ETNA KI560ZT

Specificaties
Uitvoering
inductie
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
4
Plaatsing
inbouw
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KI560ZT op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

peter 08-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inductiekookplaat zeer gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

9,0
De kookplaat is zeer gebruiksvriendelijk door de 4 regelaars voor de bediening die altijd in beeld blijven. Het gehele menu is handig in het gebruik. Verder is het koken een fluitje van een cent. Je went er zeer snel aan.

Pluspunten

  • gemak bedieningspaneel
  • overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 11-11-2019

Hallo Peter,

Fijn te lezen dat deze kookplaat zo goed bevalt. Bedankt voor het delen van deze review.
Veel kookplezier en kookgemak gewenst.
Met vriendelijke groet,
Webcare Team ETNA

Reageer

dennis ottens 07-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fantasthis kookplaat van etna

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

9,0
na jaren gas gebruikt te hebben zijn wij over op inductie gegaan waar we geen spijt van hebben
bedienen was zo geleerd en wat een gemak heb je er van zo schoon gemaakt pan herkenning beschermt tegen over koken had niet gedacht dat inductie zo makkelijk was wij zijn er blij mee

Pluspunten

  • makkelijk schoon te maken
  • kookwekker
  • per zone in te stellen
  • tegen over koken beschermt
  • bediening

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 08-11-2019

Beste heer Ottens, wat goed om te horen dat de overstap van gas naar deze inductiekookplaat van ETNA goed is bevallen. Bedankt voor uw review en veel kookplezier nog gewenst. Groet Claudia Webcare team ETNA.

Reageer

Hempen 29-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

inductie kookplaat type Etna K1560ZT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

9,0
Ik vindt de gekozen kookplaat er strak uit ziet. Een overzichtelijk bedieningsdisplay heeft. Dit product heeft een goede prijs kwaliteit verhouding. En werkt zoals wij het verwacht hadden.

Pluspunten

  • kookt voortreffelijk
  • makkelijk schoon te houden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 30-10-2019

Geachte heer/mevrouw Hempen, bedankt dat u de moeite heeft genomen om een review achter te laten. Fijn om te lezen dat u de sliderbediening overzichtelijk vindt. Veel kookplezier. Groet Heidi van webcareteam ETNA.

Reageer

Wim 28-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie inductiekookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

9,0
Strak uiterlijk. Helemaal de plaat waar wij naar op zoek waren. Stekker eraan en dan in het betreffende stopcontact en braden en koken maar.

Pluspunten

  • Het uiterlijk van de plaat
  • De eenvoudige bediening

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 29-10-2019

Beste Wim,

Wat leuk dat je de moeite neemt op deze mooie review te plaatsten. Wij wensen je veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet, Alice Webcare Team ETNA

Reageer

Jaap 25-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige slider functie. Niets overbodig

Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

8,0
Mooie vormgeving
Simpele bediening via slider gaf de doorslag, net zo makkelijk als gas.
Mis aanwezigheid van een stootrand aan de zijkant waardoor de kans op beschadigen van de glasplaat groter is.

Pluspunten

  • Slider bediening,
  • Boosterfunctie
  • Warmhoudfunctie
  • Kookwekker (handig voor eitje koken)
  • Fasen en Nul kabels zijn aangegeven met een label.

Minpunten

  • Mist afdichtingsband in verpakking.
  • Mist overkookbeveiliging

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 28-10-2019

Beste Jaap,
Fijn dat deze inductiekookplaat naar wens is. Bij dit model is gekozen om een ontwerp te maken zonder aluminium strips aan de zijkanten. Dit is helaas niet aan te passen. Wens je veel kookplezier toe.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer

René Ramakers 25-09-2019
  • Product gekocht

Mooi en makkelijk in gebruik!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

9,0
Deze inductie kookplaat nu een paar dagen in gebruik en ben er zeer tevreden mee.
Zeer prettig dat alle 4 de zones een afzonderlijke bediening hebben voor de temperatuur.
De plaat ziet er ook gewoon mooi uit.

Pluspunten

  • De simpele bediening
  • Mooi design
  • Kinderslot
Officiele reactie van Atag 27-09-2019

Beste René, wij waarderen uw positieve feedback, het is zeer prettig te lezen dat u ons aanraadt. Veel kookplezier. Groet Heidi van webcareteam ETNA.

Reageer