Samsung HW-MS650 zwart

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Soundbars

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 57 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung HW-MS650 zwart op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M 25-05-2020
  • Product gekocht

Letop!! Geen ondersteuning samsung!!

Geschreven voor: Samsung HW-MS650 zwart

Algemene score

6,0
Let op!
Per heden krijgt de hs ms650 GEEN firmware updates meer.
Dit product in NIET compatible met android 10 en zal dit dus ook nooit worden. Dit ontdekte ik na verbindingsproblemen via wifi. Ik heb contact gezocht met samsung. Zij meldde mij dat er geen updates meer komen en niet compatible is met android 10.

Pluspunten

  • Mooi geluid
  • Ontwerp

Minpunten

  • Prijs
  • Koppelen met wifi
  • Niet compatible met Android 10
  • Zal geen updates meer ontvangen.
  • Laatste update was in 2018

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Tuur 27-02-2020
  • Product gekocht

In theorie een mooi product, praktijk is erg slecht

Geschreven voor: Samsung HW-MS650 zwart

Algemene score

2,0
Sinds 2 jaar in het bezit van de soundbar van samsung. In het begin was het allemaal prima. Product leverde goed geluid en zocht verbinding met wifi en bleutooth. Ongeveer 4 maanden geleden stopte het apparaat er ineens mee en gaf hij aan dat de Wi-Fi niet meer verbonden is. Sindsdien alles eraan gedaan ok te zorgen dat er weer verbinding komt, maar zonder resultaat.

Op dit moment heb ik dus een soundbar die aan kan, maar niks doet. Heeft nergens verbinding mee (bleutooth, WiFi of via kabels). Handleiding is erg summier en staat niks in over eventuele problemen.
Support vanuit samsung is slecht. Nog geen contact gekregen terwijl ik al verschillende malen contact heb gezocht.

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit
  • Goed geluid (als die het doet)

Minpunten

  • Slechte connectiviteit
  • Slechte support vanuit samsung

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Slecht
Goed
Slecht

Reageer

Marten 18-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Top soundbar!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-MS650 zwart

Algemene score

8,0
Ik heb deze soundbar gekocht obv de positieve recensies. Qua formaat valt hij inderdaad groot uit, maar het geluid wat er uitkomt is top!! Ik heb nog wel een vraag: ik krijg geen geluid als ik deze soundbar via HDMI ARC koppel met mijn LG televisie (LG Oled 55EG9A7V). Alleen via optische kabel. Weet iemand een oplossing hiervoor of is dit alleen mogelijk met een Samsung televisie? Alvast bedankt voor de reactie.

Pluspunten

  • geluid

Minpunten

  • HDMI ARC werkt niet met LG tv

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Glenn 09-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Absoluut waar voor je geld!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-MS650 zwart

Algemene score

10,0
Deze bar nu ongeveer 2 weken in bezit en ik ben zeer tevreden over de prijs/kwaliteit. Geluid is over de gehele linie prima in orde muv van de lows, deze klinken wat leeg. Ik heb deze bar aangeschaft incuslief de woofer en kan dit zeker aanraden als je films wilt kijken, muziek wilt luisteren en/of wilt gamen. Voor alleen tv kijken is de bar voldoende. Installatie van bar en woofer was simpel. Tevens gebruik ik de multiroom app van Samsung om de bar aan WIFI te koppelen en muziek te streamen zonder je telefoon te tetheren via bluetooth. De Deezer en Tunin mogelijk binnen deze app werken prima (bijkomend voordeel met Deezer is wanneer je muziek streamt via WIFI dit niet als extra bezette user wordt gezien binnen het account). Enige wat een puntje was, was het aansluiten van de PS4 met behoud van DTS/DD geluid aangezien we via de console Netflix kijken. De juiste manier is HDMI van TV naar de bar en (de bijgeleverde) optische kabel van de bar naar de PS4.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 04-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevige en degelijke soundbar

Geschreven voor: Samsung HW-MS650 zwart

Algemene score

8,0
Extra vermogen uit de speakers is wel prettig vooral bij muziekprogrammas, wil je echt de ``bassen`` in zal je toch iets met een subwoofer moeten kopen.
Voor de doorsnee liefhebber is deze soundbar voldoende, aansluiting via bestaande Samsung TV is makkelijk te realiseren.
internet radio eenvoudig te streamen via tablet of smartphone.
Optische kabel is bijgesloten HDMI kabel niet.

Pluspunten

  • Strak, degelijk en eenvoudig
  • Moder design

Minpunten

  • te weinig vermogen voor grotere ruimte

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J. Halm 24-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte soundbar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-MS650 zwart

Algemene score

10,0
Zeer goede soundbar, met een perfecte geluidsweergave, aansluiten op onze Philips televisie ging vlot en zonder problemen.
Ook de bleutooth en de wifi functioneren zonder problemen.
De wifi werkt weldegelijk ook zonder Samsung TV.
Via de multiroom app is alles te regelen.

Pluspunten

  • Gemakkelijk aan te sluiten
  • Perfecte geluidsweergave
  • Uitgebreide mogelijkheden
  • Bleutooth functie
  • Wifi werkt perfect

Minpunten

  • Is wel groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad 07-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima geluid, verfijnd regelbaar met kleine afstandbediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-MS650 zwart

Algemene score

9,0
Soundbar met mooi geluid, verfijnd instelbaar met compacte bijgeleverde afstandbediening: vooral muziek, film en heldere spraak (sound mode) geven prima resultaat waarbij bas en treble daarbij nog extra van -6 tot +6 in te stellen zijn op basis van persoonlijke voorkeur. Ook het simpelweg op ON zetten van de smart mode geeft automtisch goed geluid op basis van het aangeboden signaal (bijv. Journaal met afwisselend spraak en muziekfragmenten); ook bij deze instelling kan -6 tot +6 ingesteld worden. Kortom, geen extra box/subwoofer nodig!

Pluspunten

  • Prima geluid
  • Instellingsmogelijkheden
  • Strakke vormgeving met weggewerkte front-display
  • Plug&play met hdmi-kabel (niet bijgeleverd)

Minpunten

  • Vrij kort snoer
  • Hdmi-kabel niet bijgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joke 06-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Verrassend!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-MS650 zwart

Algemene score

10,0
We waren toe aan een nieuw geluid. We hebben deze soundbar gekozen omdat we ook een Samsung tv hebben. Onze verwachtingen zijn meer dan overtroffen! Deze combinatie is helemaal af. Met ons "eitje" kunnen we alles bedienen.
We zijn zeer tevreden!

Pluspunten

  • Geweldig goed geluid
  • Gemakkelijk aan te sluiten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 02-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-MS650 zwart

Algemene score

8,0
Ik vind het een goed kwaliteit product.
De tv is gemakkelijk te koppelen aan de sound bar.
Ik ben er blij met mijn nieuwe aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Samsung MS650 01-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sound Bar with AWESOME sound!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-MS650 zwart

Algemene score

9,0
After searching and viewing many different reviews, I came across the MS650 from Samsung. I found a great deal on platteTV and bought it soon after.

WHAT A GREAT CHOICE!!! It is truly unbelievable to hear the sound coming from this device. Crisp quality with endless bass and perfect treble.

All round great sound, with great compatibility. Wifi, Bluetooth etc all tested very well,

It is an absolute joy - my best tech-buy of the last 3 years.

Well done Samsung! Home run!

Pluspunten

  • Compatibilty
  • Wireless
  • Crystal clear sound
  • Easy setup
  • Many inputs/outputs

Minpunten

  • Slightly longer (size) than needed
  • Wi-Fi only works with selected Samsung TV's
  • Awkward Cable Hook

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rieks 25-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi robuust

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-MS650 zwart

Algemene score

9,0
Prima soundbar. Vele mogelijlheden v.w.b. aansluiten van sounbar op tv. robuust apparaat. Makkelijk op te hangen onder de tv

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jonathan 25-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super goed geluid!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-MS650 zwart

Algemene score

10,0
Erg blij met deze soundbar. Deze soundbar heeft een ingebouwde subwoofer die ook erg goede bass weergeeft. Een subwoofer is beslist niet nodig. Ook uit te breiden naar een 5.1 surround set.

Pluspunten

  • Mooi vormgeving
  • Ingebouwde subwoofer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 23-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-MS650 zwart

Algemene score

9,0
Super geluid en makkelijk aan te sluiten. Zelfs zonder losse subwoofer een mooie bass. Had ik veel eerder moeten doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AK 14-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Not bad for all-in-one sound bar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-MS650 zwart

Algemene score

8,0
For an all-in-one sound bar, it does a great job. Sound quality is crisp, connectivity is good and the setup is simple. Not very impressed with the the surround sound.

Pluspunten

  • sound quality
  • simplicity

Minpunten

  • surround sound

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

MMO 12-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en helder geluid. Gemakkelijk te installeren!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-MS650 zwart

Algemene score

9,0
De Samsung Soundbar HW-MS650/XN is gemakkelijk te installeren. Geeft een mooi en helder geluid. Zeer gebruiksvriendelijk en een goede kwaliteit!

Pluspunten

  • Helder geluid
  • Makkelijke installatie
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

P huijsen 08-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

soundbar HW-MS650

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-MS650 zwart

Algemene score

9,0
Hij werkt top met een goed geluid. Wel even het boekje lezen.
Keuze met geluid instellingen voldoende. Alleen afstandsbediening was even zoeken naar de volume knop.

Pluspunten

  • Geluid

Minpunten

  • nog niet gevolden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Veerle 08-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel goed

Geschreven voor: Samsung HW-MS650 zwart

Algemene score

8,0
De Samsung Soundbar ms650 sluit qua desing enorm goed aan bij onze Samsung Qled televisie. Het geluid van de Soundbar is verrassend goed gezien de compactheid van het design. De soundbar heeft een goed bass volume en het geluid bereikt de gehele ruimte van de woonkamer. Dit maakt de beleving van films/series des te aangenamer. Een echte aanrader.

Pluspunten

  • Mooi design

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Siem 07-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede audiokwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-MS650 zwart

Algemene score

9,0
Grote soundbar die in zn eentje al beter geluid geeft dan mijn vorige HomeCinema set 5.1
Moet minimaal 47 inch TV hebben omdat anders de soundbar niet goed past bij de tv.
Tot nu toe erg tevreden!

Pluspunten

  • Geluid
  • Mogelijkheden
  • Wifi
  • Bluetooth

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jan M 06-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect geluid!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-MS650 zwart

Algemene score

8,0
Deze soundbar met name gekocht om stemmen beter te kunnen verstaan.
Zeker in films waarin met een accent wordt gesproken merk je het verschil in verstaanbaarheid.
Maar uiteraard ook zeer tevreden over de muziek weergave o.a. via de App

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

tineke joren 05-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Soundbar HW-MS650

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-MS650 zwart

Algemene score

9,0
Goed geluid en mooie vormgeving, past ook bij onze Samsung televisie.
Makkelijk zelf te monteren was in een half uur gepiept

Pluspunten

  • mooi
  • geluid oke

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews