Sony Cyber-shot DSC-HX300 - Bridge Camera - 20.4MP - 50x Optical Zoom - Black

Sony Cyber-shot DSC-HX300 - Bridge Camera - 20.4MP - 50x Optical Zoom - Black

Gemiddelde beoordeling
8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 569 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Sony Cyber-shot DSC-HX300 - Bridge Camera - 20.4MP - 50x Optical Zoom - Black op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Schrijf een review
Luli19-01-2015
9.0
Het aanbod van hybride camera's is zo groot maar ben heel tevreden met mijn uiteindelijke keuze. Echt een aanrader ! Toestel ligt goed in de hand. Heb nog niet alle mogelijkheden uitgetest maar zelfs met de standaardinstellingen zijn de foto's heel scherp, ook dankzij het grote zoombereik welke mijn keuze beïnvloed heeft. Gebruiksvriendelijke camera. Prijs/kwaliteit heel interessant.
H. Roel19-01-2015
9.0
De Sony Cyber-shot DSC-HX300 is momenteel een zeer sterke camera op de markt! Omdat hij beschikt over een sterke zoomfunctie en dit combineert met een hoge pixelwaarde (20,4). Bij andere merken in dit budget krijg je 16 pixels en 10 tot 20 X zoom. De Sony overklast deze merken moeiteloos op deze vlakken. De camera is oftewel eenvoudig te bedienen via voorgeprogrammeerde functies en scenes. Maar als je wil kan je zelf alle waarden (zoals iso, diafragma, ...) instellen. Combineer het uitvouwbare scherm met een goede ouderwetse zoeker. Bovendien kan je HD filmen!
G. Baert19-01-2015
9.0
Na het lezen van vele reviews, over tal van merken en soorten is de keuze gevallen voor deze prachtcamera. Prijs kwaliteitverhouding is nergens beter te vinden. De stevige behuizing ligt uitstekend in de hand en laat je toe de camera op een zeer stabiele manier te hanteren. De zoom is 1 van de sterkste in zijn soort en laat je toe nog zeer mooie foto's te nemen zelfs als je hem maximaal gebruikt. Het toestel is geschikt voor de grootste leek, als zowel voor de gevorderde amateur fotograaf. Een echte aanrader voor iedereen die meer wil zonder de extra lenzen in de koffer.
yana eyckens19-01-2015
9.0
Sinds enkele weken trotse eigenaar van deze camera! Na enkele testjes kan ik niet wachten om hem deze zomer mee op reis te nemen. Prachtige foto's, veel mogelijkheden... maar het belangrijkste voor mij super handig in gebruik
Els vd15-01-2015
10.0
10.0
Ik vind hem fantastisch ,ik werk er graag mee Ik raad hem voor iedereen aan . Je kan er alles mee ik neem hem overal met me mee Een topper Grt
Luc Casier15-01-2015
9.0
Een pracht van een toestel voor een uitzonderlijke lage prijs. De mogelijkheden met dit toestel zijn zeer uitgebreid. een aanrader voor iedereen die van fotografie houdt.
W.N15-01-2015
8.0
1 woord : Fantastisch! Heb altijd een klein digitaal fototoestel gehad met een beperkt zoombereik maar dit toestel slaat echt alles! Ik heb het aangekocht om te gebruiken bij het spotten van wild en heb al kunnen genieten van fantastische foto's gemaakt met dit toestel dankzij het enorme zoombereik. Niet twijfelen, kopen zou ik zeggen!
Steven Vancraeynest14-01-2015
8.0
Toestel gebruikt door verschillende medewerkers in een woonzorgcentrum. Vlot en gebruiksvriendelijk toestel
An Onimiteit13-01-2015
7.0
Zeer goede foto's, gemakkelijk te gebruiken zonder speciale instellingen. Nadeel: geen PDF-gebruikershandleiding in het Nederlands te vinden (printbare versie).
Ilke113-01-2015
7.0
Toestel ligt goed in de hand. De foto's zijn van een degelijke kwaliteit. Het toestel heeft veel mogelijkheden, spijtig dat de handleiding zeer beperkt is. Vele scène-knoppen, maar door ontbrekende handleiding is het proberen, proberen,... De verwerking van de foto's zou ook nog iets sneller mogen gebeuren. Batterij gaat ook niet overdreven lang mee, minimaal 1 extra batterij is een noodzaak!
Vandommele13-01-2015
9.0
dit is mijn allereerste hybride camera ipv de kleine compactcamera, ik heb weinig ervaring met fotografie, maar door heel veel zelf uit te zoeken en aan de hand van de hulppagina's op sony website, kom je heel ver! ik zou in elk geval niet meer terug willen naar de kleine compact-camera'tjes. kwaliteit van foto's zeer goed, gebruiksgemak ook.
