Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 7 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIV354RVS op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gijs 02-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg fijne en mooie vrijstaande inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV354RVS

Algemene score

9,0
Ik had al heel lang de wens om een inductie kookplaat te kopen en nu eindelijk de knoop doorgehakt.
Het design is minimalistisch en dat is juist ook het mooie aan deze rvs kookplaat. De bediening is erg makkelijk als je de handleiding gelezen hebt. Bovendien hoop ik energiezuiniger te gaan koken.
Een voordeel is ook dat je de kookplaat heel makkelijk schoon kan maken.

Ik hoop er nog heel lang plezier te hebben van deze vrijstaande inductie kookplaat!

Pluspunten

  • RVS
  • Makkelijk schoonmaken
  • Booster

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 03-06-2022

Beste Gijs,

Wat leuk dat jij de moeite hebt genomen om deze review te schrijven.
Wij zijn blij dat jij gekozen hebt voor ETNA!
Fijn dat het design en bedieningsgemak van de kookplaat jou zo goed bevallen.

Wij wensen jou heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

a**5@u**l.nl 02-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Echt een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV354RVS

Algemene score

9,0
Mooi designe in de keuken .heerlijk om te koken na jarenlang gas ...heel blij mee

Pluspunten

  • Mooi om te zien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 03-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze goede review.
Wat fijn om te lezen dat de overstap van gas naar inductie jou zo goed bevalt.

Wij wensen jou nog heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

m**i@y**o.com 02-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Echt een aanwinst

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV354RVS

Algemene score

9,0
Om efficiënter en duurzamer te koken. Werkt boven verwachting goed, Neemt weinig plaats in, en is gemakkelijk in het onderhoud en een heel goede investering.

Pluspunten

  • Efficiënt
  • Duurzaam
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 03-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze goede beoordeling.
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met de KIV354RVS.
Leuk dat het gebruiksgemak en vormgeving zo goed bevallen.

Wij wensen u nog heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

j**s@g**l.com 14-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gemakkelijke bediening.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV354RVS

Algemene score

9,0
installatie zeer gemakkelijk. Uit leg voldoende instructie in handleiding. Mooi uitgevoerd model .

Pluspunten

  • booster
  • kookwekker

Minpunten

  • niet gevonden
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 15-03-2022

Beste heer/mevrouw,

Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over zowel het uiterlijk als gebruiksgemak van de KIV354RVS. Bedankt voor deze mooie review.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

r**n@g**l.com 23-02-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

super goede en gemakkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV354RVS

Algemene score

10,0
zeer goede kook en bakmogelijkheden.
zeer snel warm.
geen lange kook en baktijd.
ideaal!!!

Pluspunten

  • Snelle bediening
  • Goede kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 24-02-2022

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor deze mooie reviewscore; een 10! Fijn dat u zo tevreden bent over het gebruiksgemak van deze inductiekookplaat. Wij wensen u veel kookplezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

r**n@g**l.com 05-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super goede bediening.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV354RVS

Algemene score

10,0
Deze vrijstaande ETNA KIV 354 RVS Inductiekookplaat werkt super goed!
Goede kwaliteit.
Makkelijke bediening.
Zeer mooi van uiterlijk.

Pluspunten

  • Snelle bediening
  • Goede kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 08-11-2021

Beste heer / mevrouw,

Dank u voor de genomen tijd om deze mooie review te schrijven. Wat leuk om te lezen dat u zo tevreden bent met de werking en uitstraling van de kookplaat.
Wij wensen u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

kees 16-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV354RVS

Algemene score

8,0
Fijne kookplaat met een mooi design. Snel op temperatuur, makkelijke bediening en snel schoon te maken

Pluspunten

  • snel schoon te maken
  • snel warm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 29-11-2021

Beste Kees,

Dank je wel voor deze review. Wat leuk om te lezen dat je de inductiekookplaat een aanrader vindt en je hem gemakkelijk in gebruikt vindt.
We wensen je nog veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer