Bosch BGL8SIL5 In'genius ProSilence - wit

Beste deals -20% Laagste prijs ooit!

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 26 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BGL8SIL5 In'genius ProSilence - wit op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Melanie 10-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch BGL8SIL5 zuigt fantastisch ziet er mooi uit maar...

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL5 In'genius ProSilence - wit

Algemene score

8,0
Goede zuigkracht! rolt fijn achter je aan door de vier wieltjes. hij ziet er ook mooi uit voor zover dat van belang is...de zogenaamde slang van textiel is niet wat ik er van had verwacht helaas... en zeker niet voor die prijs! .dit is namelijk een gewone geribbelde stofzuigerslang met een van PLASTIC geweven stof erom heen. wat erg jammer is omdat dit mede ervoor heeft gezorgd dat ik hem heb gekocht. voor de rest een mooi vormgegeven lichte stofzuiger die goed zuigt!

Pluspunten

  • mooi design
  • stabiel door de 4 wieltjes
  • heel goede zuigkracht
  • geluid valt erg mee

Minpunten

  • de prijs
  • de zogenaamde "textiele" slang

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ab 09-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede zuigkracht, stil, lang snoer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL5 In'genius ProSilence - wit

Algemene score

10,0
Onze tweede Bosch stofzuiger. De eerste hebben wij meer dan acht jaar intensief gebruikt en nu vervangen door nieuwer model. Ziet er mooi uit, zuigt super, maakt niet teveel lawaai en heeft ook weer een extra lang snoer zodat je de hele verdieping in een keer kan stofzuigen.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Geluid
  • Snoer

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M van Welt 02-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

STOFZUIGER BGL8SIL5

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL5 In'genius ProSilence - wit

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger van Bosch is makkelijk in gebruik en heeft een heerlijk lang snoer. Het fijne is als je hem op automaat zet dat hij de zuigkracht aanpast als je tapijt of vloerkleden zuigt. Niet al te zwaar om te tillen en een heerlijk bereik. Stille stofzuiger met voldoende watt. We waren na 20 jaar een Bosch gehad te hebben aan een nieuwe toe.

Pluspunten

  • Lang snoer
  • aanpassen van zuigcapaciteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anja 24-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

VOLDAAN AAN DE VERWACHTINGEN

Geschreven voor: Bosch BGL8SIL5 In'genius ProSilence - wit

Algemene score

9,0
Voor de aanschaf van een nieuwe stofzuiger vond ik een paar dingen erg belangrijk, extra lang snoer, voldoende zuigkracht en goed passende stofzuigerzakken. Uiteindelijk ben ik erg tevreden over de keuze die ik gemaakt heb, 12 meter snoer!, zuigt prima en de zakken passen heel erg goed.

Anja

Pluspunten

  • Goed passende zakken
  • Flinke zuigkracht
  • Groot bereik door het 12 meter lange snoer
  • 1 hulpstuk kan je aan de stang vastklikken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JWvHoppe 23-09-2020

Geweldig

Geschreven voor: Bosch BGL8SIL5 In'genius ProSilence - wit

Algemene score

10,0
Zeker geen miskoop deze stofzuiger voldoet aan alle eisen !! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

STOFZUIGER SERIE 8 23-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

STOFZUIGER STIL

Geschreven voor: Bosch BGL8SIL5 In'genius ProSilence - wit

Algemene score

9,0
HEEL MOOIE UITVOERING EN ZUIGKRACHT IS HEEL GOED
AUTOMATISCH OVERSCHAKELING VAN HARDE OF ZACHTE ONDERGRON
BEN TEVREDEN MET MIJN AANKOOP

Pluspunten

  • MOOIE UITVOERING
  • ZUIGKRACHT IS GOED

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nicole 21-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lange snoer, heel stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL5 In'genius ProSilence - wit

Algemene score

8,0
Deze stofzuiger heeft net wat extra's zoals een superlange snoer van 15 meter en hij is echt heel stil.

Pluspunten

  • lange snoer
  • heel stil
  • extra stofzuigermond voor gladde vloeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 18-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne mooie stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL5 In'genius ProSilence - wit

Algemene score

10,0
Na uitvoerig vergelijking gemaakt te hebben gekozen voor deze stofzuiger. Met name de keuze voor textiele stofzuigerslang gaf mede de doorslag. Daarnaast het lange snoer en de meegeleverde hulpstukken. Hij is stiller dan onze vorige stofzuiger en dat bevalt. Verder is de stofzuiger mooi vorm gegeven en mooie kleurstelling. De stang is makkelijk op lengte te verstellen en is de zuigkracht eenvoudig te regelen. Kortom een fijne stofzuiger.

Pluspunten

  • Textiele stofzuigerslang
  • Lang snoer
  • Wendbaar
  • Mooie vormgeving
  • Niet te zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Jonkmannetjes uit De Vloot Slamuis 13-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker licht in gebruik en zuigt goed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL5 In'genius ProSilence - wit

Algemene score

9,0
We hebben hiervoor gekozen vanwege het merk Bosch en de bijbehorende kwaliteit.
Lekker licht, zuinig en vooral ook STIL doet ie perfect zijn of haar werk...

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • licht wendbaar
  • zuigt prima
  • heerlijk dat lange snoer!

Minpunten

  • voor ons prima, modaal gezin: best een investering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Edward 08-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Automatische zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL5 In'genius ProSilence - wit

Algemene score

10,0
Ook al zet je de stofzuiger handmatig op maximale zuigkracht is dit apparatuur nog steeds zeer stil. Echt een geweldig makkelijk apparatuur, de zuigkracht staat altijd op automatisch en kan hiermee alle vloeren stofzuigen.

Pluspunten

  • Automatische zuigkracht
  • Handige extra zuig hulpmiddelen
  • Zeer lang 230V snoer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Technico 01-09-2020

stil en grote zuigkracht

Geschreven voor: Bosch BGL8SIL5 In'genius ProSilence - wit

Algemene score

10,0
Niet verwacht, deze is echt stil en heeft een erg hoge zuigkracht ondanks de wettelijke verlaagde maximale wattage voor stofzuigers. Top produkt [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Cor 31-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Behalve mooi ook handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL5 In'genius ProSilence - wit

Algemene score

10,0
Niet alleen een mooie stofzuiger, maar ook makkelijk in gebruik. Doet precies wat je ervan zou verwachten.

Pluspunten

  • Mooi en zuigt goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

L. van Veen 28-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige stofzuiger en lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL5 In'genius ProSilence - wit

Algemene score

8,0
Een krachtige stofzuiger die wél de haren uit mijn stoffen bank zuigt en mijn deurmat en kleed er als nieuw uit laat zien.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Stil
  • Lang snoet
  • Automatische zuigkrachtregeling
  • Grote stofzakken van 5 liter

Minpunten

  • Iets aan de dure kant

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Rooyke1962 28-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groor bereik, heerlijk stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL5 In'genius ProSilence - wit

Algemene score

9,0
Ik had altijd problemen met het kunnen bereiken van de diverse plekken in huis. Steeds moest ik een ander stopcontact zoeken. Met dit snoer hoeft dat niet, het is heerlijk lang. Verder valt op dat het geluid stukken minder hard is dan vroeger. De zuigkracht is echt super. Het design is apart (blauw wit) maar daardoor wel leuk.

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Weinig geluid
  • Heel wendbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

pauline 26-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL5 In'genius ProSilence - wit

Algemene score

9,0
prachtige mooie stofzuiger, heeft een krachtige motor en is best redelijk stil. accessoires zitten erbij.

Pluspunten

  • gewicht
  • sterke motor
  • accessoires
  • geluid

Minpunten

  • op sterkste stand nog best veel geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jaap 25-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch ProSilence stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL8SIL5 In'genius ProSilence - wit

Algemene score

10,0
Mooi design stofzuiger. Maar daar koop je hem natuurlijk niet voor.
Nee het is ook een erg goeie stofzuiger. Doet wat hij moet doen en doet dat op een zéér stille manier.
En dat is waarom we de stofzuiger hebben gekocht!
Zeer blij met de aankoop. Een aanrader!

Pluspunten

  • Erg stil
  • Lang snoer
  • Slang is goed draaibaar/hanteerbaar
  • Zuigkracht is perfect

Minpunten

  • Niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

- 24-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch BGL8SIL5

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL5 In'genius ProSilence - wit

Algemene score

8,0
De stofzuiger is erg stil en past de zuigkracht ook aan aan het oppervlak. Niet zwaar, makkelijk in gebruik; een topapparaat!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

John do 23-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL5 In'genius ProSilence - wit

Algemene score

9,0
Een hele Fijne stofzuiger met een lange slang en goede prijs kwaliteit verhouding. Ik zou hem iedereen aanbevelen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Mentes 23-08-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL5 In'genius ProSilence - wit

Algemene score

10,0
Deze stofzuiger is perfect want we gebruiken allemaal ,dat wil zeggen mijn ouders mijn zus en mijn vrouw , voor mijn dochter
Had ik 2.5 terug ook gekocht alleen ze heeft per ongeluk water in gezogen en daar door was motor kapot gegaan omdat ze toch moelijk hebben om nieuwe te kopen , heb ik deze aan mijn dochter gekocht dit is tweede keer dat ik aan haarstofzuiger koop ,ik hoop dat ze deze keer niet water in zuigt :))) nog maals perfect produkt met goede zuig kracht ik advieseer aan iedereen met vriendelijke groetjes Mentes

Pluspunten

  • Lange snoer
  • Minder lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cerezci 21-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

alergiefilter

Geschreven voor: Bosch BGL8SIL5 In'genius ProSilence - wit

Algemene score

9,0
ik vind prachtige zuigkracht en ik ben asma passant alergiefilter is interasant voor mee was filter ook en als laste lange kabel ik hoef niet meer stoppen tijdenste werken hele huis door werken

Pluspunten

  • sterke zuigkracht
  • alergiefilter
  • lange kabel

Minpunten

  • hij is zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews