De'Longhi EPAM960.75.GLM zwart, roestvrijstaal

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 15 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi EPAM960.75.GLM zwart, roestvrijstaal op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dirkje 14-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een echte Topper

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fantastisch apparaat geweldig echt een topper ! Perfecte machine eindelijk gevonden, warme koffie en warme melk mooi en dik en warm melkschuim. We hebben nog niet alles geprobeerd maar we vinden het een top machine

Pluspunten

  • Warme melk specialiteiten
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L**s@i**d.com 04-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker kopje koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Drink normaal geen koffie ( senseo)dit is lekkere koffie en ijskoffie is heerlijk. Makkelijk in gebruik

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Mooi aanzicht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

s**p@y**o.com 03-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine, eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben de De'Longhi EPAM960.75.GLM nu een week in huis en hebben al verschillende koffiebereidingen geprobeerd. Alle bezoekers waren erg te spreken rond de feestdagen over de koffie. Mooi afgewerkte machine en eenvoudig in gebruik en onderhoud. We moeten nog wel alle fijne details en speciale programma's testen zoals de warme chocolademelk. Maar dat komt gauw genoeg en we zullen dan nog een aanvulling maken op deze review.

Pluspunten

  • prachtig design
  • eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • prijs, maar daar krijg je wel veel voor terug

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

v**d@y**o.com 31-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

TOP machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een geweldige en robuust koffiemachine!!! Ik heb Allerlei top machines gehad, maar deze is echt een Topper wat betreft gebruiksgemak en drink opties !!! In een word… de beste op dit moment in de markt.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Opties
  • Prijs
  • Design
  • Gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mayson 30-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed zeker een aanrader alleen melkschuim valt tegen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een super fijn, handig en luxe volautomatische espressomachine. Ik ben er erg tevreden over. Hij werkt eenvoudig en is erg slim. Enig nadeel wat ik toch wel erg jammer vind is het melkschuim dat van minder qualiteit is. Veel lucht bellen en minder vol/compact/romig schuim. Ik denk dat dit komt doordat de melk te snel door het slangetje het kopje word ingewerkt waardoor de melk niet voldoende de kans krijgt goed te kunnen schuimen. Ik heb het met zowel half volle als volle melk geprobeerd op verschillende koffie specialiteiten en verschillende schuim instellingen maar het maakt geen verschil. Ik heb juist dit dure complete apparaat aangeschaft omdat ik geen apparte melkschuimer meer op het aanrecht wilde staan naast het espressomachines maar ik twijfel of ik de opschuimen weg zal doen of toch weer neer zal zetten.

Pluspunten

  • Veel koffiespecialiteiten
  • Makkelijk schoon te maken
  • Warme chocomel voor de kids
  • Geeft aan wanneer iets bijgevuld moet worden

Minpunten

  • Melkschuim niet na wens. Te veel luchtbellen.
  • Niet lekker vol, romige structuur melk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w**s@r**r.nl 07-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compromisloze Italiaan.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit is werkelijk de Rolls Royce onder de volautomatische Espressomachines. Het design is op z'n typisch Italiaans. Strak, zeer goed doordacht en bloedmooi. De koffie smaakt echt zalig wat deze machine maakt. De'Longhi mag absoluut het predicaat Maestosa toepassen op deze machine.

Pluspunten

  • Smaak van de koffie
  • bouwkwaliteit
  • design
  • gemak van bediening
  • eenvoudig te onderhouden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 23-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi apparaat, goede koffie! Na lang onderzoek te hebben gedaan naar machines is de keuze op dit specifieke model gevallen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**f@t**s.nl 19-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer fijne machine. Doet precies wat het doen moet en is heel stil. De koffie/melk producten smaken zeer goed. Dit is onze 2e machine van Delonghi en ook ditmaal weer zeer tevreden.

Pluspunten

  • Stil
  • verse melk producten
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 14-10-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader voor echte koffieliefhebbers

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Eindelijk een apparaat dat op alle fronten wint. Niet alleen is de koffie die gezet wordt fantastisch, ook het ontwerp mag er meer dan zijn. Er is echt nagedacht over alles. Reinigen is echt een fluitje van een cent. Het menu is mooi en duidelijk en de opties zijn enorm uitgebreid. Ik ben bepaald niet snel tevreden, maar dit apparaat voldoet aan alle verwachtingen.

Pluspunten

  • Mooi ontwerp
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Hoge kwaliteit koffie
  • Simpel schoon te houden
  • Zeer uitgebreid menu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Heerkens 29-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi app. Modern dighn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Te veel op te noemen. Heb hem nog niet zolang. Mogelijkheden zat. Mijn 1e ijskoffie gezet erg lekker alsmede ijskoffie als cappuccino ook goed gelukt en lekker. Koffie heeft meer aroma lekkere smaak naar mijn weten met vergelijking Dlonghi ECAM primadonna 559.75 ms die ik hiervoor had. Binnenkort hoop ik meer uit de Maestosa te halen dmv registratie voor workshop aan huis of digitaal. Ik ben sowieso al fan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.Hendrickx 16-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Luxe uitstraling

Algemene score

9,0
Wij waren op zoek naar een volautomatisch koffiezetapparaat met dubbel bonen vak. Mooie vormgeving en mooi materiaal. Nog maar 1 dag in gebruik dus kan nog weinig zeggen over het gebruik en het schoonmaken. Wij wachten met smart op de workshop zodat we het apparaat ten volle kunnen gaan gebruiken.
We kunnen ook nog niet zeggen of het apparaat zijn geld waard is. Het apparaat is heel prijzig, ik hoop dat ik over een tijdje kan zeggen dat het zijn geld waard is geweest.

Pluspunten

  • vormgeving en materiaal
  • vele mogelijkheden
  • workshop

Minpunten

  • prijzig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marc 15-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Machine heeft een mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Machine ziet er mooi strak uit.
Heb voor deze machine gekozen vanwege de mogelijkheid 2 soorten bonen tegelijkertijd te kunnen gebruiken. Daar ik al meerdere Delonghi machines heb gehad ben ik overtuigd van de kwaliteit van deze machine en dat ik er lang plezier van zal hebben.

Pluspunten

  • Dubbel bonen reservoir
  • Makkelijk onderhoud
  • Eenvoudig te bedienen
  • Maakt vele soorten koffie met 1 druk op de knop

Minpunten

  • Niet mogelijk de 2 bonen soorten te mixen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 07-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige machine en heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prachtige machine met eindeloze mogelijkheden. Heel makkelijk in gebruik en het is genieten vanaf het eerste kopje koffie!

Pluspunten

  • Prachtig design
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hogan 06-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en degelijk aparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Er gaat niets boven het zetten van een heerlijke kop koffie met verse espresso. Met andere woorden, zodra de koffiebonen zijn gemalen, valt de koffie direct op de zetgroep, waarna het extractieproces kan beginnen. Zo drink je geen oude koffie, maar proef je altijd echte verse koffie.

Pluspunten

  • dubbele koffiebonen reservoir
  • warme choco
  • variatie
  • goede maling van koffie

Minpunten

  • past hij net onder keukenkast
  • maakt wel wat lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KeesenJolan 30-09-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product getest

Mooi design en heerlijke koffie, top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij hebben de afgelopen jaren altijd een volautomaat gehad, maar geen een kwam in de buurt van de huidige machine die we hebben: de Maestosa.

Deze volautomaat heeft denk ik 20 keer zoveel opties dan de machine die we hiervoor hadden. Om te beginnen bij het bonen compartiment: er zijn hiervoor twee aparte vakken. Zo kun je jouw favoriete smaak bonen doen, én die van jouw partner/andere personen. Of bijvoorbeeld decaf of espresso bonen.
Naast dat je dit kan personaliseren, kun je dat ook doen per bakje koffie. Je kunt verschillende gebruikersprofielen instellen, en hierin in één keer aangeven welke bonen hij moet pakken. Zo stel je bijvoorbeeld bij cappuccino de espressobonen in, en bij een Long koffie de normale bonen. Geweldig en koffie zonder concessies.

Het intuïtieve display zorgt voor gemakkelijke bediening en de Coffee Link app is ook gemakkelijk in gebruik. Hierin pas je je profielen aan en kun je zelfs de machine van een afstand bedienen.

Naast gewone koffie en espresso kun je speciale varianten zoals Long coffee en Doppio zetten. Ook alle koffies met melk maak je in een handomdraai, dit gaat snel en je hebt zeer veel keuze. Bovendien vinden we het heel handig als de kinderen met aanhang er zijn, om dan meerdere kopjes cappuccino te zetten. Scheelt weer tijd.

Ten slotte smaakt de koffie ook heerlijk, niet geheel onbelangrijk.

Deze design koffiemachine zou ik iedereen aanraden, vooral als je gepersonaliseerde koffie erg waardeert

Pluspunten

  • Design
  • Opties
  • IJskoffie
  • Melkschuim is perfect

Minpunten

  • Schoonmaken en onderhoud, maar dat is altijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer