Bosch KGE36MI40 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
koel/vries cominatie
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
214 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 49 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

GK 23-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,0
Prachtige koelkast. Van binnen en van buiten. Doet wat ie moet doen. Qua geluid absoluut af te raden in open keuken. Geluidssterkte weliswaar conform opgave maar je hoort twee derde van de tijd, zelfs op 8 meter afstand, het koelgas sissend stromen.
Geschreven voor: Bosch KGE36MI40

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Slecht

Reageer

Salazar 12-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Zojuist ingebruik genomen mooie Bosch koelkast. LED verlichting is mooi maar hard. Apparaat is mooi afgewerkt. Totale ruimte valt wat tegen - komt omdat onze vorige 70 cm breed was...
Geschreven voor: Bosch KGE36MI40

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marielle franken 01-07-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Mooie en zeer goede ruime koelkast maakt haast geen geluid en goede koeling.
hele fijne vriesgedeelte voor veel producten te gebruiken
Geschreven voor: Bosch KGE36MI40

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jordy1727 28-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Erg mooie koelkast.
De deuren omzetten is ook zo gedaan.
Met opstarten maakt ie nog best wat geluid. MAar eenmaal op temperatuur hoor je hem bijna niet.
Alles voelt degelijk en ziet er erg mooi uit. Qua gebruik weet ik het nog niet, daarvoor nog te kort in gebruik.
Geschreven voor: Bosch KGE36MI40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jasper harmsen 26-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Lang overwogen onze oude koel/vries combi te vervangen. Na bestudering energieverbruik snel de keuze gemaakt. Super strakke koel/vriescombi van Bosch gekocht. Ruime koelkast en grote vriesruimte met 3 grote laden. Een echte aanrader. Volgens berekening de aanschafkosten binnen 3 jaar terug verdiend.
Geschreven voor: Bosch KGE36MI40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ji Ji 24-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
ik ben er helemaal blij mee ik heb een goeie keuze gemaakt
Lekker ruim van binnen maakt geen herrie
En een holiday knop erg handig voor als je op vakantie gaat
Echt zuinig
Geschreven voor: Bosch KGE36MI40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vlinder2 08-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Prima koelkast. Door de grote glazen/doorzichtige platen en het licht van boven overal goed zicht wat er in de koelkast ligt. En gelukkig veel minder geluid en heel wat energiezuiniger dan onze vorige koelkast.
Geschreven voor: Bosch KGE36MI40

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

olga1978 06-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
praktische en compacte koelkast. Stoere uitstraling en handige indeling. Je kunt er veel in kwijt. Met name de grote opberglades zijn ideaal.
Geschreven voor: Bosch KGE36MI40

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rvt89 27-09-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,0
De vormgeving was voor mij doorslaggevend. De geborstelde metaal look past prima in een modern interieur en het doet anders aan dan een standaard koelkast. Koelt goed en het vriesvermogen is ook naar wens. Temperatuur is makkelijk in te stellen en ook de vakantiemodus was in de zomermaanden zeker handig.
Ontdooien gaat ook heel makkelijk. Kortom een tevreden gebruiker die deze koel-vriescombinatie zeker kan aanraden.
Geschreven voor: Bosch KGE36MI40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Daniel L. 22-09-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,5
Deze BOSCH koel-vries combinatie is voor ons de beste keuze geweest.
Mooi, robuust, handige koelvakken.
Maakt weinig geluid.
Als je de deur open laat staan gaat er naar verloop van tijd een alarm af.
Geschreven voor: Bosch KGE36MI40

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sevda Unal 08-09-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Zeer vriendelijk in gebruik. Mooi/strak design. Ben zeer tevreden hierover. Het geluid van de koelkast zou geruisloos moeten zijn. Je hoort het een klein beetje. Mvg, Sevda
Geschreven voor: Bosch KGE36MI40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Scia 04-09-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
Na vele jaren en 3x een Liebherr te hebben gehad ben ik nu overgestapt naar het merk Bosch. De oude generatie van Liebherr waren super (vooral degelijk), eerlijk is eerlijk. De huidige generatie veel minder en bezorgde me te veel ellende. Ik heb de Bosch nu pakweg 3 weken in gebruik en kan niet anders zeggen dan dat hij volledig aan mijn verwachtingen voldoet. Gebruiksgemak is prima. Binnenin oogt keurig. Hij is inderdaad heerlijk stil. Belangrijk vind ik dat alles degelijk aan voelt en ook niet onbelangrijk; het koelen en vriezen verloopt probleemloos. Nu maar hopen dat ik er vele jaren plezier aan zal beleven en dat hij z'n werk naar behoren blijft doen. Dat laatste is nog even koffiedik kijken. Wat mij betreft een aanrader.
Geschreven voor: Bosch KGE36MI40

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anoniem 31-08-2014

Functioneel

Algemene score

8,0
Ben nog maar kort in het bezit van deze mooie koel/vriescombinatie. Steeds als ik er naar kijk word ik er blij van. Hij is mooi om te zien en erg funcioneel. Enig minpuntje is de ruimte tussen flessenrek en de glasplaat eronder. Verder doet het apparaat aan al de verwachtingen.
Geschreven voor: Bosch KGE36MI40
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

r. aalders 30-08-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
Aanvulling op het rvs gasfornuis. Robuuste uitstraling. Goed ingedeelde koeling en stevige diepvries bakken. Past prima in een jaren dertig keuken.
Geschreven voor: Bosch KGE36MI40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kikker41 27-08-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Mooi vorm gegeven en ziet er prachtig uit, zowel van binnen als van buiten. De technische constructie van dit apparaat is degelijk te noemen.
Het lage energiegebruik spreekt mij zeer aan.
Geschreven voor: Bosch KGE36MI40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carine De Dobbeleer 17-08-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Ben heel tevreden met mijn Bosch koel/vriescombinatie.
De koelkast is heel ruim en oogt heel modern met de inox look. Ze maakt amper lawaai. Ook heel handig met de vriezer onderaan.
Geschreven voor: Bosch KGE36MI40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

semmie5 12-08-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
ten eerste het gebruiksgemak,geen moeilijk gedoe,maar een leesbare toelichting
de vormgeving,moderne vormgeving en wat nog belangrijker is de kleur want dat moet wel bij de rest in de keuken passen,en dat was ook geen probleem,dan het geluidsniveau,je moet de koelkast deur open doen om te kijken of het licht brandt zodat je weet dat er stroom op staat want je hoort helemaal nks
Geschreven voor: Bosch KGE36MI40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gmjpber48 31-07-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
deze paar dagen .....zo blij, mooie vormgeving, prima indeling, ruim..........................................................................................
Geschreven voor: Bosch KGE36MI40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique Flederus 19-07-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Afgelopen woensdag mijn koelkast ontvangen.
De deur eerst omgezet en daarna 24 uur stil laten staan.
Helemaal blij nu hij aan staat. Mooie verlichting en zelfs met super koelen en vriezen geen noemenswaardige geluiden gehoord. Vergeleken met mijn oude koelkast echt fluisterstil. Met de indeling loopt ik nog een beetje te puzzelen, mis een schap waar kleine flessen rechtop kunnen staan zoals vloeibare boter en mayonaise. Voorlopig maar neergelegd. Flessenrek werkt prima ook voor grotere 1,5L flessen limonade. Al met al zeer tevreden met mijn aankoop.
Geschreven voor: Bosch KGE36MI40

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Corrie52 11-07-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Wij vinden het een stijlvolle koelkast met een stoere uitstraling,mooi afgewerkt en..... muisstil!!!!!
Geschreven voor: Bosch KGE36MI40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews