ETNA KI1160ZT

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 4 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KI1160ZT op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jermaine 22-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kwalitatief en Makkelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

9,0
Een mooi product voor een prima prijs. Werkt zoals een kookplaat moet werken. Aansluitsnoer is lang genoeg om de pyrex stekker aan te sluiten.Makkelijk in gebruik. vergrendeling doet het goed als je de plaat wilt schoonmaken. Een aanrader voor iedereen met een beperkt budget.

Pluspunten

  • Prijs kwaliteit
  • Met electra kennis makkelijk zelf te installeren.
  • Goede handleiding
  • Goede product beschrijving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 23-03-2021

Beste Jermaine,

Bedankt voor je review. Wij vinden het fijn om te lezen dat de inductiekookplaat de KI1160ZT van ETNA aan je verwachtingen voldoet. Veel kookplezier gewenst met je aankoop.

Met vriendelijke groet,
Alice Webcareteam ETNA

Reageer

Michel 27-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

10,0
Deze kookplaat overtreft onze verwachtingen, ontzettend makkelijk in het gebruik en dat alles voor een prima prijs.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • goed schoon te houden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 28-01-2021

Beste Michel,

Wat een mooie score! Hier zijn we natuurlijk erg blij mee maar nog mooier om te lezen dat dit model de verwachting overtreft. Vriendelijk bedankt voor deze beoordeling en wij wensen je nog vele jaren plezier met deze aankoop

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

Jai 30-12-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Not working within 1 month itself

Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

1,0
We bought this induction last month itself and yesterday it broke. We tried all possible options according to manual but still not working. I am trying to contact Etna customer service. Worst part is my wife is pregnant and in this corona times, there is no way we can get this fixed quickly. Hoping that ETNA supports to fix this asap.

Pluspunten

  • Easy to Use
  • Booster

Minpunten

  • Loud Noise
  • Reliability

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Atag 31-12-2020

Beste Jai,

Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wat vervelend dat de kookplaat na een maand problemen gaf. Mocht je nog geen contact hebben gehad met onze klantenservice, stuur dan je gegevens in een mail aan webcare@atagbenelux.com dan kijken we of en wat wij kunnen betekenen voor je.

Groet Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer

Evelien 23-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne plaat

Geschreven voor: ETNA KI1160ZT

Algemene score

8,0
Minimalistisch design, eenvoudig te gebruiken. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Inductieplaten maken wat geluid, maar bij deze niet storend.

Pluspunten

  • Naadloos, strak design
  • timer is handig

Minpunten

  • Kan niet worden ingesteld op temperatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 27-10-2020

Beste Evelien,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review, hier zijn wij erg blij mee. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het design en het gebruiksgemak van de inductiekookplaat.
Heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer