Braun CareStyle 3 IS 3041 WH - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Inhoud
2 liter
Continu navulbaar
Ja
Gebruiksklaar in
2 min.
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 31 reviews reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bianca 31-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

tijdwinst

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Handig strijkijzer, 4 jaar garantie, lang snoer en afneembare bak voor bijvullen water. Veel stoom waardoor strijken sneller gaat.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

A.J. 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super stoomstrijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
voor dit product gekozen door de vorm van het handvat, is licht van gewicht en ligt ook fijn in de hand, moeiteloos strijken met een super stoomkracht, goede prijs/kwaliteit verhouding.

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

I.U. 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn handzaam strijkijzer zonder temperatuurknop.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De vorige stoomgenerator gaf problemen met de vrij grote hoeveelheid kalk in het water. Dit ijzer blijft schoon. Daarnaast is het plezierig dat er niet meer gelet hoeft te worden op de soort stof waarover gestreken wordt; deze generator past zelf de hoeveelheid stoom aan. Het strijkijzer ligt goed in de hand en is licht van gewicht.

Pluspunten

  • Licht apparaat
  • IJzer dat goed schoon te houden is

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Linda 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compact lichtgewicht krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi compact model. Super krachtig. Grote watertank. handige strijkzool die niet achter knopen blijft haken. Energie bespaarstand.

Pluspunten

  • slimme textiel bescherming
  • grote watertank
  • krachtig
  • compact
  • lichtgewicht

Minpunten

  • vaste watertank
  • watertank legen na gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antoinette 27-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Braun stoom generator

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heerlijke strijkbout geen temperatuur in te stellen gewoon strijken!
Grote watertank dus je kunt in een keer heel veel strijken en toch is hij compact en licht.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Carla 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

groot waterreservoir .

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
voor dit model gekozen omdat hier geen ontkalkcartriges nodig zijn. Altijd tafel gehad maar na overleg met winkelpersoneel overgestapt naar de braun. Uit eigen ervaring zeer tevreden over dit product en in prijsvergelijking kom je al gauw uit op deze zeker met cashback.

Pluspunten

  • hoeft niets meer in te stellen van temperatuur
  • groot waterreservoir

Minpunten

  • geen klemsysteem voor ijzer vast te zetten
  • lelijk uiterlijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

nickie 14-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekker veel stoom

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima strijkijzer. Lekker veel stoom en strijkt makkelijk. Strijkijzer voelt licht aan en de tank van 2 liter gaat lang mee. Tank zit wel vast anders dan in de video. Dat is een duurdere uitvoering. Ik ben er zeer tevreden mee.

Pluspunten

  • grote watertank
  • grote constante stroomuitstoot

Minpunten

  • watertank zit vast
  • na gebruik moet deze geleegd worden

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Diekema 12-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima stoomstrijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima stoomstrijkijzer dat in combinatie met de cashbackactie van Coolblue een goede prijs-kwaliteit verhouding heeft. Krachtige stoomfunctie en een fijne automatische temperatuurregeling. Heeft tevens een functie voor delicate stoffen.

Pluspunten

  • Automatische temperatuurregeling
  • Licht en makkelijk handelbaar

Minpunten

  • Waterreservoir niet uitneembaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

carestyle 3 12-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
geen knop voor de temperatuur
strijkt glad en over knopen heen
snel warm
de strijk is zo gestreken
ik ben zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maria van der Poel 06-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een strakke uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Comfortabel in gebruik. Temperatuur past zich aan, aan de stof.Grote watertank, handig voor veel strijk. Prijs kwaliteit goed! Daarom viel mijn keuze op deze stoomgenerator.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 04-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi Design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Strijkt makkelijk en snel, heeft een krachtige stoomstoot. De automatische temperatuurinstelling is erg handig.

Pluspunten

  • Design
  • Gebruikersgemak

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nur 22-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Start echt snel op, maar geen click-fix

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Doet wat het moet doen, prima product maar veel te kwestbaar tijdens opberg omdat de ijzer niet vast zit op de bodem.

Pluspunten

  • snel opstarten
  • stiller dan andere stoomgeneratoors

Minpunten

  • geen vast-zitten mechanism

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

LH 20-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Neutrale vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prijs/kwaliteit verhouding is keurig.
Werkt zeer goed. kleurstelling is geweldig!
Zeer makkelijk in gebruik en niet te zwaar,

Pluspunten

  • Licht gewicht
  • kleur

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

C. Duquesnoij 20-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Braun IS 3041 WH

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze Braun stoomstrijkijzer, werkt super!
Geen temperatuur instellen en je kan hem veilig op de strijkplank achterlaten.

Pluspunten

  • iCare
  • Mooi design
  • Snel gebruiksklaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ria 10-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Compact apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Water reservoir peil goed zichtbaar. Geen bonte kleuren. Veilig voor de te strijken stoffen. Ideaal om niet steeds de terperatuur te verstellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Diana 09-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

easy strijken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
super handig stelt zelf zijn temperatuur in .grote tank voor water die bovendien gewoon bijgevuld kan worden tussen het strijken door.snel op werk temperatuur.

Pluspunten

  • grote water tank
  • een voudig ontkalken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

renate 07-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

makkelijk te bedienen, weinig knoppen/functies.

Algemene score

8,0
Handig in gebruik door weinig knoppen. Groot reservaar waar veel water in kan. Snel warm. makkelijk in gebruik. Strijkt snel en zonder vouwen. Vandaag pas aangeschaft dus nog weinig ervaring maar eerste ervaring was goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk 06-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Alsof je op ijs glijdt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Uitstekende stoomgenerator, strijkt goed glad ook in de hoekjes, stoomt ook verticaal goed . En geen brandplekken meer.

Pluspunten

  • Geen temperatuur meer instellen
  • groot waterreservior

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Sandra 06-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Supersnel strijken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nadat mijn zoveelste gewone stoomstrijkijzer het begaf heb ik dan eindelijk de stap genomen om een "dure" strijkijzer met stoomgenerator te kopen. Nu wens ik dat ik dat twee strijkijzers eerder had gedaan! Wat een gemak, en zeker veel sneller en efficiënter strijken. Kreukels verdwijnen als sneeuw voor de zon, zonder echt moeite te hoeven doen. Ik neem al niet eens de moeite meer om tv te kijken op de ipad, ik ben zó snel klaar! Ik heb de generator nu gewaardeerd met een 8, maar als deze over twee jaar nog net zo super is, krijgt hij van mij een dikke tien.

Pluspunten

  • gebruiksgemak van het apparaat
  • snelheid om kreukloos te strijken
  • geen warmtestanden vooraf instellen
  • de bout is licht t.o.v. de stoomstrijkijzers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nelleke 05-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooie uitvoering, heldere gebruiksaanwijzing

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooi, gemakkelijk en belangrijk erg licht van gewicht. Apparaat staat altijd in zicht en wil daarom geen paars/blauw/oranje.

Pluspunten

  • uiterlijk
  • gebruik

Minpunten

  • geen afneembare watertank

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews