Liebherr CU 2331 wit

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CU 2331 wit op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

g**n@s**d.nl 23-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr koelvriescombinatie mooi formaat prima sevice

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2331 wit

Algemene score

9,0
Prima koelvriescombinatie. Mooi formaat. Boven een ruime koelkast onder twee ruime diepvriesvakken. Garantie goed geregeld.. Zeer tevreden.

Pluspunten

  • Formaat
  • Garantie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kocka 11-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Waarom deze koelvries-combi?

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2331 wit

Algemene score

9,0
De Liebherr CU 2331 wit koelvriescombi kocht ik omdat ik die qua hoogte en minimale temperatuur wilde (die doet het dan ook goed in een koudere omgevingstemperatuur in de winter van 10 graden ipv 16 graden). En het vriesvak zit onder. Maakt geen lawaai en verbruikt bijna twee-derde minder stroom dan mijn 23 jaar oude combi. Er zitten geintegreerde grepen in de deuren, allebei op hetzelfde niveau, maar vrij laag, waardoor je moet bukken. Niet zo handig, ligt ook aan de fabrikant. Stond overigens in meerdere reviews beschreven als onhandig. Dus dat is een dingetje waaraan nog iets mag veranderen. Toch gekocht vanwege de andere voordelen.

Pluspunten

  • niet te hoog
  • vriesvakken onder
  • geruisloos
  • ook bij omgevingstemperatuur van 10 graden

Minpunten

  • geintegreerde greep koelvak te laag

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

b**k@q**t.nl 12-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2331 wit

Algemene score

10,0
Mooie koel/vriescombinatie,koeld goed ,maakt geen geluid met koelen!
Beveel hem graag aan!

Pluspunten

  • Koeld goed
  • Mooi model

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

H**T@G**L.COM 23-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

perfect formaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2331 wit

Algemene score

9,0
koelkast heeft voor mij een perfect formaat. Liebherr is gewoon een klasse product. Uitstraling en ook nog eens goed betaalbaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ceesrietevers@kpnplanet.nl 18-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een trouwe vriend.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2331 wit

Algemene score

9,0
In 2005 ons keukentje opgeknapt en een nieuwe koelkast
koel en vries, zuinig en goed ingedeeld, compact.
Hij, Liebherr bleef ons 16 jaar trouw, zo fijn,
ja deze "Liebherr" mag er zijn.
En op 15 juli 2021, wij waren 45 jaar getrouwd heus,
en was een nieuwe koelkast Liebherr weer onze keus.
Onze witgoedspecialist Neeleman bracht en installeerde hem keurig
dat maakte deze trouwdag mede fleurig.

Pluspunten

  • goede maat koel en vries voor kleine ruimte
  • handgreeploos, mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 07-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Geschreven voor: Liebherr CU 2331 wit

Algemene score

8,0
Blijft goed op temperatuur in de eerste warme die we al gehad hebben.Lekker ruim van binnen. Geen spijt van deze aankoop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b**6@g**l.com 30-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2331 wit

Algemene score

9,0
Goed van formaat. Deze Liebherr koelkast is handig wat betreft indeling. Hij ziet er mooi en degelijk uit.
De koelkast maakt weinig lawaai en heeft twee vrieslades onderin. Mijn moeder is er zeer content mee.

Pluspunten

  • Handig formaat
  • Twee vrieslades onderin
  • Degelijk
  • Praktische indeling
  • Stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lisette 17-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De aanwinst voor mijn keuken

Geschreven voor: Liebherr CU 2331 wit

Algemene score

9,0
Heerlijk, mijn tafelmodel koelkast zojuist vervangen door de Liebherr CU 2331-21. Voor het koelvak hoef ik niet meer te bukken en mijn vriesvak is ruim 3 x zo groot! De vormgeving is strak en in de indeling efficiënt, waardoor ik nu voor meerdere dagen levensmiddelen in voorraad kan houden. Ik kijk met of nog meer plezier uit naar een warme zomer met gekoelde drankjes.

Pluspunten

  • Ruimte in zowel koel als vriesvak
  • Vormgeving
  • Vakkundig geplaatst
  • Zeer geruisloos

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

eddie van der linden 06-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een goede mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2331 wit

Algemene score

9,0
Een mooie koelkast voor de ruimte die wij hadden fijn de ruimte in de koelkast zelf en hij is vrij rustig zeer blij mee goed om aan te bevelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wil D 08-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2331 wit

Algemene score

9,0
Prettige koelkast met klein vriesdeel. Helemaal prima. Goed formaat en heeft voldoende legplanken. Prijs kwaliteit is prima

Pluspunten

  • Formaat
  • Vries en koel
  • Vries beneden

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lilian 31-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2331 wit

Algemene score

10,0
Fijne koelkast met voldoende ruimte in de koelkast en ook de vriesladen zijn ruim voldoende voor een één-persoonshuishouden.

Pluspunten

  • Maakt zo goed als geen geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

izerina 15-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit, praktische indeling, weinig geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2331 wit

Algemene score

10,0
Ik koos bewust voor deze koel/vriescombinatie. Hoewel de prijs iets hoger ligt, dan andere kleine combinaties. Maar dat is deze koel/vriescombinatie helemaal waard. De kwaliteit straalt er van af. De indeling is praktisch en aan te passen. Ik wist niet, dat 39 decibel zo weinig geluid was.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mary 10-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heel fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2331 wit

Algemene score

9,0
onze oude Liebherr stond waarschijnlijk al heel wat jaren in de Alno keuken uit 1977. Geen idee of de koelkast ook zo oud is;) wij wonen 4 jaar in dit huis. Nu, met de nieuwe Liebherr op stand 3, merken we dat de oude koelkast echt op was. we hebben nu dezelfde indeling met 2 vrieslades onderin. Dat bevalt ons heel goed. Blij met deze nieuwe Liebherr koelvriescombinatie

Pluspunten

  • handige indeling
  • optie tot openen naar links

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke 08-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie, stille koel-vriescombinatie. Ben er blij mee!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2331 wit

Algemene score

9,0
Deze koel-vriescombinatie voldoet aan al mijn keuzecriteria. Apart van elkaar te openen koel- en vriesgedeelte en niet te hoog, zodat er nog net, op ooghoogte, een oven op het apparaat geplaatst kan worden. De binnenruimte is verrassend groot en goed ingedeeld. Het kleine verticale verloop aan beide zijkanten van de deuren en de geïntegreerde grepen zorgen voor een mooi en rustig vooraanzicht. Ben er blij mee!

Pluspunten

  • Mooi, niet te groot formaat
  • Verrassend grote binnenruimte

Minpunten

  • Geen minpunten ontdekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mw. Kort 02-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2331 wit

Algemene score

8,0
Had lage koelkast nodig om op ooghoogte oven te zetten.
Nette uitvoering, alles wit zodat het een geheel vormt.

Pluspunten

  • Goede hoogte ivm magnetron/oven!
  • Geheel ziet er verzorgd uit.

Minpunten

  • Handvat te laag om hiermee open te doen.
  • Inhoud minder, logisch want kleiner...

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

marko 31-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koelkast

Geschreven voor: Liebherr CU 2331 wit

Algemene score

9,0
de koelkast werkt uitstekend, is mooi afgewerkt en is voor zijn afmeting zeer ruim.
dus zijn heel blij met het produkt

Pluspunten

  • ruimte inwendig
  • afwerking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RK 15-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Naar behoren afgewerkt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2331 wit

Algemene score

9,0
Acceptabele, kleine afmeting koelkast bestemd voor plaatsing in kleine keuken. Toch verstelbare plateaus en deur, welke gewijzigd moest worden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tony 04-10-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2331 wit

Algemene score

8,0
Was een aanbieding voor mijn koelkast die te vroeg stuk was gegaan. Deze koelkast ziet er goed uit en is zuinig in stroomverbruik

Pluspunten

  • makkelijk bedienbaar
  • koelt perfect

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ria 03-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime en stille koel/vries combinatie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2331 wit

Algemene score

9,0
Een aanwinst voor mijn keuken. Top winkel en advies!
Het apparaat past perfect bij mijn behoefte en is eenvoudig in gebruik.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IB 18-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruim maar compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2331 wit

Algemene score

9,0
Qua omvang kleiner dan de meeste andere koelkasten, maar qua inhoud heel groot. Een groot (zo diep als de hele koelkast) en een kleiner vriesvak, koelgedeelte met 2 grote groentelades. Meer dan genoeg ruimte voor tweepersoons huishouden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews