Siemens HB23AB520E - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Inhoud ovenruimte
62 liter
Heteluchtfunctie
Ja
Boven -en onderwarmte
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 19 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

raph 17-03-2011
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,0
Deze oven gekocht als budgetvariant met veel mogelijkheden.

Apparaat bevalt na bijna dagelijks gebruik gedurende bijna vier maanden erg goed.

Handig is de opwarmfunctieknop die de oven echt snel laat opwarmen.

Je kan een alarm laten afgaan, en/of een tijdschakeling zodat de oven uitgaat of zelfs het tijdstip instellen dat de oven klaar moet zijn.

Een regelrechte misser is de instelknop van de tijd. Je kent het wel; één keer drukken is een seconde/minuut erbij, ingedrukt houden laat de tijd oplopen, eerst langzaam, dan snel. Gewoon loslaten als je de klok op de juiste instelling staat. Nou vergeet het maar. Probeer maar eens de klok in te stellen op 15 minuten; klok begint te lopen, eerste seconden dan minuten..je stopt op 14 minuten, even nog ingedrukt houden voor een minuut erbij. Nou mooi niet dus; je bent altijd net te laat, dus moet je weer terug...en dan ben je weer te laat, dus moet je weer... enz enz.
Dit is echt zéér irritant, en nu ik na vier maanden nog steeds geen logisch systeem hierin kan ontdekken heb ik het opgegeven. Met onze vorige Siemens inbouwoven (slechts één generatie ouder dan deze) heb ik hier nooit een probleem mee gehad, dus ik weet dat het niet aan mij ligt en dat Siemens echt wel beter kan.

Samengevat dus een fijne grote oven, alles past er in, twee roosters en twee bakplaten (1 emaille en 1 staal) bijgeleverd. Echter, die klok wekt bijna dagelijks irritatie op, dus ik zou de volgende keer niet meer dit model nemen.

PS: voor internetshoppers die niet in de winkel gaan kijken; dit model heeft géén indrukknoppen die mooi verzinken in het apparaat. De twee ronde knoppen steken dus altijd uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ria 08-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goede over voor scherpe prijs

Algemene score

8,8
Goed prijs-kwaliteitverhouding verhouding. Zeer compleet voor die prijs.
Makkelijk in gebruik en ziet er goed uit.
Knoppen kan je niet laten verzinken (kon bij vorig vergelijkbaarmodel wel) en zien er iets goedkoper uit hierdoor.
Maar prima oven met nette accessoires. Voor zeer goede prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 21-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Oven met groot inhoud.

Algemene score

8,0
Dubbel blad en makkelijk te bedienen en prijs is wel te doen. We hebben maar nog paar dagen in huis.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Robert mooibroek 31-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Grote inhoud met 5 rails

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik en mijn partner hebben deze Siemens oven HB23AB520E aangeschaft omdat deze in prijs/kwaliteitsverhouding optimaal is. Het apparaat is voorzien van 7 bereidingsprogramma's en een maximaal temperatuur van 270 Celsius. Bij het apparaat worden 3 verschillende platen meegeleverd. De oven heeft 5 rails, hiermee kun je de bakplaten optimaal afstellen. Wij zijn zeer te vrede over de oven, deze bakt alle gerechten super mals. Wij hebben deze apparaat bij de BCC aangeschaft omdat je daar een pluscare verzekring kun afsluiten voor een minimale prijs waarmee je de oven van 3 tot wel 7 jaar kunt verzekeren tegen eventuele schade. ENIGE MIN PUNT IS DE DRAAIKNOP, DEZE VOELT EEN BEETJE GOEDKOOP AAN (PLASTIC).

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Aad van Raamt 02-03-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Oven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gebruik dagelijks de oven en laat ons nooit in de steek ook onze dochters hebben wij aangeraden voor Siemens apparatuur te kiezen. Hopen er nog jaren plezier van te hebben.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 09-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

SIEMENS Oven van Bemmel & Kroon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De behulpzame houding aan de telefoon was al bijzonder en verfrissend.
De afhandeling was effortless en eenvoudig, de levering snel en correct, de oude oven
werd direkt meegenomen.....
Prijs/kwaliteitverhouding is uitmuntend !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Harjan 25-01-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

goede luchtstroom, grote inhoud, duidelijk display

Algemene score

9,0
Groot genoeg om een gezin van 4 een hele maaltijd in te bereiden. De oven is snel warm en dankzij de hetelucht stoom overal gaar en lekker warm.

Pluspunten

  • temperatuur
  • mogelijkheden
  • geluidsarm
  • groot van binnen

Minpunten

  • missen extra rooster

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mira Elyo 25-01-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

HB23AB520E

Algemene score

9,0
ik vind het een goed apparaat, wij kunnen daarmee een lekkere en speciale maaltijden voorbereiden. Bovendien het apparaat in mooi en compact en makkelijk te bedienen. Wij zijn erg tevreden met de keuze die wij hebben gemaakt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Vugt 01-08-2016
  • Product maand in bezit

Gebruiksvriendelijke oven

Algemene score

8,2
Een zeer goedwerkende en gebruiksvriendelijke oven. Zeer mooie vormgeving. Een aanwinst voor de keuken.
Uitgebreide handleiding.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jessy1977 25-05-2016

Geweldig oven

Algemene score

10,0
Heb deze nu bijna een haar en hij werkt super ben er heel blij mee en de oven word aan de buiten kant niet warm wat ik ook zeer op prijs stel zo weet ik zeker dat mijn kinderen zich er niet aan branden als er iets in de oven zit.
En het voordeel is dat hij makkelijk in gebruik is.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

MiekeP 13-12-2015

Komt snel op temperatuur

Algemene score

8,0
Ik heb deze oven sinds kort en ben erg tevreden. De oven komt snel op de juiste temperatuur. Ben benieuwd naar de verschillende mogelijkheden die de oven biedt.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

lent 28-11-2015

prima oven

Algemene score

8,0
doet wat hij moet doen. simpele machine waar iedereen mee overweg kan.
zelfs een leek kan met deze oven meteen goed overweg.
prima licht in oven aanwezig.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Siemens bakoven 02-11-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Wat een mooie oven!! Lekker ruim, waarin je gewoon meerdere gerechten en/of pizza's in kan bakken.

Heel blij mee :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Maud1 28-09-2015

Handige oven

Algemene score

8,0
Handige oven. Ruim, mooi design. Als je hem net boven je aanrechtblad in de keuken plaatst, is de kabel net te kort, wat erg onhandig is.
verder werkt hij fijn!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

ReneAP777 04-09-2015

Een goede eenvoudige oven zonder poespas

Algemene score

8,0
Een goede oven zonder poespas die lekker snel warm wordt. Wel is het display minder goed af te lezen als u klein bent en de oven is geplaatst bv boven een koelkast.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Theo 25-08-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Deze oven warmt snel op tot een hoge temperatuur. Met een enkele knop kan voor snel opwarmen worden gekozen. De hoge temperatuur is uitstekend geschikt voor het snel bakken van een pizza, zoals het hoort.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

The Chef 21-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
Het apparaat is eenvoudig in bediening, duidelijke knopppen, basic zaken zo te doen. Vormgeving is natuurlijk persoonsgebonden, maar wij vinden het strak in de keukenkast passen.
Wij hebben hem niet gekozen voor allerlei menus's en programma's, gebruiken hem echt heel basic.
Duurzaamheid nog niet veel over te zeggen, we gebruiken hem pas paar dagen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Dhr. Kleingeld 07-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Een mooie oven maar we zijn vooral tevreden over wat hij kan. Simpel in gebruik maar genoeg mogelijkheden om alle gerechten mee te koken die je wilt. Ook geschikt voor kleine kinderen in huis. Wordt van buiten niet heet (wel warm, maar je verbrand je niet) en met een knopje kan je hem po slot zetten zodat er niks veranderd kan worden aan de huidige stand.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

verhuur 04-01-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,2
mooi strak design
eenvoudige bediening`s gemak
goede prijs kwaliteit verhouding
voorzien van ondooifuctie

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer