Bosch HGD745225N - Reviews

9,0 Lees 17 reviews
Best Reviewed sep 2016 Bosch HGD745225N
Best Reviewed september 2016
Specificaties
Energiesoort
combinatie gas-elektrisch
Uitvoering
combinatie
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
4
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 17 reviews

9,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

DaveHunter 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldige oven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Bosch HGD745225N is een geweldig fornuis. Goede gietijzeren pannendragers, mooi vlak. Dus geen gewiebel van pannen. Duidelijke display. De oven werkt geweldig, de snel opwarm stand is snel! De bak resultaten zijn zeer goed. Alle 8 standen werken voortreffelijk. De ovenrekken zijn goed uittrekbaar. Maar dit model heeft geen telescooparmen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Maria 02-10-2016 Product paar weken in bezit

Fantastisch bakresultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fantastisch bakresultaat door de heteluchtfunctie. Wat ook heel erg prettig is is dat de pannendragers van gietijzer zijn waardoor de pannen niet verschuiven.
Het apparaat ziet er ook nog eens heel mooi uit.

Pluspunten

  • gietijzeren pannendragers
  • veel bakfuncties
  • mooi design

Minpunten

  • niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Nicolien 28-09-2016 Product paar dagen in bezit

Grote oven mooi strak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb de bosch fornuis met heteluchtoven 3d gekozen zodat ik weet veel gerechten in de oven kan maken.
Gister heb ik witlof uit de oven en stroopwafelcake gemaakt allebei kwam er perfect uit!
Ik ben super blij met deze aankoop en zal het dan ook iedereen adviseren

Pluspunten

  • Beveiliging met aansteken fornuis
  • Digitale klok
  • Oven blijft piepen totdat je hem uitzet

Minpunten

  • Nog geen ondekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Rob Thijssen 21-09-2016 Product paar weken in bezit

Goed formaat, Handig schoon te maken, fijne oven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Makkelijk door de specialist aangesloten. Zou ik zelf ook nog gedaan kunnen hebben. Past goed bij de keuken. Fijn dat het inclusief vonkbeveiliging is. Het is gemakkelijk schoon te maken en houden. Over werkt heel goed. Werkt beter als bij mijn ouders thuis.

Pluspunten

  • Goede oven
  • Snel heet
  • Makkelijk schoon te maken
  • makkelijk plaatsbaar

Minpunten

  • te laag voor ons werkblad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
y 16-09-2016 Product paar weken in bezit

Gebruiksveriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
in een woord Klasse de Bosch hgd745225n easy makkelijk zeer zuinig energie A ook de kwaliteit is goed mooi netjes afgewerkt

Pluspunten

  • prijs
  • makkelijk
  • afgewerkt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Mike 05-09-2016 Product paar weken in bezit

Fijn in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bosch Gasfornuis nu een week in gebruik en vanaf het begin al bijzonder makkelijk in gebruik. Ziet er heel degelijk uit en de knoppen en deur van het apparaat voelt zo stevig aan als je van een Bosch mag verwachten.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Makkelijk in gebruik
  • Ziet er degelijk uit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
L.J. Berlijn 31-08-2016 Product paar dagen in bezit

Aankoop van Bosch fornuis is uitstekend geslaagd.

Algemene score

10,0
Ik heb niet eerder kunnen denken dat er zoveel mogelijkheden zijn voor het gebruiken van de oven. Had dat niet verwacht.
Ik denk er diverse lekkere taarten enz. mee op de wereld te zetten.

Pluspunten

  • eenvoudig gebruiken
  • Baktijd aanbrengen
  • juiste opening gas
  • geen gasverlies

Minpunten

  • glazen deksel
  • niet
  • niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
nesat 01-08-2016 Product paar weken in bezit

Mooie gasfornuis. Straalt luxe uit.

Algemene score

9,2
Nu in het bezit van een bosch gasfornuis.
Ziet er erg lux uit.
Oven is zeer stil.
Je merkt zeker het kwaliteit.
Zeker aan te raden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Tom 06-06-2016 Product paar weken in bezit

Prima prijs kwaliteit verhouding.

Algemene score

8,2
De apparaten die ik bezit van Bosch doen het uitstekend.
Dit voor een prima prijs kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed
HL 13-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
Fijn fornuis, makkelijk in gebruik en je kan er van alles mee klaarmaken. Doet wat er van verwacht wordt. Oogt heel mooi.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Bosch hete lucht oven 28-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Wij hebben een Bosch hete lucht oven aangeschaft in combinatie met een 4 pits gasstel. De oven alsmede het gasstel zijn eenvoudig te bedienen en zuinig in energiegebruik. Wij zijn zeer tevreden over de aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Martin 25-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Geweldig fornuis, maar vooral de oven vind ik toppie.
Strakke lijnen mooi wit met zwarte lijnen. Alleen alle mogelijkheden ontdekken is nog wel even een bezigheid. Maar met de duidelijk geschreven handleiding moet dit geen probleem worden.
O ja, de eerste ovenschotel is er al uit en die was heel erg lekker. voor een ieder die dit leest-geniet er van en eet smakelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
hendrik 25-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
deze bosch gasfornuis is super hij is makkelijk aan te sluiten werkt fantastisch. en door zijn lijn ziet hij er strak uit in de keuken. echt een uit blinker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
versteegen 23-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
we hebben een gasfornuis van bosch gekocht en werkt erg fijn en makkelijk, de levertijd was ook erg snel binnen 1 week hadden we hem al in huis. top service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
bakoven 13-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
modieus en gebruiks vriendelijk en helaas was onze oude Bosch overleden maar deze ziet er nog beter uit en hoop er jaren plezier van te hebben dank je BOSCH

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Debs 06-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Prima gasfornuis. Ziet er mooi uit. Over de duurzaamheid kan ik nog niks zeggen ik heb hem net een week, kan er daarom ook hooguit een eerste indruk van geven en die is goed. Het was wel even een dingetje dat je een ander (recht) koppelstuk nodig hebt. Op mijn oude fornuis zat een gebogen koppelstuk. Het is wel jammer dat je er niet op gewezen wordt dat je een bepaald hulpstuk nodig hebt, of beter nog dat je die er gewoon bij krijgt. Kost vrijwel niks en het scheelt een hoop gedoe.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
S Beerthuyzen 05-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Het aansteken van de gaspitten met elektronische ontsteking werkt makkelijk.
De vormgeving is van deze tijd en draagt er toe bij dat het apparaat inclusief oven makkelijk is schoon te houden.
Vier stuks gaspitten met drie verschillende vermogens om pannen te verwarmen en voor de oven legio mogelijkheden om producten te bakken of te verwarmen.
De duurzaamheid van het apparaat lijkt ruim voldoende gezien de afwerking (geëmailleerd) en de gietijzeren pannendragers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed