Remington MB7000

Best Reviewed 2 keer jun 2020 Remington MB7000
Best Reviewed - juni 2020
Specificaties
tile-gebruikstijd
60 min gebruikstijd
Toepassing
baard, snor, bakkebaard
Type/soort
precisietrimmer
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 36 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington MB7000 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gijs 08-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

9,0
Ik ben al een tijdje opzoek naar een geschikte baard trimmer. Ik laat sinds kort mijn baard staan en met deze trimmer ziet alles er goed verzorgd uit, door de verschillende standen en opzetstukken is de trimmer makkelijk in gebruik en kan tot op de kleinste precisie het gewenste resultaat worden behaald. Ik zou deze trimmer zeker aanbevelen!

Pluspunten

  • Draadloos
  • Goede batterij indicatie
  • Waterproof
  • Handige travel case

Minpunten

  • Niet de goedkoopste in zijn klasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Richard 04-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remington T series

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

8,0
Compleet product voor een mooie prijs kwaliteit verhouding. Handig in gebruik en veel verschillende kammen meegeleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

KevVink 03-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Scherpe Trimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

9,0
Tot nu toe een week in huis;
De trimmer werkt zeer goed en laat in tegenstelling tot mijn vorige trimmer geen rode irritatie plekken achter.

- Plus punten
Zeer korte en nauwkeurige trimbeurt.
Geen irritatie plekken na het trimmen.
Accu gaat zeker lang genoeg mee.
Gemakkelijk te reinigen onder de kraan.
Op het oog ziet het eruit als een zeer luxe en degelijke trimmer

- Nadelen
Door het plastic voelt die niet perse aan als een luxe trimmer
De keuze voor de led patronen is in mijn ogen niet super logisch

Pluspunten

  • Zeer korte haren en nauwkeurig bij een trimbeurt.
  • Geen irritatie plekken na het trimmen.
  • Accu gaat zeker lang genoeg mee.
  • Gemakkelijk te reinigen onder de kraan.
  • Op het oog, een zeer luxe en degelijke trimmer

Minpunten

  • Door het plastic voelt die niet als luxe trimmer
  • De keuze voor de led patronen niet logisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RAZ 29-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Echt Super!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

10,0
Echt Super!
Nog nooit zo'n fijne baardtrimmer gehad!
makkelijk in gebruik en ligt super fijn in de hand.
Dit is echt een aanrader.
Ook zit er na registratie totaal 4 jaar garantie op, waar zie je dat nog ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kervelsoep 29-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ligt lekker in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

8,0
Afgaande van ander recensies heb ik deze aangeschaft. Het apparaat ligt prettig in de hand en is goed te verstellen. Door de vele mogelijkheden van de MB7000 kan je je baard goed stylen. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Misschien niet voor iedereen van belang maar de MB7000 maakt weinig geluid en dat is 's morgens wel zo prettig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Serdar 28-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie design en handig in gebruik!

Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

8,0
Een degelijk apparaat met een mooie design. Het apparaat is handig in gebruik en trimt de baard naar behoren. Ook wordt het apparaat aangeleverd me diverse accessoires.

Pluspunten

  • Design
  • Accesories
  • Accuduur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Harm 28-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact en zeer veel opzet mogelijkheden

Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

9,0
Zeer mooi, compact en degelijke trimmer. Ligt goed in de hand en zeer overzichtelijk. Dit mede doordat de scheerkop kan worden gedraaid. Veel opzetkammetjes en een handig opbergtasje. Zeer tevreden met de aankoop, jammer dat er geen houder bij is geleverd om alles overzichtelijk netjes op te bergen maar het tasje voldoet eigenlijk ook prima.

Pluspunten

  • Compact
  • Design
  • Opzetkammetjes
  • Opbergtasje

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Daniel 26-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed product, voldoet aan alle verwachtingen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

10,0
Eindelijk een baardtrimmer gevonden die helemaal voldoet aan mijn verwachtingen. Het is een compacte trimmer en handig in gebruik. Fijn dat er zoveel mogelijkheden zijn met de verschillende opzetstukken. Mijn baard heeft er nog nooit zo netjes uitgezien.

Pluspunten

  • Compact
  • Handig in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoerd 20-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prestaties in strak en compact design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekozen vanwege de goede reviews, de MB7000T series maakt dit zeker waar! Wat ik prettig vind tov mijn vorige baardtrimmer is de langere accuduur, precisietrimmer, mogelijkheid de scheerkop te draaien en het kleine compact ontwerp. Ook pakt hij veel haren per beweging, dus ik ben snel klaar met scheren! Een aanrader dus, zeker als je nu koopt i.v.m. de cashback actie.

Pluspunten

  • Omkeerbare scheerkop
  • Accuduur

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 20-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geen rare fratsen, alleen maar prettig en precies trimmen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

9,0
Na een paar eerder tondeuses en trimmers die niet prettig werkten en waarvan de opzetstukken kapot gingen of onder het trimmen van lengtemaat verschoven (!) heb ik nu weloverwogen gekozen voor een trimmer die eenvoudig en goed in elkaar zit. De haren in de wasbak neem ik dan graag voor lief. Bij de modellen met ‘afzuiging’ heb je dat zelfs, dus schoonmaken moet je tóch. Dan liever een apparaat wat in ieder geval prettig en precies je baardharen op de juiste lengte afsnijdt en dat doet hij uitstekend!

Pluspunten

  • Goed zicht op het resultaat.
  • Degelijke opzetstukken.

Minpunten

  • Haren in de wasbak (zoals bij alle trimmers)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

richard van heesen 16-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

10,0
Echt een super ding, licht, mooi, waterdicht en betaalbaar !
Altijd al een remington gewild, nou geen moment spijt !

Pluspunten

  • licht
  • waterdicht

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kovani 14-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington MB7000

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

9,0
Product werk goed,,x,,een tien van mij van deze product
Van moment hij doet alles vat in bestelling is
Dus,,Top product,,

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jedewe 13-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wendbaar, ligt goed in de hand,

Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

8,0
Tevreden, het apparaat heeft veel opzetstukken, is sterk en doordat je de mesjes kan draaien handig in gebruik.

Pluspunten

  • Handig
  • Twee mesjes

Minpunten

  • Geen idee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tevreden baarddrager 11-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ergonomisch prettige trimmer voor een strakke baard

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

10,0
Voor vaderdag deze baardtrimmer gekregen. De trimmer ligt erg prettig in de hand wat het makkelijk maakt om mooie lijnen te trimmen. Voor de kleine details biedt de precisie trimmer uitkomst. Het apparaat is ook erg makkelijk schoon te maken en de accuduur is prima, heb 'm pas 2x op moeten laden terwijl ik 'm toch 3x in de week gebruik.

Pluspunten

  • Ergonomie
  • Accuduur
  • Accesoires en precisie trimmer

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dan 07-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De Ultieme Precisietrimmer

Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

8,0
ik heb deze aankoop gedaan om de lijnen van mijn baard goed bij te houden en mijn baard op een bepaalde lengte te houden. Dit gaat prima met deze trimmer. handig dat je de kop ook andersom kan zetten en lekker veel variatie wat betreft lengtes.

Pluspunten

  • kop kan je omdraaien
  • Veel opzetstukken
  • lekker in de hand

Minpunten

  • Opletten dat opzetstukje wel recht erop zit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sander 06-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handige trimmer

Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

7,0
Het draaibaar mes is handig, hierdoor blijf je een beter zicht hebben op wat je aan het doen bent. Iets minder handig in gebruik omdat er opzetkammen gebruikt worden in plaats van een draaiwiel. Hierdoor zijn er zeer veel accessoires nodig.

Pluspunten

  • Draaibaar mes

Minpunten

  • veel accessoires

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Hoppie 05-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijn apparaat

Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

9,0
ligt fijn in de hand, veel mogelijkheden in lengtes en precisie. Enigste nadeel wat ik kan bedenken is dat je niet kan trimmen gedurende het opladen.

Pluspunten

  • fijn in de hand
  • uitgebreide mogelijkheden

Minpunten

  • niet gebruiken tijdens het opladen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

stofferhilbrands 04-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prakisch instelbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

8,0
Product ligt mooi in de hand,en je kan er precies mee werken. Prijs kwaliteitverhouding is prima.
Opzetkammen zijn makkelijk te vervangen, prima scheerkwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 23-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdige trimmer met een mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

9,0
De MB7000 heeft een brede keus aan opzetstukken, ligt prettig in de hand en helpt bij een verzorgde styling van de baard.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Joel 22-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Baardtrimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

10,0
Keurig product, ziet er goed uit en werkt uitstekend. Vooral de precision dial(draaiknop) is erg handig

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Precies

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews