Braun CareStyle 3 IS 3042 WH - Reviews

Best Reviewed mei 2017 Braun CareStyle 3 IS 3042 WH
Best Reviewed mei 2017
Specificaties
Inhoud
2 liter
Continu navulbaar
Ja
Gebruiksklaar in
2 min.
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ellen 27-05-2017 Product paar weken in bezit

Licht stijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
vanwege goede recnties en de bar druk vind ik belangrijk.en de 2 liter watertank.
verder mooi design.

Pluspunten

  • lichtgewicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irma Ruygrok 12-05-2017 Product paar dagen in bezit

Braun stoomgenerator

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb voor het eerst een stoomgenerator. Heb weinig kracht in mijn handen en hij is perfect. Hij is niet zwaarder dan mijn oude tefal strijkijzer en de knop voor de stoom die zit onder het handsvat. Ideaal dus je pakt hem gelijk mee en werkt niet zwaar.
Hij is super!!

Pluspunten

  • Niet zwaar
  • Stoomsrukpunt zit onder handsvat
  • Makkelijk bij te vullen
  • Lang snoer van strijkbout naar waterreservoir

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Chantal 11-05-2017 Product paar dagen in bezit

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Snel opgewarmd, licht qua gewicht en maakt niet veel geluid. Prima strijkkwaliteit!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Michelle 19-04-2017 Product paar weken in bezit

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heel tevereden tot nu toe (1 week in bezit). Het is een lichte strijkbout, eenvoudige bediening. Vorige stoomgenerator was van Philips (easy care) maar na 4 jaar stuk. Hier zit een garantie op van 4 jaar dus hoop dat het langer mee gaat.

Pluspunten

  • licht gewicht
  • strijkt uitstekend

Minpunten

  • geen tot nu toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ellen 17-04-2017 Product paar maanden in bezit

Braun CareStyle 3

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Op advies van collega's gekocht, ze hebben helemaal gelijk. Ideaal strijkijzer, fijn dat er geen temperatuur ingesteld hoeft te worden. Eenvoudig in gebruik, goed (strijk)resultaat.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • Ik moest het apparaat redelijk snel ontkalken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leur 05-04-2017 Product paar dagen in bezit

Nog niet getest, maar grote watertank!

Algemene score

7,0
Het apparaat heeft een grote watertank. Dat bevalt mij prima. Ik weet niet of hij goed is, want ik heb hem net aangeschaft.

Reageer

Simone 03-04-2017

Wat een goede strijkzool

Algemene score

9,0
Wat een heerlijke keuze deze Braun stoomstrijkijzer. Eerder een andere merk gehad en omdat we Braun kennen van andere producten toch ook voor deze 3042 Easy Removable gekozen. Wat glijd deze lekker over je kleding, goede stoomstoot continue en heerlijk ook dat er geen thermostaatknop meer op zit want deze is volledig automatisch.

Pluspunten

  • Waterreservoir te verwijderen voor navulling
  • Grote waterreservoir
  • Enorm gladde strijzool
  • Strijkzool afronding achterzijde.

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marleen 29-03-2017 Product paar weken in bezit

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk afneembaar en groot waterreservoir.
Handige strijkzool waarmee je goed tussen de knopen van overhemden kan strijken. Blij mee.

Pluspunten

  • afneembaar watertank
  • strijkzool praktisch

Minpunten

  • Iets te korte stoomslang

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frank 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

Strijken is nu een makkie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit strijkijzer doet wat het belooft. Strijken gaat een stuk makkelijker en sneller. Het apparaat is eenvoudig in gebruik en de strijkbout is lekker licht en glijdt goed over de stof. Knopen, ritsen, zakken en overslagen vormen geen obstakels meer. En omdat je geen temperatuur meer in hoeft te stellen, kun je lekker doorstrijken. Dat geldt tevens voor de grote watertank. De bout geeft voldoende stoom zodat ik mijn overhemden eindelijk glad krijg; na het strijken zie je, als je het hemd tegen het licht houdt, geen enkel vouwtje meer. Nog een pluspunt is dat dit apparaat weinig lawaai maakt vergeleken met mijn vorige stoomgenerator. Dit is het beste strijkapparaat dat ik tot nu toe heb gehad.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Grote tank
  • Lichte strijkbout
  • Fantastisch strijkresultaat

Minpunten

  • Geen locksysteem voor de bout

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chen 20-10-2016 Product paar weken in bezit

krachtig en licht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Perfect om snel te strijken. Krachtige stoom zorgt ervoor dat je binnen enkele minuten klaar bent met strijken. Is zeer licht qua gebruik. Warmt snel op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 12-10-2016 Product paar dagen in bezit

perfect strijksysteem

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Veel stoom, zeer eenvoudige bediening, kan niet misgaan. Bovendien kopen wij altijd Braun vanwege het mooie en doordachte design

Pluspunten

  • eenvoudig en goed
  • mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

>