Monstro10-01-2015
9.0
een perfect toestel in de reeks van de hybride toestellen. Zeer goede kwaliteit van foto's, zelfs bij omstandigheden waar weinig licht aanwezig is
Vandycke Erik29-12-2014
8.0
Dit is een toestel die bijzonder goed in de hand ligt. Ik heb dit aangekocht als aanvulling bij mijn professioneel Canon materiaal die zwaar weegt waardoor ik dit al regelmatig eens thuis laat. Dit toestel is dan ook een heel waardige vervanger met heel mooie prestaties. Uiteraard is het beperkter dan mijn ander duur gereedschap maar om dagdagelijks mee op reis te gaan een heel goed alternatief.
centar29-12-2014
9.0
zeer praktisch en goed, degelijk toestel! Is en blijft een zeer goeie keus! Vergeleken met andere merken, blijft dit toch een zeer goed toestel. Carl Zeiss lens wel een must!
Moesie15-12-2014
9.0
Heel leuk toestel met veel mogelijkheden en vooral...een fantastische super zoom!!! Haarscherpe foto's, ook zonder statief. Heel licht en makkelijk in gebruik. Als je iets zoekt in deze prijsklasse niet twijfelen.
Kristien0728-11-2014
7.0
ik ben zeer tevreden met deze aankoop. De camera maakt mooie duidelijke foto's. En is makkelijk in de hand te houden.
X_delle_X17-11-2014
8.0
ik heb dit fototoestel nog maar een week maar ben heel tevreden over het toestel. De foto's die je trekt zijn heel duidelijk en prachtig van kleur. Er staan veel opties op die ik nu volop ben aan het experimenteren. Ik heb nog geen seconde spijt gehad van mijn aankoop :)
Lantsoght Jan02-11-2014
9.0
Prachtig toestel met veel mogelijkheden - was gewoon te werken met nikon maar sony heeft nu dezelfde kwaliteiten en hun apparaat is iets lichter . Prachtexemplaar .
PascalVB196701-11-2014
8.0
We hebben de Sony Cyber-shot DSC-HX300 nu 3 maanden in gebruik. De aankoop was een goede keuze. Prima prijs-kwaliteits product. Super zoombereik.
Md Muntasir Ali11-10-2014
9.0
Quality of the phot is excellent. It can zoom objects which bare eye can't even see. Its easy to use and not so complicated like a DSLR. Its absolutely perfect for outdoor and indoor shoot. I am really happy with its performance. Appearance is nice but if its little smaller than this it would be better. Overall I love this product. Highly recommend to buy it.
Stefanie198525-09-2014
7.0
De foto's zijn zeer goed van kwaliteit. De focus is snel en het toestel werkt ook nog degelijk bij slechte lichtomstandigheden. Qua fotografie zijn de mogelijkheden quasi onbegrensd, maar filmen kan enkel in de standaardmodus, ongeacht de instellingen die zelf gekozen worden. De knoppen om te filmen en opnames te bekijken op het toestel zijn te gelijkaardig en ik druk bijna altijd eerst op de knop die ik niet wil gebruiken.
hjl308-09-2014
9.0
een prachtig toestel met enorm veel mogelijkheden enorme zoom , haarscherpe foto,s , aan iedereen aan te bevelen enig minpuntje de lenskap die niet vasthangd aan een touw
Carol8707-09-2014
8.0
Degelijk materiaal dat erg goed in de hand ligt. Het toestel heeft een goede grip. De camera maakt zeer mooie foto's, ook in de eenvoudige automatische stand. Dat is echt een voordeel! Je kunt gemakkelijk snel een mooie foto maken. De batterij gaat lang mee. Zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zeer scherpe prijs voor zeer deftig toestel met erg veel mogelijkheden. Je kunt er erg mee experimenteren. Beeldkwaliteit is super, echt scherpe foto's!
BenjaminB8004-09-2014
9.0
Heel handige fotocamera, dewelke echt gemakkelijk in de hand ligt. De menu's zijn heel gebruiksvriendelijk en istellingen gemakkelijk te wijzigen. Een echt degelijk en gemakkelijk toestel!
VeeBee201404-09-2014
8.0
Heb dit toestel gebruikt tijdens het bivak en is heel gebruiksvriendelijk bevonden. Compacte vormgeving, maar toch de mogelijkheid om ver in te zomen, mooie foto's van bewegende beelden en ook de foto's bij schemerlicht waren erg duidelijk. De bediening en instructies zijn eenvoudig en duidelijk.