Philips OneBlade Pro QP6510/20 - Reviews

Specificaties
Oplaadbaar
Ja
Bedrijfstijd
60 min.
Kleuren
zilver, zwart
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

achi80 28-03-2017 Product paar weken in bezit

geweldige scheerapparaat voor n gevoelige huid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik vind de blade one heel handig, het is makkelijk te gebruiken, lekker licht en bovendien heb ik geen last van buitjes en rode vlekken na een scheerbeurt. Voor mijn gevoelige huidig het echt een uitkomst. Wel moest ik eraan wennen in het begin, maar na een aantal scheerbeurten was ik echt om.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnietest 29-03-2017 Product paar weken in bezit

Echt niet om te scheren

Algemene score

4,0
Heb hem nu alleen getest om mijn baard mee te scheren, maar na vele malen over de baard heen gaan, zijn er nog steeds grove stoppels aanwezig.

Pluspunten

  • niet al te groot, dus makkelijk mee te nemen

Minpunten

  • niet geschikt om mee te scheren

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

mmarkvoort 29-03-2017 Product paar dagen in bezit

Prima all-in-one

Algemene score

8,0
Tot op heden 2 maal de OneBlade gebruikt, 1 maal als scheerapparaat, en 1 maal als tondeuse.
Ik vind hem als apparaat voor de baardgroei qua resultaat tussen mijn (Philips) scheerapparaat en mijn (Gillette) scheermes in zitten.
Hij scheert niet zo glad als mijn mes, maar ik krijg er wel overal een zelfde resultaat mee. Met mijn normale scheerapparaat heb ik moeite mijn hals goed te scheren, en daar heeft de OneBlade geen probleem mee.

Gisteren heb ik hem ook getest als tondeuse. ik heb mijn haar altijd lekker kort, en normaal gebruik ik daarvoor een gewone tondeuse. De OneBlade doet dit ook prima. Echter deed ik er wat langer over omdat de tondeuse iets breder is. Maar het resultaat is goed.

Ik kan dus tot nu toe concluderen dat het apparaat doet wat Philips zegt dat hij doet. Het is een echte Hybrid.

Pluspunten

  • Accuduur
  • Goed scheerresultaat
  • Handzaam formaat

Minpunten

  • Niet erg stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

armandvanderwaal 13-03-2017 Product paar weken in bezit

Een schot in de roos met deze slimme alleskunner

Algemene score

8,0
Met de OneBlade heeft Philips een schot in de roos. Zowel trimmen, als scheren gaat soepel en makkelijk. Hij neemt alle haren goed mee, of je nu jezelf gewoon glad scheert of dat je de baard aan het trimmen bent. Zeer tevreden over dit product. Hij ligt lekker in de hand en ook de batterij gaat lang mee. Dit apparaat vervangt mijn vorige 3 apparaten in 1x.

Pluspunten

  • lange batterijduur
  • goed scheerresultaat
  • 1 apparaat voor veel toepassingen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JestervanKaertte 07-03-2017 Product paar weken in bezit

De Philips OneBlade

Algemene score

6,0
Mijn baardgroei is behoorlijk. Ik heb de OneBlade nu een aantal dagen gebruikt als trimmer en scheermes.
De trimmer om te stylen werkt vrij goed en precies zoals je mag verwachten. De OneBlade ligt lekker in
de hand en heeft een mooi net design en compact formaat wat prettig is.
De accu gaat best lang mee ik heb de OneBlade intensief gebruikt voor een totaal van ongeveer 60 min.
Andere voordelen, de set is compleet en droog en nat te gebruiken.

Maar de OneBlade gebruiken als scheermes is bij mij niet effectief genoeg want er blijft nog aanzienlijk wat baardhaar achter waardoor ik meerdere malen over dezelde plek moet scheren met name bij de keel en dit genereert toch een wat geïrriteerde
en droge huid op. Hierbij moet ik wel melden dat ik een erg gevoelige huid heb.

Al met al een redelijk apparaat.

Pluspunten

  • Nat en droog scheren
  • Trimmen/Stylen
  • Compact formaat
  • Accuduur
  • Design

Minpunten

  • Effectief (glad) scheren

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daan 03-03-2017 Product paar weken in bezit

goede trimmer

Algemene score

2,0
als scheerapparaat is de oneblade niet geschikt voor de man met een stugge baard groei, hij komt er slecht door heen en loopt soms zelfs vast in de baard groei. ook scheert hij niet glad er blijven stoppeltjes op de huid achter. Maar de trim stand voor strakke lijnen werkt wel goed maar dat is ook het enige pluspunt

Pluspunten

  • trimstand

Minpunten

  • scheert niet glad
  • prijs verhouding
  • loopt vast bij stugge gezichts-haren

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

DaveW 01-03-2017 Product paar dagen in bezit

Philips OneBlade Waarom...Daarom!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds een aantal dagen heb ik de Philips OneBlade pro QP6510 in bezit.

Volgens Philips kun je er alles mee doen wat scheren/trimmen betreft.
Aangezien ik een gevoelige huid heb en alleen het scheren met een gesloten kam kan verdragen was ik best sceptisch. Toch ben ik de uitdaging aangegaan om dit apparaat te gebruiken.

Nu gebruik ik de OneBlade en ik ben verkocht! Zowel droog als nat scheren gaat vlekkeloos! Mijn huid is niet rood na het scheren en zelfs ik kan mijn baard stijlen. En om tijd te besparen kan dit allemaal onder de douche. Het apparaat heeft een rubberen coting en die zorgt ervoor dat het apparaat niet glad wordt en wel stevig in je hand ligt.

De vormgeving van de OneBlade is goed en praktisch. Het apparaat ligt lekker in je hand. Het maakt niet uit hoe je hem vasthoudt.

Bij het stijlen kun je kiezen uit verschillende trimlengtes. Hiervoor wordt een opzetstuk bijgeleverd. Deze klikt makkelijker vast en is er weer makkelijk af te halen.

Het schoonmaken van alle onderdelen is goed te doen. Gewoon onder de kraan houden!

Nu vraag jij je vast af of het apparaat geen nadelen heeft. En ik heb er zelf maar 1 ondervonden. Het scheermes moet ongeveer 4 maanden mee gaan. Echter voor drie mesjes betaal je meer dan €20,-. Dat vind ik prijzig.

Overal raad ik het product zeker aan! Want scheren en stijlen was nog nooit zo makkelijk!

Pluspunten

  • ligging in de hand
  • scheerresultaat nat scheren
  • scheerresultaat droog scheren
  • trimmen

Minpunten

  • prijs aanschaf nieuwe mesjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 27-02-2017 Product paar dagen in bezit

Handig en compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super handige trimmer. Lekker compact. En een erg goede accuduur. En daarnaast ideale verstelbare kop welke je kunt instellen in maar liefst 12 verschillende lengtes. En hij is bestand tegen water dus ideaal voor het bijwerken/ scheren van je baard tijdens het douchen

Pluspunten

  • Accuduur
  • Instellen lengte baard

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jellevde 27-02-2017 Product paar dagen in bezit

Perfect trimmen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb de OneBlade nu bijna een week in huis en voor trimmen en bewerken bevalt hij perfect. Doordat het mes aan twee kanten zit, kun je heel makkelijk zowel omhoog als naar beneden scheren. Voor lengtes kun je hem gemakkelijk instellen.

Het enige wat tegenvalt is dat hij echt niet geschikt is om glad te scheren. Misschien is dat ook helemaal niet de bedoeling, maar hij lijkt anders te zeggen.

Pluspunten

  • Perfect trimmen
  • Gemakkelijk in het gebruik
  • Zowel nat als droog te gebruiken

Minpunten

  • Je kunt er niet glad mee scheren

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer