Samsung HW-Q70T zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 20 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung HW-Q70T zwart op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

YoussefQ 14-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Samsung HW-Q70T

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-Q70T zwart

Algemene score

10,0
Mooi geluid, de subwoofer is niet opdringerig maar past mooi in het totale (geluids)plaatje.
Goed geschikt voor zowel gaming, video en muziek.

Pluspunten

  • geluid
  • design

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Trijzeltje 01-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een grote vooruitgang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-Q70T zwart

Algemene score

8,0
Gekocht in combinatie met een Samsung smart tv.
Geluid is mooi en helder alleen de bass valt tegen van de woofer.
Installatie was makkelijk. Later ook de achter speakers er bij gekocht voor surround.

Pluspunten

  • Simpele installatie
  • Mooi design

Minpunten

  • asb is wennen
  • bass van subwoofer valt tegen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

SebastianK 06-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig geluid voor de ultieme home cinema ervaring

Geschreven voor: Samsung HW-Q70T zwart

Algemene score

9,0
De soundbar is specifiek geschikt voor onze Samung QLED TV (QE55Q60T), maar zal ook prima werken met andere types. Check even het formaat: de soundbar is vrij lang en de subwoofer is ook zeker niet klein. Qua design ziet er verder strak uit en het verbinden van beide apparaten ging snel en eenvoudig met de meegeleverde kabels. Het geluid is natuurlijk niet alleen 10x beter dan uit de TV, maar topt ook andere soundbars dankzij het kamervullende geluid, de diepe bas en de verschillende modi die je voor elke situatie kunt afstellen. Een aanrader!

Pluspunten

  • Makkelijk te installeren
  • Strak design
  • Rijk geluid
  • Diepe bas

Minpunten

  • Flink formaat
  • Mogelijke confrontatie met je buren ;)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bert P 31-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte soundbar. Mooi geluid voor een bescheiden prijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-Q70T zwart

Algemene score

9,0
Voor het eerst een soundbar gekocht ter vervanging van een 2.1 hifi systeem. De prestaties van deze Samsung zijn verrassend: Een helder geluid met meer dan voldoende bas door de subwoofer. Ook de mogelijkheden zijn meer dan voldoende. De vrijwel automatische installatie samen met een Samsung televisie is heel bijzonder. Eigenlijk meer dan tevreden.

Pluspunten

  • Helder geluid.
  • Mooie bas door subwoofer
  • Veel geluidsmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jaag 18-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede soundbar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-Q70T zwart

Algemene score

9,0
Deze soundbar heb ik gekocht naar aanleiding van de reviews die ik op kieskeurig.nl heb gelezen. Deze waren overwegend positief en dat is nu, na zo'n twee weken, ook mijn oordeel.
Het apparaat is makkelijk op de tv aan te sluiten. Ook de draadloze subwoofer sluit zich bijna vanzelf aan.
Er zit een duidelijke gebruiksaanwijzing bij. Ik heb ook een Blu-Ray speler op de soundbar aangesloten en het geluid is prima. Ik ben hier zeer tevreden mee.

Pluspunten

  • makkelijk aan te sluiten
  • 1 afstandsbediening voor soundbar + tv

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

SylK 12-05-2021

Prachtige aanvulling op onze Qled tv

Geschreven voor: Samsung HW-Q70T zwart

Algemene score

10,0
Erg tevreden over het geluid, mooie diepe bass. Ook fijn dat de soundbar en subwoofer te bedienen zijn via de app van Samsung. Streamen via Bluetooth is ook een fluitje van een cent.

Erg tevreden.

Enige minpunt is dat de soundbar niet onder de 58” Qled tv past, deze heeft namelijk pootjes links en rechts.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Samsung HW-Q70T zwart 30-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-Q70T zwart

Algemene score

9,0
De soundbar voldoet prima aan onze verwachtingen. Mooi geluid. Je moet even wennen aan de bas, maar verder is alles oké.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Janny 16-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-Q70T zwart

Algemene score

9,0
Ben erg blij met de kwaliteit van het geluid. Bioscoopeffect is fijn. Prijs/kwaliteit verhouding is goed

Pluspunten

  • geluid/bas

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Heinos 30-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Plug en Play

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-Q70T zwart

Algemene score

9,0
Na binnenkomst plug en play.
Goed geluid met mooie bas.
Via tablet en telefoon snel en makkelijk aan te melden

Pluspunten

  • plug & play
  • Geen verlies HDMI aansluiting

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gert 23-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig geluid, en ik kan het nog uitbreiden ook

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-Q70T zwart

Algemene score

9,0
Ik was al een tijdje op zoek naar een goede soundbar. Ik wilde een Sony maar het is lastig in deze tijd om te kunnen luisteren in de winkel. Ik kwam de Samsung tegen, besteld bij de Mediamarkt en de volgende dag in huis. Aansluiten ging erg makkelijk en meteen een super geluid. Ik ben zeer tevreden, kan zelfs nog extra boxen bij bestellen.

Pluspunten

  • makkelijk aan te sluiten
  • past onder de samsung tv
  • goed geluid
  • mooie subwoofer
  • geen bekabeling naar subwoofer

Minpunten

  • stemgeluid bij nieuws luisteren is iets doffer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roel 23-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact, eenvoudig in gebruik en uitstekend geluid

Geschreven voor: Samsung HW-Q70T zwart

Algemene score

9,0
Omdat ons ietwat verouderde 5.1 systeem het heldere en sprankelende geluid mist de overstap gemaakt naar deze Samsung Soundbar. Een verademing om naar deze bar te luisten! Helder en tevens een stevige bas zonder te overheersen in het laag.

Pluspunten

  • goed geluid
  • eenvoudige installatie
  • ruimtebesparend

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

marib 21-03-2021

TOP GELUID

Geschreven voor: Samsung HW-Q70T zwart

Algemene score

10,0
Pas enkele dagen in huis en ik ben zeer tevreden over het geluid en nu kan ik heerlijk luisteren naar spotify en een goede film horen,
Mmmm,heerlijk geluid TOP!!!!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Roelof56 20-03-2021

Uitstekend geluid

Geschreven voor: Samsung HW-Q70T zwart

Algemene score

10,0
Met deze bar gaat een wereld voor ons open. Crisp en duidelijk met een juiste dosis basweergave. Integreert prima op onze Samsung TV
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

niels 18-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-Q70T zwart

Algemene score

10,0
pluspunten: mooi zuiver geluid, makkelijk op de muur te plaatsen, makkelijk te instaleren
minpuntje: 1 hdmi aansluiting

Pluspunten

  • mooi geluid
  • snel te instaleren
  • mooi aan de muur te hangen

Minpunten

  • 1 hdmi poort

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Remco V 18-03-2021

Geweldig geluid

Geschreven voor: Samsung HW-Q70T zwart

Algemene score

10,0
Na heel veel ellende gehad met een andere soundbar de Samsung Harman Kardon HW-Q70R uiteindelijk deze kunnen omruilen voor deze soundbar. Door de eerdere problemen was ik wat huiverig maar alles werkt perfect en het geluid is prachtig! Met name icm mijn Qledtv! Aanradertje dus!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Roy uit Geleen 17-03-2021

Geweldige ervaring

Geschreven voor: Samsung HW-Q70T zwart

Algemene score

10,0
Ik ben best wel kieskeurig wanneer het neerkomt op geluid en tv, dus ik had hoge verwachtingen. Die zijn waar gemaakt!

Design:

Je merkt gewoon dat je een product in handen hebt dat robuust aanvoelt en niet snel kapot zal gaan, de subwoofer is aan de grote kant. Dit zorgt dan ook voor een hele bioscoop ervaring dus dat is het waard voor mij.

Geluid:

Dan het belangrijkste natuurlijk, het geluid. Ik heb in mijn leven al veel setups gehad. Ook een keer hardman kardon. Dit is natuurlijk in combinatie met een receiver geheel anders en dan zit je echt in een bioscoop. Ik had die verwachting totaal niet toen ik deze soundbar kocht in combinatie met de twee achterspeakers (los te krijgen). Maar ik moet zeggen voor deze prijs was ik echt verbaasd wat je krijgt. Ik heb ook nog eens een oudere tv dus moet je voorstellen hoe het gaat klinken als ik een grotere nieuwe tv koop.

Aansluitmogelijkheden:

Deze zijn er voldoende. Op dit moment heb ik alleen de mogelijkheid om gebruik te maken van optical kabel omdat mijn tv nog geen arc heeft. Echter wanneer je dat wel hebt kan je hiervan gebruik maken wat de geluidskwaliteit iets zal verbeteren tov optical en tevens de bediening van de soundbar makkelijker maakt omdat je de afstandsbediening van de tv kan gebruiken.



de buren zijn er ietsje minder blij, maar je kan niet alles hebben !
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Maikel 14-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk geluid bij film en docu

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-Q70T zwart

Algemene score

10,0
Heerlijk geluid komt eruit of je nu een film kijkt of een docu. De afstandsbediening was even wennen, maar functioneert ook prima en naar wens en is niet te groot. Kortom zeker een aanrader als je wat meer te besteden hebt voor kwaliteit.

Pluspunten

  • Goede afmeting
  • Heerlijk geluid
  • Kleine afstandsbediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marietje 09-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi tv geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-Q70T zwart

Algemene score

7,0
Fijne soundbar met subwoofer, ongelooflijk makkelijk aan te sluiten. Maakt van tv kijken een fijne muziekervaring.

Pluspunten

  • perfecte aanvulling op qledtv
  • makkelijk aan te sluiten

Minpunten

  • is niet hetzelfde als home cinema set

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ArjanF 26-02-2021

Goed , sterk en degelijk product

Geschreven voor: Samsung HW-Q70T zwart

Algemene score

8,0
Mooi vol geluid met mooie effecten. Installatie was eenvoudig en voor iedereen goed te doen. Films op Netflix komen tot leven!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

pan-west 01-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-Q70T zwart

Algemene score

9,0
Ziet er mooi uit, is compact en licht van gewicht.
Makkelijk op te hangen, miste alleen de schroeven en pluggen voor in de muur.
De TV herkent de soundbar gelijk.
Even puzzelen met instellen van het geluid op TV, maar ook dat is gelukt!
Geluid is mooi, surround boxen niet nodig.

Pluspunten

  • compact
  • mooi geluid

Minpunten

  • geen schroeven en pluggen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews