ETNA KI560ZT

Specificaties
Uitvoering
inductie
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
4
Plaatsing
inbouw
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 19 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KI560ZT op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

S. van Oostrum 03-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie kookplaat die makkelijk te bedienen is!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

9,0
Erg mooie kookplaat die zeer gemakkelijk te bedienen is. Ik vind het ideaal dat je per kookpunt de timer in kunt stellen. Ook de pauzeknop vind ik ideaal: geen aangebakken eten meer doordat je even weggeroepen wordt!

Pluspunten

  • Timer per kookpunt instelbaar
  • Pauzeknop
  • Makkelijk schoon te maken
  • Mooi strak in je keuken

Minpunten

  • jammer dat er geen bevestigingsmiddelen bij zaten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 06-01-2020

Beste heer/mevrouw van Oostrum,

Bedankt voor het plaatsen van deze review. Fijn dat de kookplaat zo naar wens is. Veel kookplezier!
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer

rudy 15-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

10,0
zeer mooie kookplaat met zeer veel handige snufjes
zoals warmhoudfunctie 4 timers dus voor iedere kookplaat een timer
en een pauzeren functie
dus voor weinig geld krijg je een mooie inductie kookplaat met handige snufjes van etna

Pluspunten

  • zeer mooie kookplaat
  • schuiftoetsen pause stand en warmhoud functie
  • zeer aantrekkelijke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 16-07-2020

Beste Rudy,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten. Met de juiste apparatuur met hun snufjes, wordt koken makkelijker (en leuker!) Veel plezier in je keuken!

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

Hans&Nel 25-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ETNA Induductie kookplaat KI560ZT

Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

9,0
Wij kozen voor ETNA KI560ZTeen omdat wij met het merk ETNA goede ervaring hadden, prijs en slider bediening schaal.

Pluspunten

  • Warmhoud functie
  • Timer per kookzone
  • Pan detectie
  • Rest warmte indicatie

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 27-12-2019

Beste Hans en Nel,

Wat fijn om te lezen dat jullie zulke goede ervaringen hebben met ETNA en dat jullie zo tevreden zijn over de inductiekookplaat. Bedankt voor deze mooie review. Heel veel kook plezier!

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

JeffreyHL 23-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg goede prijs-kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

9,0
Mooi vormgegeven kookplaat met uitgebreide functies binnen deze prijsklasse.
Ik vind de sliderbediening erg fijn, deze werkt wel iets gemakkelijker wanneer je de warmte omhoog zet dan wanneer je hem omlaag zet.
Ik ben zelf erg blij met deze koop!

Pluspunten

  • Sliderbediening
  • Strakke vormgeving

Minpunten

  • (Nog) niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 24-12-2019

Beste Jeffrey,

Wat een mooie review en waardering! Bedankt, hier zijn wij erg blij mee. Leuk om te lezen dat de inductiekookplaat zo goed bevalt. Heel veel kook plezier!

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Nicky Snoeij 14-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ETNA KI560ZT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

8,0
Sinds een aantal weken in gebruik omdat onze oude kookplaat kapot is gegaan. We zochten bewust naar een kookplaat voor een redelijke prijs met een aantal goede functies. We zijn erg blij met onze aankoop. De kookplaat heeft een bootsfunctie, erg handig voor pasta en rijst. De zones zijn ook afzonderlijk van elkaar te bedienen.

Pluspunten

  • Goede prijs
  • Waar voor je geld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 16-12-2019

Beste Nicky,
Fijn te lezen dat deze kookplaat zo goed bevalt. Bedankt voor het delen van deze review.
Wij wensen je veel kookplezier toe.
Met vriendelijke groet, Alice
Webcare Team ETNA

Reageer

Marco 13-12-2019
  • Product gekocht

Mooi design, scherpe prijs, bediening onnauwkeurig, stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

8,0
Na 10 jaar moesten we onze oude Etna inductiekookplaat vervangen. Vanwege de goede ervaringen hebben we weer voor Etna gekozen. Deze nieuw kookplaat heeft meer bedieningsopties, maar is wel wat onnauwkeuriger. Je hebt het gevoel dat je af en toe net naast de juiste knop moet klikken/tappen. Verder een mooie kookplaat voor een scherpe prijs. Gekocht bij coolblue en zelf geïnstalleerd. Makkelijke en duidelijke installatie.

Pluspunten

  • Weinig geluid, stil
  • Mooi design
  • Scherpe prijs

Minpunten

  • Kort snoer, lastig ivm stopcontact andere kant
  • Onnauwkeurige bediening
  • Gevoel alsof je naast knop moet klikken
Officiele reactie van Atag 14-12-2019

Beste Marco,
Wat fijn te lezen dat je weer voor een ETNA inductiekookplaat hebt gekozen. Wij hopen dat je snel kan wennen aan de sliderbediening en wensen je veel kookplezier toe. Met vriendelijke groet, Alice Webcare team ETNA

Reageer

Willem 07-12-2019
  • Product gekocht

Makkelijke inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

9,0
Makkelijk te bedienen door de sliders ipv rare knopjes. Ook makkelijk schoon te houden omdat de plaat geheel vlak is. Genoeg vermogen, boost functie is ideaal om snel even te wokken of je aardappels aan de kook te brengen.
Officiele reactie van Atag 09-12-2019

Beste Willem,
We vinden het fijn om te lezen dat je tevreden bent over de inductiekookplaat KI560ZT van ETNA. Dank voor de review en wij wensen je veel kookplezier toe.
Met vriendelijke groet, Alice Webcare Team ETNA

Reageer

Hans 02-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Praktisch zonder toeters en bellen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

9,0
Inductiekookplaat ziet er strak uit. Verwarmt snel en is handig in gebruik. Er zitten alleen functies op die je nodig hebt. Beschermt niet tegen overkoken, maar dat wist ik bij aanschaf. Apparaat piept ook niet continu, ook erg fijn.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • piept niet steeds

Minpunten

  • geen bescherming tegen overkoken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 03-12-2019

Beste Hans,
Wat leuk dat je de moeite neemt om deze preview te plaatsen. Wij wensen je veel kookplezier toe.
Met vriendelijke groet, Alice Webcare Team ETNA

Reageer

Marco 21-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Voordelige keus, veel functies, goede garantie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

10,0
Fijne kookplaat met praktische slider bediening. Veel waar voor je geld. Zekerheid dankzij de verlengde garantie. Kortom: erg tevreden met deze aankoop, aanrader!

Pluspunten

  • prijs
  • slider bediening
  • garantie

Minpunten

  • boost vermogen lager dan bij andere merken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 22-11-2019

Hallo Marco, bedankt voor je review en fijn om te lezen dat de ETNA KI560ZT zo goed bevalt. Veel kookplezier nog gewenst. Groet Claudia Webcare team ETNA.

Reageer

a vd velden 21-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

duidelijke bediening snel warm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

9,0
goed produkt zeker voor die prijs ,makkelijke bediening veel functie s zeker een aanrader en stil in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Courtens 21-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Content met apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

8,0
Merknaam was voor mij belangrijk. Ik ben zeer tevreden over dit product. Werkt naar behoren. Wordt lekker snel warm.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 26-11-2019

Beste Courtens,
Wij vinden het fijn te horen dat je tevreden bent over de Inductiekookplaat KI560ZT van ETNA. Dank voor deze review en wij wensen je veel kookplezier toe. Groet, Alice Webcare Team ETNA

Reageer

Rilana 19-11-2019
  • Product gekocht

Ki560zt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

9,0
Prima kookplaat, mooi uiterlijk en werkt goed.
De verschillende standen zijn goed te gebruiken.
Wordt niet warm alleen als er een pan opstaat. Fijn schoon te maken.
Officiele reactie van Atag 20-11-2019

Beste Rilana, bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten. Heel veel kookplezier. Groet Heidi van webcareteam ETNA.

Reageer

jan 17-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gebruikersvriendelijke inductieplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

9,0
Sinds een week hebben we de inductieplaat Etna KI560ZT in gebruik. Dit apparaat bevalt heel goed. De afzonderlijke kookzones zijn direct te activeren en via sliders regel je heel handig de temperatuur.

Pluspunten

  • gebruikersvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 18-11-2019

Beste Jan,

Bedankt voor deze mooie review. Veel kookplezier gewenst.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer

peter 08-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inductiekookplaat zeer gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

9,0
De kookplaat is zeer gebruiksvriendelijk door de 4 regelaars voor de bediening die altijd in beeld blijven. Het gehele menu is handig in het gebruik. Verder is het koken een fluitje van een cent. Je went er zeer snel aan.

Pluspunten

  • gemak bedieningspaneel
  • overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 11-11-2019

Hallo Peter,

Fijn te lezen dat deze kookplaat zo goed bevalt. Bedankt voor het delen van deze review.
Veel kookplezier en kookgemak gewenst.
Met vriendelijke groet,
Webcare Team ETNA

Reageer

dennis ottens 07-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fantasthis kookplaat van etna

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

9,0
na jaren gas gebruikt te hebben zijn wij over op inductie gegaan waar we geen spijt van hebben
bedienen was zo geleerd en wat een gemak heb je er van zo schoon gemaakt pan herkenning beschermt tegen over koken had niet gedacht dat inductie zo makkelijk was wij zijn er blij mee

Pluspunten

  • makkelijk schoon te maken
  • kookwekker
  • per zone in te stellen
  • tegen over koken beschermt
  • bediening

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 08-11-2019

Beste heer Ottens, wat goed om te horen dat de overstap van gas naar deze inductiekookplaat van ETNA goed is bevallen. Bedankt voor uw review en veel kookplezier nog gewenst. Groet Claudia Webcare team ETNA.

Reageer

Hempen 29-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

inductie kookplaat type Etna K1560ZT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

9,0
Ik vindt de gekozen kookplaat er strak uit ziet. Een overzichtelijk bedieningsdisplay heeft. Dit product heeft een goede prijs kwaliteit verhouding. En werkt zoals wij het verwacht hadden.

Pluspunten

  • kookt voortreffelijk
  • makkelijk schoon te houden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 30-10-2019

Geachte heer/mevrouw Hempen, bedankt dat u de moeite heeft genomen om een review achter te laten. Fijn om te lezen dat u de sliderbediening overzichtelijk vindt. Veel kookplezier. Groet Heidi van webcareteam ETNA.

Reageer

Wim 28-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie inductiekookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

9,0
Strak uiterlijk. Helemaal de plaat waar wij naar op zoek waren. Stekker eraan en dan in het betreffende stopcontact en braden en koken maar.

Pluspunten

  • Het uiterlijk van de plaat
  • De eenvoudige bediening

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 29-10-2019

Beste Wim,

Wat leuk dat je de moeite neemt op deze mooie review te plaatsten. Wij wensen je veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet, Alice Webcare Team ETNA

Reageer

Jaap 25-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige slider functie. Niets overbodig

Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

8,0
Mooie vormgeving
Simpele bediening via slider gaf de doorslag, net zo makkelijk als gas.
Mis aanwezigheid van een stootrand aan de zijkant waardoor de kans op beschadigen van de glasplaat groter is.

Pluspunten

  • Slider bediening,
  • Boosterfunctie
  • Warmhoudfunctie
  • Kookwekker (handig voor eitje koken)
  • Fasen en Nul kabels zijn aangegeven met een label.

Minpunten

  • Mist afdichtingsband in verpakking.
  • Mist overkookbeveiliging

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 28-10-2019

Beste Jaap,
Fijn dat deze inductiekookplaat naar wens is. Bij dit model is gekozen om een ontwerp te maken zonder aluminium strips aan de zijkanten. Dit is helaas niet aan te passen. Wens je veel kookplezier toe.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer

René Ramakers 25-09-2019
  • Product gekocht

Mooi en makkelijk in gebruik!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KI560ZT

Algemene score

9,0
Deze inductie kookplaat nu een paar dagen in gebruik en ben er zeer tevreden mee.
Zeer prettig dat alle 4 de zones een afzonderlijke bediening hebben voor de temperatuur.
De plaat ziet er ook gewoon mooi uit.

Pluspunten

  • De simpele bediening
  • Mooi design
  • Kinderslot
Officiele reactie van Atag 27-09-2019

Beste René, wij waarderen uw positieve feedback, het is zeer prettig te lezen dat u ons aanraadt. Veel kookplezier. Groet Heidi van webcareteam ETNA.

Reageer