Nikon D850 zwart

Specificaties
Megapixel
45,7 megapixel
Filmen in full-HD
Filmen in 4K Ultra-HD
Schermgrootte
1.3 inch scherm

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Nikon D850 zwart op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marlies 14-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Licht goed in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D850 zwart

Algemene score

9,0
Via Kamera-Express deze prachtige camera besteld, wat later op de avond. De volgende dag echt in huis. Dat is een goede service. Vandaag met Kamera-Express gebeld over de aan te schaffen verzekering (het KE Care-plan) en een eerlijke en objectieve mening gehoord. Ik ben zeer tevreden over de Camera als de Kamera express.

Pluspunten

  • Ligt lekker in de hand.
  • veel overzichtelijkere bediening dan de D3.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 11-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alles kunner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D850 zwart

Algemene score

9,0
Na de D850 Tour presentatie veel nagedacht of ik m zou kopen. vandaag besloten dit te doen. erg blij er mee. Tijdens de presentatie goed kunnen oefenen met diverse lenzen. Prachtig beeld en veel opties. Geluidloos erg prettig.

Pluspunten

  • kan bijna alles
  • prachtig beeld kwaliteit

Minpunten

  • flinke prijs
  • gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Harrie 30-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snelheidsmonster met hoog dynamisch bereik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D850 zwart

Algemene score

10,0
De Nikon D850 net op tijd ontvangen voor de bruidsrapportage van een vriend. Niet alleen het bruidspaar was onder de indruk van het resultaat, maar ik zelf ook. Wat een detaillering!
En ik was al verwend met de Nikon D800E.
Tijdens de ceremonie was het fijn om geluidloos te kunnen fotograferen.

Pluspunten

  • zeer gedetailleerde foto's
  • accuduur
  • Kantelbaar display
  • Focus stacking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nikon D850 10-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stabiele handligging, extreme beeldkwaliteit.

Geschreven voor: Nikon D850 zwart

Algemene score

9,0
Na de Nikon D7000 ben ik overgestapt naar de Nikon D850. Wat een feestje, stabiele en fijne handligging. De kwaliteit van het beeld is vele malen hoger, bij kroppen minimaal kwaliteits verlies.
En eerste ervaring is de snelheid, waar ik bij vorige camera veelal moest wachten bij Burst-opnames.. deze camera is supersnel! Ik ben blij. Fijn en eerlijk advies gehad bij Kamera-express in Arnhem.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Laura 31-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede investering voor de langetermijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D850 zwart

Algemene score

10,0
Deze camera afgelopen weekend bij Kamera Express aangeschaft. Ik ben daar erg vakkundig en met een glimlach geholpen. Er werd zelfs een paar extra meters gemaakt, zodat ik de camera meteen mee naar huis kon nemen. Ook zat er nu een gratis Nikon rugzak bij de zomer actie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc 17-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nikon D850 en lens 24-120 mm F4

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D850 zwart

Algemene score

9,0
De Nikon D850 met lens 24-120 mm F4 is een schitterende combinatie. Het fototoestel is het beste wat je op dit ogenblik op de markt kunt krijgen voor deze prijs. Ook de lens voldoet prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ard 02-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een plaatje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D850 zwart

Algemene score

10,0
De camera bij Kamera Express gekocht. Vriendelijk personeel die mij voorzag van goed advies. Duidelijk mensen met kennis van zaken. De Nikon bevalt uitstekend. Overgestapt van de D800 kon ik direct de favoriete settings terugvinden omdat de menustructuur onveranderd is gebleven. Kwalitatief wederom een degelijk toestel snel en schiet prachtige plaatjes en films.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Goede ruisonderdrukking
  • XQD voelt degelijk en stevig
  • Bekende menustructuur
  • Prima ISO prestatie

Minpunten

  • Dure XQD
  • Twee XQD sloten had gekund

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adelheid 20-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nikon D850

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D850 zwart

Algemene score

9,0
Ik ben zéér tevreden van mijn Nikon D850. Mijn vorig toestel was Nikon D7000. Ik was al een tijdje op zoek en kon maar niet kiezen tussen D750 en D850. Deze onderstaande punten hebben me over de streep gehaald :

- Elektronische sluitergordijnklep aan voorzijde
- Verlichte knoppen
- Kantelbaar LCD-aanraakscherm
- Stille Live View-modus
- Super scherp beeld…

Pluspunten

  • ligt goed in de hand
  • groot display

Minpunten

  • kostprijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romy 22-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zoek je snelheid? Dit is snelheid!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D850 zwart

Algemene score

8,0
Hiervoor had ik de Nikon D750. Na deze verkocht te hebben omdat ik gewoon niet de snelheid eruit kreeg die ik wilde op zoek gegaan naar iets nieuws. De D850 werd mij aangeraden en daar ben ik ook voor gegaan. Deze camera is snel, luxe en gebruiksvriendelijk. De ISO knop zit op een handige plek, de verlichten toetsen is ideaal voor sterren fotografie en de touchscreen is de uitvinding van de eeuw. Zeker tijdens het filmen kan je scherpstellen door je scherm aan te tikken. Door de vele mega pixels is dit wel echt een camera die je pas moet kopen wanneer je veel kennis hebt over fotografie en hem professioneel wil inzetten. Anders kan de scherpte van deze camera je in de weg gaan zitten. Een goedkope lens zal op deze camera door de mand vallen.

Pluspunten

  • Snelheid
  • Touchscreen

Minpunten

  • Aan de zwaardere kant
  • XQD kaarten zijn duur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Keessie 17-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De topper van het moment

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D850 zwart

Algemene score

8,0
Een camera met onbegrensde mogelijkheden. Voor foto's van professionele kwaliteit. Gekocht als opvolger van een Nikon d850.

Pluspunten

  • Snel
  • Lichtsterk
  • Fullframe

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

D850 nikon 02-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

fullframe werkt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D850 zwart

Algemene score

8,0
ik wilde naast mn DS een fullframe proberen. de D850 was de logische keuze, hoewel de prijs wel erg hoog is als je een hobby fotograaf bent. ik heb een intro gevolgd bij kamera express en later voor mn spitsbergenreis aangeschaft. hij is wat zwaar in het gebruik, maar de foto's zijn fantastisch mooi. niet alle lenzen kan ik gebruiken omdat ik dan niet gebruik maak van de fullframe capaciteit. dus een extra lens aangeschaft, niet van nikon zelf maar de tamron. prima combi.

Pluspunten

  • fullframe

Minpunten

  • zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jongbloed 17-12-2017
  • Product gekocht

State of the art DSLR

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D850 zwart

Algemene score

9,0
Als je 5 jaar met een D800 gefotografeerd hebt ben je zo maar op weg met de D850. Eerste indruk is fan-tas-tisch, al zijn 48 shots nog geen statistische basis voor dikke uitspraken. Maar dat ik met deze camera verder wilde, stond bij voorbaar vast voor dit overtuigde 'Nikonijn' sinds 40 jaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

atelier 05-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie camera voor studiowerk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D850 zwart

Algemene score

9,0
De camera is aangeschaft voor studiowerk. ISO64 is indrukwekkend (dynamisch bereik). Tevens zijn foto’s met hogere ISO-waarden zeer goed, gezien de grootte van de sensor. Veel mogelijkheden om de camera in te stellen naar eigen smaak. Autofocus is hetzelfde als in D5 (153 punten); accu gaat lang mee. Tevreden bij deze aankoop bij Kamera Express.

Pluspunten

  • Dynamisch bereik
  • Autofocus
  • Accu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tom 21-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zeer fijne camera met hoog dynamisch bereik!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D850 zwart

Algemene score

10,0
Mooi design! Heel handig dat de "Stille modus" is ingebouwd in de Live Beeld!
Het aanraakscherm is top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer