Philips PerfectCare Elite GC9630

Specificaties
Inhoud
2 liter
Vermogen
2400 watt
Druk
7 bar

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips PerfectCare Elite GC9630 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

p hoogstra 29-05-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

automatische instelling (géén materiaalselectie meer nodig)

Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9630

Algemene score

10,0
automatische stofaanpassing door revolutionair stoomregelsysteem
(geen wol/katoen keuze knop meer nodig)
wegzetten strijkijzer op strijkplank mogelijk , zonder dat strijkdek verbrandt
Los waterreservoir voor eenvoudig water bijvullen
Eenvoudige en kosteloze ontkalkmethode

Apparaat combineert 2 briljante klantvriendelijke doorbraken in strijktechnologie

Pluspunten

  • automatische temperatuur/stoomregeling
  • wegzetten op strijkdek mogelijk
  • los waterreservoir

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Asmahane 12-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Stoomstrijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9630

Algemene score

8,0
Beantwoord aan mijn verwachtingen. Kort echt je strijktijd in!
Gemakkelijk, licht, mooie design.
Kraantjeswater te gebruiken

Pluspunten

  • Licht
  • Krachtig
  • Stoom + turbo functie
  • Bijvullen zonder stoppen
  • Warmt snel op

Minpunten

  • Geen sproeifunctie
  • Prijs
  • Misschien wat groot

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

ElineG87 13-05-2018

Kapot na de garantie

Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9630

Algemene score

2,0
Het is een goed strijkijzer, maar helaas was het kapot na 2 jaar en 3 maanden, net buiten garantie dus. Er wordt hier niet ontzettend veel gestreken, waardoor het niet kan liggen aan slijtage of overmatig gebruik. Voor zo'n prijs, verwacht ik een toestel dat het langer uithoudt dan de garantieperiode.
Oorspronkelijk gepost op philips.be

Reageer

Anita 17-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

1 woord GEWELDIG!!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9630

Algemene score

10,0
Hier is goed over nagedacht. Dit maakt strijken plezierig........ licht gewicht, en..... geen gedoe van verstellen van tijden. Alles kan aan 1 stuk gestreken worden.van zijde naar katoen. Ik zeg DOEN!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kristel 23-06-2017

Tijdsbesparend!

Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9630

Algemene score

10,0
Dit apparaat steekt met kop en schouders uit boven alle anderen die ik reeds kocht! Het heeft niet alleen een zéér mooi design, het warmt zeer snel op dus je kan meteen beginnen, je hoeft je was niet meer te sorteren naar temperatuur want je strijkt perfect gewoon alles door elkaar van zijde tot jeans! Ook de ontkalkingsmethode vind ik een enorme vooruitgang: gewoon kraantje opdraaien en klaar. Als ik dan toch een klein minpuntje naar boven moet halen is het het afneembaar waterreservoir. Voor velen zal dit juist een pluspunt zijn maar ik strijk graag met gedemineraliseerd water en aangezien je het reservoir niet kunt wegzetten of bijvullen vanop het apparaat is het een beetje een gesukkel met mijn 5liter bidons maar dat is dan ook écht het enige nadeel dat ik kan opnoemen. dit apparaat is écht top! En uw aankoop meer dan waard!
Oorspronkelijk gepost op philips.be

Reageer

karin 21-06-2017
  • Product paar weken in bezit

strijken wordt een feestje!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9630

Algemene score

10,0
Wat een zalig apparaat! het ijzer zelf is lekker licht, snoer is lang genoeg, nooit meer je temperatuur instellen... Soms heeft kleding hardnekkige vouwen van het drogen of bv de randjes van theedoeken; alle plooien gaan er zonder moeite uit. Het bespaart enorm veel tijd omdat je er maar 1 keer over moet gaan en het is perfect. Zelfs geschikt om mijn tieners zelf te laten strijken want je kan je kleding niet verbranden. Ik heb het uitgetest door hem op een chiffon lapje te laten staan; niets te zien!!!! echt een aanrader!

Pluspunten

  • licht ijzer
  • perfect resultaat
  • mooi design
  • gemakkelijk

Minpunten

  • het hele apparaat is wat zwaar, zeker gevuld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 08-01-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Lichtgewicht. Makkelijk in gebruik. Strijkt super snel! Ik haat strijken, maar deze strijkijzer helpt mij snel door mijn strijk heen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lieke80 16-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
Geweldig strijkijzer! Is niet te zwaar en ligt lekker in de hand. Ideaal dat je de temperatuur niet meer hoeft in te stellen, hij past zich snel aan.
Absoluut een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer