Liebherr UWTgb 1682-21

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr UWTgb 1682-21 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sjoerd 07-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Chique uitstraling en muisstil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr UWTgb 1682-21

Algemene score

8,0
Top apparaat
Doorslaggevend voor de aankoop waren het push-to close / greeploze deuren.
In combinatie met de geluidsproductie: 35dB. Dat is extreem goed in vergelijking met bijvoorbeeld een Boretti (48 dB) of Bodega43 (46dB) volgens de nieuwe normen. Laat staan de overvloed aan merkloze (private label) kasten die makkelijk 50 dB halen in de praktijk. Daar moet je helaas wel voor betalen. De kast is dan namelijk wel bijna twee keer zo veel voor. Maar dat vind ik het waard. Want als je je ergert aan het geluid wordt je helemaal gek.

Nadeel: de ruimte tussen de rekken is te klein voor grote wijnflessen (met een brede schouder) en is ook niet in te stellen... Bordeauxflessen gaan prima

Pluspunten

  • 35 dB
  • push to close

Minpunten

  • prijs
  • afmeting flesruimte!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

z**i@w**r.com 28-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top stuk!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr UWTgb 1682-21

Algemene score

9,0
Top apparaat, strak design, stil en past mooi in het interieur. Echt een aanwinst voor de woonkeuken.

Pluspunten

  • Design
  • Stil
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Snel leeg :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

m**l@h**l.com 18-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte toevoeging voor een mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr UWTgb 1682-21

Algemene score

9,0
Wij zijn blij met onze wijnklimaatkast en genieten enorm van de heerlijke wijnen die goed op temperatuur zijn. Daarnaast geeft de wijnklimaatkast een luxe uitstraling aan de keuken in ons nieuwbouwhuis. Ook vanuit visite krijgen we deze opmerking vaak terug. Bediening om de deur te openen is erg fijn en er kunnen voldoende wijnflessen in.

Pluspunten

  • uitstraling, maakt keuken perfect
  • stil
  • 2 temperatuurzones
  • deur is touch to open

Minpunten

  • grote flessen passen helaas niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

hpopeye 19-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stijlvol en super kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr UWTgb 1682-21

Algemene score

9,0
Deze wijnbewaarkast is van uitzonderlijke hoge kwaliteit en voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Nagenoeg geruisloos.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • geruisloos
  • stijlvol

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

RVD 19-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg fijn en mooi apparaat

Geschreven voor: Liebherr UWTgb 1682-21

Algemene score

7,0
Wij hebben drie wijnkasten gekocht en het is erg mooi om te zien en te hebben. Wij zullen er plezier aan beleven.

Pluspunten

  • erg robuust

Minpunten

  • Koelt harder dan aangegeven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Christiaan 08-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie wijnkast, past in elk interieur!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr UWTgb 1682-21

Algemene score

9,0
Erg mooi product. Makkelijker bedienbaar. Past in elk interieur.

Toevoeging aan het product zou zijn makkelijk uitneembare houten plankjes om verschillende formaten flessen makkelijker te kunnen plaatsen.

Buiten dat om erg blij met de aanschaf!

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Bediengemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Eline 06-06-2021
  • Product gekocht

Heerlijk wijn op ideale temperatuur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr UWTgb 1682-21

Algemene score

10,0
Als echte wijnliefhebbers mocht een wijnklimaatkast niet aan ons nieuwe keuken ontbreken. We hebben de klimaatkast nu zo'n drie weken in gebruik en zijn erg tevreden over deze Liebherr wijnklimaatkast.
Hij heeft meerdere uitschuifbare schappen en de mogelijkheid om boven en onder andere temperaturen in te stellen. Zo is onze zuurdere witte wijn net een tikkeltje kouder dan de meer bloemige en fruitige wijnen.
Straks in het najaar kan het rood ook echt op de juiste temperatuur.

Pluspunten

  • Mooie uitstraling, luxe
  • Automatische deursluiting
  • Twee delen temperatuur
  • Heerlijke wijnen op temperatuur
  • Stil

Minpunten

  • Prijs is hoog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ralph 18-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Altijd wijn op de perfecte temperatuur!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr UWTgb 1682-21

Algemene score

10,0
Ik vind dit een esthetisch zeer mooi en tevens zeer functioneel apparaat. Intuïtief gebruiksgemak en altijd wijn op de perfecte temperatuur

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Intuïtief
  • Mooi apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald 14-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wijn klimaatkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr UWTgb 1682-21

Algemene score

10,0
Plaats voor 36 flessen. Een echt eye catcher in ons kookeiland. Mooi vorm gegeven koeling met electrische deur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mark 08-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede klimaatkast met 2 zones, strak ingebouwd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr UWTgb 1682-21

Algemene score

9,0
Deze inbouw klimaatkast past perfect in onze zwarte keuken. Met twee zones, ventilator en regelbare verlichting is het functioneel een goede klimaatkast en een echte eyeketcher.

Pluspunten

  • 2 zones
  • Regelbare verlichting
  • Ventilator

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Liefhebber van mooie producten 25-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De beste keuze in wijnkasten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr UWTgb 1682-21

Algemene score

10,0
In onze kleinere nieuwe keuken kon 1 item echt niet ontbreken - een wijnklimaatkast.
Deze onderbouw versie van Liebherr is van de beste aankopen. 2 zones - veel ruimte - geruisloos - onderbouw "kostte slechts onderkastje - push to open dus geen greep en een mooi design.

Pluspunten

  • 2 zones
  • veel ruimte
  • geruisloos
  • design
  • push to open

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer