Kenwood FDM301SS zwart

Specificaties
Inhoud mengbeker
2,1 liter
tile-Aantal standen
2 snelheden/standen
Functies
kloppen en mixen, kneden, citruspers, blender
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 128 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood FDM301SS zwart op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nonoa 24-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne foodprocessor voor degelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

8,0
Doet goed wat het moet. Zeker waar voor je geld. Kan hakken, snijden, persen en malen maar mixen en deeg maken werkt niet 100%

Pluspunten

  • Krachtige compacte foodprocessor
  • Betaalbaar

Minpunten

  • Niet geschikt voor deeg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hoogen 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact en zeer gebruiksvriendelijk apparaat

Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

8,0
Gekozen voor Kenwood vanuit de ervaring die wij al hebben met overige Kenwood apparatuur. Beveel iedereen dit aan vanwege zijn uitmuntende prestaties, gebruiksvriendelijkheid en compacte vormgeving.
Prijs-kwaliteit verhouding is prima

Pluspunten

  • Compact
  • Gebruiksvriendelijk
  • Uitmuntende prestaties door o.a. twee toeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Labayanka 17-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel apparatuur, grote naam, kleine prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor een Kenwood food-processor omdat ik van mening ben dat Kenwood dé high-end merk is met betrekking tot keukenapparatuur. Ik zag het alleen niet gebeuren, gezien het buiten mijn budget lag.
Maar toen kwam ik de food-processor FDM301SS tegen. Ik zag de machine online en geloofde het eerst niet. Ook nog eens product van het jaar door de consumentenbond verkozen in juni 2018. Ik was overstag, Had hem besteld en ik ben erg verrast dat dit "budget-model" zo onwijs fraai is. Alles wat ik nodig heb, eindelijk in 1 machine. Vandaag maar eens het hakmes van kunststof geprobeerd en het werkt top. Hij staat overigens superknap op het aanrecht.
Thanks Kenwood!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Slimme veiligheden
  • Veel opties
  • Handige snoeropberging
  • Makkelijk schoon te houden

Minpunten

  • Veel kunststof (wel optioneel)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dieneke 23-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

9,0
Het is een compacte, goedwerkende machine met veel mogelijkheden. Voor weinig geld. Met veel onderdelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ciska 23-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

complete keukemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

8,0
goed product, je krijgt een heel erg uitgebreide machine voor weinig geld.
ik zou het iedereen aanbevelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Vincent 11-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

8,0
Machine ziet er goed en modern uit. Alles duidelijk aangegeven. Werkt eenvoudig. En de machine heeft vele mogelijkheden wat het koken een stuk eenvoudiger maakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Matthijs 09-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie combinatie tussen blender en foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekocht omdat ik in eerste instantie een blender wou hebben. Maar tijdens het zoeken vond ik deze combinatie wat voor mij een goeie uitkomst was. Sinds ik altijd al een foodproccesor wou hebben maar altijd dacht dat deze machines aan de dure kant waren. Deze kon ik met korting kopen en was uiteindelijk precies wat ik nodig had.

Pluspunten

  • Snijdtgoed
  • Prima blender

Minpunten

  • Kwetsbaar

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Cipher 09-01-2020
  • Product gekocht

Good value for money

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

9,0
I needed a good food processor on a budget, and I couldn't be happier with my choice. it really gets the job done.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ron 28-12-2019
  • Product gekocht

Slechte citruspers, verder prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

7,0
Eerder een zelfde apparaat gehad, welke na een jaar of 10 niet meer wilde starten.
Probleem is dat de citruspers van het nieuwe apparaat doorslipt. Dit is zelf eenvoudig op te lossen, door het gaatje in de perskop iets dieper uit te boren (5mm boor), zodat het asje er dieper in gaat. Het is natuurlijk belachelijk dat dit zo afgeleverd wordt.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Complete set

Minpunten

  • Citruspers slipt door

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Kenwood Foodprocessor FDM301SS 27-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi model en goede apparaat

Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

8,0
Hij doet wat ik nodig heb.
Niet echt als een mixer, want die heb ik al.
Gewoon om iets met boter te mengen.

Pluspunten

  • niet zo groot
  • mooi design

Minpunten

  • nu niks

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Harrie 15-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

8,0
Goed compact product. Functioneert naar behoren. Leuk design. Genoeg accessoires en daardoor handig in gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Loumaa 12-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Nice machine

Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

9,0
Price to performance is good , it does its job and has enough options , I just wish cleaning was a bit more easier .

Pluspunten

  • Price
  • Price

Minpunten

  • None
  • None

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 01-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gebruiksvriendelijke keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

9,0
Nog niet zo lang in ijn bezit maar de eerste ervaringen zijn erg goed. Het apparaat heeft veel bruikbare onderdelen en goed schoon te maken. De bediening spreekt voor zich.

Pluspunten

  • design
  • eenvoudige bediening
  • diverse apparaten in 1 apparaat

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Frank 30-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Niet duur voor de kwaliteit die je krijgt!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

9,0
Ik had in deze prijsklasse niet verwacht dat het allemaal zo degelijk aan zou voelen. Er zitten ook geen onnodige accessoires bij die maar door je keuken gaan slingeren.

Pluspunten

  • Compact
  • Mooi design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AT1970 27-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi formaat handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

9,0
Mooi ontwerp, niet overdreven groot. Heel eenvoudige bediening. Zeer duidelijke handleiding. Doet wat het moet doen. Persen, hakken, mengen en kloppen. Fijn met een extra blender om smooties te kunnen maken. Alleskunner voor een nette prijs.

Pluspunten

  • formaat
  • ontwerp
  • alleskunner
  • gemakkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bram van Maas 19-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie compacte keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

8,0
Handig door zijn compactheid en veelzijdigheid. Voldoet bij mij aan de eisen die voor mij belangrijk zijn.

Pluspunten

  • Compact
  • Veelzijdig

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Natalia 02-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

good bowl capacity and powerful

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

8,0
the Kenwood multipro compact food processor has a good bowl capacity, is very powerful and it is versatile.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

D 16-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

9,0
Staat mooi in de keuken op het aanrecht. Gebruiksvriendelijk, veel verschillende opties mogelijk. Mesjes zijn goed scherp en kan goed fijn snijden/hakken. Het is alleen niet helemaal duidelijk wat nou wel en wat niet in de vaatwasser kan, de omschrijving is op verschillende manieren te interpreteren.

Pluspunten

  • Mooi
  • Hakt/snijd heel fijn

Minpunten

  • Onduidelijk wat wel en niet in de vaatwasser kan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Onno 09-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

8,0
Kan werkelijk alles, leuk om eens mee te beginnen als je altijd al met een handmachine stond te knoeien en een keukenmachine uit wilt proberen.

Pluspunten

  • Prijs
  • compact
  • compleet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mar 28-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat op ‘t aanrecht

Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

8,0
Heb ‘m gisteren gekocht, mooi apparaat, veel mogelijkheden. Ijs gemaakt zo gepiept, energiebars gemaakt dus noten en dadels gemalen. Ook prima. Tot nu toe erg tevreden

Pluspunten

  • Mooi design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews