Siemens EH845BFB1E - Reviews

8,7 Lees 9 reviews
Laagste prijzen
Specificaties
Uitvoering
inductie
Plaatsing
inbouw
Aansluitwaarde
7400 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

grote sterke kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
we hebben voor deze kookplaat gekozen omdat het een sterke kookplaat is met heel veel power
je kan er lekker op bakken en vlees wordt lekker bruin

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Seb 12-11-2016 Product paar maanden in bezit

Uitstekende kookplaat met kleine verbeterpunten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Over het algemeen is dit een heel fijne kookplaat. Hij kan heel zacht, en heel hard, en alles daar tussenin. Dit maakt de plaat perfect om snel wat te koken, maar ook om langzaam te stoven. De timer die je per pit kunt instellen is ideaal. Paar kleine verbeterpunten:
- Je moet de knopjes vrij stevig indrukken en ze reageren niet zo snel
- 1 pit uitzetten terwijl andere pitten aan staan werkt nogal omslachtig

Pluspunten

  • Veel standen, van heel zacht tot heel hard
  • Timer per pit

Minpunten

  • Knopjes lastig in te drukken
  • 1 pit uitzetten werkt omslachtig

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Paul 10-11-2016 Product paar dagen in bezit

Heel fijne kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De kookplaat is zeer eenvoudig te bedienen middels de symbolen op de kookplaat. De boost functie is erg handig om snel water aan de kook te brengen, Het reinigen is super makkelijk. Erg blij met de aanschaf,

Pluspunten

  • goede vermogensdosering
  • warmhoud functie
  • timerfunctie

Minpunten

  • n.v.t.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
M. de Jong 12-09-2016 Product paar dagen in bezit

Makkelijke te gebruiken inductiekookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hebben de kookplaat nu een paar dagen in gebruik. De kookplaat is eenvoudig in gebruik, de plaat verrassend snel warm en de warmhoud functie is super. De kookplaat is makkelijk schoon te maken met de speciale product van siemens die we besteld hebben. Kortom eenvoud dient de mens.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Snel warm
  • Eenvoudig schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Ingrid 04-09-2016 Product paar weken in bezit

super gebruiksvriendelijk apparaat

Algemene score

8,0
We hebben de kookplaat pas een paar weken in gebruik en eerlijk gezegd hebben we de gebruiksaanwijzing nog niet doorgespit,maar dat was ook niet echt nodig omdat het zich vanzelf wijst. Het koken op inductie went snel en we hoefden zelfs niet onze favoriete braadpan weg te doen. Het werkt gewoon. Ook heel blij met het gemak waarmee je de plaat schoon maakt en het ziet er prachtig strak uit.

Pluspunten

  • schoonmaakgemak
  • gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Rik, Uden 24-08-2016 Product paar weken in bezit

Eerste in(tro)ductie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
BRIL JANT. deze hadden we al jaren eerder moeten hebben. Net zoals alle andere producten van Siemens ziet ook de inductiekookplaat er Zeer gelikt uit en werkt navenant. Dit is het merk waar ik voor ga, qua uiterlijk, duurzaamheid, bedieningsgemak en werking.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Comfort
  • duurzaamheid

Minpunten

  • Prijs(je)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
B.E. frerichs 19-08-2016 Product paar weken in bezit

Groot overzichtelijk apparaat

Algemene score

9,0
Nog nooit inductie gekookt maar vindt het geweldig. Overzichtelijk en goed te bedienen. Een zeer goede aanschaf !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
martijn de beijer 01-08-2016 Product paar dagen in bezit

Waar voor je geld

Algemene score

8,0
De zilveren rand is een licht minpuntje qua vormgeving. Qua bediening is het even wennen doordat je eerst het kookpunt moet selecteren voordat je het kunt bedienen. Wel lekker ruim opgezet en handige warmzone.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Brugts 06-07-2016 Product kwartaal in bezit

Siemens inductie kookplaat

Algemene score

9,2
Prachtige kookplaat met 4 kookzones en 1 warmhoud plaat, zeer snel en krachtig, slechts een 2 fase perliex 7.2 kwh aansluiting nodig in de meterkast. Boost functie alle pitteb. Makkelijk schoon.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend