

Pluspunten

  • Zuinig
  • veel gebruikersopties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gio Metodiev 15-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super happy!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE95EW

Algemene score

10,0
My clothes returned to their normal color and they've never been softer or smelled better. I love how the machine knows how much time it needs based on the load. Highly recommended!

Pluspunten

  • great quality
  • low noise
  • easy to use

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalie 13-04-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

goede droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE95EW

Algemene score

8,0
Ondanks zijn grote " vulmond" is hij heel stil en bescheiden in zijn uiterlijk.Je hoort hem helemaal niet. Ik ben er dus heel tevreden mee!

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Makkelijk hanteerbaar
  • Mooi uiterlijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Esther van Laarhoven 12-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Terugkoppeling over gebruik droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE95EW

Algemene score

8,0
op zich een hartstikke mooi apparaat

had wat gewenning nodig omdat het een waterpomp is ipv condensdroger

ik krijg alleen problemen in gebruik rondom de droogtijd.
en pluizenrooster is lastig schoon te maken/houden

daarover graag contact met AEG voor advies -tips

Pluspunten

  • tijdsindicatie
  • gewicht wat in droger past
  • programma keuze en losse tijd keuze

Minpunten

  • de tijdsduur wordt automatisch verlengd
  • schoonmaken van pluizen rooster

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronald van Heems 12-04-2019
  • Product gekocht

Super droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE95EW

Algemene score

9,0
Met een beetje twijfel deze droger aangeschaft, maar die twijfel is echt weg. Gewoon weg een super droger. snel en goed droog, goed dubbel filter systeem en het condenswater direct op de afvoer aangesloten. Makkelijk in onderhoud en gebruik.
Echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gabri engelaer 12-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Stille machine met veel droogkeuze-mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE95EW

Algemene score

9,0
Fijne, bijna stille droger. De trommel is heel ruim wat fijn is bij een 8 kg wasmachine en het drogen van beddengoed. Er zijn veel verschillende droogkeuze-mogelijkheden. De machine bepaalt in het programma zelf dat het kan verkorten als de was eerder droog is.

Pluspunten

  • Bijna stil
  • 9 kg trommel
  • Veel droogkeuze mogelijkheden
  • Zeer energie zuinig

Minpunten

  • vochtige was bij verkeerde keuze program
  • Prijzige machine

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

FJK 12-04-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Top prestatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE95EW

Algemene score

9,0
De AEG droger bevalt ons meer dan gedacht, voldoet uitstekend, en er zijn voldoende programma’s om alle soorten was te drogen.

Pluspunten

  • Voldoet uitstekend
  • Voldoende programma’s
  • Gemakkelijk in gebruik

Minpunten

  • Heb nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nawid4rz5 19-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super great

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE95EW

Algemene score

6,0
Ik wil niet echt geloven dat je wol in een wasdroger kunt drogen. Maar het is goed. Mijn nieuwe AEG-droger droogt deze delicate stoffen beter dan ik ooit had gedacht.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Massimo 18-02-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

absoluut schoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE95EW

Algemene score

10,0
We hebben de AbsoluteCare functie meer dan opzettelijk getest en na de zeer positieve ervaringen hebben we onze droger ook belast met wolproducten. We zijn nog nooit eerder teleurgesteld. Het is een geweldige droger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer