Siemens EH651FEB1E - Reviews

Specificaties
Energiesoort
elektrisch
Plaatsing
inbouw
Aansluitwaarde
7400 watt

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 22 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JeHo 23-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Eenvoudig en makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het zeer fraaie design zorgt ervoor dat je keuken tot een geheel vormt daarnaast is het zeer gebruiksvriendelijk en werkt het conform de verwachting.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Gebruiksvriendelijk
  • Kindvriendelijk
Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Loekie 21-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Van keramisch naar inductie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Onze oude keramische Siemens kookplaat was helaas na 17 jaar kapotgegaan en hebben we nu gekozen voor inductie.
Het is heel even wennen nog met de tiptoetsen en enkele oude pannen werken er niet op. Maar alles kookt veel sneller dan op de oude kookplaat!

Pluspunten

  • kookt snel
  • makkelijk in onderhoud

Minpunten

  • kwetsbare rand van glas
Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Hennie 23-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Strak model

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
, eenvoudig schoon te maken.
Voor het eerst inductie en het bevalt zeer goed.
Alle ruimte voor 4 pannen.
Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.J. Post 22-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijke en overzichtelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik kook al meer dan 20 jaar op een Siemens inductie kookplaat. Met name de bediening van deze nieuwe kookplaat is heel overzichtelijk. De kookzones en vermogens standen zijn bijzonder gemakkelijk in te stellen. Voor deze prijs is de inductiekookplaat van Siemens een echte........ aanrader!

Pluspunten

  • overzichtelijke en eenvoudige bedienig
  • gemakkelijk kiezen van kookzone en vermogenstand
  • fraaie afwerking van de kookplaat

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huwojaad 08-12-2017

Groot bedieningsgemak

Algemene score

10,0
De keuze voor dit Siemens product was snel gemaakt bij het omschakelen van keramisch koken naar inductie. Energie zuinig, hoogstaande kwaliteit en prachtige vormgeving.
Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jola 56 05-09-2017

Zeer goede kookplaat

Algemene score

10,0
Kookplaat een maand in gebruik.Kookplaat werkt zeer goed,handige bediening door slide bediening en op iedere kookplaat zit een booster.De kookplaten waren zeer snel op.
Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Pepper16 04-07-2017

onvrienelijke bediening

Algemene score

2,0
ik heb ervaring met inductie koken maar zo,n slecht apparaat als deze heb ik nog nooit gehad. ik ben in staat om mijn oude apparaat weer te laten instaleren.
Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Brend 30-06-2017

Prima inductiekookplaat

Algemene score

10,0
De vorige kookplaat heeft het 16 perfect gedaan. Daarom weer voor Siemens inductie gekozen werkt perfect heeft alleen maar voordelen prijs kwaliteit is zeer goed.
Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

kookplaat 02-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Inductiekookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtig vorm gegeven apparaat. Zeer eenvoudige en voor de hand liggende bediening.
Werk als een zonnetje.
Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

S 22-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Handige timerfunctie, mooi design

Algemene score

8,0
De inductie kookplaat werkt perfect! De timerfunctie is erg handig en het bedieningspaneel reageert goed en snel. Erg tevreden over de kwaliteit en het design.

Pluspunten

  • Design
  • Timerfunctie
  • Reactiesnelheid
Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mila 08-02-2017
  • Product paar maanden in bezit

Kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb de kookplaat nu enkele maanden in gebruik en ben er erg blij mee
Temperatuur is erg goed te regelen en het kookt veel sneller

Pluspunten

  • Mooi
  • Snel

Minpunten

  • Kwetsbare rand
Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marjon 22-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Werkt intuitief en eenvoudig
Eten verwarmen gaat heel snel en apparaat is toch heel stil.
Mooie vormgeving, zonder stootrand. Daardoor wel gevoeliger voor stootschade
Eenvoudig te reinigen
geen toeters en bellen

Pluspunten

  • Stil
  • Intuitief

Minpunten

  • kleine drukpunten voor plaatkeuze
Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Keukenprins 07-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Strakke Inductieplaat met tip/schuiftoetsen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie strakke inductieplaat die eenvoudig bediend wordt en door de zwarte glasplaat uitstekend harmonieert met het aanrechtblad van de bestaande keuken.
Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

henny 31-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
geweldige inductie kookplaat , lekker eenvoudige bediening met een goede prijs/ kwaliteitsverhouding. door de boost functie lekker snel

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • lekker snel
Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jos 31-12-2016

Heb voor dit een extra groep nodig????

Reageer

Herman 28-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een hele fijne kookplaat .
Goede bediening en ook de timer op alle 4 de kookzones is geweldig.
De boostknop is top
Er is genoeg ruimte voor een grotere pan

Pluspunten

  • bediening
  • timer
  • boost
Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mila 21-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi groot

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Lekker veel ruimte voor mijn pannen met gemak vier pannen gelijk op de plaat,en het kookt snel
Verder nog veel uit proberen

Pluspunten

  • Groot
  • Mooi strak
Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard van Heugten 20-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Inductie kkokplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De plaat werkt prima, heeft een mooie vormgeving, is eenvoudig in gebruik en is gemakkelijk schoon te maken
Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jos 01-12-2016

Kun je deze gewoon aan sluiten op 220v
Of heb je daar aparte stoppen kast voor nodig
En kun je dan alle 4 pitten dan vol uit zetten???

Canyonred 02-01-2017

@Jos Neen een gewoon stopcontact is beperkt tot 230VAC * 16A = 3680W. Je kunt hem misschien wel aansluiten op de juiste manier, maar dan zal op zijn mist het gelijktijdig vermogen vd 4 zones beperkt zijn. Je hebt het best een 3 fasen aansluiting nodig, via een perilex stekker, helaas staat dat aansluitschema niet duidelijk op de site van Siemens, waarschijnlijk wel op de plaat zelf.

Reageer

Tonnie 04-09-2016
  • Product paar weken in bezit

Eenvoudig te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Op de hoogste stand is het kookpunt supersnel bereikt. De verdeling van de 4 kookplaten is goed verdeeld qua diameter.

Pluspunten

  • mooi design
  • gemakkelijke bediening
Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk 29-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goede inductieplaat

Algemene score

9,5
Mooi strak design. Gebruiksgemak alom.
Overzichtelijke bediening. Kindveilig.
Geen negatieve punten kunnen ontdekken
Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

overstap naar inductie 16-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

overstap naar inductie

Algemene score

8,0
we kunnen het nog niet beoordelen, omdat we het apparaat nog niet gebruikt hebben, wat ons aantrok om over te stappen naar inductie is de besparing van energie, kortere kooktijd en optimale temperatuursregeling
Geschreven voor: Siemens EH651FEB1E

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews