Braun CareStyle 3 IS 3042 WH - Reviews

Best Reviewed mei 2017 Braun CareStyle 3 IS 3042 WH
Best Reviewed mei 2017
Specificaties
Inhoud
2 liter
Continu navulbaar
Ja
Gebruiksklaar in
2 min.
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 50 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mofo 21-09-2017 Product paar dagen in bezit

Duitse degelijkheid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit strijkijzer strijkt perfect. De temperatuur past zich automatish als je diverse soorten kleding/ stoffen strijkt. Groot reservoir en vulopening voor het water bij te vullen. Compact en wenbaar model. De Duitse degeleijkheid straalt er vanaf.
Je krijgt waar voor je geld.

Pluspunten

  • Strijkt perfect
  • Mooi design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mirjam 19-09-2017 Product paar weken in bezit

Gemak voorop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijn strijksysteem. Vorige systeem van ander merk ging defect. Winkel adviseerde ons eens te kijken naar het Braun Systeem. Omdat ook onze strijkplank aan vervanging toe was, was de keuze snel gemaakt. Prettig apparaat. Even moeten wennen aan het feit dat je zelf niet de temperatuur hoeft in te stellen en dat het apparaat zich automatisch aanpast aan het type textiel. Kwestie van vertrouwen en dat wordt bewaarheid. Ga strijken bijna leuk vinden.

Pluspunten

  • Compact
  • Licht van gewicht
  • automatische temperatuurregeling
  • Veel druk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelien 19-09-2017 Product paar dagen in bezit

Licht strijkijzer, automatische temperatuurregeling is top

Algemene score

8,0
Fijn licht strijkijzer. De temperatuurregelaar is ideaal. Je moet wel niet te hard drukken want dan kan het zijn dat je vouwen in de stof strijkt als deze door de druk dubbel komen te liggen, had ik bij mijn oude strijkijzer niet.

Pluspunten

  • Strijkijzer is licht
  • Automatische temperatuurregelaar
  • Grote waterbak

Minpunten

  • Bij te hard drukken krijg ik soms vouwen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Herman van Dinther 18-09-2017 Product paar dagen in bezit

Strijkt moeizaam

Algemene score

5,0
Het Braun strijkijzer CareStyle 3 heeft moeite om vouwen uit overhemden te strijken, jammer en teleurstellend

Minpunten

  • strijkt niet goed

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Carla Burgers 17-09-2017 Product paar dagen in bezit

Zeer prettig in gebruik, groot waterreservoir.

Algemene score

9,0
Het oude stoomstrijkijzer is na meer dan vijftien jaar kapot gegaan. Een nieuw apparaat was dus zeer gewenst. Na een kort onderzoek op onder andere internet kwamen we uit op dit stoomstrijkijzer met automatische ontkalking, gebruik van gewoon kraanwater enzovoorts. Bovendien kwam onze vaste leverancier met een aantrekkelijk aanbod. De keuze was snel gemaakt.

Pluspunten

  • automatische onkalking
  • gebruik normaal kraanwater

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Christel 17-09-2017 Product paar dagen in bezit

Eerste indruk! Super!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vandaag gekocht en gebruikt. Erg prettig in gebruik. Hiervoor een andere die ik al 10 jaar naar tevredenheid heb gebruikt, maar dit is toch echt weer een stuk moderner, makkelijker, beter!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ja, voornaam 16-09-2017 Product paar dagen in bezit

Licht, glad, snel strijkplezier!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Lichte bout, handig los waterreservoir en zelfregulerende warmte voor diverse stoffen, maakt het totale strijkcomfort groter. Bovendien 4 jaar garantie ten opzichte van kortere duur bij andere fabrikanten, zegt wat over de kwaliteit. Tot nu toe tevreden!

Pluspunten

  • los waterreservoir
  • zelfregelende temperatuur
  • lichtgewicht bout

Minpunten

  • af en toe waterdruppels

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

willem 16-09-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat, goede bediening met extra funkties

Algemene score

10,0
Rustig en sterke stoom generator, handige extra grote 2 liter tank. mooie en degelijke strijkzool. heb in mijn leven al diverse strijkijzers versleten maar dit is de rolls roys onder de strijk ijzers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stijntje 15-09-2017 Product paar dagen in bezit

Strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voor de eerste keer wel even wennen, maar de kreukels zijn helemaal uit mijn strijkwas.
De stoomtoevoer is geweldig, en een grote inhoud van 2 liter

Pluspunten

  • Stoom
  • 2 liter water
  • Zelf de temperatuur instellen, geweldig.

Minpunten

  • Grote opberg ruimte nodig, Voor het strijkijzer

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peggy 15-09-2017 Product paar dagen in bezit

Snel op temperatuur, krachtige stoom

Algemene score

8,0
Zojuist voor de eerste keer gebruikt en ben meteen tevreden. Gemakkelijk te gebruiken, het strijkijzer is niet te zwaar. ik raad het iedereen aan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ria 15-09-2017 Product paar dagen in bezit

Nieuwe stoomgenerator

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is mooi en compact. Gekozen op advies van Lunenburg. Zij hadden al een aantal van deze apparaten verkocht en de klanten waren zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Annelotte 15-09-2017 Product paar dagen in bezit

Super strijkgenerator

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb voor deze stoomgenerator gekozen omdat deze het beste uit de consumententest kwam. Wilde een goede stoomgenerator waarbij je de waterbak eruit kan halen en tevens een die een automatisch antikalk systeem heeft (geen cartridges).

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

rkriekaard 14-09-2017 Product paar dagen in bezit

Handig systeem

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hartstikke makkelijk in gebruik door groot reservoir, bijvullen tijdens gebruik en bovenal het strijken met één instelling/temperatuur.

Pluspunten

  • Groot reservoir en tijdens gebruik bij te vullen
  • Geen temperatuurinstelling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Niels 13-09-2017 Product paar dagen in bezit

Prima stoomgenerator

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Degelijk, net design, lekker lichte strijkbout en ligt goed in de hand. Dit maakt de mens blij, ik zou deze zeker aanbevelen.

Pluspunten

  • Strak design
  • Afneembare tank
  • Lichte strijkbout
  • Compact

Minpunten

  • Stoomknop alleen aan onderkant
  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Geert 13-09-2017 Product paar dagen in bezit

Compact maar volwaardig

Algemene score

10,0
Het strijkijzer is handzaam en licht waardoor het makkelijk te gebruiken is. Design is mooi en het functioneert erg goed. Heerlijk apparaat!

Pluspunten

  • Handzaam
  • Mooi
  • Werkt perfect

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter van der Dussen 13-09-2017 Product paar dagen in bezit

een mooi produkt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
strijkt fijn , lichtgewicht , goede stoom verdeling , goede prijs kwaliteit verhouding, mooi om te zien.

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nic 13-09-2017 Product paar dagen in bezit

Temperatuur automatisch ingesteld

Algemene score

8,0
Temperatuur hoeft niet ingesteld te worden, bovendien kan je de strijkbout op je werk laten staan zonder dat het verbrandt. Gelijkmatige stoom.

Pluspunten

  • geen temperatuurregeling

Minpunten

  • vormgeving, had beter gekund

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Holtel 12-09-2017 Product paar weken in bezit

Super stoomgenerator

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Strijken is nu een peulenschil.
Aanbieding in de winkel (stoomgenerator + mooie brede strijkplank) sprak me zeer aan.
Prijs-/kwaliteit verhouding gaf de doorslag.

Pluspunten

  • Strijken was nog nooit zó leuk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bibi 12-09-2017 Product paar dagen in bezit

mooi uitziend apparaat en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Water is snel opgewarmd voor een snelle gebruik. Strijkt goed, zonder ooit kleding te kunnen verbranden.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • snel in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henriette Bressers 11-09-2017 Product paar dagen in bezit

Makkelijk strijken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een gemak om meet te strijken, daarvoor heb ik het ook gekocht makkelijk en snel strijken! Ook zo gemakkelijk dat je niet steeds de temperatuur aan hoeft te passen aan het stof kunt zo alles strijken echt heel fijn.

Pluspunten

  • geen temperatuurknop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews