Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips TAM8905/10 op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

6,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

adjudant 27-02-2023

Klein maar dapper

10,0
Het past goed in het interieur. Heeft voor zo'n klein ding een goed geluid. De bediening is eenvoudig, Kortom beter dan mijn vorige apparaat (Soundmaster ICD 2020)

herbek50@gmail.com 21-02-2023
  • Product half jaar of langer in bezit

Zeer teleurstellend.

3,0
Na 29 jaar wilde ik 'n nieuw apparaat om cd's te luisteren. Na 1jaar gebruik plotseling error no disc ondanks cd in het apparaat. Lens is niet bereikbaar om te reinigen. weliswaar heb ik nog garantie, maar ik neem niet de moeite om zo'n waardeloos product te laten repareren. Heel jammer.

Slecht

Pete. 11-02-2023

Perfect apparaat

10,0
Wij luisteren vooral buitenlandse radiotations, BBC vooral, en dan heb je niks meer aan de kabel of aan (het hopeloze) DAB. Hiermee pefect werkend duizenden internetstations, en echt alle publieke stations. Fijn geluid, al zou een betere EQ welkom zijn.

GerFred 25-01-2023

Lastig product

4,0
Hoopvol dit product gekocht. Begon met het installeren na veel gezoek in handleidingen en zelf uitvinden is het redelijk gelukt. Na een week reageerde de zapper niet meer , uitzetten met de aan/uit toets lukt ook niet.
Heb de servicemonteur maar gebeld deze komt spoedig langs. Dus afwachten
La

Jvst 23-11-2022

Zeer goed toestel

10,0
Nog geen seconde spijt gehad van deze aankoop! Prachtig geluid, mooi design, gemakkelijk te bedienen. Dit toestel heeft werkelijk alles aan boord. DAB+, FM, Internet radio, Spotify, podcast, CD,..... Ik heb dit toestel nu 1 maand en geniet er elke dag van.

Lindenmaar 21-11-2022

Prima product

8,0
Ik ben zeer tevreden, alleen de overgang van geluidssterkte van 5 naar 6 vind ik iets te groot er zou nog een tussen sterkte moeten zijn

HenkW 23-10-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

App voor audio system mist helaas

Ja, ik beveel dit product aan

8,0
Het is een prima apparaat. Er is echter wel een minpunt. Het schermpje is veel te klein en je moet voor het apparaat op je knieën om hem te bedienen. Het lijkt me voor een firma als Philips niet teveel moeite om er een goede app voor smartphones of tablets voor te maken zodat de bediening eenvoudiger kan en je meer van de talloze mogelijkheden van dit verder prima apparaat kunt genieten.

Pluspunten

• veelzijdig apparaart
  • Goede prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

• Te klein scherm
  • App voor smartphones etc. mist

Uitstekend
Slecht

javan 02-09-2022

normaal 5 sterren maar een vervelend probleem

6,0
De klank is zeer goed,alleen bij Spotify is er veel in het begin van de track een hapering,jammer en hopelijk ooit met een software update opgelost

Ferry43 18-07-2022

Mooi en goed muzieksysteem

8,0
Ik heb het muzieksysteem nu enkele dagen in huis.
Hij bevalt mij goed al heb ik wel enkele opmerkingen.
Ik mis de mogelijkheid om hoge en lage tonen apart te regelen.
Nu zijn er een aantal voorgeprogrammeerde instellingen waar ik niet enthousiast over ben.
Ook de volumeregeling zou wat fijner mogen zijn. Bijvoorbeeld in het lage volume met kleinere stapjes.
Verder ben ik zeer tevreden over het gebruiksgemak.
Ik heb het bijna zonder de snelstartgids kunnen instellen.

airtje 21-06-2022

Leuk apparaat met tekortkomingen

6,0
Leuk en veelzijdig apparaat, maar (voor de muziekliefhebber) wel met de nodige tekortkomingen.

Er is bv. geen aparte regeling voor hoge en lage tonen, ook een balance en een aparte EQ regeling ontbreken. Ook zijn de volume stappen veel te groot.
EQ toets op de afstandsbediening zit wel erg dicht bij de volumetoets en als je die volume toets gebruikt kan je gemakkelijk, per ongeluk, ook de EQ toets indrukken en ben je je ingestelde EQ stand kwijt.
Beter zou zijn bij 1 x indrukken zie je de ingesteld EQ stand, 2 x indrukken verander je de EQ stand. De 5 voorgeprogrammeerde EQ standen zijn trouwens volstrekt onvoldoende, middengebied ontbreekt volledig.
Verder mis ik uitleg over de symbooltjes in het hoofdmenu, vooral rechtsonder op het scherm

piejeer 01-06-2022

Mooi apparaat

8,0
Het zoeken naar zenders is niet zo makkelijk zonder gebruiksaanwijzing.
FM zenders moet je handmatig instellen. Dab gaat automatisch maar bij de internetradio is het mij nog niet gelukt. Staat ook niet duidelijk beschreven in gebruiksaanwijzing.

Besamusca 06-05-2022

Erg goed produkt

10,0
Minder sterk vind ik het kleine schermpje: ik moet steeds naar het apparaat toe om te zien wat doe met de AB

Weerts 23-04-2022

Absoluut geweldig!!!

10,0
Prachtige vormgeving, vele muziekmogelijkheden, klasse geluid. Ik moest wel even leren hoe om te gaan met de bediening en alle mogelijke instellingen. Moet nog af en toe iets bijleren.

Anoniem 20-02-2022

Over het algemeen zeer goed

8,0
Ik heb dit product bijna een jaar, ik vindt het een mooi apparaat ! Het onderdeel podcast en Spotify heb ik nog niet ontdekt hoe ik dat moet gebruiken. Ik kreeg ook een softwareupdate en daardoor leek het apparaat iets beter te werken. DAB zenders zijn goed en je ziet wat extra info in het display maar geen verkeersupdates of andere info. Boxjes zien er mooi uit vooral zonder het paneel. Het opladen van je mobiel of ipad gaat niet altijd goed hij laad soms niet goed op ! Cd’s afspelen is prima en vooral mp3 cd’s draait hij prima af ! Mooi apparaat en mooi in je kleine interieur ! Tip doe iets meer met het display qua info en verbeter het opladen via de usb ingang via een update !

gids 06-02-2022

redelijk

8,0
Het geluid is best goed voor zo'n apparaat en het heeft voldoende mogelijkheden. het instellen is helaas voor digibeten niet zo simpel als het lijkt. de afstandsbediening werkt helaas niet door het deurtje dat er voor staat dus altijd open deurtjes. naar 4 weken werkte ineens de DAB radio niet meer na het verwijderen van de stekker en opnieuw instellen werkte alles weer prima.

Jabro 06-01-2022

Mooi geluid, mooi design

8,0
Ik had als 70plusser even moeite met instellen. Maar daarna ging het prima en soms ontdek ik weer nieuwe opties. De gebruiksaanwijzing was/is soms wat verwarrend. De bijgeleverde afstandsbediening heb ik daardoor nog niet in gebruik. Maar via de I Phone zet ik makkelijk mijn eigen muziek op.
Ik ben heel tevreden over mijn aankoop.

bertgeitz 05-01-2022

prima geluid

10,0
Ik vind het topapparaat. Klein maar fijn met prima geluid. Als ik iets negatiefs zou moeten zeggen dan is dat schermpje klein is maar verder kan ik het iedereen aanbevelen.

DJ SO DISCO 23-12-2021

Goed geluid! Eenvoudige installatie en bediening

10,0
Ik zou dit apparaat aanbevelen aan mensen die graag alle digitale media gekoppeld willen hebben. Wij luisteren in het gezin veel dab-radio en ook nog wel cd's. Mijn zoon gebruikt spotify veel en zo hebben we allemaal wat. Iedereen is er blij mee.
De selectieknop moet je soms iets hard indrukken en het is een licht apparaat en dan beweegt de hele set, maar daar wen je snel aan.

Fransien 22-12-2021

GOED APPARAAT VOOR EEN GOEDE PRIJS.

8,0
Wij waren op zoek naar een Radio/CD-speler en liepen tegen deze radio aan. Wat tegenvalt is het DAB+ waarvan het signaal door de antenne vrijwel niet wordt opgevangen, maar naar ik al wist is dit afhankelijk alwaar je woont! Het geluid is prima. Internet-radio en youtube werken zonder problemen via WIFI. Verbinding Bluetooth kan beter; met Spotify stoort soms. Mooi dat er een CD-speler is!

BartDoets 03-12-2021
  • Product paar dagen in bezit

Waar voor je geld

Ja, ik beveel dit product aan

8,0
Er zijn best een paar dingen op aan te merken (zie div. reviews hier), maar over all ben ik heel happy met de geluidskwaliteit en de bediening. Zeker omdat een eerder gekochte DAB radio bij ons niet storingsvrij wilde werken... met deze werken zowel DAB als Internetradio perfekt. Voor deze prijs (en gekocht via ING puntenwinkel) zal je niet gemakkelijk een betere vinden.

Toon meer reviews