Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Specificaties
Inhoud
2 liter
Continu navulbaar
Ja
Gebruiksklaar in
2 min.
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 89 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun CareStyle 3 IS 3041 WH op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

P.v.Veggel 24-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige stoom strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Algemene score

9,0
Waren wederom op zoek naar een Braun stoom strijk ijzer . Omdat we met de vorige zeer goede ervaring hadden

Pluspunten

  • Krachtige stoom stoot
  • ergonomisch handvat

Minpunten

  • weinig instel mogelijkheden
  • groot

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

ZCI 10-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn strijkijzer

Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Algemene score

8,0
Nog maar een paar keer gebruikt maar bevalt goed. Strijkt licht, stoom stoten zijn voldoende krachtig

Pluspunten

  • degelijk
  • groot waterreservoir

Reageer

Wouter 09-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Werkt naar wens!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Algemene score

9,0
Warmt snel op. Niet bepaald geruisloos. En strijken gaat prima. Niet nodig om temperatuur te regelen. Gaat allemaal vanzelf. Fijn!

Pluspunten

  • Warmt snel op
  • Goede hoeveelheid stoom

Minpunten

  • Maakt best hoop geluid

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Mary 05-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stoomgenerator

Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Algemene score

8,0
Mijn oude apparaat ging kapot. Dus via Bol.com een nieuwe gekocht bij BCC.
Volgens de recensies een goed apparaat. De dag erna kreeg ik mijn bestelling al thuis. Meteen uitgeprobeerd. Ik schrok wat van het geluid dat het apparaat produceert maar het went snel en is altijd maar even.
Verder heel tevreden.

Pluspunten

  • vullen makkelijker
  • strijken gaat sneller
  • strijkt gewoon met kraanwater
  • makkelijk legen van de tank
  • meer inhoud

Minpunten

  • maakt kabaal tijdens het opwarmen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

dick 07-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekker makkelijk simpel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Algemene score

8,0
MOOI MODEL , LEKKER HANDZAAM , NIET TEVEEL KNOPPEN MET TEMPERATUUR , GEEN POESPAS , GEWOON AANZETTEN EN STRIJKEN

Pluspunten

  • model
  • uiterlijk

Minpunten

  • geen losse waterbak

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

dick 04-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handzaam model , geen poespas, werkt gewoon top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Algemene score

8,0
mooi model , lekker handzaam , niet veel knoppen met temperatuur en dergelijke geen poespas werkt gewoon top
gewoon aanzetten en strijken , das alles

Pluspunten

  • model
  • uiterlijk
  • simpel

Minpunten

  • nog losse waterbak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

nel 06-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

automatische temperatuurregeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Algemene score

7,0
De stoomstrijker is een handzaam apparaat met automatische temperatuurregeling en een flink vermogen met een ruime watertank

Pluspunten

  • automatische temperatuurregeling
  • grote watertank

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Piet 27-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stoomgenerator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Algemene score

9,0
Het stoomt en strijkt zo gemakkelijk, dat strijken bijna een feest is. Ik kan dit zeker aanbevelen. Wat je ook strijkt het is en blijft een fantastische uitvinding.

Pluspunten

  • Glijdt over het te strijken stoffen
  • licht en compact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Brunst 17-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Algemene score

9,0
Het is een fijn apparaat, welke snel opwarmt, makkelijk te bedienen en voldoet aan mijn verwachtingen.

Pluspunten

  • groot resservoir van 2 ltr.
  • 300 g/min stoom

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Geertje 10-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Carestyle is3041

Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Algemene score

10,0
Na het lezen van diverse lovende reviews, ben ik overgestapt op deze Braun stoomgenerator. En werkelijk er is geen woord teveel over gezegd. Ideaal de automatische temperatuurregeling. In een mum van tijd de hele was gestreken! Geen angst meer voor brandplekken als je het ijzer op de strijkplank laat staan! Kortom, ik beveel dit apparaat van harte aan!

strijkt goed en makkelijk,
erg fijn dat de watertank er af kan,
makkelijk te ontkalken.

Pluspunten

  • gemakkelijk in gebruik,Is snel op temperatuur
  • Snel warm, automatische temperatuurregeling
  • Heeft economie stand

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ellen 08-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat van braun

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Algemene score

9,0
Werkt boven verwachting erg blij mee,gelukkig nu wel een goed stoomstrijkbout,na 3 miskopen van Tefal nu eindelijk de beste koop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 24-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prettig en handig bruikbare stoomstrijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Algemene score

8,0
Ik vind deze stoomstrijkijzer handig in gebruik, maar ook het strijk resultaat prima.
Vandaar dat ik nadat mijn 15 jaar oude strijkijzer kapot ging ik opnieuw voor dit soort strijkijzer heb gekozen.

Pluspunten

  • Stof blijft na strijken mooi.

Minpunten

  • geen afneembare container

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mimy 09-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Superfijn strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Algemene score

10,0
Mooi design, makkelijk in gebruik, strijken gaat supersnel. Had ik dit maar eerder gekocht. Fijn apparaat, zeker aanschaffen!

Pluspunten

  • strijkt snel,
  • stoomt goed

Minpunten

  • vullen gaat lastig,

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joan 06-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact, makkelijk in gebruik, licht en soepel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Algemene score

9,0
Op internet kwam de Braun Carestyle goed uit de test. De vele revieuws gelezen en besloten om het product in de winkel te bekijken. Na aankoop krijg je de tijd om thuis het product uit te proberen. Mocht het niks zijn, mag het terug gebracht worden. Niet goed, geld terug.
Ben erg enthousiast! Beschrijving is duidelijk. Stoomstrijkijzer is makkelijk te bedienden. Prijs/kwaliteit is goed.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Strijkt heel licht en soepel

Minpunten

  • Vaste watertank

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

clari 02-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een prima strijkijzer met een fijn groot waterreservaar

Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Algemene score

8,0
Een uitstekend Braun product. het voldoet volkomen aan mijn eisen. lekker een licht een licht gewicht strijkijzer dat ook fijn in de hand licht.

Pluspunten

  • goede temperatuur
  • groot waterreservaar

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cindy 31-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg handig ivm 3D strijkzool. Je blijft nergens meer haken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Algemene score

8,0
Niets mis mee! Strijkt als een zonnetje. Niet te zwaar en makkelijk in gebruik. Zeker nu qua temperatuur regeling die je niet meer hoeft aan te passen.

Pluspunten

  • Temperatuur regeling
  • Onderhoud
  • Voldoende stoom

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jolanda 31-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Licht strijkijzer, compact, geen temperatuur instellen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Algemene score

8,0
Strijken is nu een leuke bezigheid! Door automatische temperatuur instelling is verbranden van kledingstukken onmogelijk!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mustafa 27-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

genaratorstrijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Algemene score

7,0
goed product vind wel jammer dat de kabels zwaar zijn. watertank mag best koppel baar moeten wezen. En meer mogelijk heden tot het strijken van textiel.

Pluspunten

  • licht
  • stijl

Minpunten

  • kabels
  • vast watertank

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

? 25-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact ijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Algemene score

8,0
Werkt super, in een handomdraai is mijn strijk gedaan!
Een echte aanrader!
Zo mooi zijn onze hemden nog nooit gestreken!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pat 24-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nieuw in doos ziet er leuk uit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 3 IS 3041 WH

Algemene score

5,0
Nog nieuw in doos maar ik ben verplicht hier een review te schrijven om 4jaar garantie te claimen. Apart.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews