Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 4 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KGV358RVS op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

K**g@u**l.nl 11-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede keuze voor een normaal of klein gezin.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGV358RVS

Algemene score

10,0
Ik heb dit gastoestel gekocht omdat dit voor ons een goede keuze leek. Vergeleken met grotere apparaten was dit ook een goede keuze. Zelfs de 2 Keuken Prinsessen waren tevreden. De grote brander waren we niet gewend met het vorige toestel (40 jaar jong) maar die deed het uitstekend onder de braadpan.
Ik ben blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Goede prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 12-11-2021

Beste heer/mevrouw,

Wat een topscore! Een 10! Wat leuk om te lezen dat je voor ETNA heb gekozen. We zijn altijd blij met positieve reacties, want als jij tevreden bent, zijn wij dat ook.
Wij wensen je veel kook-en bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Niki Webcareteam ETNA

Reageer

p**s@b**l.nl 24-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Desingvol

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGV358RVS

Algemene score

10,0
Mooi design, gemakkelijk in het gebruik. Ik miste een 1/2"×24mm gasaansluiting. Het kookresultaat is lekker.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Handig in gebruik

Minpunten

  • Wiebelende panneroosters

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 25-10-2021

Beste heer / mevrouw,

Dank u voor het schrijven van deze review. Wat fijn dat u tevreden bent met de werking en uitstraling van de kookplaat.
Wij wensen u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Ron 18-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi model gaskookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGV358RVS

Algemene score

9,0
Mooi model, makkelijk schoon te houden, veilig i.v.m. brand de brander niet dan geen gas, elektrische ontsteking werkend met bedieningsknop, stevig geplaatst op rubberen voetjes.

Pluspunten

  • Veilige branders
  • Elektrische ontsteking
  • Makkelijk schoon te houden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 20-04-2020

Beste Ron,
Wat een mooie review, hartelijk dank hiervoor. Wij vinden het leuk te lezen dat je zo tevreden bent over de KGV358RVS gaskookplaat van ETNA. Wij wensen je veel kookplezier toe.
Met vriendelijke groet, Alice Webcare team ETNA

Reageer

b langedijk 07-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima gastoestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KGV358RVS

Algemene score

9,0
Prima gastoestel goed in gebruik
Makkelijk schoon te maken
Zijn er blij mee.
Mooie uitvoering
Functioneel
Mooi design.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Makkelijk schoon Maak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 08-01-2020

Beste heer/mevrouw Langedijk,

Wat een mooie en duidelijke review. Een tevreden klant, dat is wat we graag zien.
Veel kookplezier gewenst.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer