Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 61 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KI560ZT op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jannie####de Kok 18-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig en Goed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

9,0
Mooi apparaat, gezien bij mijn zus.
Heel gemakkelijk en netjes in de keuken nu.

Pluspunten

  • snel geinstallleerd
  • snel schoon

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 20-06-2022

Beste Jannie,

Hartelijk bedankt voor deze goede beoordeling.
Wat leuk dat jij de kookplaat al even hebt kunnen bekijken bij jouw zus!
Fijn dat het gebruiksgemak en design jou zo goed bevalt.

Wij wensen jou heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

i**o@w**k.nl 06-06-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldig product voor een schappelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

9,0
mooi van uiterlijk, gladde plaat is goed te onderhouden, het was even wennen van het gas af maar zou niet anders meert willen. Ben honderd procent tevreden over de Etna inductieplaat. Zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 08-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat een leuke review, bedankt!
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent over het mooie en onderhoudsvriendelijke design.
Leuk dat de overstap van gas naar inductie hierdoor zo goed is bevallen.

Wij wensen jou heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Rients 04-06-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

8,0
wij zijn zeer tevreden over de inductie kookplaats, werkt super en zijn snel gewend aan het gebruik er van.
we raden ook anderen aan voor de etna inductie kookplaat,

Pluspunten

  • gebruiks gemak

Minpunten

  • tot nu toe niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 07-06-2022

Beste Rients,

Wij stellen het zeer op prijs dat jullie de moeite hebben genomen om deze mooie review te schrijven. Fijn om te lezen dat de kookplaat aan al jullie verwachtingen voldoet.

Wij wensen jullie veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Jessiec 30-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima prijs kwaliteit verhouding.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

9,0
Goede prijs kwaliteit verhouding. Eenvoudig in gebruik. Hij heeft een swipe touch knop om hem harder en zachter te zetten, een booster functie om snel je water te laten koken bijvoorbeeld en een warmhoudfunctie. Ideaal!

Pluspunten

  • Eenvoudig
  • Snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 31-05-2022

Beste Jessiec,

Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de prijs- kwaliteitverhouding en het gebruiksgemak. Bedankt voor de enthousiaste feedback.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

k**s@t**t.nl 27-05-2022
  • Product gekocht

prime product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

9,0
Via vrienden ,al jaren ETNA klant, gewezen op de sterke punten van dit product.

Onze eigen ervaring is tot op heden niets dan lof.
Snel warm en eenvoudig schoon te maken.
Officiele reactie van Atag 30-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt op aanraden van iemand anders en je hier tevreden mee bent.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Jack 26-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Niet geschikt kookplaat

Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

1,0
Waardeloze bediening, inmiddels binnen 3 maanden 3x nieuwe bedieningselement erin en nog steeds gaat hij op tilt. Rechter bediening doet niets en linker met vertraging.

Pluspunten

  • Geen

Minpunten

  • Bediening
  • Weinig vermogen

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Atag 27-05-2022

Beste Jack,

Wat vervelend dat de kookplaat niet werkt zoals dat zou moeten. Ik kan me voorstellen dat je teleurgesteld bent in de kookplaat. Ik begrijp dat je eerder contact hebt gehad met onze serviceafdeling en dat de kookplaat al een aantal keer gerepareerd is. Als de problemen op dit moment nog of opnieuw spelen zou ik je graag verder willen helpen en met je mee willen kijken naar een passende oplossing. Als je hier gebruik van wilt maken wil ik je vragen om jouw contact- en adresgegevens samen met een kopie van deze review te mailen naar webcare@atagbenelux.nl Dan kijk ik direct even met jou mee.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Jackrebel 30-05-2022

Heb mail gestuurd maar hij komt weer terug, mailadres accepteert hij niet

Reageer

s**z@o**t.nl 26-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede service alles snel opgelost

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

8,0
Ik had eerst een Etna gekocht , maar hier werkte de tip toetsen niet goed.gemeld en in overleg komt er een monteur van de fabriek . Die dus na overleg met de fabriek een nieuwe plaatst maar deze die ik nu kreeg was dubbel zo duur als mijn aankoop
Uiteraard had ik hier geen bezwaar tegen
Ik heb nu een pelgrim die mij goed bevalt
Dit is een goede ruil , ik ben er blij mee
AL met al fijn opgelost en een zeer goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 27-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review.
Wat leuk om te lezen dat jij zo goed geholpen bent door onze serviceafdeling.
Wij willen natuurlijk altijd tevreden klanten, en als een omruiling nodig is zullen wij dat zeker doen.
Erg fijn om te lezen dat de nieuwe kookplaat zo goed bevalt.

Wij wensen jou heel veel kookplezier.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

André 25-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Toppie Kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

9,0
Ik heb het een 9 gegeven en eigenlijk is het wel een 10 maar er zijn altijd wel kleine dingetjes.
Het is heel gemakkelijk schoon te houden de vorige kookplaat stonden we echt nog 5 minuten na te poetsen om het glanzend te krijgen deze doen we na gebruik af met een schone goed vochtig vaatdoekje op laten drogen en glanzend schoon.
ik gebruik dan wel teflon pan beschermers maar das meer voor het kookoppervlak zelf.
Met alle pitten in gebruik op vol vermogen zonder problemen snelle schakeling tussen verschillende standen en de BOOST functie is helemaal TOP binnen no time warm.
Wij zijn een kookplaat gewend van 90 cm en konden nu alleen deze plaatsen in onze keuken maar we merken er weinig van ruimte genoeg voor grote pannen.
Zelfs op lage temperaturen iets opwarmen perfect keel langzaam vlees garen net als in een Slow Cocker.
Het enigste kleinigheidje is dat het iets langer duurt voor de pit is afgekoeld.
Maar dit is zeker een hele grote aanrader Toppie.

Pluspunten

  • Snel warm (Booster)
  • Makkelijk schoon te maken
  • Alle pitten tegelijk op vol vermogen gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 27-05-2022

Beste André,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze uitgebreide review.
Wat fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met de kookplaat.
Eenvoudig schoonmaken is natuurlijk altijd fijn, niet hoeven boenen en toch binnen no time een prachtig resultaat.
Ook de verschillende mogelijkheden van de kookplaat heb jij ontdekt, leuk!
De boostfunctie om snel te warmen of aan te bakken, en ook de lage standen om bijvoorbeeld lekker te sudderen.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Anna 08-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie inductieplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

10,0
Mooie makkelijk bedienbare inductieplaat.kookt snel,goed regelbaar,duidelijk display,dus helemaal prima.

Pluspunten

  • Kookt snel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 09-05-2022

Beste Anna,

Bedankt voor het schrijven van deze review en dit mooie cijfer. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met de werking en bedieningsgemak van de inductiekookplaat.
Wij wensen u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Richard 28-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne inductiekookplaat, eerlijke prijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

9,0
Deze kookplaat aangeschaft omdat we van het gas af wilden met koken. De keus viel op dit model van Etna omdat er veel goede reviews waren te lezen op verschillende sites en het allemaal niet te veel poespas hoeft te hebben voor ons. Nu de plaat 2 dagen in gebruik, en WOW wat een machine. Als je nog nooit met inductie hebt gekookt (zoals ik) is het wel even wennen om opnieuw "feeling" te krijgen met het fornuis maar tot nu toe bevalt het uitstekend. Een pannetje water is is in no-time aan het borrelen, wokken gaat super en ik verbaas me nog steeds over de snelheid waarmee een pan op temperatuur is en blijft. Ook de warmhoud-functie is erg makkelijk als bijvoorbeeld de saus al klaar is, maar het gerecht nog even langer moet. De kookwekker functie is ook ideaal, en behalve per pit ook te gebruiken als "standalone" kookwekker voor als je niet kookt op de plaat maar voor iets anders de tijd in de gaten wilt houden. De bediening is uiterst gemakkelijk en intuïtief, na één keer de handleiding te hebben doorgenomen en alles een keer te proberen weet je het. De plaat is zeer gemakkelijk schoon te maken en krasvast en bovendien geeft de plaat een zeer chique uitstraling aan de kookzone in de keuken. Aanrader!

Pluspunten

  • Zeer snel pan op temparatuur
  • Kookwekker
  • Verdien zichzelf terug met de huidige gasprijzen
  • Gemakkelijke bediening van alle functies
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Nog niet tegengekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 29-04-2022

Geachte Richard,

Bedankt voor het schrijven van deze review en dit mooie cijfer. Leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt bij de overstap van gas naar inductie koken en wij dit op een positieve manier hebben kunnen beïnvloeden.
Wij wensen u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

p**s@l**e.nl 08-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

9,0
Een heel gemakkelijke kookplaat met verschillende kookzone’s.
Regelbaar met schuifregelaar per kookzone en boostertoets.
Als je ff iets warm moet houden is er een .
Heel tevreden en met een beperking aan handen goed te bedienen.

Pluspunten

  • Schuifregelaar kookzone
  • Warmhoudtoets
  • Booster

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 11-04-2022

Beste heer/mevrouw,

Dank je wel voor deze beoordeling. Wat fijn dat je zo tevreden bent over het gebruiksgemak en verschillende functies van de inductiekookplaat en deze iedereen aanbeveelt. Veel kookplezier gewenst!

Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

b**e@c**a.nl 06-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

8,0
Prima apparaat, goed afgewerkt en na 40 jaar op gas gekookt te hebben in korte tijd gewend geraakt aan de bediening van het toestel, nu een maand in gebruik en tot heden toe zeer tevreden.

Pluspunten

  • prijs
  • bediening

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 07-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat goed dat je bent overgestapt van gas naar inductie en fijn dat de overgang je tot nu toe goed bevalt.
Wij wensen je veel plezier met deze aankoop!

Met vriendelijke groet,
Kim Webcareteam ETNA

Reageer

Anoniem 24-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voldoet aan de omschrijving en bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

9,0
De prijs kwaliteit verhouding is prima. Werkt zoals verwacht maar blijft na het koken nog wel 10 minuten warm. Je hoort de ventilator van de kookplaat wel maar dit is niet storend. De functie dat de plaat uitschakelt in het geval dat er geen pan is op staat is erg fijn.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Pan herkenning

Minpunten

  • Blijft een aantal minuten warm
  • Gebruiksaanwijzing

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 25-03-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de werking van de inductiekookplaat. Wij wensen u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

h**g@g**l.com 23-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed, een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

8,0
Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Bedieningsgemak is ook goed. Kortom een goede aankoop.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 24-03-2022

Beste heer/mevrouw,
Dank u wel voor uw beoordeling. Fijn te lezen dat de inductiekookplaat erg goed bevalt en u deze iedereen aanraadt. Wij wensen u veel kookplezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Willem 19-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

8,0
Deze kookplaat hebben wij aangeschaft, aangeraden door de aannemer die de renovatie van ons appartementencomplex heeft verzorgd. Het is onze eerste inductie-kookplaat. Onze ervaring is dat de plaat snel reageert. Ook is het fijn dat de plaat aangeeft wanneer er geen (juiste) pan op de plaat staat. De warmhoudfunctie is een handige extra, net als de timerfunctie. Enige nadeel is dat het verlagen of verhogen van de warmte soms wat moeilijk gaat, waardoor je -bijvoorbeeld- soms van stand 4 naar 6 gaat maar 5 niet kunt vinden. Na enig geschuif met je vinger kom je daar wel uit.

Pluspunten

  • snel warm
  • handige extra functie

Minpunten

  • instellen hitte soms niet makkelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 21-03-2022

Beste Willem,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Goed om te lezen dat u tevreden bent met de inductiekookplaat.
Wij wensen u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

André 06-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

TOP Kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

10,0
Heel erg tevreden reageert snel vooral Boost functie binnen no time kookt het water,
de timer functie is fantastisch de slides zijn ideaal de plaat is makkelijk schoon te maken.
Het enige nadeel is dat deze nog vrij lang warm blijven na gebruik in vergelijking met me AEG daar kon ik binnen enkele seconden al me hand op de pit leggen.
Maar verder een TOP apparaat en ik raad hem zeer zeker aan.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Goed reagerende slides
  • Zeer makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Platen blijven lang warm in vgl met mijn oude

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 07-03-2022

Beste André,

Een 10! Bedankt voor deze beoordeling. Leuk om te lezen dat je tevreden bent de mogelijkheden op de inductie kookplaat en deze aanraad voor andere.
Wij wensen u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Jos Hoegen 03-03-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Makelijke bediening kookplaat beter als gaskookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

10,0
Ideaal kookplaat voldoet aan alle verwachtingen. Wij zijn mensen op leeftijd bediening uitstekend. En werkt beter als de gaskookplaat die we hiervoor haden.
Aanrader voor jong en oud die electries willen koken. Minder energie kosten is ons idee.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Makelijk schoonmaaken
  • Minder energie kosten met zonnepanelen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 04-03-2022

Beste Jos,

Bedankt voor deze mooie beoordeling en top cijfer. Wat leuk om te lezen dat u voor ETNA gekozen heeft bij uw overstap van gas naar inductie koken en wij deze op positieve manier hebben kunnen beïnvloeden.
Wij wensen u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

c**s@h**e.nl 27-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super makkelijk te bedienendeze Etna kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

10,0
Heb deze gekocht omdat de bediening super makkelijk is ende kookplaat ziet er goed uit

Pluspunten

  • Bediening
  • Gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 28-02-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met de werking van de inductiekookplaat.
​Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Nico 27-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een goede keuze.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

8,0
Geweldige kookplaat, strak design en een goeie prijs!
Wij hebben dit toestel gekocht ter vervanging van een gas kookplaat.
Maar wat een verademing, het gaat sneller en schoonmaken na het koken is simpel!

De toetsen zijn wat gevoelig dus dat is even wennen.

Pluspunten

  • Strak design
  • Snel koken en makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Tip toetsen zijn gevoelig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 28-02-2022

Beste Nico,

Dank voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt bij je overstap van gas naar inductie koken en wij deze overstap op een positieve manier hebben kunnen beïnvloeden.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

s**n@t**t.nl 17-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt uitstekend.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

8,0
Ruime sortering in het assortiment.
Makkelijke installatie en bediening.
Goede service en 5 jaar garantie.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 18-02-2022

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor deze mooi feedback. Het doet ons goed om te lezen dat je niet alleen zo enthousiast bent over de kookplaat maar ook over ons assortiment, service en garantievoorwaarden.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Toon meer reviews