Siemens EH645BEB1E - Reviews

Specificaties
Plaatsing
inbouw
Aansluitwaarde
7400 watt
Aantal gasbranders/kookzones
4
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 16 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Keukenprins 18-06-2016 Product paar dagen in bezit

Inductiekookplaat Siemens EH645BEB1E

Algemene score

8,0
Na 16 jaar trouwe dienst moest vorige week mijn oude kookplaat worden vervangen. De nieuwe heeft één centrale aan/uit-tiptoets. Het uitzetten van een kookzone terwijl er andere in gebruik zijn, kan alleen door de kookstand terug te laten lopen naar 0. Dit gaat met enige vertraging. Je kunt wel de hele plaat uitzetten en vervolgens de andere weer op de gewenst stand inschakelen, maar dit is een wat omslachtige omweg. De oude kookplaat had voor elke zone dezelfde tiptoetsen, waarmee snel kon worden in- en uitgeschakeld.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

I. Bon 17-10-2017 Product paar weken in bezit

Functioneel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Top apparaat. Doet wat het moet doen! Is snel op temperatuur en weer makkelijk te regelen. Goed en makkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mevr van de Vijver 18-09-2017 Product paar weken in bezit

Prachtige kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden met deze kookplaat.Kookplaat heeft een mooie vorgeving en is een voudig te bedienen.Het reinigen gaat makkelijk.Met de booster knop zijn de gerechten zeer snel aan de kook.Deze kookplaat is een aanwinst in mijn keuken

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Boosterknop
  • Eenvoudig schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Aweem 25-08-2017

Perect product

Algemene score

10,0
Envoudie installatie. Duidelijk menu, verwarningsstappen makkelijk te veranderen. Boostfunctie ideaal. Demet s lengte omranding voorkomt mogelijke beschadigingen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Gradus56 17-06-2017

Inductie wonder

Algemene score

8,0
In onze nieuwe keuken hebben we deze kookplaat gekozen. Het is even wennen maar hij is bijzonder snel en na wat experimenteren gaat het steeds beter.
Een wardevolle aanvulling van de keuken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Bouwman 16-03-2017 Product paar weken in bezit

Super mooi product vooral de B functie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De vorige 23 jaar gehad maar was stuk gegaan.
Nu de vernieuwde versie, hopelijk weer 23 jaar.
De rest van de producten zijn ook siemens en doen het nog steeds goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

maarten 27-12-2016 Product paar weken in bezit

Snel inductie koken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Er zat een keramische kookplaat in de keuken, en het verschil met inductie is als dag en nacht, zo veel fijner koken. Wel heb je waarschijnlijk nieuwe pannen nodig.

Pluspunten

  • veel efficienter (koken/tijd/stroom)
  • reageert snel op nieuwe instellingen
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • online (installatie) documentatie
  • nieuwe pannen nodig
  • piepjes staan erg luid afgesteld

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KJ 22-12-2016 Product paar weken in bezit

Bedieningsgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
eenvoudig bedienbare inductie kookplaat van Siemens. Knoppen centraal bij elkaar wat makkelijk is met grote pannen.

Pluspunten

  • simpele bediening
  • prijs/kwaliteit

Minpunten

  • bij verstelling harde piep

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Milan 13-12-2016 Product paar weken in bezit

Prima, snelle kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima prijs/ kwaliteit verhouding. Eenvoudig te bedienen, vervanging van vorige Siemens inductie plaat die na 14 jaar trouwe dienst defect is gegaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ans 11-12-2016 Product paar dagen in bezit

Kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik had keramisch, en er kookte heel veel over en we hadden nog wel eens een bruin randje.
Deze induktieplaat is zoveel beter te regelen en het gaat supersnel.
Nooit meer iets anders

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

jan ter huizen 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

overzichtelijk apparaat

Algemene score

9,0
Handig bedieningspaneel met kinderslot en tijdsinstelling.
Gemakkelijk te monteren en aan te sluiten op bv een oven.

Pluspunten

  • overzichtelijk
  • veilige bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anna-Maria 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekocht en ben er super tevreden mee!
Ik zou het iedereen aanbieden. Het is makkelijk te bedienen en heel makkelijk schoon te maken je ziet vuiltjes bijna niet als die er zijn! En het kinderslot is heel erg fijn.

Pluspunten

  • eenvoudig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jet 07-11-2016 Product paar dagen in bezit

Stijlvolle uitstraling van luxe

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben aangenaam verrast door de stijlvolle en luxe uitstraling van deze zeer betaalbare inductie kookplaat waarbij de bediening kinderlijk eenvoudig is, en het schoonmaken snel en makkelijk is. Het maakt het koken tot een plezier, want het koken op deze inductieplaat is veel prettiger dan het koken op een gasplaat. Ik ben ontzettend blij met mijn overstap van gas naar inductie! Tenslotte vervangt het met gemak de kookkraan omdat het koken van water binnen een minuut gedaan is. Vele functies in 1 apparaat!

Pluspunten

  • luxe uitstraling
  • eenvoudig gebruiksgemak
  • betaalbaar
  • makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter van der Stap 27-10-2016 Product paar weken in bezit

Handig te bedienen, goed schoon te houden!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De oude Siemens inductieplaat is na 19 jaar defect gegaan. We waren zo tevreden, dat we weer voor Siemens hebben gekozen. De bediening is handiger geworden, en ook het inbouwen was een fluitje van een cent.

Pluspunten

  • Handig te bedienen
  • Goed schoon te houden
  • Handig aan te sluiten
  • Strak design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Benvenuta 09-09-2016

Uitstekend

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden met deze kookplaat. Hij is eenvoudig te bedienen, de afmetingen van de kookzones goed en werken perfect. En wat ik ook belangrijk vind is dat de kookplaat zeer makkelijk schoon te houden is. Kortom, ik kan hier zeer goed op koken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

den douwe 29-07-2016

wat een gemak

Algemene score

8,0
we hebben al ruim 25 jaar Siemens apparaten maar dit is de eerste inductie kookplaat. kookt als "op gas" maar super gemakkelijk in het gebruik en om het schoon te houden
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer