Neff T58TS11N0

Specificaties
Uitvoering
inductie
Plaatsing
inbouw
Aansluitwaarde
7400 watt

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 3 reviews die zijn achtergelaten voor de Neff T58TS11N0 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Erik van der linden 14-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Neff T58TS11N0

Algemene score

9,0
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht met daarin Neff apparatuur. Eén daarvan is de inductie kookplaat T58TS11N0. Wat een verschil met keramisch koken. Snel op temperatuur en ook weer uit. Een heerlijke flexzone en automatsche pandetectie. Koken is een stuk makkelijker en leuker geworden dankzij Neff.

Pluspunten

  • mooi design
  • veel functies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tiara26 24-02-2019

fantastisch veel kookplezier!

Geschreven voor: Neff T58TS11N0

Algemene score

10,0
januari geplaatst in onze nieuwe keuken, altijd keramisch gekookt nu deze inductiekookplaat ik wil niet anders meer echt super!!
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

karel en karin 16-12-2018

Uitmuntend

Geschreven voor: Neff T58TS11N0

Algemene score

10,0
Sinds 1 week in ons bezit en tot nu toe alleen maar lof.
Het gebruikersgemak is ideaal en intuïtief.
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

heide317 05-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi overzichtelijk kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Neff T58TS11N0

Algemene score

8,0
Apparaat werkt prima en is een goed alternatief voor koken op gas. Dit laatste wilden we niet meer gezien de situatie in Groningen met de aardbevingen door gasboringen

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Snel warm en goed te koken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Doortje2017 22-10-2017

Mooie inductie kookplaat

Geschreven voor: Neff T58TS11N0

Algemene score

10,0
Sinds 10 dagen hebben wij deze Neff FlexInductie kookplaat in gebruik. Het was even wennen om met de Twistpad te werken, maar als je het eenmaal door hebt werkt het heel prettig.
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

keur 12-08-2017
  • Product paar weken in bezit

makkelijke bediening en goed schoon te houden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Neff T58TS11N0

Algemene score

9,0
fantastische kookplaat, sneller als gas en makkelijk schoon te houden . Eenvoudig te bedienen en design
vormgeving.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MvD3 02-07-2017

Prachtige kookplaat

Geschreven voor: Neff T58TS11N0

Algemene score

8,0
Veelzijdig gebruiksgemak door flexzone. Veilig voor kleinkind door afneembare magnetische bedieningsknop de twistpad. Makkelijk schoon te maken. En samen met deen andere keukenapparatuur een mooi design in mijn nieuwe keuken. Ben er heel blij mee.
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Paul64 23-06-2017

Mooi inductie kookplaat

Geschreven voor: Neff T58TS11N0

Algemene score

8,0
Mooie inductie kookplaat die erg gemakkelijk in het gebruik is.
Daarnaast heeft de kookplaat veel gebruiksmogelijkheden en handige extras.
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer