Remington GRAPHITE SERIES G5

Specificaties
(Extra) functies
precisietrimmer
Kleur(en)
zwart, zilver
Fabrikant kleur(en)
zilver, zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington GRAPHITE SERIES G5 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

T. Staal 04-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington Graphite Series G5 Multi Groomer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington GRAPHITE SERIES G5

Algemene score

9,0
Het gekochte produkt bevalt erg goed. In het begin gingen de dingen stroef, omdat er een foutje stond bij de aktievoorwaarden. Die zijn hersteld en ik kreeg bovendien nog een voucher van 10 euro vanwege de verwarring. Als dit geen goede service is dan weet ik het ook niet meer

Pluspunten

  • Scheren+trimmen gaat erg goed
  • Hapt niet in je huid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berry 01-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel mogelijkheden in een compacte vorm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington GRAPHITE SERIES G5

Algemene score

8,0
Dit product is bedoeld om op zoveel mogelijk vlakken op het gebied van male grooming een oplossing te bieden voor de man die niet 4 a 5 verschillende tondeuses wil hebben liggen. Voor de prijs is het een goede koop, omdat je dus bespaart op allerlei verschillende apparaten. Hij is gemakkelijk in gebruik, echter zijn sommige opzetstukjes (nat) lastig erop te draaien door gebrek aan grip. Dit los je op door gebruik te maken van een handdoek, zodat je hand er niet aan kapot gaat. Pluspuntje voor het etuitje waar letterlijk alles precies in past!

Pluspunten

  • Divers
  • Compact
  • Niet duur in zijn klasse
  • Scherp

Minpunten

  • Af en op draaien van opzetstukjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dinand Spank 22-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

PG5000 personal groomer - trimmer en scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington GRAPHITE SERIES G5

Algemene score

8,0
Handig en compact. Heb hem nog maar 1 dag maar scheert klasse. Mis instructies voor onderhoud denk aan olie voor de mesjes, of een soort van borsteltje oid. Verder zou de verwijzing naar de YouTube instructie film helpen.

Pluspunten

  • compact
  • krachtig
  • divers
  • USB en 220V oplader
  • Diverse hulpstukken

Minpunten

  • miss een goede intructie YouTube hielp
  • geen info over onderhoud
  • geen info mbt accu of mesjes vervangen, wegwerpen?
  • verpakking, kleiner en milieu vriendelijker graag

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Thijs 09-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington GRAPHITE SERIES G5

Algemene score

9,0
De Remington is erg veelzijdig met door opzetstukken! Fijn dat het product waterdicht is. Erg tevreden de product ervaring!

Pluspunten

  • Veelzijdig
  • Waterdicht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mehmet 06-11-2019
  • Product gekocht

Multifunctioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington GRAPHITE SERIES G5

Algemene score

8,0
Zeer makkelijk apparaat om er alles mee te kunnen doen. Ideaal voor ontharen van lichaam, neus en baardgroei.

Pluspunten

  • Batterij
  • Prijs-kwaliteit
  • Veel onderdelen

Minpunten

  • Klein tasje
  • Werkt niet tijdens laden

Reageer

Patrick 31-10-2019
  • Product gekocht

Remington

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington GRAPHITE SERIES G5

Algemene score

8,0
Werkt goed en nauwkeurig. Handige hulpstukken, makkelijk om je baard te trimmen.
Perfect apparaat. Ideaal dat hij ook onder de douche gebruikt kan worden.

Reageer

Ronny 28-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat voor een goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington GRAPHITE SERIES G5

Algemene score

9,0
- kwalitatief goed product met veel verschillende, makkelijk, wisselbare items voor neus, wenkbrauwen en haar. Goede kwaliteit voor een prima prijs!

Pluspunten

  • batterij duur
  • veel verschillende opzetitems
  • prijs/kwaliteit

Reageer

Patrick 24-10-2019
  • Product gekocht

Patrick

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington GRAPHITE SERIES G5

Algemene score

9,0
Doet alles goed wat er in de omschrijving staat!!
Ideaal apparaat!
Fijn dat het een grote complete set is!!

Pluspunten

  • Veel functies

Minpunten

  • Geen

Reageer