• Test panel 8,1 apr 2017
Bekijk 1 andere uitvoering
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 40 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de LG G6 32 GB / blauw op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

St@n 15-11-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goeie telefoon voor weinig geld

Geschreven voor: LG G6 32 GB / ice platinum

Algemene score

6,0
Redelijk goeie telefoon, geen topper en 1 groot nadeel is dat het plaatje van de lens achter de telefoon vrij snel stuk ging en helaas ook geen goede foto's meer maakte. De besturing werkt nog wel perfect evenals de vingerafdrukscanner en kreeg altijd de nieuwste updates. De batterij gaat mits je er niet al te zware apps op hebt staan best wel tijdje mee, al is het helaas niet langer dan 24 uur. Opladen ging met 1 uurtje helemaal opgeladen vrij snel. De volgende telefoon wordt in ieder geval geen LG meer!!!

Pluspunten

  • helder scherm
  • goede vingerafdrukscanner
  • nieuwste updates

Minpunten

  • het plaatje op de achtercamera is erg zwak
  • foto's niet van super kwaliteit
  • geluid valt tegen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Robbie 26-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een toppertje van LG!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG G6 32 GB / ice platinum

Algemene score

10,0
Er zijn heel veel mensen die het een minpunt vinden dat de accu niet meer verwisselbaar is. Maar mensen willen ook dat hun mobiele telefoon tegenwoordig waterdicht is. Deze 2 dingen kan je niet tegelijk op een telefoon hebben helaas. Het is óf verwisselbare accu, en niet waterdicht. Of waterdicht, maar dan niet met een verwisselbare accu. Er zijn ook mensen die de accu duur niet goed vinden. Ik doe in totaal 3 dagen met een volle accu. Ik zet namelijk batterijbesparing aan, ook bij 100%. Ook verwijder ik App's die ik niet nodig heb. Kan ik ze niet verwijderen, dan zet ik ze uit. Locatie kan je ook op besparings mode zetten. En, de displayverlichting staat bij mij op 35%. Dat is fel genoeg, en bespaart ook weer. Al deze kleine dingen bij elkaar zorgen dus dat ik 3 dagen met deze fantastische telefoon doe. Ja ik vind de G6 een fantastische telefoon. Het scherm is scherp, kleuren knallen van het display af. Ik kan me ook behoorlijk irriteren als mensen zeuren over geluidskwaliteit bij telefoons. Het gaat er om dat je wat hoort.. De bouwkwaliteit vind ik erg goed. Hij voelt degelijk aan en kan tegen een stootje. Draadloos opladen kan deze telefoon niet, maar dat boeit me totaal niet. Onzin feature 1e klas, je kan je telefoon niet gebruiken tijdens het opladen. Ik heb slechts 2 minpunten. En dat heeft eigenlijk geen betrekking op de G6. Dat zijn de Android updates van LG. Dat slaat echt nergens op. Mijn G6 draait nu nog steeds op 8.0, terwijl andere merken allang bij 8.1 zijn. Het andere minpunt vind ik dat de toestellen van LG vaak erg duur zijn als ze net zijn uitgekomen. Voorderest vind ik de G6 een echte aanrader aan iedereen die een nieuw telefoontje zoekt.

Pluspunten

  • Formaat
  • Accuduur
  • Scherp display met mooie kleuren.
  • Weinig ongevraagde app zooi.

Minpunten

  • Prijs bij uitkomen.
  • Slechte Android updates LG

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lg g6 20-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Krasgevoelig cameraglas

Geschreven voor: LG G6 32 GB / zwart

Algemene score

1,0
Super goed toestel alleen 1 heeeel groot nadeel is dat je na een maand of 3 zoveel kleine krasjes op de cameralenzen (dubbele camera) hebt dat je er geen mooie fotos meer mee kunt knippen, er waren al lichte krasjes te zien na een week, en na 3 maanden heel veel lichte krasjes bij elkaar geeft een wazige foto, de voorste selfie camera blijft krasvrij.
Blijkbaar gebruikt lg hier toch geen goed glas voor, jammer omdat de fotos in het begin echt heel goed waren.
Ik stop de telefoon altijd in mijn broekzak zonder sleutels of andere dingen dus daar ligt het niet aan. Voor mij geen lg telefoon meer.

Minpunten

  • Cameraglas heel krasgevoelig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

Henrik 15-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

LG G6, een goede prijs/kwaliteitsverhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG G6 32 GB / ice platinum

Algemene score

9,0
Ik heb de LG G6 Platinum gekocht bij GsmWijzer ter vervanging van mijn Samsung A3 (2016).
Het blijkt een zeer goede keuze.

Had hem vorig jaar aan mijn vrouw cadeau gegeven en die voldoet nog steeds (LG G6 Black).
Heb toen ook hier een review geschreven.

De G6 heeft geen overtollige, opdringerige software, is snel in gebruik en heeft een mooi vlak scherm (die van Samsung zijn tegenwoordig afgrond).
De foto's zijn veel beter dan ik verwacht had, komt in de buurt van mijn Sony RX100 of misschien zelfs beter!
De accu laad snel op en gaat voldoende lang mee.

Een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!

Pluspunten

  • geen overtollige software
  • snel
  • mooi vlak scherm
  • mooie foto's
  • accu snel opgeladen

Minpunten

  • geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Svenson76 02-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

LG G6 black

Geschreven voor: LG G6 32 GB / zwart

Algemene score

10,0
Ik gebruik al 15 jaar samsung GSM's, en was hier vrij tevreden over.
Was aan het twijfelen tussen een S8 en deze G6, maar de groothoeklens van de G6 + de prijs hebben me naar de G6 getrokken, heb hem voor 450 € gekocht.
Na een maand gebruik ben ik er heel tevreden over, batterij is ok, als je een beetje normaal doet kom je makkelijk de dag door.
De camera is heel goed, de groothoeklens is geweldig, soms zit er wel eens een minder scherpe foto tussen heb ik ondervonden.
Ik had eerst zo'n beetje m'n twijfels over het LCD scherm, maar de kwaliteit is super, alleen bij donkere beelden zie je dat het geen OLED is, maar de kleuren zijn zeer goed, helderheid staat bij mij op 50% en dat is ok. Het geluid is zeer goed, ook tijdens het bellen.
Het design vind ik super, mooi groot 18/9 scherm, prachtig afgewerkt, zeer mooie achterkant.
Vingerafdruksensor werkt goed, behalve als je uit de douche komt :-)
Kortom, ik ben zeer tevreden, LG heeft mij overtuigd.

Pluspunten

  • design
  • camera
  • afwerking
  • geluid
  • scherm

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jandeman63 29-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne stevige telefoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG G6 32 GB / ice platinum

Algemene score

9,0
Nadat mijn Sony z3 compact kuren kreeg en na de onvermijdelijke schermvervanging (door ongevoeligheid scherm) en een bijna sudden death ervaring, was ik het zat. Er moest wat anders komen. Weer wat kleins graag maar dat is er wel maar dan wordt het een Apple of Samsung a3. Ik wil geen Apple en de Samsung is geen High Spec toestel. Ik heb mezelf dan toch maar een groter scherm aangepraat omdat je dan meer keus hebt. Nu hebben veel toestellen een 5.5 inch scherm en zijn ze meer als 15 cm lang. Dat vond ik te lang maar de Samsung s8 en de LG g6 zitten net onder de 15cm. Een Samsung is mij te fragiel en de vingerafdruk zit te hoog en op een verkeerde plek. Het is dus een Lg geworden.
Nu 3 weken in bezit en geen spijt. Snel, goed vingerprint sensor en de camera met groothoek is erg praktisch. De software is goed genoeg met veel keuze voor personalisatie. Effe op youtube de tips en tricks kijken en gaan. Tap to wake en volume down om de camera snel op te starten en nog veel meer.
De accu houd het makkelijk een dag vol en bij mij 2 dagen.
1 dingetje was niet zo prettig. Ik heb de scherm helderheid op auto staan maar dat werkt voor geen meter bij weinig omgevingslicht. Het scherm dimt dan veel te veel en handmatig bij regelen werkt niet. Zag op fora dat meer mensen dit zo ervaren. Ik heb de app Lux auto brightness (betaalde versie) erop gezet en nu is het prima.
Ik hoop er nog lang plezier van te hebben.

Pluspunten

  • goed scherm
  • snel
  • prima camera`s
  • prima accu
  • laad vlot genoeg

Minpunten

  • auto brightness werkt slecht, opgelost met app

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henrik 24-09-2017
  • Product paar weken in bezit

LG G6 makelijk in gebruik en een goede camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG G6 32 GB / zwart

Algemene score

9,0
Heb voor mijn vrouw een LG G6 smartphone gekocht.

De telefoon LG G6 bevalt prima, een hele verbetering t.o.v. haar vorige toestel de Samsung Note 4.
Hij is snel en de batterij voldoet goed en behoeft duidelijk minder opgeladen te worden.
Een uitstekende camera met 2 lenzen maakt het helemaal af.

De LG G6 heeft een helder en geen afgerond scherm wat beter bevalt als de afgeronde schermen van Samsung tegenwoordig.
Ook de opdringerige software zoals bij Samsung ontbrak.

De data van het oude toestel kon ik gemakkelijk overzetten dankzij LG software die standaard op de telefoon zit. Toppie!

Pluspunten

  • camera met 2 lenzen
  • duidelijk en niet afgerond beeldscherm
  • minder opladen
  • snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda van es 07-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

LG G6 Zilver

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG G6 32 GB / ice platinum

Algemene score

8,0
LG G6 Zilver (Product gekocht)

Geweldig toestel ben groot fan van lg telefoon. Enorm gebruiksvriendelijk en een mooi design. Toestel is iets groter en robuuster dan de G4. Ideaal dat het water en stofdicht is. Ander daaruit volgend voordeel is dat het toestel niet uit elkaar valt als ik het weer eens wat hardhandig neerleg;-)

Pluspunten

  • Water en stofdicht
  • Robuust
  • Mooie foto's

Minpunten

  • Wordt wat warm bij intensief gebruik
  • Nieuwe oplader

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sietse 03-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Goede batterij, mooi design,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG G6 32 GB / zwart

Algemene score

9,0
De LG G6 is precies wat ik er van had verwacht. Met de goede batterij duur van deze telefoon kan ik de hele dag doen wat ik wil (appen, e-mailen en spelletjes spelen) en dan is de batterij ’s avonds nog steeds voor 25% vol. De glazen voor en achterkant zorgen er voor dat hij heerlijk in de hand ligt en dat de telefoon er erg elegant uit ziet. Daarbij zit de vinger scan zo dat mijn vinger er automatisch heen gaat wanneer ik mijn telefoon op pak. Kortom het is voor mij een top mobiel,met de beste prijs/kwaliteit verhouding die op dit moment op de markt is.

Pluspunten

  • batterij gaat erg lang mee
  • ligt goed in de hand
  • mooi design
  • goede prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • niet alle apps ondersteunen de resolutie (18:9)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

B Krijgsman 02-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Perfect Phone LG G6

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG G6 32 GB / ice platinum

Algemene score

9,0
Since several weeks I use the phone, already I was very happy with my G3 but the G6 has it all, great sound, features, specifications and perfect camera.

Pluspunten

  • Sound
  • Specs
  • Camera

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kees jan 02-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

zwaar ondergewaardeerd toptoestel!!

Geschreven voor: LG G6 32 GB / ice platinum

Algemene score

9,0
Na het lezen op internet overgegaan op dit toestel ipv de samsung s8. Reden de gebruiks interface is ongelofelijk goed.
vingerscan werkt top en schijnt beter te zijn dan de s8 en is ook zo. Wifi 5ghz en ac!! Alles werkt super en foto,s haarscherp en hdr afspelen!!
Gewoon kopen dit toestel helemaal niks mis mee en waarom in de grijze massa van samsung opgaan. super LG goed gedaan.

Pluspunten

  • accu duur
  • gebruiks ervaring.
  • 5ghz en ac
  • kwaliteit geluid en foto,s en film
  • mooi uiterlijk glas en metaal

Minpunten

  • zwart kon wat zwarter
  • 1 speakertje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

George 01-09-2017
  • Product paar weken in bezit

voor- en nadelen

Geschreven voor: LG G6 32 GB / zwart

Algemene score

6,0
Ik probeer het kort en bondig te houden.
Design: TOP.
Snelheid: redelijk goed, NIET top.
Processor: Slecht, 2 jaar oud presteert minder dan andere smartphones van tegenwoordig.
Aansluiting (kabel USB-3 en oplaad tijd): Zeer goed.
Dikte: Slecht. Anderhalf maal dikker dan Samsung Galaxy S6.
Functionaliteit: SLECHT.
Prijs: Veel te duur voor wat hij te bieden heeft.

Details: Terwijl de normale gang van zaken bij alles is de EVOLUTIE, LG devolueert systematisch. Het feit dat talloze gebreken van voorgaande modellen (ondanks elke keer verzoeken van LG voor users te vermelden "wat missen ze op hun LG toestel en willen hebben”) NIET opgelost werden met deze LG G6, ook goede functies van voorgaande modellen (zoals mijn oudere LG G2) werden volledig geschrapt bij deze LG G6.
Één daarvan die ik heel vaak gebruik, is „screenshot maken” (foto van wat je op het scherm ziet), die zeer goed is als bewijs bij talloze situaties op internet, incl. facebook.
Ik hou het echter kort.

Het toestel wordt hartsikke heet in een mum van tijd, ook als de sterkte van het beellicht maar oo de helft zit. Als je erop werkt terwijl hij ook aan het opladen zit, kun je eiren erop koken.

Het LCD scherm van deze LG G6 is zeer slecht gemaakt, al vanaf het concept. Terwijl bij mijn oude (nu nog in gebruik) Samsung Galaxy S6 (vóór deze had ik die LG G6, dit model Samsung lijkt een regelrechte ramp te zijn, noch snel noch...niets) het scherm (en het licht ervan) is even goed te zien vanaf elke hoek (dus ook scheef erop kijken, vanaf de zijkant), bij deze LG G6 je ziet 100% goed het beeld alleen maar als je loodrecht erop kijkt!
Maar één graad rechts of links ernaar kijken, de kwaliteit van het beeld (en het licht ervan) zaakt aanzienlijkt, alsof het scherm is gemaakt uit talloze vatten (met ondoordringbare wanden) met licht erin en zonder deksel erop boven, licht die je ziet alleen maar als je loodrecht van boven daarin kijkt.
Het Amoled systeem van Samsung is mijlenver beter.

Sterker nog, aan LG G6 producenten is nog steeds niet doorgedrongen dat de concurentie kan verslagen worden alleen maar als je BETERE producten maakt, niet slechter.
LG G2 had al talloze klachten (LG beweerde toen dat ze zullen dat regelen. NIET dus! Nu 4 modellen/versier verder!) dat het beeld had maar ÉÉN functie had, namelijk „meer of minder licht” en verder NIETS. Noch andere zelf standard beeldinstellingen zoals „Dynamic” enz, zoals Samsung, noch helemaal NIETS.

Het feit dat deze enige licht/beeld functie van LG G6 „meer licht of minder licht” betekent ook „meer mist of minder mist” (als je bij je TV alleen maar „luminositeit” hebt en geen „contrast” functie, dan wat je ziet is een mistachtige beeld! Laat staan alle andere functies die elk beeld moet hebben voor de juiste instelling, laat staan de „gewenste instelling per klant”) voegt toe aan de rampzalige beeld functie door LG hardnekkig aangehouden bij hun smartphones, ondanks talloze klachten over de hele wereld erover.
Blijkbaar LG heeft een (of meerdere) mol daar, die voor Samsung werkt.
Dar zou ook het buitengewoon vreemd verschijsel in de winkels verlaren, die LG systematisch saboteert. Wie niets erover weet, probeer maar een LG G6 hoes/cover in de stad, bij elke winkel te kopen. Dat is NERGENS te vinden (tenminste niet in Den Haag), zelfs op de markt, zelf in de winkels die miljoenen hoesjes hebben „voor alle bestande toestellen”, dit zijnde ook hun Motto op de winkel.
Als je loopt daar binnen en vraagt naar een LG G6 hoes, ze zeggen dat „ze hebben dat niet en ze verkopen het ook niet”. Ze hebben echter talloze Samsung hoesjes (vor samsung modellen) zelfs voor modellen die niet meer bestaan... Dat zegt wat, he?
Ook internet winkels hebben een probleem hiermee, Gellukig er zijn 2 internet winkels die wel LG G6 hoesjes verkoopt, een daarvan zijnde bol.com. Ik zelf heb een „VRS Design Simpli Mofd Case” ook daar gekocht, na weken lang in heel Den Haag een hoes hiervoor zoeken, zonder success.

Na het rampzalige ervaring met de Samsung Galaxy S6 edge (die zeer slecht is in elk opzicht; het feit dat hij veel langzamer is dan de oude LG G2 die ik had, plus dode pixels enz enz.. zijn de kleinste problemen ermee), heb ik besloten weer naar LG over te stappen, o.a. voor de schreenshot maken functie (die Samsung Galaxy S6 niet had) die LG G2 wel had, deze LG G6 dus weer niet. Ik baal ervan.

Verder over de functionaliteit, ik heb geprobeerd (via „Smart Switch”) mijn data, apps, foto’s enz., van mijn Samsung Galaxy S6 naar deze LG G6 over te dragen (zoals ik heb ook met de data van mijn oude LG G2 naar deze Samsung, 2 jaar geleden via dezelfde app „Smart Switch”), maar dit wilt niet lukken, want LG werkt het tegen.
Deze LG G6 heeft echter een „LG Switch” erin gebouwd/geinstalleerd, onder de pretentie dat die hetzelfde doet. NIET dus! Veel apps/programma’s worden NIET getransfereerd. Zelfs pagina’s (shortcuts op het scherm, zoals savefrom.net) worden niet doorgegeven, laat staan ingewikkelder apps.
O.a. „skype” en andere apps werden NIET doorgegeven met deze „LG Transfer” app.
Ik moest het opnieuw downloaden van Google play en instaleren.

Ik heb ook 3 „software updates” gekregen binnen 2 dagen, van LG. Na elke update, al mijn apps werden door LG in een andere, lelijke, ongewenste postie gezet en ik moest weer een voro een anders zetten. Zelf de apps die per groep (in een app/vierkant/map) zatten, heeft LG eruit gehaald, andere eirn, en totale chaos ervan gemaakt, en dat doet het iedere keer, met elke update.

De Europees model van LG G6 is een andere blunder (of straaf op ons, de Europeanen??) van LG Korea, want terwijl hetr americaans model van LG G6 is wel draadloos opte laden, het europeens model heeft dat NIET, en we moeten steesd met kabels werken, zoals oudere modellen. Maar ja, misschien terug naar oudere en minder functioneele modelen is bij LG het concept van „evolutie”, terug dat is. Terug naar de stenen rtijdperk, stap voor stap.

De wide angle lens die LG erover schept, is van lage kwaliteit, en het verformd sterk (bol) aan ed zijkanten. De hoge resolutie is de enige plus punt van deze lens, maar dat heeft NIETS met de lens te maken maar pent de software. Veel users lijken dit niet te merken, en blijven maar de lens prijzen „hoe scherp de foto’s zijn”. Sorry, maar 13 megapixels is lang niet scherp, vooral in vegelijking met wat NU (eigenlijk al jaren) op de markt te vinden is qua rezolutie.

De aan/uit toets waarover veel klagen dat die „op een onaangename positie zit”, ik vindt het juist praktish geplaatst.

Het feit dat de batterij kun je niet vervangen, vind ik een sterke minpunt, maar dat is er zo ook bij andere merken/toestellen.

Nog erger vind ik dat het geluid ervan, die (typisch LG!) die een blikkerig eenzijdig geluid is, met blijkbaar alleen maar Treble erin, zonder Bass, dit in tegenstelling met de „Real Life” voll geluid van Samsung Galaxy S6.
Blijbaar de LG-team die werkte bij het beeld van dit LG G6 model, werkte ook bij het geluid, beide functies schandalig eenzijdig en ver onder de maat.

De DEvolutie van LG smartphones blijkt ook van het feit dat het aantal wallpapers erin ginstalleerd zijn niet alleen maar buitengewoon beperkt, maar ook mega lelijk, mega simplistisch (alsof die voor babies zijn ontworpen, of 1-jarige), en de meeste bi-kleurig.
Zelfs te WEER app is zeer bekrompen (maar één info, klein, eronder daar), zeer lelijk, zeer simplistisch (weer maar 2 kleuren) en het heeft NIETS te maken met de realistische en mega mooi beeld (ook bij het WEER app) die LG G2 had.

Natuurlijk kan worden beweerd dat we kunnen zelf apps en wallpapres downloaden, maar dat ze vol reclame zitten, wordt niet vermeld door de LG verdedigers.
Zonder eerlijkheid zitten we nergens, geloof ik.

Omdat LG nog altijd beweert de gebruiksvriendelijkheid van hun producten steeds weer te verhogen en functies te bieden wat de users willen hebben, vindt ik, en terecht, dat LG doet steeds precies het tegenovergestelde van wat ze beweren.

Trouwens, op dit moment (staat ook hier boven op deze Kieskeurig pagina) dit model wordt zgn. aangeboden met „75 euro korting” (ook zo dit toestel si veel te duur voor wat hij te bieden heeft, vooral in vegelijking met andeer smarthones op de markt!), korting die ze duidelijk NIET willen geven, dit zijnde maar stof in de ogen zodat je dit model koopt.
Als ze die 75 euro check zouden willen geven, hadden ze die in de doos gestopt. NIET dus. Ook als de code erop maar 2 weken laten gebruikt wordt (aangezien je hebt 2 weken tijd de koop ongedaan te maken), hebben ze dit toch NIET gedaan.
Je wordt ook NIET geinformeerd (in de doos toen je je mobiel thuis krijgt) over deze kortingbon, noch hoe e waar kun je het krijgen, alsof LG wilt dit geheim houden.
Als je goede ogen hebt en de letterlijk de keine lettertjes ziet hierover bij de winkle waar je je tostel heb aangeschaaft, zie je dat je moet zelf een aanvraag bij LG indienen ervoor, anders krijg je deze kortingbon niet.
Maar ook als je zo’n aanvraag indient, je krijgt het ook niet, maar een mail waarin staat dat je moet zo’n 3 weken wachten totdat ze beslissen of je die kortingbon krijgt of niet.
Je moet echter je factuur (waarop het IMEI numer te zien is) en ook nog een foto waarop dit IMEI nummer te zien is (hetzelfde nummer!!!), zonder je te vertellen wat bedoelen ze ermee, een foto waarvan.
Ook als je je factur (met je IMEI nr. erop) naar LG samen met je aanvraag én de foto van de achterkant van je toestel (met de IMEI sticker erop) stuurt, na een paar weken wachten, je krijgt toch geen kortingsbon, maar een email waarin LG zegt je aanvraag niet gehonoreerd te worden „omdat ze hebben geen IMEI nummer van je gekregen”, en vragen ze je dat alsnog naar LG te mailen.
Ze zeggen ook niet wat ze bedoelen met „foto van de IMEI”, ze zetten je alleen maar onder druk dat als je dat niet doet binnen een paar dagen, kun je je kortingsbon vergeten, en Doeii!

DIT over LG, hun toestelen, en hun „kortingen”.

Pluspunten

  • design
  • aan/uit toets
  • waterproof 1,5m?

Minpunten

  • functionaliteit in het algemeen
  • beeld
  • geluid

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

George 29-08-2017
  • Product paar weken in bezit

voor- en nadelen

Geschreven voor: LG G6 32 GB / zwart

Algemene score

6,0
Ik probeer het kort en bondig te houden.
Design: Top.
Snelheid: redelijk goed, Niet top.
Processor: Slecht, 2 jaar oud presteert minder dan andere smartphones van tegenwoordig.
Aansluiting (kabel USB-3 en oplaad tijd): Zeer goed.
Dikte: Slecht. Anderhalf maal dikker dan Samsung Galaxy S6.
Functionaliteit: Slecht.

Details: Terwijl de normale gang van zaken bij alles is de Evolutie, LG devolueert systematisch. Het feit dat talloze gebreken van voorgaande modellen (ondanks elke keer verzoen van LG voor users te vermelden "wat missen ze op hun LG toestel en willen hebben”) Niet opgelost werden met deze LG G6, ook goede functies van voorgaande modellen (zoals mijn oudere LG G2) werden volledig geschrapt bij deze LG G6.
Één daarvan die ik heel vaak gebruik, is „screenshot maken” (foto van wat je op het scherm ziet), die zeer goed is als bewijs bij talloze situaties op internet, incl, facebook.
Ik hou het echter kort.

Het LCD scherm van deze LG G6 is zeer slecht gemaakt, al vanaf het concept. Terwijl bij mijn oude (nu nog in gebruik) Samsung Galaxy S6 (vóór deze had ik die LG G6, dit model Samsung lijkt een regelrechte ramp te zijn, noch snel noch...niets) het scherp (en het licht ervan) is even goed te zien vanaf elke hoek (dus ook scheef erop kijken, vanaf de zijkant), bij deze Lg G6 je ziet 100% goed het beeld alleen maar als je loodrecht erop kijkt! Maar één graad rechts of links ernaar kijken, de kwlaiteit van het beeld (en het licht ervan) zaakt aanzienlijkt, alsof het scherm is gemaakt uit talloze vatten (met ondoordringbare wanden) et licht erin en zonder deksel erop boven, licht die je ziet alleen maar als je loodrecht van boven daarin kijkt.
Het Amoled susteem van Samsung is mijlenver beter.
Sterker nog, aan LG G6 producenten is nog steeds niet doorgedrongen dat de concurentie kan verslagen worden alleen maar als je Betere producten maakt, niet slechter.
LG G2 had al talloze klachten (LG berwerde toen dat ze zullen dat regelen. Niet dus! Nu 4 modellen/versier verder!) dat het beeld had maar één functie had, namelijk „meer of minder licht” en verder niets. Noch andere zelf standard beeldinstellingen zoals „Dynamic” enz, zoals Samsung, noch helemaal niets.

Het feit dat deze enige licht/beeld functie van LG G6 „meer licht of minder licht” betekent ook „meer mist of minder mist” (als je bij je TV alleen maar „luminositeit” hebt en geen „contrast” functie, dan wat je ziet is een mistachtige beeld! Laat staan alle andere functei die elk beeld moet hebben voor de juiste instelling, laat staan de „gewenste instelling per klant”) voegt toe aan de rampzalige beeld fucntei door LG hardnekkig aangehouden bij hun smartphones, ondanks talloze klachten over de hele wereld erover.
Blijkbaar LG heeft een (of meerdere) mol daar, die voor Samsung werkt.
Dar zou ook het buitengewoon vreemde verschijsel in de winkels verlaren, die LG systematisch saboteert. Wie niets erover weet, probeer maar een LG G6 hoes/cover in de stad bij elke winkel te kopen. Het is nergens te vinden (tenmisnte niet in Den Haag), zelfs op de markt, zelf in de winkels die miljoenen hoesjes hebben voor alle bestande toestellen”, dit zijnde ook hun Motto op de winkel. Als je loopt daar binnen en vraagt naar een LG G6 hoes, ze zeggen dat ze hebben dat niet en ze verkopen het ook niet. Ze hebben echter talloze Samsung hoesjes (vor samsung modellen) zelfs voor modellen die niet meer bestaan... Dat zegt wat, he?
Ook internet winkels hebben een probleem hiermee, Gellukig er zijn 2 internet winkels die wel Lg G6 hoesjes verkoopt, een daarvan zijnde bol.com. Ik zelf heb een „VRS Design Simpli Mofd Case” ook daar gekocht, na weken lang in heel Den Haag een hoes hiervoor zoeken, zonder success.

Na het rampzalige ervaring met de Samsung Galaxy S6 edge (die zeer slecht is in elk opzicht; het feit dat hij veel langzamer is dan de oude LG G2 die ik had, plus dode pixels enz enz.. zijn de kleinste problemen ermee), heb ik besloten weer naar Lg te stappen, o.a. voor de scheershot maken functie (die Samsung Galaxy S6 niet had) die LG G2 wel had, deze LG G6 dus niet. Ik baal ervan.

Verder over de functionaliteit, ik heb geprobeerd (via „Smart Switch”) mijn data, apps, foto’s enz., van mijn Samsung Galaxy S6 naar deze LG G6 over te dragen (zoals ik heb ook met de data van mijn oude LG G2 naar deze Samsung, 2 jaar geleden via dezelfde app „Smart Switch”), maar dit wilt niet lukken, want LG werkt het tegen.
Deze LG G6 heeft echter een „LG Switch” erin gebouwd/geinstalleerd, onder de pretentie dat die hetzelfde doet. Niet dus! Veel apps/programma’s worden niet getransfereerd. Zelfs pagina’s (shortcuts op het scherm, zoals savefrom.net) worden niet doorgegeven, laat staan ingewikkelder apps
O.a. „skype” en andere apps werden niet doorgegeven met deze „LG Transfer” app.
Ik moest het opnieuw downloaden van Google play en instaleren.

Ik heb ook 3 „software updates” gekregen binnen 2 dagen, van LG. Na elke update, al mijn apps werden door LG in een andere, lelijke, ongewenste postie gezet en ik moest weer een voro een anders zetten. Zelf de apps die per groep (in een app/vierkant/map) zatten, heeft LG eruit gehaald, andere eirnm en totala chaos van gemaakt, en dat doet het iedere keer, met elke update.

De aan/uit toets waarover veel klagen dat die „op een onaangename positie zit”, ik vindt het juist praktish geplaatst.

Het feit dat de batterij kun je niet vervangen, vind ik een sterke minpunt, maar dat is er zo ook op andere merken/toestellen.

Nog erger vind ik dat het geluid ervan, die (typisch LG!) die een blikkerig eenzijdig geluid is, met blijkbaar alleen maar Treble erin, zonder Bass, dit in tegenstelling met de „Real Life” voll geluid van Samsung Galaxy S6.
Blijbaar de LG-team die werkte bij het beeld van dit LG G6 model, werkte ook bij het geluid, beide functies schandalig eenzijdig en ver onder de maat.

De Devolutie van LG smartphones blijkt ook van het feit dat het aantal wallpapers erin ginstalleerd zijn niet alleen maar buitengewoon beperkt, maar ook mega lelijk, mega simplistisch (alsof die voor babies zijn ontworpen, of 1-jarige), en de meeste bi-kleurig.
Zelfs te weer app si zeer bekrompen (maar één info, klein, eronder daar), zeer lelijk, zeer simplistisch (weer maar 2 kleuren) en het hefet niets te maken met de realistische en mega mooi beeld (ook bij het weer app) die LG G2 had.

Natuurlijk kan worden beweerd dat we kunnne zelfs apps en wallpapres downloaden, maar dat ze vol reclame zitten, wordt niet vermeld door de LG verdedigers.
Zonder eerlijkheid zijn we nergens, geloof ik.

Omdat LG nog altijd beweert de gebruiksvriendelijkheid van hun producten steeds weer te verhogen en functies te bieden wat de users willen hebben, vindt ik, en terecht, dat LG doet steeds precies het tegenovergestelde van wat ze beweren.

Trouwens, op dit moment (staat ook hier boven op deze Kieskeurig pagina) dit model wordt zgn. aangeboden met „75 euro korting” (ook zom dit teosetl si veel te diir voor wat hij te bieden heeft, vooral in vegelijking met andeer smarthones op de markt!), korting die ze duidelijk niet willen geven, dit zijnde maar stof in de ogen zodat je dit model koopt.
Als ze die check zouden willen geven, hadden ze die in de doos gestopt. niet dus. Ook als de code erop maar 2 weken laten genruikt wordt (aangezien je hebt 2 weken tijd de koop ongedaan te maken), hebben ze dit toch niet gedaan.
Je wordt ook niet geinformeerd (in de doos toen je je mobiel thuid krijgt) ovcer deze kortingbon, noch hoe e waar kun je het krijgen, alsof LG wilt dit geheim houden.
Als je goede ogen hebt en de letterlijk keine lettertjes ziet bij de winkle waar je je tostel heb aangeschaaft, zie je dat je moet zef een aanvraag bij LG indienen ervoor, anders krijg je deze kortingbon niet.
Maar ook als je zo’n aanvraag indient, je krijgt het ook niet, maar een mail waarin staat dat je moet zo’n 3 weken wachten totdat ze beslissen of je die kortingbon krijgt of niet. Je moet echter he factuur (waarop het IMEI numer te zien is) en ook nog een foto waarop dit IMEI nummer te zien is (hetzelfde nummer!!!), zonder je te vertellen wat bedoelen ze remme, een foto waarvan. Ook als je je factur (met je IMEI nr, erop) naar LG samen met je aanvraag én de foto van de achterkant van je toestel (net de IMEI sticker erop) stuurt, na een paar weken wachten je krijgt geen bon, maar een email waarin LG zegt je aanvraag biet gehonoreerd te worden „omdat ze hebben geen IMEI nummer van je gekregen”, en vragen ze je dat alsnog naar LG te mailen.
Ze zeggen niet wat ze bedoelen met „foto van de IMEI”, ze zetten je alleen maar onder druk dat als je dat niet doet binnen een paar dagen, kun je je kortingsbon vergeten, en Doeii!

DIT over LG, hun toestelen, en hun „kortingen”.

Pluspunten

  • design
  • aan/uit toets
  • waterproof(?)

Minpunten

  • functionaliteit in het algemeen
  • beeld
  • geluid

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert van Hensbergen 28-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Accu LG G6

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG G6 32 GB / ice platinum

Algemene score

9,0
Ik heb een LG G6 aangeschaft vanwege zijn goede specificities. De batterij gaat veel langer mee als mijn vorige toestel.

Pluspunten

  • Goede Batterij
  • Zeer mooie foto's
  • makkelijke bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ricardo 06-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Top toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG G6 32 GB / ice platinum

Algemene score

10,0
Ik wilde een high-end android toestel en ben daar met de LG G6 zeker in geslaagd. Het toestel heeft een mooi en robuust design en past perfect in de hand. Daarnaast vind ik de vingerafdruk optie ook erg handig. Het scherm is groot en van goede kwaliteit en met de camera('s) kan je echt mooie foto's nemen. De batterij houdt het tot nu toe een stuk langer vol dan zijn voorgangers. Dat het toestel waterdicht is, is een handige feature al ben ik niet van plan dat te testen.

Pluspunten

  • Design
  • Scherm
  • Camera's
  • Waterdicht
  • Batterij

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cindy 23-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Best LG Phone

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG G6 32 GB / zwart

Algemene score

10,0
LG G6 is very nice and impressive phone. The first thing I noticed was how great it felt in my hand for a 5.7" phone. It felt solid, quality build and fit in my hand comfortably. The phone works very fast, especially when playing game or videos. The dual camera with wide angle make it easy to use, and let you capture more and take a nice shot. The picture quality is also very nice. The battery use is good, I can get thru a full day with plenty battery to spare. I am sure that depends on the user. The finger scanner is placed nicely on the back of the phone, and it works very good, and I am really enjoy this.
I would say G6 is very nice and recommended phone, and I am very happy for this now. so far, I dont have any real complaints about this.

Pluspunten

  • duel camera with wide-angle
  • full screen display
  • waterproof

Minpunten

  • Nothing

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arvid90 21-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede telefoon fijn in gebruik!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG G6 32 GB / ice platinum

Algemene score

9,0
Ik heb de G6 nu twee weken +/-.
Hiervoor was ik trotse gebruiker van de G3

Ben er zeer tevreden over.
Beeld, geluid en foto kwaliteit is super.
Batterij gaat bij normaal gebruik lang mee.

Enige nadeel is dat deze versie van android geen tabblad met favoriete contacten meer heeft. Het geen voor mij wel een gemis is.

Pluspunten

  • Beeld kwaliteit
  • Camera (ook de 360 optie)
  • Batterijduur bij normaal gebruik
  • De uitstraling.

Minpunten

  • Geen lijst met favoriete contacten meer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J. Hendriks 16-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Black Beauty, zowel van buiten als van binnen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG G6 32 GB / zwart

Algemene score

9,0
Omdat ik veel buiten fiets en mijn ritten op de mobiele telefoon registreer was ik op zoek naar een waterdichte telefoon. Gezien mijn goede ervaringen met de LG G2 die het na dik 4 jaar nog steeds doet (maar steeds waterdicht ingepakt moest worden) weer bij LG uitgekomen, met name ook door de prima prijs/kwaliteit verhouding vergeleken met de topmodellen van andere merken. Daarbij ziet het toestel er prachtig strak uit in de zwarte uitvoering, voelt zeer solide aan, ligt lekker in de hand dankzij het nieuwe formaat (en daardoor beter met één hand te bedienen) en is (reageert) zeer snel. Daarnaast, voor mij belangrijk voor de rit-registratie, is de nauwkeurige gps; zelfs onder de bomen nog goede ontvangst en een prima accuduur die bij mij makkelijk een dag mee kan. Onderweg nog een paar foto's gemaakt. Dit ging zeer intuïtief (makkelijk zoomen) en door de de tweede (groothoek)camera krijg je ook van dichtbij alles op de foto. De foto's zijn erg goed (zowel scherpte als kleur) en niet te onderscheiden van de foto's die ik normaal met mijn camera onderweg maakte. De foto's zijn levensecht op het scherm te bekijken, ook in het buitenlicht.
Wat voor mij de grootste verbetering was t.o.v. de G2 is de vingerafdruk scanner. Dit is een gebruiksgemak wat zonder problemen werkt op de G6.
Kortom een Black Beauty die precies voldoet aan mijn verwachtingen.

Pluspunten

  • Mooi vernieuwend design
  • voelt stevig aan (geen plastic)
  • Meer dan snel genoeg voor alle apps
  • micro SD kaart mogelijk
  • mooie foto's

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jay 13-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

groot scherm, lekker in hand en heeeeeel mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG G6 32 GB / zwart

Algemene score

10,0
Overstap naar LG GFlex 2 Naar LG G6.
scherm kwaliteit, accu duur en heel goede camera zijn veel beter dan GFlex2
Het is een zeer mooie toestel. ik vind zwart kleur erg clean en geeft luxe uitstralingen

Pluspunten

  • Prachtig scherm
  • Mooie behuizing
  • Camera kwailiteit
  • Licht heerlijk in de hand
  • Opslag uitbreidbaar met Micro-sd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michel 12-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

LG G6

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG G6 32 GB / zwart

Algemene score

9,0
Mooie strakke telefoon, welke super goed in de hand ligt. Snel en overzichtelijk!
LG overtreft zichzelf met dit nieuwe model! keep up te work!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Snelheid
  • Groot scherm

Minpunten

  • iets zwaarder dan de G5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews