Bosch MUM54230 wit, zilver - Reviews

Laagste prijzen -5% prijsdaling
Specificaties
Inhoud kom
4 liter
Aantal snelheden
7
Onderdelen vaatwasmachinebestendig
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 361 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

speelrijk 10-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi vormgegeven apparaat

Algemene score

9,0
De MUM54230 is een mooi vormgegeven machine en een echt juweeltje in de keuken. Alle onderdelen zijn makkelijk te vervangen. Het apparaat biedt echt waar ik op had gehoopt, een goede bijdrage in de keuken om bereidingstijden te verkorten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

E.Krause 28-12-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Geweldig veelzijdig en gebruiksvriendelijk apparaat.
Echt een toppertje voor de semiprofessionele kok.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nine 06-02-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Bosch keukenmachine MUM 54230/02

Algemene score

4,0
Ik snij veel groenten met de machine. Dit is voor deze machine te zwaar. De snijschijf ligt op een paar plastic dopjes die afbreken, waardoor de Snijplaat krom gaat en scheurt.

Pluspunten

  • Mixen met garde
  • Mixkom kan paneermeel maken

Minpunten

  • Snijplaat Gammele constructie
  • Snijplaat slecht materiaal, scheurt snel.
  • Zandtaartdeeg kneden is te zwaar

Review criteria:

Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

Kwantes 23-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Goed apparaat

Algemene score

8,7
Dit aparaat is heel fijn in gebruik, er kan weinig mis gaan. Als er iets niet goed opgezet is, knippert de lamp en gaat hij niet aan, superveilig dus. De opties zijn heel goed, zeker voor deze prijs! Ben er erg blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Alies H 21-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Bosch MUM54230 keukenmachine

Algemene score

8,0
Nog niet zolang in huis, maar hij kan werkelijk alles. Voor een prima prijs en dan nog incl de ijsmachine.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
melissa 29-06-2016

Mag ik vragen waar je het besteld hebt? aangezien er ook een ijsmachine bij zit. Dit kan ik namelijk niet verder terug zien. Dankjewel

Reageer

angel1981 06-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Iedere keer als ik in de keuken sta en mijn mum54230 zie word ik blij, hij ziet er fantastisch uit ook, wie wil er nou tig apparaten in huis, met de mum54230 heb je alles in één voor het hele gezin. Daarnaast heb ik reuma en ben ik erg te spreken over het gebruikersgemak en het schoonmaken van de machine wat makkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilse 21-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Multi functionele keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijke keukenmachine met ontzettend veel mogelijkheden. Er zit een goede beveiliging op. Als je de knop aandraait, gaat hij niet direct aan, alles moet juist zitten. Dat vind ik echt heel belangrijk. Voelt stevig en degelijk aan. Er zitten zuignappen aan de onderkant, zodat het apparaat stevig blijft staan. Ook zit er een CD met recepten bij. Daarnaast mogen de onderdelen in de vaatwasser, ook erg fijn.

Pluspunten

  • Stevig en degelijk
  • Krachtige motor
  • Goede beveiliging
  • multi functioneel
  • opbergtasje erbij

Minpunten

  • Snoer rolt niet in.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Vreeburg 19-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi compleet model

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De mum 54230 heeft een goede prijs kwaliteit verhouding en is zeer compleet.
Voor een flinke meer prijs heb je een leuk kleurtje, 1000 wat en ongeveer dezelfde onderdelen.
Metalen kom
Garde, kneed haken, klopper
Rasp en 2 snij schijven
Citruspers
Opberg tas
De mum 54230 Heeft voldoende kracht (900 watt) om bijv brood deeg te kneden.

Een vlees molen is later er nog aan toe te voegen mits nodig.

Al met al een fijne machine om dagelijks gemak van te hebben

Pluspunten

  • 900 watt
  • Veel extras

Minpunten

  • Kleine opening om ingrediënten toe te voegen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bas 17-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi veelzijdig apparaat met een goede prijs / kwaliteitsverhouding omdat dit een inmiddels wat ouder model is. Bij zwaar deeg zit er wat speling in de knikarm en de constructie waardoor de machine wat schokt.

Pluspunten

  • Veel accessoires
  • Prijs
  • Mooi om te zien

Minpunten

  • Mechanische speling in arm bij zwaar deeg

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Loureen van Bruchem 16-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Apparaat met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldig apparaat, je heb veel functies, Ziet er allemaal strak uit. Toen ik de doos kreeg was het ook allemaal beschermd ingepakt. Alles zat in de verpakking, niks was er per ongeluk vergeten om erin te doen. Alles werkt ook allemaal, apparaat met weinig geluid. De prijs en wat je ervoor krijgt stond ook goed in verhouding. Alleen jammer dat het snoer naar het stopcontact niet heel erg lang is. Ik ben er erg blij me. Ik beveel dit product ook zeker aan.

Pluspunten

  • weinig geluid
  • strak design

Minpunten

  • kort snoer naar het stopcontact toe

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Simone 15-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

BoschMUM54230

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer mooi design. Makkelijk in gebruik. Maakt niet veel lawaai. Op de eerste dag al groenten gesneden voor de erwtensoep. Dit ging supersnel. Dag erna pizzadeeg gemaakt. Heel blij met aankoop.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Weinig lawaai.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geert sweers 13-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch keukenhukp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
werkt goed en ziet er ook goed uit. Ben er heel erg blij mee. Voldoet aan de verwachtingen.
Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Pluspunten

  • veel hulpstukken

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nguyen 11-01-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima Allrounder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voor minder dan 200Euro is deze Bosch Mum5 een perfecte machine. Het is licht en heeft toch voldoende power voor alles wat hij moet doen. Het bevalt me zo goed dat ik het eentje voor mijn ouders hebt gegeven.
Het is een consumenten productie en je krijgt wel wat je ervoor betaald. De meeste accessoire zijn van goed kwaliteit plastic. De kans dat die dingen stuk gaan is grote bij veel gebruik, dus let daarop.

Pluspunten

  • Prijs / kwaliteit verhouding
  • 900W

Minpunten

  • veel plastic

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kimi 10-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig complete keukenmachine MUM54230

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb dit apparaat uitgekozen vanwege mooie vormgeving, zijn complete uitrusting , goede prijs en kwaliteitverhouding

Pluspunten

  • Zeer compleet .Degelijk. Duidelijke instructies
  • Handig accessoiretasje bijgeleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leon 10-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch MUM 54230

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Apparaat zier er allereerst geweldig uit, prachtige vormgeving.
Heb 'm nog maar 1 dag in bezit, dus ik zal later mijn bevindingen nog delen.
Het resultaat van m'n eerste speltbrood was iig geweldig.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Solide

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Michael 08-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik en licht van gewicht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben deze keukenmachine nu één week in gebruik en hij bevalt heel goed. Hij kan goed zware deeg kneden en is makkelijk om smoothies te maken.
Het apparaat staat bij ons in de (hoog) kast dus een licht apparaat was een belangrijk punt. Door de zuignappen blijft hij goed om de aanrecht staan.
Het maakt niet veel lawaai, de onderdelen passen makkelijk en goed, en wassen makkelijk af.
Geen nadelen kunnen ontdekken!

Pluspunten

  • licht gewicht
  • kneed deeg probleemloos

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Martina 08-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Powerhouse in een klein jasje.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Aangezien onze vorige machine (niet zo'n goed merk) kapot ging, op zoek gegaan voor een nieuwe redelijk betaalbare mixer. Uitgekomen bij deze Bosch MUM54230. Voldoende vermogen om deeg te kneden en diverse extra's die je niet los wil kopen aangezien het de nodige ruimte in beslag neemt. Nu alles in één machine, althans het motor gedeelte.
Ik ben blij met het compacte design en stille motor. Ook bij de wat zwaardere degen geen probleem, eiwitten worden perfect opgeklopt met de garde.
Toch een minpuntje, de kunststof onderdelen nemen de kleuren aan van hetgeen wat er gebruikt wordt. Verder is het gezien de prijsklasse een volwaardig keuken gereedschap die gezien mag worden in de keuken.

Pluspunten

  • compact design
  • redelijk geluidsniveau

Minpunten

  • kunststof neemt kleur over

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tessa 06-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig mooi en krachtige keukenmachine

Algemene score

10,0
Mijn oude keukenmachine was kapot gegaan net vlak voor kerst dus ik moest snel een nieuwe kopen. Via cool blue binnen een dag al deze Bosch keukenmachine binnen. En ik ben zielsgelukkig ermee! Wat een mooie en krachtige keukenmachine! En zo stil. Ik heb nog nooit zulke deeg gezien, zo perfect gekneed. En de accessoires wat erbij zitten ook allemaal super handig. Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Stil
  • Krachtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr Bakker 04-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Beste prijs / kwaliteit verhouding.

Algemene score

9,0
Mooie, stevige en redelijk stille keukenmachine van Bosch. Met 900 W stevig genoeg voor het betere kneedwerk, veel accesoires en een mooi apparaat wat je gewoon in de keuken kan laten staan. Mooie bonus was dat op deze versie ook de bak van RVS is (op de site van coolblue werd vermeld dat het een kunsstof bak was.
Al met al een superapparaat voor een medium prijsje.

Pluspunten

  • Prijs kwailiteitverhouding
  • Mooi en stevig apparaat

Minpunten

  • Sommige accesoires lijken niet zo stevig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Suzanne 04-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch keukenmachine MUM54230

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een fijne keukenmachine! Cakebeslag, slagroom of pizzadeeg het kan allemaal met het grootste gemak. Door de zuignappen blijft de machine stevig staan. Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Stevig
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews