Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white

Bekijk 9 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 152 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frank Verschuur 19-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel nieuwe snufjes en een te gekke camera

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

5,0
Voor hetgeen ik er mee moet doen is tie te gek. Hij is lichter en de foto's zijn scherper dan ode foto's zijn scherper en beter. Dankzij deze s10 ben ik van mening dat ik nooit meer een ander wil

Pluspunten

  • Camera
  • Gewicht

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeffrey 17-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strak design, Premium bouw kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekozen omdat ik toe was aan een nieuwe/grotere telefoon. Ik heb vele Samsung telefoons in mijn bezit gehad, maar dit is toch wel echt de beste tot nu toe. De in-screen fingerprint scanner is verbazingwekkend snel, ik heb dezelfde duim een aantal keer erin ge-mapped. Zodat hij mijn vinger sneller zou herkennen.

De Galaxy S10+ is dan ook zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • In-screen fingerprint scanner
  • Meerdere camera's
  • Stevige bouwkwaliteit
  • Mooi design

Minpunten

  • Bixby
  • Veel pre-installed apps

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rene 15-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Ik ben helen maal tevreden met de s10+ mooi groot scherm en super helder scherm en nog steeds vind ik samsung de beste mobiel die der is
Kwa menu ook makkelijk en alles goed te vinden

Pluspunten

  • Mooi
  • Groot scherm
  • Makkelijk menu
  • Licht goed in de hand

Minpunten

  • Zit wel een prijskaartje aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peerbro 23-10-2021

Geweldige telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white

Algemene score

10,0
Hele fijne telefoon hij is snel geweldig. Fijne maat en heeft draadloze lading ik raad deze telefoon heel erg aan ben er super blij mee.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Bulldog72 22-10-2021

Super fijne telefoon met uitstekende opties

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white

Algemene score

10,0
Duidelijke en handige functies die dit toestel voor iedereen bereikbaar maken. Heb al verschillende samsung toestellen gehad en ze worden steeds beter en ook steeds mooier. Iedereen die het toestel ziet em probeert is er dan net als ik zeer enthousiast over en gaan dan ook over op dit mooie en zeer gebruiksvriendelijke merk
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Aad 64 21-10-2021

Snel en makkelijk

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white

Algemene score

8,0
Makkelijk snel werkend.
Altijd al samsung .ook nu weer dik tevreden..
Ik ben vaak in Frankrijk, ook daar merk ik verschil in het gebruik.beter bereik dan anderen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 21-10-2021

Allround telefoon.

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white

Algemene score

10,0
Fijne telefoon die vlot reageert en waar ik nog lang plezier aan ga beleven. Mooi scherm en heel compleet.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Lars0762002 17-10-2021

Werkt perfect

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white

Algemene score

10,0
Deze telefoon werkt perfect.
Erg snel. Goede camera. Ligt lekker in de handen. Niet te zwaar. En een erg goede resolutie.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 16-10-2021

Perfect

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white

Algemene score

10,0
Ben zeer blij met de s10+
Doet het goed waar voor ik hem gebruik
Maakt mooie foto's
Ook het geluid is perfect
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

R Perret Gentil 11-10-2021

Goede camera en macro .opslag is super

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white

Algemene score

10,0
Het toestel doet meer dan wat ik er van verwacht .
Heel goede camera. En gemakkelijke bediening.
De opslag is ruim voldoende .en het toestel reageerd prima
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Freddy 1962 10-10-2021

Geweldig

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white

Algemene score

10,0
Hij doet wat ik wil . Foto's maken prima bedankt. Uitstekende. Email verzenden goed Facebook filmpje ontvangen goed. Alles wat kan prima
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 20-09-2021

Samsung

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white

Algemene score

10,0
Ik vindt het fijn om gebruik te maken van samsung want ik heb nooit problemen en de batterij gaat lang mee. Ook gaat de telefoon bijna nooit kapot als je hem laat vallen of iets dergelijks.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

MJ Kollen 11-08-2021

Fijne grote, en super toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white

Algemene score

10,0
Het bevalt me dat het formaat groter is maar niet te groot. Snel en fijn in gebruik. Ik kan er spelletjes op doen, verder alles ziekenhuis ap, afspraken en. Internet bankieren. Allemaal duidelijker
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Richard 1955 29-07-2021

Meest complete smartphone

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white

Algemene score

10,0
De Samsung S-10plus is een complete licht gewicht smartphone, makkelijk in gebruik, zowel op de dag als in de avond, is snel, voelt goed in de hand en past in elke tas, koffer of broekzak.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Vienne 19-07-2021

Bijna perfect

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white

Algemene score

8,0
Het enige dat ik op dit apparaat aan te merken heb is dat ik me wel altijd nog zorgen maak dat de opslag snel op gaat.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Hanny 63 15-07-2021

Waanzinnig mooi telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white

Algemene score

10,0
Mooie telefoon lekker groot en duidelijk, 5 camera's makkelijk in gebruik. Ik ben echt een super fan van de Samsung telefoon heb verschillende Samsungs gehad maar deze overtreft echt mijn verwachting.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 06-07-2021

Geweldige telefoon! Supersnel ding!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white

Algemene score

10,0
Geweldige telefoon, lekker snel. Ik had nog nooit 8gb ram gehad, en niet normaal hoe fijn dat is! Ik game snel op deze telefoon, en word niet heet. Ook de normale dagelijkse taken zijn een eitje. Zeker aan te bevelen!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Syl64 17-05-2021

Werk goed

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white

Algemene score

10,0
Ik heb al jaren samsung en dat bevalt me prima het gezin heb allemal samsung en die zijn ook tevreden
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 14-05-2021

Really great full features

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white

Algemene score

10,0
I loved samsung mobile . Many years used me samsung mobile. Now I have samsung 10plus greatfull features , very faster android system.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 28-02-2021

geweldige telefoon met veel mogelijkheden

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism white

Algemene score

10,0
Een fijn toestel om mee te werken
Zo en zo omdat we ook meer producten van samsung hebben en geweldige service
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews