Widgets

Met onze widgets is het mogelijk data van Kieskeurig.nl op jouw eigen website te plaatsen. Creeër de widget in de Management Tool en plaats de widget in de html van je pagina. Onderstaand voorbeelden van de verschillende widgets.

  • Productwidget
  • Scorewidget
  • Beoordeelwidget

Responsive
Wil je zien hoe de widget er uit ziet op tablet of mobiel? Maak dan het browservenster smaller en zie hoe de widget zich responsive gedraagt.

Productwidgets

Met de productwidget is het mogelijk zelf geselecteerde producten of de drie best beoordeelde producten uit een specifieke productgroep te tonen op jouw eigen website. Creëer de widget en plaats het script.

Deel in de opbrengst door de productwidget te plaatsen met jouw affiliatecode, dan ontvang je de helft van de CPC-opbrengst.

3 producten

 


2 producten

 


1 product

 


Scorewidget

Met de Scorewidget kan je het gemiddelde reviewcijfer van jouw shop tonen op jouw eigen website. Kliks op de widget verwijzen naar de reviewpagina op Kieskeurig.nl of Kieskeurig.be.


Beoordeelwidget

Laat een bezoeker van jouw website een review schrijven over jouw shop met de Beoordeelwidget. Klikken op deze widget verwijst naar het reviewformulier op Kieskeurig.nl of Kieskeurig.be.Meer info

Meer informatie is verkrijgbaar via je contactpersoon van Kieskeurig.nl of mail naar info@kieskeurig.nl.

Heb je al een inlog voor de Management Tool van Kieskeurig.nl? Ga direct naar de Management Tool.