Braun Base BT7040 baardtrimmer

Best Reviewed mei 2019 Braun Base BT7040 baardtrimmer
Best Reviewed - mei 2019
Specificaties
tile-gebruikstijd
100 min gebruikstijd
Toepassing
baard, snor, bakkebaard
Voeding
batterij/netstroom
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun Base BT7040 baardtrimmer op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Younes 27-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mijn ervaring met de Braun BT7040

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Base BT7040 baardtrimmer

Algemene score

8,0
Ik heb de Braun BT7040 nu een aantal weken in gebruik. Ik gebruik het apparaat voornamelijk voor het trimmen en contouren van mijn baard en snor. Daar vind ik het apparaat uitermate geschikt voor. Voor het scheren kun je de meegeleverde gillette scheermesje gebruiken. Wat mij vooral aanspreekt zijn de diverse in te stellen snijlengtes op het apparaat. De meeste apparaten zijn beperkt tot een paar standen. Bij de Braun BT7040 kun je kiezen uit maar liefst 39 lengtes. Dit is voor mij een behoorlijke pluspunt geweest. De batterijduur is voor mij ook een goede pluspunt geweest. De batterij gaat ongeveer 1,5 uur mee en is binnen een uur weer opgeladen. Ik was één van de uitverkorenen om het apparaat gratis te mogen testen. De prijs van het apparaat ligt nu (27-05-2019) ongeveer rond de 80 euro. De hoge aanschafprijs is voor mij wel een klein minpuntje. Er zijn goedkopere opties beschikbaar, alleen je bent dan vaak wel beperkt qua opties (snijlengtes). Als je iets meer geld wilt besteden aan een goede baardtrimmer/tondeuse dan is de Braun BT7040 zeker een goede optie.

Pluspunten

  • Batterijduur
  • Diverse snijlengtes
  • Gillette scheermesje

Minpunten

  • Hoge aanschafprijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tette 20-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Uitgebreid en gebruiksvriendelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Base BT7040 baardtrimmer

Algemene score

8,0
De baardtrimmer van Braun vind ik super handig! Door de verschillende opzetstukken, en het stelmechanisme is het een zeer uitgebreid apparaat. Zo kun je op elke gewenste lengte de ideale baardlijn creëren! Omdat langere baardharen niet in de mesjes vastbijten, heb ik helemaal geen last van irritaties gehad. Het apparaat gaat makkelijk door je baard heen. Het product heb ik gratis gekregen om te testen, en ik zou het zeker aanraden!

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Functionaliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kelly AI 18-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Uitstekend scheermachine

Geschreven voor: Braun Base BT7040 baardtrimmer

Algemene score

9,0
Het product ziet er compleet uit, het is compact en het kan op 7 verschillende manieren gebruik worden, onder andere, je stoppelbaard en korte baard van 1-10mm, lange baard, afwerking contouren, precisiescheren enz.
Het toestel heb ik gratis gekregen en ik kan wel zeggen na mijn eerste gebruik dat het een mooie en efficiënte product is. Ik hoef niet meer elke keer naar de kapper te passeren. Wat nog verrassend is, is dat Braun een compleet set van Gillette fusion 5 proglide razor daarbij meegeeft. Braun heeft een gloednieuwe technologie in het product ingestoken, 'de regulator', met een schaal van 1-10. Wanneer je de regulator op 1 zet, dan wil je je baard kort houden.
Dankzij deze baardtrimmer kan ik nu veel meer experimenteren met stijlen en lengtes. Het is een voordeel dat je het toestel met en zonder (met batterij) kan gebruiken. Bovendien kun je de trimmer gemakkelijk afwassen.

Braun baardtrimmer is een aanrader, ik ben erg weg van. Het toestel is geschikt voor alle mannen, lange of korte baard.

Pluspunten

  • multi-function
  • autonome
  • waterbestendig
  • flexibiliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jarick van der K 15-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Mooie en handzame baardtrimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Base BT7040 baardtrimmer

Algemene score

9,0
Ik vind dit product een 9.0 waard omdat dit een unieke lichtgewicht baardtrimmer is. De set is een complete set voor het trimmen van je baard. Het bijgeleverde tasje is een ideale opslag voor deze opzetstukken. Het bijgeleverde scheermes van Gilette is een geweldig scheermes. Ik heb dit product gratis mogen testen maar zou hem zeker aanschaffen als ik hem niet had gekregen.

Pluspunten

  • lichtgewicht
  • scheermes
  • opberg tasje
  • opzetstukken

Minpunten

  • oplaadpunt ziet er goedkoop uit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shesny D 12-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

leuke trimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Base BT7040 baardtrimmer

Algemene score

10,0
Super product om te testen! De Baun BT7040 is een veelzijdige trimmer die niet alleen je baard, maar ook je haar onder handen kan nemen. Deze trimmer is zeer gebruiksvriendelijk dankzij de ijzeren kop die erop zit. Deze kom zorgt ervoor dat elk haartje even lang wordt getrimd. De bijbehorende stukken zijn makkelijk te plaatsen en werken zeer goed. ik kan deze trimmer alleen maar aanraden!

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • onderhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs NB 11-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Mooi volledig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Base BT7040 baardtrimmer

Algemene score

9,0
Mooi apparaat met een compacte lader. Scheert goed alle haren op dezelfde lengte. De reisstsnd is ideaal. Mijn oude ging nogal eens aan tijdens het rijden. Veel accesoires. Ik miste de olie die aanbevolen wordt maar omdat ik het apparaat gekregen heb ga ik daar niet over zeuren.

Pluspunten

  • Compact, ook de lader
  • Reisstand is ideaal
  • Scheert alle haren goed op dezelfde lengte

Minpunten

  • Geen aanbevolen olie meegeleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Emile B 10-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Gebruiksvriendelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Base BT7040 baardtrimmer

Algemene score

8,0
Super trim apparaat!
Erg fijn te bedienen met de knop om verschillende standen uit te zoeken. Daar naast is het scheer apparaat is erg snel opgeladen! Tevens dat er een Gillet mes bij geleverd wordt met een extra mesje is ook handig. Alle spullen die je er bij mee geleverd krijgt is makkelijk in het bij behorende tasje weg te stoppen!

Minpunten

  • Geen neushaar trimmer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer