Siemens BF634RGS1 - Reviews

8,6 Lees 9 reviews
Specificaties
Inhoud
21 liter
Magnetron
900 watt
Kleuren
zilver, zwart
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews

8,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ivankovic 06-12-2016 Product paar dagen in bezit

Goede apparatuur en mooi toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Website is mooi en overzichtelijk met de juiste informatie. Prijs kwaliteit is echt zeer goed in verhouding. De levering is perfect gebeurd zoals besteld en top top service.
Al mijn keukenapparatuur komt van deze site, ik zou het zeker aanraden aan iedereen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jos Kramer 22-11-2016 Product paar weken in bezit

Goede magnetron

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne stille magnetron. Makkelijk schoon te maken. Geen draaiplateau wat ik persoonlijk heel fijn vind.
Ontdooifunctie werkt erg goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Hoorn 15-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

De kracht van de eenvoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit apparaat is niet alleen mooi afgewerkt maar ook bijzonder handig te bedienen. Geen moeilijke menu's maar eenvoudige directe knoppen. Bovendien geen draaiend plateau, dus maximale ruimte benutting.

Pluspunten

  • gebruikersvriendelijk
  • gebruikersgemak door ontbreken draaiend plateau

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Arjen 12-11-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,2
Een fijne magnetron met veel mogelijkheden.
Gebruiken het apparaat vaak voor het opwarmen van baby hapjes e.d. Makkelijk schoon te maken gezien vlakke wanden en geen draaiende delen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Wieny Toren 03-06-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,3
Het was even wennen, omdat we een simpele magnetron gewend waren. Mooie vormgeving en op zich makkelijk in gebruik. Wat jammer is, dat hij de instellingen niet onthoudt, dus als je twee keer hetzelfde moet doen, dan moet je hem weer opnieuw instellen. Alles went snel genoeg!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Marflora 11-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Hij ziet er mooi uit,de keramische bodem en de daarmee gelijkmatige verwarming is geweldig.De verschillende producten/mogelijkheden waarop de magnetron kan worden ingesteld voorkomen dat de etenswaar onbruikbaar of onsmakelijk worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Brabant1975 28-04-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
De magnetron is mooi strak vormgegeven. Hij is makkelijk te bedienen met duidelijke knoppen. En hij doet waarvoor hij is gekocht: snel verwarmen van eten/drinken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Lianne vd Berg 17-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Net geïnstalleerd en ik kan er meteen mee aan de slag. Niet ingewikkeld, gewoon praktisch en ziet er ook nog mooi uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
g.dragt 29-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
bediening gaat niet echt snel..je moet eerst veel handelingen doen om een simpel kopje melk te verwarmen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed