Rowenta Elite Touch Up & Go Snoerloze Stijltang SF1312

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Rowenta Elite Touch Up & Go Snoerloze Stijltang SF1312 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

5,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Helen8juni 22-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Miskoop

Geschreven voor: Rowenta Elite Touch Up & Go Snoerloze Stijltang SF1312

Algemene score

3,0
Miskoop.
Apparaat word niet heet genoeg.
Dacht handig, draadloos. Dat is dan ook het enige pluspunt.

Pluspunten

  • Draadloos

Minpunten

  • Word niet heet genoeg, dus doet zijn werk niet.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

MariekemtH 18-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Handig om je haar bij te werken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Rowenta Elite Touch Up & Go Snoerloze Stijltang SF1312

Algemene score

7,0
Handig apparaat om je haar even bij te werken. Dus ben je onderweg en wil je wat plukjes bijwerken is deze stijltang echt handig.
Voor het dagelijkse werk is deze minder geschikt.
Ik heb kort dun haar maar na 2 x gebruiken is deze leeg. Je kan ook niet verder stylen met stekker in het stopcontact. Tevens dien je 3min te wachten eer het apparaat gebruiksklaar is, er zit wel een houder bij.

Pluspunten

  • Klein voor in je tas
  • Draadloos
  • Makkelijk op de lade met USB poort
  • Incl houder ivm heet worden

Minpunten

  • Snel leeg
  • Mijn haar blijft wat haken (kan aan mij liggen)
  • Echt voor bijwerking

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

k**0@g**l.com 11-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Te klein

Geschreven voor: Rowenta Elite Touch Up & Go Snoerloze Stijltang SF1312

Algemene score

3,0
Voor mijn haren is de Stijltang veel te klein verder word die ook niet heel warm, waardoor ik me haren hier niet mee heb kunnen stijlen. Wel is het handig dat het zonder draad is.

Pluspunten

  • Geen draad
  • Handig mee te nemen

Minpunten

  • Te klein
  • Wordt niet heel warm

Review criteria:

Slecht
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Alida D 07-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn klein en handig voor onderweg

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Rowenta Elite Touch Up & Go Snoerloze Stijltang SF1312

Algemene score

8,0
Het apparaat is dmv micro-usb op te laden, waarna het draadloos te gebruiken is. De gebruiksduur is niet heel lang maar lang genoeg om even het haar bij te werken: gladmaken of een beetje slag aanbrengen.
Het apparaat is vrij vlot op temperatuur (in slechts enkele minuten echt op temperatuur maar daarvoor al te gebruiken). Op temperatuur laten komen kan in de houder, waar het apparaat ook na gebruik prima in kan afkoelen.
Tijdens het gebruik kan de buitenkant rustig overal worden aangeraakt zonder kans op brandwonden. Alleen de plaatjes worden echt heet, de buitenkant hooguit wat warm.
Omdat het apparaat relatief klein is, is het eenvoudig mee te nemen in een handtas voor onderweg. De schuifknop om het apparaat in te schakelen is niet zomaar per ongeluk te verschuiven, waardoor het geen gevaar oplevert in de handtas (en wederom: omdat de buitenkant hooguit warm wordt, vermoed ik dat het ook niet brandgevaarlijk hoeft te zijn als het toch per ongeluk zou worden ingeschakeld, mits de houder op het apparaatje is geschoven).
Opladen gaat vrij vlot, gebruiksduur is niet heel lang maar daar is deze stijltang ook niet voor bedoeld. Eventueel zou de mobiele telefoon ook kunnen worden opgeladen door deze aan te sluiten op de stijltang.
De stijltang is niet echt een vervanger voor een stijltang met snoer waarmee lang haar behandeld wordt, maar voor onderweg is het zeker een aanrader.

Pluspunten

  • formaat
  • buitenkant wordt niet heet
  • draadloos

Minpunten

  • beperkte gebruiksduur

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ellen0410 04-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Makkelijk reisproduct

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Rowenta Elite Touch Up & Go Snoerloze Stijltang SF1312

Algemene score

7,0
Dit product is echt alleen om bij te werken als je onderweg bent. Het is niet mogelijk om je haar op 1 volle batterij volledig steil te krijgen. Ik heb het niet geprobeerd met de stekker in het stopcontact. Verder is het makkelijk te hanteren en lekker klein. Ook handig in gebruik en niet zwaar in de hand. Mooi ontwerp en ook het opzetstuk voor over de punten is fijn bij het meenemen. Ik ben blij

Pluspunten

  • klein
  • gewicht
  • ontwerp

Minpunten

  • helaas niet voor volledig haar

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bookscloud 03-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Powerbank stijltang

Geschreven voor: Rowenta Elite Touch Up & Go Snoerloze Stijltang SF1312

Algemene score

6,0
Het is een stijltang met kleine platen en super draagbaar. Top als je onderweg even wilt bijwerken. De batterij gaat wel 10-15 min mee, opladen duurt wel even 3 uurtjes. Het duurt wel even 3 min voordat die echt warm is. Het werkt wel zoals je kan verwachten van een kleine stijltang. Ook kan je het gebruiken als een powerbank voor je telefoon.

Pluspunten

  • Powerbank
  • Klein en draagbaar
  • Hij werkt

Minpunten

  • Batterij snel leeg
  • Opladen duurt lang
  • Opwarmen duurt even

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Sbvz81 31-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Rowenta Elite Touch Up & Go Snoerloze Stijltang SF1312

Algemene score

7,0
Kleine, handzame en lichtgewicht stijltang. Ideaal om in je tas mee te nemen en op elk gewenst moment je haar bij te werken. Hij is draadloos dus geen gehannes met snoeren die in de weg zitten. Het duurt alleen wel even voor Hij warm is

Pluspunten

  • Klein
  • Draadloos

Minpunten

  • Wordt langzaam warm

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

maripf 22-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

mwa niet echt top..

Geschreven voor: Rowenta Elite Touch Up & Go Snoerloze Stijltang SF1312

Algemene score

6,0
ik heb deze stijltang mogen testen, heb best lange haren normaal vind ik het altijd lastig omdat het niet lang in model blijft zitten. Met deze stijltang kan ik het bijwerken, maar hij warmt langzaam op. Na het in model brengen gaat het beter maar na een halve werkdag is het toch weer minder. (dit zal waarschijnlijk aan mijn haar liggen) verder vind ik de tang wel prettig in gebruik, niet groot en lomp. Hij is makkelijk ens nel op te laden! En kan goed in de handtas

Pluspunten

  • formaat
  • makkelijk opladen

Minpunten

  • kwaliteit
  • gebruikt gemak

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer