Siemens HB23AB520E - Reviews

Specificaties
Inhoud ovenruimte
62 liter
Heteluchtfunctie
Ja
Boven -en onderwarmte
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.be

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

raph 17-03-2011 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,0
Deze oven gekocht als budgetvariant met veel mogelijkheden.

Apparaat bevalt na bijna dagelijks gebruik gedurende bijna vier maanden erg goed.

Handig is de opwarmfunctieknop die de oven echt snel laat opwarmen.

Je kan een alarm laten afgaan, en/of een tijdschakeling zodat de oven uitgaat of zelfs het tijdstip instellen dat de oven klaar moet zijn.

Een regelrechte misser is de instelknop van de tijd. Je kent het wel; één keer drukken is een seconde/minuut erbij, ingedrukt houden laat de tijd oplopen, eerst langzaam, dan snel. Gewoon loslaten als je de klok op de juiste instelling staat. Nou vergeet het maar. Probeer maar eens de klok in te stellen op 15 minuten; klok begint te lopen, eerste seconden dan minuten..je stopt op 14 minuten, even nog ingedrukt houden voor een minuut erbij. Nou mooi niet dus; je bent altijd net te laat, dus moet je weer terug...en dan ben je weer te laat, dus moet je weer... enz enz.
Dit is echt zéér irritant, en nu ik na vier maanden nog steeds geen logisch systeem hierin kan ontdekken heb ik het opgegeven. Met onze vorige Siemens inbouwoven (slechts één generatie ouder dan deze) heb ik hier nooit een probleem mee gehad, dus ik weet dat het niet aan mij ligt en dat Siemens echt wel beter kan.

Samengevat dus een fijne grote oven, alles past er in, twee roosters en twee bakplaten (1 emaille en 1 staal) bijgeleverd. Echter, die klok wekt bijna dagelijks irritatie op, dus ik zou de volgende keer niet meer dit model nemen.

PS: voor internetshoppers die niet in de winkel gaan kijken; dit model heeft géén indrukknoppen die mooi verzinken in het apparaat. De twee ronde knoppen steken dus altijd uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ria 08-07-2016 Product paar dagen in bezit

Goede over voor scherpe prijs

Algemene score

8,8
Goed prijs-kwaliteitverhouding verhouding. Zeer compleet voor die prijs.
Makkelijk in gebruik en ziet er goed uit.
Knoppen kan je niet laten verzinken (kon bij vorig vergelijkbaarmodel wel) en zien er iets goedkoper uit hierdoor.
Maar prima oven met nette accessoires. Voor zeer goede prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 09-02-2017 Product paar dagen in bezit

SIEMENS Oven van Bemmel & Kroon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De behulpzame houding aan de telefoon was al bijzonder en verfrissend.
De afhandeling was effortless en eenvoudig, de levering snel en correct, de oude oven
werd direkt meegenomen.....
Prijs/kwaliteitverhouding is uitmuntend !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Harjan 25-01-2017 Product half jaar of langer in bezit

goede luchtstroom, grote inhoud, duidelijk display

Algemene score

9,0
Groot genoeg om een gezin van 4 een hele maaltijd in te bereiden. De oven is snel warm en dankzij de hetelucht stoom overal gaar en lekker warm.

Pluspunten

  • temperatuur
  • mogelijkheden
  • geluidsarm
  • groot van binnen

Minpunten

  • missen extra rooster

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mira Elyo 25-01-2017 Product half jaar of langer in bezit

HB23AB520E

Algemene score

9,0
ik vind het een goed apparaat, wij kunnen daarmee een lekkere en speciale maaltijden voorbereiden. Bovendien het apparaat in mooi en compact en makkelijk te bedienen. Wij zijn erg tevreden met de keuze die wij hebben gemaakt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Vugt 01-08-2016 Product maand in bezit

Gebruiksvriendelijke oven

Algemene score

8,2
Een zeer goedwerkende en gebruiksvriendelijke oven. Zeer mooie vormgeving. Een aanwinst voor de keuken.
Uitgebreide handleiding.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Siemens bakoven 02-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Wat een mooie oven!! Lekker ruim, waarin je gewoon meerdere gerechten en/of pizza's in kan bakken.

Heel blij mee :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Theo 25-08-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Deze oven warmt snel op tot een hoge temperatuur. Met een enkele knop kan voor snel opwarmen worden gekozen. De hoge temperatuur is uitstekend geschikt voor het snel bakken van een pizza, zoals het hoort.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

The Chef 21-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
Het apparaat is eenvoudig in bediening, duidelijke knopppen, basic zaken zo te doen. Vormgeving is natuurlijk persoonsgebonden, maar wij vinden het strak in de keukenkast passen.
Wij hebben hem niet gekozen voor allerlei menus's en programma's, gebruiken hem echt heel basic.
Duurzaamheid nog niet veel over te zeggen, we gebruiken hem pas paar dagen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Dhr. Kleingeld 07-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Een mooie oven maar we zijn vooral tevreden over wat hij kan. Simpel in gebruik maar genoeg mogelijkheden om alle gerechten mee te koken die je wilt. Ook geschikt voor kleine kinderen in huis. Wordt van buiten niet heet (wel warm, maar je verbrand je niet) en met een knopje kan je hem po slot zetten zodat er niks veranderd kan worden aan de huidige stand.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

verhuur 04-01-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,2
mooi strak design
eenvoudige bediening`s gemak
goede prijs kwaliteit verhouding
voorzien van ondooifuctie

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer