Braun CareStyle 3 IS 3041 WH - Reviews

Specificaties
Inhoud
2 liter
Continu navulbaar
Ja
Gebruiksklaar in
2 min.
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 20 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nur 22-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Start echt snel op, maar geen click-fix

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Doet wat het moet doen, prima product maar veel te kwestbaar tijdens opberg omdat de ijzer niet vast zit op de bodem.

Pluspunten

  • snel opstarten
  • stiller dan andere stoomgeneratoors

Minpunten

  • geen vast-zitten mechanism

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

LH 20-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Neutrale vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prijs/kwaliteit verhouding is keurig.
Werkt zeer goed. kleurstelling is geweldig!
Zeer makkelijk in gebruik en niet te zwaar,

Pluspunten

  • Licht gewicht
  • kleur

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

C. Duquesnoij 20-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Braun IS 3041 WH

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze Braun stoomstrijkijzer, werkt super!
Geen temperatuur instellen en je kan hem veilig op de strijkplank achterlaten.

Pluspunten

  • iCare
  • Mooi design
  • Snel gebruiksklaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ria 10-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Compact apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Water reservoir peil goed zichtbaar. Geen bonte kleuren. Veilig voor de te strijken stoffen. Ideaal om niet steeds de terperatuur te verstellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Diana 09-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

easy strijken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
super handig stelt zelf zijn temperatuur in .grote tank voor water die bovendien gewoon bijgevuld kan worden tussen het strijken door.snel op werk temperatuur.

Pluspunten

  • grote water tank
  • een voudig ontkalken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

renate 07-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

makkelijk te bedienen, weinig knoppen/functies.

Algemene score

8,0
Handig in gebruik door weinig knoppen. Groot reservaar waar veel water in kan. Snel warm. makkelijk in gebruik. Strijkt snel en zonder vouwen. Vandaag pas aangeschaft dus nog weinig ervaring maar eerste ervaring was goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk 06-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Alsof je op ijs glijdt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Uitstekende stoomgenerator, strijkt goed glad ook in de hoekjes, stoomt ook verticaal goed . En geen brandplekken meer.

Pluspunten

  • Geen temperatuur meer instellen
  • groot waterreservior

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Sandra 06-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Supersnel strijken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nadat mijn zoveelste gewone stoomstrijkijzer het begaf heb ik dan eindelijk de stap genomen om een "dure" strijkijzer met stoomgenerator te kopen. Nu wens ik dat ik dat twee strijkijzers eerder had gedaan! Wat een gemak, en zeker veel sneller en efficiënter strijken. Kreukels verdwijnen als sneeuw voor de zon, zonder echt moeite te hoeven doen. Ik neem al niet eens de moeite meer om tv te kijken op de ipad, ik ben zó snel klaar! Ik heb de generator nu gewaardeerd met een 8, maar als deze over twee jaar nog net zo super is, krijgt hij van mij een dikke tien.

Pluspunten

  • gebruiksgemak van het apparaat
  • snelheid om kreukloos te strijken
  • geen warmtestanden vooraf instellen
  • de bout is licht t.o.v. de stoomstrijkijzers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nelleke 05-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooie uitvoering, heldere gebruiksaanwijzing

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooi, gemakkelijk en belangrijk erg licht van gewicht. Apparaat staat altijd in zicht en wil daarom geen paars/blauw/oranje.

Pluspunten

  • uiterlijk
  • gebruik

Minpunten

  • geen afneembare watertank

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Marjo van Dijck Eindhoven 04-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldig apparaat!

Algemene score

9,0
Wat een geweldige aankoop! Zeer compact apparaat met groot vermogen, in zeer korte tijd alles kreukvrij en de 2 ltr. tank zorgt ervoor dat je niet te vaak water
hoeft bij te vullen! Een grote aanwinst!

Pluspunten

  • Compact
  • Groot vermogen
  • Grote watertank 2 ltr.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ibae 02-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi compact en duidelijke handleiding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Op basis van reviews op kieskeurig en bij Coolblue gekozen. Apparaat is eenvoudig qua ontwerp, maar doet precies wat je er van verwacht en meer. Nog nooit zo eenvoudig gestreken

Pluspunten

  • Compact
  • Eenvoud

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 31-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gebruiksvriendelijk, goede prijs kwaliteit , zeker nu met teruggave actie. Mijn vorige was een Philips deze is 12 jaar meegegaan. Hopelijk kan Braun dit ook!

Pluspunten

  • Temperatuurinstelling gaat automatisch

Minpunten

  • Kleine opening om water bij te vullen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kzondag 03-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Strijkt erg eenvoudig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Erg fijn apparaat om mee te werken. Strijk super snel en erg mooi glad. Ook is het apparaat erg licht.

Pluspunten

  • Strijk snel
  • resultaat is mooi glad
  • licht apparaat

Minpunten

  • Waterbak kan er niet uit

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

HoboHoekstra 27-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Hoe maak je strijken wat leuker?

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Strijken is een bezigheid die ik altijd uitstel, dus als ik het doe wil ik veel wasgoed in één keer en snel strijken. De Braun IS 3041WH voldoet zeker aan deze voorwaarden! Grote watertank van 2 liter, helaas niet los te vullen, maar wel met een ruime opening zodat deze met een fles kraanwater heel makkelijk te vullen is. Het apparaat warmt snel op (anderhalve minuut) en heeft een zeer krachtige stoomstoot, waardoor kreukels en vouwen als sneeuw voor de zon verdwijnen. De gladde strijkijzerzool gaat moeiteloos over knopen en stiksels. T-shirts hoeven maar aan één kant te worden gestreken, spijkergoed idem. Een overhemd kost me iets meer dan een minuut. Als je een man hebt die elke dag een schoon overhemd pakt is dat geen overbodige luxe! De temperatuur hoef je niet zelf in te stellen dat gebeurt automatisch, heel handig.
Een minpuntje vind ik dat het strijkijzer niet echt stabiel op het apparaat staat als je even niet strijkt, je moet goed opletten hoe je het wegzet, anders staat ie wat wiebelig. Het is me overigens nog nooit gebeurd dat ie eraf viel gelukkig.
Het snoer is goed vast te zetten, opbergen gaat makkelijk, hij is kleiner dan mijn vorige apparaat.
Samengevat: een prima apparaat voor een redelijke prijs, zeker aanbevelenswaardig!

Pluspunten

  • grote watertank, krachtige stoomstoot
  • compact apparaat, snelle opwarmtijd

Minpunten

  • watertank niet los te koppelen
  • strijkijzer staat wat wiebelig op het apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Voolstra 22-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Grote tank en goede referenties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
mijn keuze is tot stand gekomen op basis van verwachte kwaliteit, grote tankinhoud en eenvoudige bediening, daarnaast is de prijs kwaliteit en mogelijkheden verhouding volgens de verkregen informatie zeer gunstig

Pluspunten

  • grote tank
  • eenvoedige bediening

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

C Tam 03-04-2017
  • Product paar maanden in bezit

Sterke Stroom

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het waterreservoir houdt 2l, is goed in te vullen, het waterpeil is goed herkenbaar. Het verlicht ook wanneer de tank leeg is. Het warmt zeer snel en is niet al te luid. De toetsen zijn makkelijk te bereiken en goed te reageren. Echter, het station is niet erg gemakkelijk en het duurt ook weg ruimte.

Druppelstop en ontkalking functie zijn van nature aanwezig. Er is veel stoom, maar u kunt ook op de Eco-knop om deze te verminderen. Zelfs extreme rimpels je echt hebt om uit te strijken na 2-3x. De enige glijdt meer dan de was. U kunt ook verticaal stoom shirts ect kort vernieuwen. De iCare functie vind ik praktisch, hoeft u niet om nu te schakelen op het wiel om het materiaal te kiezen.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Past perfect
  • Goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Raif 17-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Soepel en krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Veel kwaliteit voor de lage kosten. Ik had het apparaat aangeschaft voor 169 euro bij de Media Markt en krijg nog 50 euro terug. Voor slechts 119 euro heb je een enorm krachtige stoom apparaat waarbij je een groot waterreservoir heb. Geen temperatuur instelling is ideaal en werkt alleen maar sneller. Het apparaat had van mij nog alleen iets lichter in de hand mogen liggen, alhoewel de meeste strijkijzers zwaarder zijn, maar dan was het perfect! Naar achter strijken of over knoopjes gaat makkelijk. Echt weer typisch duitse kwaliteit!

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit verhouding
  • Geen temperatuur instelling
  • Goede strijkzool voor knopen
  • Enorme stoomstoot met krachtige druk

Minpunten

  • Mocht nog iets lichter zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renée 03-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fijn strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het strijkijzer strijkt licht en het past de warmte automatisch aan de soort stof aan. Ik ben tevreden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reijnders 03-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Handig, eenvoudig en veilig! Het is zeker de prijs waard en alsnog niet te duur. Het is ook handig dat je niks hoeft in te stellen.

Pluspunten

  • Aparte tank
  • Je hoeft hem niet in te stellen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alex 14-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi design en makkelijk te bedienen

Algemene score

8,0
Duidelijke bediening en comfortabele zool. en strijkijzer zelf is lekker licht. Het waterreservoir is lekker groot en gaat lang mee om ermee te stomen.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Licht van gewicht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer