Sony Xperia 5 128 GB / grijs / (dualsim)

Best Reviewed dec 2019 Sony Xperia 5 128 GB / grijs / (dualsim)
Best Reviewed - december 2019
Specificaties
Display
6.1 inch scherm
Opslag
128 GB opslag
Besturingssysteem
Android 9.0
Bekijk 2 andere uitvoeringen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 20 reviews die zijn achtergelaten voor de Sony Xperia 5 128 GB / grijs / (dualsim) op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sylvia 16-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ligt lekker in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 5 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ben helemaal verzot geraakt op de Xperia doordat mijn zoon hem gebruikte kan niet meer zonder, mijn zoon heeft de Xperia 1 en ik ben voor de Xperia 5 gegaan mijn handjes zijn wat kleiner, ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en hopelijk zal ik er weer lang plezier van hebben

Pluspunten

  • Foto's
  • kwaliteit
  • handig smal scherm
  • geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

T.Boot 13-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

GEWELDIG!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 5 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Wat ben ik super superblij met deze telefoon.
De Sony Xperia 5 is meer dan wat ik ervan had verwacht.
Strakke en mooie telefoon, ligt goed in mijn hand(en) en het werkt superfijn!
Wat een toptelefoon.
Zeker geen spijt dat ik de telefoon heb gekocht.
Ik blijf zeker bij de merk Sony.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Ligt lekker in de hand(en)
  • Telefoon is snel!
  • Netjes en strak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 10-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig scherm, goede kwaliteit Camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 5 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik gebruik nu al meer dan 15 jaar Sony Producten, de Xperia reeks in het speciaal. Er is er geen een die me ooit is tegengevallen. Deze Xperia 5 heeft me tot nu toe ook nog niet in de steek gelaten maar wel verrast door het hoge resolutie beeld, goede camera's, snelle processor en mooie vormgeving.

Pluspunten

  • Camera
  • Scherm
  • Processor Snelheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Borsjan 08-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk, vertrouwd en mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 5 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Wat een machtig mooi product. Ik was even van Sony afgestapt, maar ben blij weer terug te zijn. Vooral de camera, en dan met name de breedhoek lens, is geweldig. Hij is snel, Netflix en Disney+ zijn super mooi en ook het geluid uit de boxen is weer top.

Het minieme minpuntje is de lengte, je komt niet bij de bovenkant van het scherm, waardoor niet alles goed te bereiken is. Maar ja, daar wen je vanzelf aan, want voor de rest kun je alles met 1 hand bedienen.

Het zijvenster is even wennen, maar gebruik je niet echt, als je het ook op je homescreen hebt staan.

Ook de vooraf ingestelde apps zijn top. Niet te veel en de Cinema Pro maakt filmen echt wel een stuk mooier, zeker als je er een beetje mee experimenteert. Ja Sony, is back!

Pluspunten

  • Camera + app
  • Smal scherm
  • Mooi beeld
  • Geluid
  • Snelheid

Minpunten

  • Net te lang scherm
  • Zijvenster is niet ideaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion 08-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig en smal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 5 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Dit is een ideale smalle telefoon aangezien ik kleine handen heb. Hij ligt lekker in de hand en ik kan overal bij. Ook heeft hij een lekker lang scherm waardoor het lezen en bewerken van teksten ideaal is.
De telefoon is snel en kan makkelijk meerdere vensters tegelijk aan. Split screen is ook bij deze fijner dan zijn voorgangers vanwege het lange scherm. Beeld en geluid zijn top zoals altijd bij Sony. Ik ben er erg enthousiast over.

Pluspunten

  • small design
  • lang scherm
  • beeldkwaliteit

Minpunten

  • Nog geen gevonden ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvonne 07-01-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Driedubbele camera

Geschreven voor: Sony Xperia 5 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Voor mijn werk is het belangrijk om mooie natuur foto's te kunnen maken, nu kon dat met mijn vorige sony xperia al heel goed, maar deze overtreft de vorige zeker wel, het scherp stellen en de macro foto's zo simpel te doen, echt heel erg blij mee!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dennis 07-01-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Sony Xperia 5, prima accuduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 5 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik geeft de Sony Xperia 5 een cijfer 8 over het gehele plaatje. Zelf vind ik de schermverhouding toch niet helemaal super, maar ja. Accu, camera's en mogelijkheden zijn voldoende. Opslag is ook voldoende tot nu toe, wel fijn dat je nog een micro sd kaartje kunt plaatsen mocht je op den duur geheugen te kort hebben. Al met al een prima toestel dus.

Pluspunten

  • Accuduur
  • Camera's
  • Uitbreidbaar geheugen (micro sd)

Minpunten

  • Ligt niet lekker in de hand
  • Te smal

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Marcel Barlag 24-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Snel werkend toestel, perfecte lenzen optiek.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 5 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik had al goede ervaringen met de Experia 5 compact. Maar deze overtreft mijn verwachtingen. Reageert zeer snel, en maakt bijzonder goede foto's en video's.

Pluspunten

  • Goed werkend foto / video toestel
  • Helder en scherp beeld

Minpunten

  • groter dan de compact
  • geen 3,5 mm ingang voor koptelefoon

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rian 24-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 5 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Dit is nu mijn derde sony telefoon en ik vind het scherm mooi groot en overzichtelijk. Ik mis alleen de knop om te schakelen tussen de open schermen wat ik bij de vorige wel kon

Pluspunten

  • groot scherm
  • heldere kleuren
  • goede accuduur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.C. Nguyen 18-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sony Xperia 5 128 GB/zwart/(dualsim)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 5 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Het toestel is goed werk en mooi maar wel perking de scherm (niet helemaal tot zijkanten).Het toestel moet iets breder.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Lee 15-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 5 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Heerlijke telefoon. Maakt alle verwachtingen waar. Slechts 1 minder punt: vingerafdrukknop werkt niet 100% bij originele Sony case.

Pluspunten

  • Accu
  • Design
  • Camera

Minpunten

  • vingerafdrukscanner

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aleksandra 15-12-2019
  • Product gekocht

Top!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 5 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Dit is volgende model die heb ik gekozen. Heeft meer opties, maakt echt goede foto's. Werkt perfect. Ik ben tevreden!

Pluspunten

  • Groot maar smaller scherm
  • Past perfect bij vrouwelijke hand

Reageer

ton meijer 14-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

heel goed toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 5 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
dit is mijn 4de experia bevalt erg goed deze is wel wat smaller dan de vorige exemplaren accu gaat ook langer mee en maakt ook hele mooie foto's

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peter 14-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtpatser met uniek scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 5 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
De Xperia 5 is een tof toestel met erg krachtige processor en ruime batterijduur. Ik hou met gemiddeld gebruik hem een ruime dag of 2 met voldoende stroom. Het scherm is even wennen qua verhouding, maar ik vind het erg prettig. Vooral de extra hoogte, maakt dat bijv. navigatie, nieuwsapps en games meer laten zien en overzichtelijker zijn. De camera met 3 lenzen maakt erg mooie beelden, vooral de optische zoom variant is erg nuttig.

Pluspunten

  • Scherm
  • Camera
  • Batterijduur
  • Processor

Minpunten

  • Fingerafdruk scanner werkt wat minder snel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HansB 14-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldige accuduur.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 5 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Geweldige accuduur, mooi schermformaat, toestel ligt goed in de hand en heeft goede reviews gekregen. Heeft drie lenzen: standaard, 2x tele en groothoeklens. Aantrekkelijke aanbiedingsprijs. Ik ben er tevreden mee, maar mis een beknopt manual.

Pluspunten

  • accuduur
  • beeldschermformaat

Minpunten

  • manual ontbreekt, wel online, maar geen pdf??

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M 14-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn scherm, lange accuduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 5 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Het scherm is erg fijn omdat het wat smaller en langwerpig is. Hierdoor kan je het gemakkelijk met 1 hand bedienen. Ook het gebruiken van 2 apps tegelijk is erg fijn.

Pluspunten

  • Goed scherm
  • Goede accuduur
  • Strak disign

Minpunten

  • Nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pieter Stuivenga 14-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn toestel en razendsnel!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 5 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Heel fijn toestel, razendsnel met een prachtig scherm. Gekocht als vervanger van mijn XZs , de gratis noice cancelling koptelefoon maakt het gemis van 3,5mm meer dan goed!

Pluspunten

  • Scherm
  • Snel
  • Oplaadtijd
  • Intern geheugen
  • Nachtfoto's

Minpunten

  • Kostbaar toestel
  • Accuduur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Vaysal 13-12-2019
  • Product gekocht

Top telefoon van Sony

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 5 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Toen ik hem aanbevolen kreeg vond ik de telefoon al prachtig, leuk en orgineel uitzien, vandaar mijn aankoop. In het begin was het wel wennen aan een nieuw design, maar na een paar weken werd het vasthouden al zeer comfortabel. Het scherm is ook zeer stevig wat ervoor zorgd dat je telefoon niet zo snel beschadigd. De drie camera's zijn ook fijn bij het maken van foto's. Game en video ervaring zijn uitstekend wegens de cinema wide scherm. Mooi design en er zijn allerlei orginele functies!

Pluspunten

  • Drie camera's
  • Cinema scherm
  • Comfortabel design
  • Orginele functies
  • Stevigheid

Reageer

Herman 13-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit camera, en accuduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 5 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Dit is mijn derde Sony Smartphone. Ook deze keer viel mijn keuze op de Sony Xperia 5 door de mogelijkheden die de camra biedt en dat is niets te weinig gezegd.
wat een prachtige foto's maat dit toestel. Regelmatig word me gevraagd met welk fototoestel ik mijn foto's heb gemaakt en dan mag ik zeggen met mijn smartphone , de Xperia 5!
Door de kwaliteit van de kwaliteit van de Xperia 5 camera hoef ik niet nog extra een foto toestel mee te slepen.
Daarnaast is de accuduur van de Xperia 5 voor mij meer dan voldoende en kan er ruim anderhalve dag mee uitzingen.

Pluspunten

  • Kwaliteit camera
  • Accuduur
  • Formaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Remy 13-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Smal lekker in de hand en goed scherm en accu.

Geschreven voor: Sony Xperia 5 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Ik heb al jaren sony/xperia. Ik vind het fijne telefoons. Goede accu gaat lang mee. Kwaliteit van het scherm is goed, scherp beeld en soepel. Goede actie met de headset.

Pluspunten

  • Smal
  • Goede accu duur

Minpunten

  • Geen audio uitgang.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer