• Best Reviewed 3 keer dec 2021
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 58 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Remington MB7000 op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kim K 06-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

10,0
Fijne trimmer , doet wat die moet doen! Handig in gebruik . Ook om mee te nemen op vakantie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Janson A 30-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stoer en chic

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

10,0
op zoek naar een betaalbare en vooral goed werkende baardtrimmer voor mijn echtgenoot. Mede door de uitslagen van Kieskeurig op dit product de keuze gemaakt voor de MB 7000. Product kwam de volgende dag al binnen. ( supersnelle service in drukke december periode). Er zit een mooi tasje bij waar alles in kan. Handig ook voor onderweg. Mijn man heeft het apparaat ondertussen getest en gebruikt. Kritisch als hij is met betrekking tot bepaalde apparaten, was hij dit keer direct dik tevreden en vol lof over het apparaat. Ik kan nog toevoegen dat het er overigens ook nog eens stoer en chic eruitziet. Uhh het apparaat en mijn man :)

Pluspunten

  • extra hulpstukken
  • handig etui
  • stoer en chic uitstraling
  • goede prijs kwaliteit
  • aanrader

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

N.V. 25-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Praktische en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

8,0
Het is een geweldig apparaat. Alle verschillende opzet stukken zijn super handig.

Het is ook een pluspunt dat je de kop kan omdraaien en dat hij waterproof is.

Pluspunten

  • Waterproof
  • Opzetstukken
  • Kan zien hoe vol de batterij is

Minpunten

  • Had iets krachtiger gekunt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

d**w@g**l.com 11-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

10,0
ik beb dit gekocht voor mijn man. Hij is heel tevreden over dit product. Makkelijk in gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Heusinkveld 11-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne trimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

9,0
Een fijne trimmer met veel accessoires! Ligt fijn in de hand en is licht van gewicht. Heel handig ook dat je de kop om kunt draaien en zo vanuit een andere hoek kan trimmen en hierdoor beter zicht hebt op wat je doet.
Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Licht van gewicht
  • Veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

BPWA 09-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington mb7000

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

10,0
Fijn product, perfect in gebruik door handige t-systeem. Veel opzetstukken, kunt alle kanten uit. Nu al een aantal dagen in gebruik, perfecte trimmer nu het niet mogelijk is om naar een barbier te gaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Manulito 06-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Light as a feather, precise as laser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

9,0
Cool product with precision cutting and light weight to work with it, the only minus could be that comes without a charging station, that will be a completely 10 points then.

Pluspunten

  • Light
  • Sharp cutting

Minpunten

  • Without a charging station

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zorko 05-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig en robust. Schitterend scheerresultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

9,0
Een ideale baard trimmer/styler. Eenvoudig in gebruik en onderhoud. Lang gezocht naar een trimmer die ook waterdicht is om onder de douche te gebruiken. Prijs kwaliteit is het een topper.

Pluspunten

  • Waterdicht
  • Verstelbare trimmer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark 05-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stoppels of lange baard? Deze kan er allemaal mee omgaan.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

9,0
Ik ben iemand die het liefst een stoppelbaard heeft. Ik heb dit altijd gecreëerd door met een tondeuse voor het hoofdhaar aan de slag te gaan. Voldeed prima, maar nu ik deze Remington baardtrimmer heb leren kennen ben ik erachter gekomen dat ik mezelf al die tijd tekort heb gedaan. Deze baardtrimmer zorgt voor precisiewerk en kan tot 0,4 mm trimmen. Dit is echt fijn kort! Door de kleine kop ben je erg wendbaar en kom je gemakkelijk tot in alle hoekjes en plooitjes. Met mijn gevoelige huid is het belangrijk dat ik water en scheerschuim kan gebruiken. Deze waterdichte Remington vind dat geen probleem (in tegenstelling tot mijn eerdere tondeuse die hierdoor ook kapot is gegaan).

Voor de heren die een groot kunstwerk van hun baard willen maken is deze MB7000 uitermate geschikt. De vele opzetkammetjes zorgen ervoor dat de baard elke gewenst haarlengte kan hebben.

De baardtrimmer is klein, handzaam en licht en een genot om mee te trimmen. Je moet oppassen dat je niet teveel wil trimmen want aangezien het gemak en trimsnelheid dusdanig groot is, ben je al snel op zoek naar nieuwe uitdagingen op je gezicht. (wenkbrouwen, bakkebaarden, neus- en oorhaar, waar overigens ook allemaal de juiste opzetstukjes voor beschikbaar zijn)

Pluspunten

  • Voor elke (lengte) baard geschikt
  • Precisiewerk is geen probleem

Minpunten

  • Smalle kop zorgt voor iets meer werk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zebilon 04-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Baardtrimmer kwaliteit en kwantiteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

8,0
Sterke accu, veel keuzes in diverse trim kammen dus ruime assortiment.
De juiste keuze na veel tests, eindelijk een goede gevonden

Pluspunten

  • Sterke accu
  • De hoeveelheid aan assortiment

Minpunten

  • Duur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bal 04-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi product gecombineerd met uitstekende prestaties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

10,0
Deze baardtrimmer ziet er niet alleen mooi uit, maar functioneert ook goed. Precies zoals omschreven. Daarnaast ligt de baardtrimmer ook fijn in de hand, vanwege het formaat. Het apparaat laad snel op, maakt weinig geluid, kortom alleen maar pluspunten.

Pluspunten

  • precisie
  • ligt goed in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guibert 03-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

new razoe

Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

8,0
good in the hand and nice color. not noisy, waterproof, elegant product................................................................

Pluspunten

  • color
  • good in hand

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Geert 02-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig, goede accuduur

Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

8,0
Handig in gebruik, goede accuduur. Doet wat het moet doen. Wel aan de trage kant, wat op zich geen probleem is gezien ik een klein baardje heb.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Roy 02-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer nauwkeurig werken

Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

9,0
Zeer fijne all round trimmer. Moet el even goed oefenen voordat je weet hoe alles werkt, maar daarna top apparaat die zeer nauwkeurig werkt en fijn in de hand ligt.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

S. Guney 02-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

8,0
Goed en handig product met meerdere koppen. Enige nadeel is dat er toch wel lichte haartjes overblijven op het gezicht

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Alain 30-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede accuduur, handing in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

10,0
Beste trimmer die ik ooit heb gehad. Perfect als je een korte baard wilt stylen. Je kunt precies de lengte vinden die bij jou past.

Pluspunten

  • Prima baardtrimmer
  • Unieke scheerervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernard 30-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Baardtrimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

10,0
Handzaam model en scherpe mesjes, ook bij dikkere baardgroei. Opzetstukken makkelijk te wisselen en door een instelbare/draaibare kop geschikt om zeer precies te werk te gaan. Uitstraling is mooi slank waardoor het ook een mooi apparaat is om te zien.

Pluspunten

  • Handzaam
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Geen oplaadstation maar een losse kabel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sam 29-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Accurate and easy to use

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

8,0
I was considering buying Remington MB7000 or Philips OneBlade, eventually I chose Remington MB7000 because of it's accuracy (can be used for beard & mustache, eyebrows, nose, and chest hair)
Also, it's easy and comfortable to use because of the detachable head that can be rotated to give better control when trimming with an angle.

Pluspunten

  • Detachable head
  • Variant width

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

SvR 29-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Goede accuduur, trekt haren er niet uit tijdens schermen

Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

9,0
Top product, gister gekocht en meteen uitgeprobeerd. Duidelijke beschrijving en het scheren doet GEEN pijn.

Pluspunten

  • Trekt haren er niet uit
  • Meerdere scheerlengtes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alies 25-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De koning onder de baardtrimmers !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB7000

Algemene score

10,0
Ik heb deze geweldige baardtrimmer voor mijn man gekocht. Eindelijk ziet hij er weer fatsoenlijk uit ! Hij is helemaal blij met deze baardtrimmer en wilt nooit meer een andere.

Pluspunten

  • Erg precies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews