Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr T 1410-22 wit op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans van den Wittenboer 02-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een stille kracht!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1410-22 wit

Algemene score

10,0
Voor slechts onze dranken en groenten zochten wij een smalle koelkast en zonder vriesvak. Na advies van de leverancier kozen wij ondanks de iets hogere prijs voor de Liebherr 1410-22. Door voldoende schappen is het een ideale koelkast waarvoor wij deze hebben aangeschaft. Toen ik de koelkast zelf in de bijkeuken plaatste viel mij op hoe degelijk hij is. Ook opvallend is de stille motor en de verlichting! Ik ben er zeer tevreden mee!

Pluspunten

  • Stil
  • Ruim
  • Degelijk
  • laag verbruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h**s@c**o.nl 07-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Liebherr is klasse!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1410-22 wit

Algemene score

8,0
Liebherr staat voor hoge kwaliteit. Vorige Liebherr-koelkast ging meer dan 30 jaar mee en was nog niet versleten. Dik tevreden met de nieuwe koelkast

Pluspunten

  • kwaliteit
  • prijs

Minpunten

  • geeen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jolanda 08-03-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1410-22 wit

Algemene score

9,0
In één woord geweldig! Koelt goed, ook op de lagere stand, prima indeling en klein maar fijn!

Pluspunten

  • Klein
  • Ook op lagere stand goed gekoeld

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j**g@h**l.com 12-01-2022
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
Een no-nonsense koelkast die mooi smal is en in ons geval dus makkelijk te plaatsen was als extra koelkast. Mooie afwerking, glazen platen. Met de extra 5 jaar garantie (2+5 jaar) een zekere aankoop.

Reageer

w**s@k**l.nl 09-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt zeer goed aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1410-22 wit

Algemene score

8,0
Ideale koelkast als 2e koelkast er bijte hebben hoop er net als de vorige koelkast veel plezier van te hebben

Pluspunten

  • Gebruikersgemak
  • Energiezuinig

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Van Gent 08-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1410-22 wit

Algemene score

9,0
Apparatuur werkt goed. Is meer dan we er van verwacht hadden. De apparatuur maakt weinig tot geen geluid. We zijn echt enorm tevreden.

Pluspunten

  • Capaciteit
  • Geluid
  • Model

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter Hanrath 08-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een goede koelkast, ben heel tevreden,kan ik aanbevelen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1410-22 wit

Algemene score

10,0
Ben zeer tevreden over deze koelkast, heb al eerder een Liebherr koelvriescombinatie gekocht waar ik ook zeer tevreden over was, dus voor mij weer een Liebherr. Prima product. Kan ik alleen maar aanbevelen!

Pluspunten

  • hast niet te horen
  • veel ruimte

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roos 27-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tafelkoelkast no nonsens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr T 1410-22 wit

Algemene score

8,0
Had hiervoor 22 jaar ook een probleemloze liebherr koelkast. Daarom dit merk weer gekozen.
Tevreden, doet wat ie moet doen.

Pluspunten

  • Klein, compact en toch heel veel ruimte

Minpunten

  • Slaat aan en dan hoor je schrapende geluiden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer